چند شب پیش هم با ایفون که تست کردم سرعت باز مشکل داشت.....
اما باز اگر مشکل مربوط به مودم باشه با رایتل هم باید مشکل داشته باشه که نداره![]()
چند شب پیش هم با ایفون که تست کردم سرعت باز مشکل داشت.....
اما باز اگر مشکل مربوط به مودم باشه با رایتل هم باید مشکل داشته باشه که نداره![]()
رایتل که 60 تا بیشتر سرعت نداره و با آنتن 1 درصد هم همون سرعت رو میشه گرفت
=================================================
امشب میخوساتم تست 4G بذارم که نشد و ایشالا فردا اگر عمری باشه تست 4G قرار میدم
خب بیا این تست 1مگه رایتله که الان با همین مودم گرفتم:
============
ببین مش حسین چقدر داری تست 4G رو طول میدی تا برامون بزاری اینجا!!!
یه ملت منتظرن سرعت 4G رو دوباره ببینن![]()
خدا وکیلی این آنتن هایی که میگی 3جی روش نصب نیست! من این هارو که میگی با چشم دیدم
سر شهید مهاجر یه آنتن همراه اول هست مشخصه تجهیزات روش نصبه
با عرض پوشش خیلی اشتباس این محاسبه تون!
شما 70 کیلومتر آنتن ات اندازه هارپ هم باشه که سیگنال نمیگیری! چون زمین گرده متوجهی چی میگم؟
آنتن های bts تو مناطق مسکونی پوشش خوبشون زیر 500 متره حالا تا 1کیلومتر بیشتر اصلا جوابگو نیست
همین الان 3G ایرانسل![]()
رشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rahmank750; 10-09-2014 at 01:26.
زمین هر چقدر هم که گرد باشه 70 کیلومتر چیزی نیست واسش من خودم به شخصه 110 کیلومتر لینک ptp زده بودم تو یجایی که دشت صاف صاف بود از روی 2 تا دکل با 2 تا دیش و سیگنال -72 با 40 مگابیت پهنای باند! همون لینک رو با همون دستگاها تست کردم از غرب به شرق تهران -70 با 45 مگابیت پهنای باند داد به فاصله 30 کیلومتر
هر Bts موبایل که رو باند 2100 کار کنه داخل شهری مثل تهران اگر مانعی سر راهش نباشه 3 کیلومتر امواج دید مستقیم میتونه ارسال کنه ( تست شده )
رو باند 900 ، 5 کیلومتر..
تو مناطقی مثل کویر هم در صورتی که کاملا بدون مانع باشه 20 کیلومتر رو باند 2.100 میده و 30 کیلومتر باند 900...در کل باز هم بستگی به شرایط محیط و آب و هوای یه منطقه داره.
اینکه انتن قطع وصل میشه یعنی اون فلش های بالا پایین کنار اچ مرتب خاموش میشه چیه؟
چشم دلواپسا کور دیشب ایرانسل سنگ تموم گذاشته برای من....محتوای مخفی: عکس
اها پس خوبه ...امیدوار شدم ..چون از مرکز شهر یکم فاصله داشتم پرسیدم
البته هنوز فک نکنم تا اخر سال به شهر ما برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)