البته اگه دقت کنید من خیلی واضح نوشتم مدلهای 350 دلار به بالا
دوست عزیز شما اینطوری عنوان کردید:
الان دیگه تو رنج 350 دلار به بالا میشه این موارد هم برای انتخاب در نظر گرفت:
ACS-T2
weston w4
1964EAR
حالا نمیدونم چی شد که فکر کردید منظورم بین این 4 مدل 1964EARS مدل تک آرماتوری بوده که قیمتش خیلی کمتر از 350 دلار هست !
و بلافاصله توی لیست پایین جمله خودتون سه هدفون معرفی کردید نه "4 مدل" که اتفاقآ اگه اشتباه نکرده باشم همین 1964EAR هم جزوء اونها بود.
بعدم اینم شد ایراد که گرفتی مگه قراره همه از بیس خوششون بیاد یکی هم مثل من از بیس خوشش نمیاد
دوست عزیز خیلی مثل شما از بیس قوی خوششون نمیاد اما صدای موسیقی از فرکانسهای پایین هم تشکیل میشه حالا هر سبکی که بخواد باشه و 1964EAR حداقل فرکانس قابل درایو کردنش 50 هرتز هست در حالیکه این فرکانس صدای بیس نصفه هست حالا قوی یا ضعیف بودن آن مسئله دیگری.
به هر حال بهتر می بود هدفونی معرفی بشه که حداقل مشخصات اون طوری باشه که روی کاغذ صدای خوبی داشته باشه.
در ضمن این ایرفون رو برای ناشنوایان نساختن این ایرفون برای افراد آماتور ساختن و طوری طراحی شده که vocal به وضوح شنیده بشه
دوست عزیز 1964EAR مناسب کاربرد موسیقی نیست چون مشخصات اون به هیچ عنوان کافی برای پخش موسیقی نیست و با توجه به مشخصات تکنیکی اون بهترین کاربرد اون فقط در Vocal هست و موسیقی Vocal صرف نیست به خاطر همین بود که عنوان کردم که شاید مناسب کاربرد ناشنوایان باشه و این ممکنه برای ما جالب نباشه اما برای بعضی از شرکتها بسیار پول ساز هست چون با همین برچسب ساده به راحتی 200 الی 500 تا میره روی قیمت هدفون.
اگه تمام این گفته ها را ایراد گیری هم درنظر بگیرید به شما قول میدم با اولین تست صوتی این هدفون تمام این ایرادگیریها رو تایید خواهید کرد که در هر حال همین ایرادها جهت توجه بیشتر و راهنمایی شما دوستان بوده نه . . .
بعدم اگه قراره westone 4 قیمتش 100 تا پایینتر باشه shure 535 چقدر باید پایینتر باشه ؟
دوست عزیز توی لیست شما 535 نبود که برای قیمت اون نظری گفته بشه به هر حال مشخص هست که منظور شما از این جمله چی هست.
ولی به عنوان یک دوست من از دلخور شدن شما ناراحت شدم و
از شما معذرت می خوام هر چند که به هیچ عنوان این قصد رو نداشتم و ندارم.
شما هم موفق باشید.
سلام به همه دوستان!
من می خوام یه هدفون خوب بگیرم!! بودجه هم تا 250 تومن می تونم بدم!
کاربرد هم فقط موسیقی هست. از 6 و 8 بگیر تا ترنس و دنس و راک و متال هم گوش میدم!!!
.gif)
ولی بیشتر سبک راک و متال گوش میدم اگه بخوام اولویت بدم!
نظر خودم رو سنایزر هست! ولی نمی دونم اینجا گیر بیاد یا نه
.gif)
نمایندگی دارن اینا اینجا ؟
.gif)
یه سری Technics و Sony رو بهم پیشنهاد دادن!
حالا اگه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
.gif)
سلام به شما
متوجه نشدم 250 تومن رو به کی میدید؟ (به شوخی)
اما دوست عزیز برای اینکه دوستان بتونن شما رو بهتر راهنمایی کنند بهتر بود که نوع هدفون خودتون رو هم عنوان میکردید البته می تونید برای انتخاب به اینجا هم یک نگاهی بندازید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سنهایزر یکی از شرکتهای خوب تولید کننده هدفون هست اما نه به این شرط که تمام محصولات بیش از 100 مدل اون همگی مناسب و عالی باشند.
به هر حال چون شماره دادن خلاف قوانین سایتها هست کافی شما "سنهایزر بعثت" رو توی گوگل سرچ کنید.
برند سونی خیلی سرتر از برند تکنیک هست و قابل مقایسه نیستند.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز من با اینجور مشکلات کابل راحت کنار میام . اما مشکل اصلی که برای کابل iem پیش میاد اینه که خوردگی پیدا میکنه و صدای ست کم میشه . حتما تا حالا توی ep630 یا 680 تجربه کردی که یکی از ست های چپ یا راست خیلی صداش کم میشه . خوب این از کبالش هست که متاسفانه تعویضش هم نمیشه کرد . حد اقل من بلد نیستم
.gif)
دوست عزیز بخش عمده مشکل عدم تقارن صدای هدفونها مربوط به کیفیت بد درایور هدفون هست و یا اینکه به هدفون صدای بیش از حد توان اعمال شده که یکی از درایورها آسیب دیده و در نهایت کابل یکی از دلایل اصلی هست ولی زمانی که کابل باعث این مشکل میشه که همزمان صدای یکی یا هر دو درایور قطع و وصلی با حرکت کابل هدفون داره.
در آخر تمام هدفونها به مرور زمان دچار عدم تقارن خواهند شد که چند قسمت هست:
1. عدم تقارن سطح صدا
2. عدم تقارن فرکانس
3. عدم تقارن تون صدا
که اولی رو تقریبآ همه با درصدی کم و زیاد متوجه می شوند ولی برای تشخیص دومی باید یک کمی حرفه ای تر باشید و اینکه پاسخ فرکانسی گوش خودتون رو هم بدونید البته نه با تست 8 کیلو هرتز استاندارد بلکه با تست تمام باند شنوایی که جدیدآ گرفته شده باشه (حداکثر 6 ماه پیش).
برای تشخیص سومی که خیلی جای بحث داره حتی اگه کاربر متوسط هم باشید متوجه خواهید شد اما باید کاملآ آموزش صوتی داده بشه که به چه نوع صدایی باید دقت کنید که این خودش . . .
شما هم موفق باشید.