تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 752 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز بسیاری از هدفون های جدید بدترین انواع بوده و هیچ تضمینی بر با کیفیتی هدفونهای محصول جدید نیست به هر حال 1964EARS یکی از بدترین همین انواع هست با توجه به تک درایوری بودن اون پهنای باند بسیار محدودی داشته که خیلی جای بحث داره. پهنای باند قابل پخش درایور در بهترین شرایط با توجه به افت 3db- کمتر از 13 کیلوهرتز هست و این یعنی جزییات در این هدفون در حداقل مقدار ممکن هست به خصوص زمانی که از فرکانس بالاتر از 3 کیلوهرتز قرار پخش بشه و این به معنای واقعی ناقص هست و شاید هدف از ساخت این هدفون به خاطر کم شنوایانی هست که به دنبال هدفون ارزان قیمت Custom هستند ، بوده. به هر حال بعید می دونم کسی از صدای بیس این هدفون خوشش بیاد هر چند کسی که حساسیت گوش بالایی هم داشته باشه حتی از صدای این هدفون لذت نخواهد برد.

بهتر بود به جای این 1964-Q را معرفی می کردید که حداقل از نظر بیس وضعیت بهتری داشته باشه و هر چند که های این هدفون هم چندان خوب نیست و با قیمتی که داره اصلآ به صرفه نیست مگر برای کسی که به دنبال هدفون ارزان Custom باشه.

Westone 4 اگه قیمتش رو 100 تایی پایینتر انتخاب می کرد کاملآ به صرفه بود ولی با این حال کیفیت صدای Westone 4 از قبلی خیلی بهتر هست.

ACS T2 هم باید چند نفری بگیرند تا نظر واقعی تری نسبت به کیفیت اون داشته باشیم معمولآ هدفونهای جدید با چند ریویوی خوب معرفی خواهند شد ولی بعد از گذشت مدتی ریویوی حرفه ای تری از آنها توی نت عنوان میشه که راحت تر میشه درباره کیفیت اونها قضاوت صحیح کرد.

شما هم موفق باشید.
    البته اگه دقت کنید من خیلی واضح نوشتم مدلهای 350 دلار به بالا
    حالا نمیدونم چی شد که فکر کردید منظورم بین این 4 مدل 1964EARS مدل تک آرماتوری بوده که قیمتش خیلی کمتر از 350 دلار هست !
    بعدم اینم شد ایراد که گرفتی مگه قراره همه از بیس خوششون بیاد یکی هم مثل من از بیس خوشش نمیاد
    در ضمن این ایرفون رو برای ناشنوایان نساختن این ایرفون برای افراد آماتور ساختن و طوری طراحی شده که vocal به وضوح شنیده بشه
    بعدم اگه قراره westone 4 قیمتش 100 تا پایینتر باشه shure 535 چقدر باید پایینتر باشه ؟

2. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته اگه دقت کنید من خیلی واضح نوشتم مدلهای 350 دلار به بالا
    دوست عزیز شما اینطوری عنوان کردید:

الان دیگه تو رنج 350 دلار به بالا میشه این موارد هم برای انتخاب در نظر گرفت:
    ACS-T2
    weston w4
    1964EAR
    حالا نمیدونم چی شد که فکر کردید منظورم بین این 4 مدل 1964EARS مدل تک آرماتوری بوده که قیمتش خیلی کمتر از 350 دلار هست !
    و بلافاصله توی لیست پایین جمله خودتون سه هدفون معرفی کردید نه "4 مدل" که اتفاقآ اگه اشتباه نکرده باشم همین 1964EAR هم جزوء اونها بود.

بعدم اینم شد ایراد که گرفتی مگه قراره همه از بیس خوششون بیاد یکی هم مثل من از بیس خوشش نمیاد
    دوست عزیز خیلی مثل شما از بیس قوی خوششون نمیاد اما صدای موسیقی از فرکانسهای پایین هم تشکیل میشه حالا هر سبکی که بخواد باشه و 1964EAR حداقل فرکانس قابل درایو کردنش 50 هرتز هست در حالیکه این فرکانس صدای بیس نصفه هست حالا قوی یا ضعیف بودن آن مسئله دیگری.
    به هر حال بهتر می بود هدفونی معرفی بشه که حداقل مشخصات اون طوری باشه که روی کاغذ صدای خوبی داشته باشه.

در ضمن این ایرفون رو برای ناشنوایان نساختن این ایرفون برای افراد آماتور ساختن و طوری طراحی شده که vocal به وضوح شنیده بشه
    دوست عزیز 1964EAR مناسب کاربرد موسیقی نیست چون مشخصات اون به هیچ عنوان کافی برای پخش موسیقی نیست و با توجه به مشخصات تکنیکی اون بهترین کاربرد اون فقط در Vocal هست و موسیقی Vocal صرف نیست به خاطر همین بود که عنوان کردم که شاید مناسب کاربرد ناشنوایان باشه و این ممکنه برای ما جالب نباشه اما برای بعضی از شرکتها بسیار پول ساز هست چون با همین برچسب ساده به راحتی 200 الی 500 تا میره روی قیمت هدفون.

اگه تمام این گفته ها را ایراد گیری هم درنظر بگیرید به شما قول میدم با اولین تست صوتی این هدفون تمام این ایرادگیریها رو تایید خواهید کرد که در هر حال همین ایرادها جهت توجه بیشتر و راهنمایی شما دوستان بوده نه . . .

بعدم اگه قراره westone 4 قیمتش 100 تا پایینتر باشه shure 535 چقدر باید پایینتر باشه ؟
    دوست عزیز توی لیست شما 535 نبود که برای قیمت اون نظری گفته بشه به هر حال مشخص هست که منظور شما از این جمله چی هست.
    ولی به عنوان یک دوست من از دلخور شدن شما ناراحت شدم و
    از شما معذرت می خوام هر چند که به هیچ عنوان این قصد رو نداشتم و ندارم.

شما هم موفق باشید.

سلام به همه دوستان!
    من می خوام یه هدفون خوب بگیرم!! بودجه هم تا 250 تومن می تونم بدم!
    کاربرد هم فقط موسیقی هست. از 6 و 8 بگیر تا ترنس و دنس و راک و متال هم گوش میدم!!! ولی بیشتر سبک راک و متال گوش میدم اگه بخوام اولویت بدم!

نظر خودم رو سنایزر هست! ولی نمی دونم اینجا گیر بیاد یا نه نمایندگی دارن اینا اینجا ؟
    یه سری Technics و Sony رو بهم پیشنهاد دادن!
    حالا اگه دوستان پیشنهادی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
    سلام به شما

متوجه نشدم 250 تومن رو به کی میدید؟ (به شوخی)
    اما دوست عزیز برای اینکه دوستان بتونن شما رو بهتر راهنمایی کنند بهتر بود که نوع هدفون خودتون رو هم عنوان میکردید البته می تونید برای انتخاب به اینجا هم یک نگاهی بندازید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سنهایزر یکی از شرکتهای خوب تولید کننده هدفون هست اما نه به این شرط که تمام محصولات بیش از 100 مدل اون همگی مناسب و عالی باشند.
    به هر حال چون شماره دادن خلاف قوانین سایتها هست کافی شما "سنهایزر بعثت" رو توی گوگل سرچ کنید.

برند سونی خیلی سرتر از برند تکنیک هست و قابل مقایسه نیستند.

شما هم موفق باشید.

دوست عزیز من با اینجور مشکلات کابل راحت کنار میام . اما مشکل اصلی که برای کابل iem پیش میاد اینه که خوردگی پیدا میکنه و صدای ست کم میشه . حتما تا حالا توی ep630 یا 680 تجربه کردی که یکی از ست های چپ یا راست خیلی صداش کم میشه . خوب این از کبالش هست که متاسفانه تعویضش هم نمیشه کرد . حد اقل من بلد نیستم
    دوست عزیز بخش عمده مشکل عدم تقارن صدای هدفونها مربوط به کیفیت بد درایور هدفون هست و یا اینکه به هدفون صدای بیش از حد توان اعمال شده که یکی از درایورها آسیب دیده و در نهایت کابل یکی از دلایل اصلی هست ولی زمانی که کابل باعث این مشکل میشه که همزمان صدای یکی یا هر دو درایور قطع و وصلی با حرکت کابل هدفون داره.

در آخر تمام هدفونها به مرور زمان دچار عدم تقارن خواهند شد که چند قسمت هست:
    1. عدم تقارن سطح صدا
    2. عدم تقارن فرکانس
    3. عدم تقارن تون صدا

که اولی رو تقریبآ همه با درصدی کم و زیاد متوجه می شوند ولی برای تشخیص دومی باید یک کمی حرفه ای تر باشید و اینکه پاسخ فرکانسی گوش خودتون رو هم بدونید البته نه با تست 8 کیلو هرتز استاندارد بلکه با تست تمام باند شنوایی که جدیدآ گرفته شده باشه (حداکثر 6 ماه پیش).
    برای تشخیص سومی که خیلی جای بحث داره حتی اگه کاربر متوسط هم باشید متوجه خواهید شد اما باید کاملآ آموزش صوتی داده بشه که به چه نوع صدایی باید دقت کنید که این خودش . . .

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:42. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این جمله ی خود shure هست :

A big problem that faces earphone buyers is longevity, as the wiring usually wears out before the audio drivers

منم بیشتر نگرانیم از کابل به خاطر همین هست که خوب اگر کابل موجود باشه از این بابت دیگه مشکلی نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به شما

متوجه نشدم 250 تومن رو به کی میدید؟ (به شوخی)
    اما دوست عزیز برای اینکه دوستان بتونن شما رو بهتر راهنمایی کنند بهتر بود که نوع هدفون خودتون رو هم عنوان میکردید البته می تونید برای انتخاب به اینجا هم یک نگاهی بندازید:
    کد:
    سنهایزر یکی از شرکتهای خوب تولید کننده هدفون هست اما نه به این شرط که تمام محصولات بیش از 100 مدل اون همگی مناسب و عالی باشند.
    به هر حال چون شماره دادن خلاف قوانین سایتها هست کافی شما "سنهایزر بعثت" رو توی گوگل سرچ کنید.

برند سونی خیلی سرتر از برند تکنیک هست و قابل مقایسه نیستند.

شما هم موفق باشید.
    ممنون از پاسختون.
    به هرکی فروشنده ی خوبی باشه
    برای هدفون هم Full Size مد نظرم هست.
    هدفون خودم الان AKG K77 ــــه!!
    در ضمن سیستم صوتیم هم سیستم حرفه ای نیست و فقط یک کارت صدای ارزون قیمت کریتیو دارم! با این تفاسیر اصلاً فرقی توی کیفیت داره اگه هدفون حرفه ای بگیرم؟! یا باید سیستم صوتی رو تغییر داد تا تفاوت محسوس باشه؟
    در مورد آدرس هم برای اینه تبلغ نشه تو پیغام خصوصی جواب من رو بدید، اگه از نمایندگی های برندهای معتبر دیگه هم اطلاع دارید.
    بازم ممنون

6. این کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پس اول از همه باید تعیین کنی چقدر میخوای روی هم رفته برای پلیر و هدفون پول بدی
    3 تا گزینه برای پلیر موجوده j3 و sansa fuze , cowon c2
    حالا که شما فرمودید دیگ لازم نیست آمپ بگیرم بودجه در حد 600 تومنه
    به نظر من با این شرایطت اگر بالای 200 تومن پول بدی برای 1 هدفون پولت رو بدجوری دور ریختی مگر اینکه بدونی در آینده آمپلی هم میگیری
    آمپ که اگه تو ایران نیست نه نمیتونم بخرم
    ببین با کیفیت تصویر گوشیت مشکلی نداری , اگه کیفیت تصویر گوشیت برات مناسبه و مهم نیست که صفحه نمایش پلیرت کوچیک باشه , به نظرم 1 sansa fuze بگیر با یکدونه هدفون خوب
    من برام فرقی نداره اصلا ، چه صفحه اش 4 اینچ باشه چه مثل ipod shuffle فقط دکمه داشته باشه یه چیز با کیفیت باشه
    پس به نظر شما یه ترکیب خوب از پلیر و هدست چی بگیرم؟
    Last edited by shahab-asemani; 20-06-2011 at 17:35.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

حالا که شما فرمودید دیگ لازم نیست آمپ بگیرم بودجه در حد 600 تومنه

آمپ که اگه تو ایران نیست نه نمیتونم بخرم

من برام فرقی نداره اصلا ، چه صفحه اش 4 اینچ باشه چه مثل ipod shuffle فقط دکمه داشته باشه یه چیز با کیفیت باشه
    پس به نظر شما یه ترکیب خوب از پلیر و هدست چی بگیرم؟
    از نظر من شما یه160GB Cowon X7 بگیر یا Cowon J3 32GB بقیه اش هم بزار برای هدفون اون رو هم از خارج بگیر با پول حمل و این ها .... اصل اصل هدفون از داخل نخر !!

9. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

از نظر من شما یه160GB Cowon X7 بگیر یا Cowon J3 32GB بقیه اش هم بزار برای هدفون اون رو هم از خارج بگیر با پول حمل و این ها .... اصل اصل هدفون از داخل نخر !!
    آقا خیلی ممنون که راهنمای میکنی
    یه سئوال؟
    از خارج چطور بخرم از سایت؟
    چون نه خودم فعلا میتونم برم نه کسی سراغ دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما اینطوری عنوان کردید:
    و بلافاصله توی لیست پایین جمله خودتون سه هدفون معرفی کردید نه "4 مدل" که اتفاقآ اگه اشتباه نکرده باشم همین 1964EAR هم جزوء اونها بود.
    من فکر میکنم شما یک چیز رو اشتباه متوجه شدید من منظورم ایرفونهایی هست که در سایت 1964ears بیشتر از 350 دلار قیمت دارند گفتم داخل این سایت 4 مدل هست شما چرا رفتی سراغ مدل اولی که تک آرماتور هست و قیمتش کمتر از 350 هست :
    کد:
    دوست عزیز 1964EAR مناسب کاربرد موسیقی نیست چون مشخصات اون به هیچ عنوان کافی برای پخش موسیقی نیست و با توجه به مشخصات تکنیکی اون بهترین کاربرد اون فقط در Vocal هست و موسیقی Vocal صرف نیست به خاطر همین بود که عنوان کردم که شاید مناسب کاربرد ناشنوایان باشه و این ممکنه برای ما جالب نباشه اما برای بعضی از شرکتها بسیار پول ساز هست چون با همین برچسب ساده به راحتی 200 الی 500 تا میره روی قیمت هدفون.
    اگه تمام این گفته ها را ایراد گیری هم درنظر بگیرید به شما قول میدم با اولین تست صوتی این هدفون تمام این ایرادگیریها رو تایید خواهید کرد که در هر حال همین ایرادها جهت توجه بیشتر و راهنمایی شما دوستان بوده نه . . .
    خب من که خودم در تصحیح حرفهای قبلی شما گفتم طوری طراحی شده که vocal به وضوح شنیده بشه اما ظاهرا با این صحبتهایی که کردید هنوز متوجه نشید هدف از ساخت این ایرفون چی بوده این ایرفون تک آرماتوری که شما اینقدر علاقه بهش پیدا کردی یک ایرفون مانیتورینگ هست و کاربردش هم تنها برای افرادی هست که singer هستند و میخوان تازه این کار رو شروع کنن نه ناشنواها استفاده میکنن نه موزیسین ها نه شمایی که میخوای موزیک گوش بدی این صحبتها از شما بعیده ، چطور توجه نمی کنید ایرفونی که روی vocal اون تمرکز شده هدف طراحیش چی بوده و شروع کردید به ایراد گیری و ...
    دوست عزیز توی لیست شما 535 نبود که برای قیمت اون نظری گفته بشه به هر حال مشخص هست که منظور شما از این جمله چی هست.
    من که سئوالی نکرده بودم و نظری نخواستم ، جواب میدید
    اما اینجا که از شما یک سئوال کردم از جواب دادنش طفره رفتید منظور من در سئوال واضح بیان شده
    اینکه ما بریم فوری یه جایی یک چیزی بخونیم بعد بیایم همون نظر بدیم بدون جمع بندی و بدون اینکه بررسی کنیم علت حرفی که طرف زده چی بوده اصلا نظر درستی بوده یا نه فکر نمیکنم روش مناسبی برای دادن اطلاعات به دیگران باشه
    ولی به عنوان یک دوست من از دلخور شدن شما ناراحت شدم و
    از شما معذرت می خوام هر چند که به هیچ عنوان این قصد رو نداشتم و ندارم.

شما هم موفق باشید.
    من دلخور نشدم دوست عزیز امیدوارم شما هم از حرفهای من دلخور نشی و اگرم حرفی زده شده که باعث رنجش شما شده پیشاپیش معذرت میخوام
    Last edited by saxp; 20-06-2011 at 21:18.

12. 2 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فکر میکنم شما یک چیز رو اشتباه متوجه شدید من منظورم ایرفونهایی هست که در سایت 1964ears بیشتر از 350 دلار قیمت دارند گفتم داخل این سایت 4 مدل هست شما چرا رفتی سراغ مدل اولی که تک آرماتور هست و قیمتش کمتر از 350 هست :
    کد:
    دوست عزیز دقیقآ حق با شما بود و اشتباه برداشت کرده بودم به هر حال تا اندازه ای شما هم دلیل این اشتباه بودید چون بعد از عنوان کردن دو مدل نه دو برند یک برند رو معرفی کردید که درست نبوده و من سراپا تقصیر و خسته از کار روزانه اومدم با عجله خوندم و نتیجه این شد.

خب من که خودم در تصحیح حرفهای قبلی شما گفتم طوری طراحی شده که vocal به وضوح شنیده بشه اما ظاهرا با این صحبتهایی که کردید هنوز متوجه نشید هدف از ساخت این ایرفون چی بوده این ایرفون تک آرماتوری که شما اینقدر علاقه بهش پیدا کردی یک ایرفون مانیتورینگ هست و کاربردش هم تنها برای افرادی هست که singer هستند و میخوان تازه این کار رو شروع کنن نه ناشنواها استفاده میکنن نه موزیسین ها نه شمایی که میخوای موزیک گوش بدی این صحبتها از شما بعیده ، چطور توجه نمی کنید ایرفونی که روی vocal اون تمرکز شده هدف طراحیش چی بوده و شروع کردید به ایراد گیری و ...
    شرمند شما شدیم و شما هم سنگ تمام گذاشتی و ما رو شستی یه باره
    که درست نبود.

من که سئوالی نکرده بودم و نظری نخواستم ، جواب میدید
    این یکی دیگه آخرش بود متاسفانه

اما اینجا که از شما یک سئوال کردم از جواب دادنش طفره رفتید منظور من در سئوال واضح بیان شده
    اگه لطف بفرمایید توی یک پست جداگانه سوال مستقیم پرسیده بشه ممنون خواهم شد و هر آنچه بلد باشم جواب میدم و طرفه رفتن برای من یکی معنی نداره چون اگه جواب سوالی رو بلد نباشم ، خیلی راحت و مسقیم میگم بلد نیستم.

اینکه ما بریم فوری یه جایی یک چیزی بخونیم بعد بیایم همون نظر بدیم بدون جمع بندی و بدون اینکه بررسی کنیم علت حرفی که طرف زده چی بوده اصلا نظر درستی بوده یا نه فکر نمیکنم روش مناسبی برای دادن اطلاعات به دیگران باشه
    این خیلی کم لطفی هست. و به دور از . . .

من دلخور نشدم دوست عزیز امیدوارم شما هم از حرفهای من دلخور نشی و اگرم حرفی زده شده که باعث رنجش شما شده پیشاپیش معذرت میخوام
    شما هم موفق باشید.

این جمله ی خود shure هست :

A big problem that faces earphone buyers is longevity, as the wiring usually wears out before the audio drivers

منم بیشتر نگرانیم از کابل به خاطر همین هست که خوب اگر کابل موجود باشه از این بابت دیگه مشکلی نیست .
    دوست عزیز حداقل یک زحمت بیشتری می کشیدید و برای امثال من کم سواد هم به فارسی این جمله رو قرار میداید.

نگرانی شما بابت موردی یا بلایی هست که سر هر هدفونی چه 1000 تومن چه 50 میلیون تومن خواهد افتاد اما دیر یا زود داره و بستگی به شرایط استفاده و نگهداری.
    همین جا خیلی ها هدفونهایی داشتند که بعد از مدت کوتاهی دچار مشکل شده و بعضی ها هم چند ساله که دارن استفاده میکنند.

نهایتش اینه که مثل هدفون قبلی شما کابلش خراب میشه و یک هدفون بهتر از این خواهید خرید ، دیگه یا نه؟

شما هم موفق باشید.

ممنون از پاسختون.
    به هرکی فروشنده ی خوبی باشه
    برای هدفون هم Full Size مد نظرم هست.
    هدفون خودم الان AKG K77 ــــه!!
    در ضمن سیستم صوتیم هم سیستم حرفه ای نیست و فقط یک کارت صدای ارزون قیمت کریتیو دارم! با این تفاسیر اصلاً فرقی توی کیفیت داره اگه هدفون حرفه ای بگیرم؟! یا باید سیستم صوتی رو تغییر داد تا تفاوت محسوس باشه؟
    در مورد آدرس هم برای اینه تبلغ نشه تو پیغام خصوصی جواب من رو بدید، اگه از نمایندگی های برندهای معتبر دیگه هم اطلاع دارید.
    بازم ممنون
    خواهش میکنم دوست عزیز

خوش به حال اون فروشنده

کارت صدای کریتیوتون را اگه بتونید ارتقاع بدید که خیلی بهتره به هر حال بی تاثیر نیست.

اگه قصد خرید از داخل دارید گزینه های انتخابی خیلی محدودی هست و هدفونی که بهتر از k77 شما باشه فعلآ موجود beyerdynamic DT770 هست که شما با توجه سورستون باید امپدانس پایین اون رو بگیرید به هر حال با توجه به اختلاف قیمت بالای دلاری اون یک کمی از بودجه شما فراتر رفته.

سنهایزر هم که دقیقآ نمی دونم چی موجود دارند و شماره تماس اونها رو برای شما ارسال کردم بهتر که با خودشون تماس بگیرید و یک موجودی ازشون بخواهید البته با قیمت که بعدآ تصمیم نهایی بگیرید.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:40. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم بابت پاسختون.
    الان کارت صدام کریتیو ساند بلستر آودجی ولیو (Creative Sound Blaster Audigy Value) هست بهر حال اگه لازم شد حتما ارتقا خواهم داد!
    در مورد DT 770 پیشنهاد خیلی خوب و بهتریه! نسبت به بقیه هدفونهایی که بهم پیشنهاد شده بود. اگه 80 اُهمیش رو گیر بیارم احتمال بسیار زیاد همین رو خواهم گرفت! ریویوهایی که ازش خوندم تقریباً عالی بوده!
    در ضمن بابت تلفن هم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •