تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 427 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

در آغاز فعالیت behzadsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض سلام

سلام به همه . بعد از 5 ماه دوري من برگشتم . هنوز هم W810 من بخوبي كار ميكنه !! موفق باشيد .

در آغاز فعالیت behzadsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض آپديت گوشي

به احتمل زياد در اين مورد زياد صحبت شده . منو ببخشيد ولي چطوري ميتونم گوشيمو از اينترنت آپديت كنم و بعد از اينكار چه تغيراتي ميبينم و آيا اصلا نيازي به اينكار هست ؟ ممنون ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من R4ek001 رو نصب کردم، خوبه به شرطی که فارسی رو نخوای! البته Sms های دریافتی رو می تونید
    بخونید ولی نمی تونید تایپ کنید!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

علیک السلام

از من میشنوی همون R4EA031 رو فلش کن بهتره ....فایلهاشو گذاشتم تو تاپیک صدای W810.....یه تاپیک پچ هم برا w810 زدم و پچها ماله این فریمور هستش...
    مرسی حمید جان.فقط یه سوال.
    گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
    میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
    یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
    ممنون.

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام

دوستان w810i حالت Answering داره ؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
    ممنون.
    بفرمایید دوست گرامی :
    یک ساعت طول کشید تا آپلود بشه : پک R4EA031 شامل Main و FS و Restor file و فایل کاستامایز فیرمویر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بسمه تعالی

حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................

یا حق
    وقت بخیر
    این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
    بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
    \:G
    و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟
    گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وقت بخیر
    این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
    بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
    \:G
    و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟
    گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم
    مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی ...تو همون تاپیک صدای w810 جوابتو دادم

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی حمید جان.فقط یه سوال.
    گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
    میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
    یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟

قسمت قرمز درسته...

اما قضیه فایل restore یه چیز دیگست..برای نفوذ به فایلهای سیستمی گوشی با فار منیجر تو قسمت آخر که قبلا main رو فلش میکردیم حالا به جای اون فایل restor رو فلش میکنیم تا رجیستر نپره....گرفتی؟

در هر حال اگه میخوای سریال گوشی رو اصل کنی اول با باکس فلشش کن .....بعد خودتم میتونی فلش کنی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •