مدل وي تي 30 تو نور شديد چقدر مشكي هاش بور ميشه ؟...من تا حالا نديده امش و فقط اس تي 30 رو ديدم ...
مدل وي تي 30 تو نور شديد چقدر مشكي هاش بور ميشه ؟...من تا حالا نديده امش و فقط اس تي 30 رو ديدم ...
درود مجدد
نفرمودید ار کجا بدون گارانتی vt30 رو پیدا کنم ؟
دوستان آیا کسی شمار ه پارت و اینکه از چه طریقی میتوان نسبت به تهیه Wireless Lan Adapter مخصوص 50VT30 R اقدام کرد ؟
باتشکر
دوست عزیز بند گناوه هستش قیمتشم میگن 2700 خواستی بگو تا شمارشو بهت بدم
تا حالا کسی تونسته با مدبا پلیره VT30 فیلم پخش کنه؟چه فرمتهایی رو میخونه؟کیفیت تصویر چطوره؟
من MKV رو پخش کردم.البته هر نوع mkv رو پخش نمی کنه.
ممنونم ازت، محبت کردی
واقعیت این بلندگوهای zt1 رو توی فروشگاه دیدم و خوشم اومد اما الآن که مشخصات رو می خونم از لحاظ وات خیلی قوی نیستن، مجموع چهار باند 320 وات آر ام اس می شه، zt2 هم همینطوره! یه مقدار نظرم روی pt980 است (مجموعا 1000 وات آر ام اس) اما قطعی نیست، اگر بتونی باز راهنماییم کنی لطف کردی...
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
بودجه در حد 1 الی 1.5
منتها چیزی که تا حدودی برام مهمه ست بودن برندها و حتی الامکان وایرلس بودن سوروندهای عقب هستش... پرسیدم این وایرلس پاناسونیک رو باید جدا گرفت (برخلاف سونی که رو خودشه تو بعضی مدل ها) و حدود 180 قیمت داره...
ممنونم
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
mr rayan یه نکته ای: پیج های فوروم تو بعضی ساعات اصلا باز نمی شه! دلیلش چیه؟!
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟کیفیت چطوره؟3d هم میشه پخش کرد؟
salam nasserjan /lotfan shomare forooshandehaye motmaen TV 50vt30 vh dar bandar genaveh vasam e mail kon/aya khari az oonha ba post va gheyre hozoori etminan bakhshe /mamnoon / e mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی 2900میدن، بدون گارانتی 2700!!!! نمایندگی بصرفه تره که تازه تیونر دیجیتال با 1سال گارانتی هم داره.
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
منم رفتم 1نمایندگی سونی واسه همکارم،گفتم چند هرتزه؟ گفت مثلا 200. گفتم مصرف برقشو روش نزده چندواته؟ گفت نه مهم نیست کمه اون پلاسماست که مصرفش بالاس. گفتم ولی فکرکنم تصویر پلاسما بهتر باشه. گفت پلاسما قدیمی شده سونی 10-15ساله تولید نمیکنه. تازه پاناسونیک فقط واسه کشورهای خاورمیانه مثل ایران افغانستان پاکستان عراق و... میزنه. گفتم فکرنکنم اینجور باشه هااااااااا! گفت چرا آقا همینجوره........ منم معذرت خواهی کردمو فرارو برقرار ترجیح دادم.
Last edited by mzy; 15-12-2011 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)