تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 602 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا زاده محترم!!!چن بار خیلی محترمانه ازتون خاستم که از اذامه بحث شخصی سازی شده و خارج از موضوع پرهیز کن!!!خیلی واضح ازت خاستم که میتونی در یک فرصت مناسب یه گفتگوی دو نفره داشته باشیم.ولی ظاهرا علاقه زیادی به قلم فرسایی داری و البته دلیلش رو خوب میدونم
    اگه قرار به سخن پراکنی و زیاده گویی بود مسلماو با توجه به اینکه حدود ۷ سال بیشتر از تو عضو فروم هستم الان میبایستی تعداد پستهام بجای اینکه ازت کمتر باشه حداقل ۷ برابرت بود .حالا که تمومش نمیکنی پس بنویس منکه دیگه اینجا جوابتو نمیدم

2. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا زاده محترم!!!چن بار خیلی محترمانه ازتون خاستم که از اذامه بحث شخصی سازی شده و خارج از موضوع پرهیز کن!!!خیلی واضح ازت خاستم که میتونی در یک فرصت مناسب یه گفتگوی دو نفره داشته باشیم.ولی ظاهرا علاقه زیادی به قلم فرسایی داری و البته دلیلش رو خوب میدونم
    اگه قرار به سخن پراکنی و زیاده گویی بود مسلماو با توجه به اینکه حدود ۷ سال بیشتر از تو عضو فروم هستم الان میبایستی تعداد پستهام بجای اینکه ازت کمتر باشه حداقل ۷ برابرت بود .حالا که تمومش نمیکنی پس بنویس منکه دیگه اینجا جوابتو نمیدم
    داداش من چرا ترش میکنی؟ مگه قره قروت رو با پشمک دوتایی با هم خوردی؟! شما گفتی من ناقص من تئوریک، منم گفتم اقای پرفکت عملی شما بیا بگو ما یاد بگیریم. زیاد هم به تاریخ عضویتت تکیه نکن من تالار گفتگوی خارجی هست که از 1999 عضو هستم. حداقل در زمینه تجهیزات صوتی که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبالش بودم پستی هم نزدم فقط مطالب رو خوندم چون من تئوریک و ناقص هستم پس چیزی نگفتم که باعث گمراهی دیگران بشه.
    بحث هم شخصی نیست، بحث در مورد سیستم های صوتی و صدا بود که ما هم خواستیم شما بری بالای منبر ما مریدان نابخرد هم از فرمایشات عالمانه آن بزرگ دلاور میزگرد مستفیض بیاییم اخم نکن حالا، برم نماز شب بخونم که جای اون فروشنده نگون بخت نبودم ضمنا من "آقازاده" نیستم چون من از یک زن به دنیا آمده ام، خانم زاده ام
    کاری ندارم ولی انصافا یکم فیتیله رو بکش پایین، خیلی آتیشت تنده، قشنگ معلومه یه نفر دو کلمه حرف بهت بزنه خرخره طرف رو می جوی went the distance now I'm back on my feet

دوستان برای اینکه اف تاپیک نباشه، من یه هدفون دور گردنی میخوام برای موقع دوچرخه سواری، از سنهایزر چیزی هست؟

4. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه دور گردنی خوب واست سراغ دارم .سنهایزر نیست ولی مطمعنا به ارامش ابدی که نیاز داری میرسوندت
    مدل و عکسشو برات پ.خ میکنم
    شوخی بودا ..همه باهم دوستیم.اومدیم همو کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم
    حالا شمای دلسوز شمای عزیز بیا یه فکری واسه این mm70 i که خریدم بکن و تا برم همون x10 رو بخرم با اینکه جنسش زیاد مرغوب نبود
    Last edited by Dr.B.M; 16-08-2013 at 22:37.

6. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

یه دور گردنی خوب واست سراغ دارم .سنهایزر نیست ولی مطمعنا به ارامش ابدی که نیاز داری میرسوندت
    مدل و عکسشو برات پ.خ میکنم
    شوخی بودا ..همه باهم دوستیم.اومدیم همو کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم
    حالا شمای دلسوز شمای عزیز بیا یه فکری واسه این mm70 i که خریدم بکن و تا برم همون x10 رو بخرم با اینکه جنسش زیاد مرغوب نبود
    داداش چرا شما از محصولات آدیو تکنیکا استفاده نمیکنید؟!!
    بهتون پیشنهاد میکنم حتما تست کنید مخصوصا M50 حتما راضیتون میکنه

8. این کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داداش چرا شما از محصولات آدیو تکنیکا استفاده نمیکنید؟!!
    بهتون پیشنهاد میکنم حتما تست کنید مخصوصا M50 حتما راضیتون میکنه
    من سورسم ایفونه عزیز!
    فول ان ایر بدردم نمیخوره گرچه مسلما از این ایر ها کاملا برتره

10. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

M50 بزرگترین ایرادش برای من عرق کردن گوش بعد از دو دقیقه هست.چطور اینو پیشنهاد میدین؟

12. 2 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دکتر اگه از پست من ناراحت شدید باید بگم که آرزوی من خوشحالی همه ی مردم دنیاست
    دوستان اگه میشه نظرتون رو راجع به ایرفون های ارزان قیمت فیلیپس مثل SHE3580 و SHE3590 لطف کنید و بفرمائید نمایندگیش کجاست
    دوم این که مدل های ep630 و ep630 I چه فرقی با هم دارن و نمایندگیش کجاست؟
    سوم این که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وقت کردید سر بزنید
    با تشکر

14. این کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من سورسم ایفونه عزیز!
    فول ان ایر بدردم نمیخوره گرچه مسلما از این ایر ها کاملا برتره
    m50 با ایفون تا حدود خوب و قابل قبولی درایو میشه
    همچنین z1000 هم خیلی خوبه و میتونید تست هم بکنید که رو سرتون چطوری قرار میگیره
    میتونید به لینک توی امضای من مراجعه کنید.
    ضمن اینکه واقعا برای من تعجب بر انگیزه که میگین earpod براتون راحت نیست
    چون یکی از راحترین ایرفونهایی هستش که من تا حالا تست کردم بنابراین ممکنه با x10 هم مشکل داشته باشید.
    M50 بزرگترین ایرادش برای من عرق کردن گوش بعد از دو دقیقه هست.چطور اینو پیشنهاد میدین؟
    خوب بستگی داره
    من خودم برای تابستون و هنگامی که هوا خیلی گرمه این مشکل رو دارم
    با توجه به محل زندگیتون خیلی دور از ذهن نیست که شما هم این مشکل رو داشته باشید.
    ولی دوست عزیز این مشکل مشترک همه ی eclosed full siza ها هستش

16. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان بین این مدل CX 215 و CX 281 از Senneheiser کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بیس قوی و کیفیت خوب.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دکتر اگه از پست من ناراحت شدید باید بگم که آرزوی من خوشحالی همه ی مردم دنیاست
    دوستان اگه میشه نظرتون رو راجع به ایرفون های ارزان قیمت فیلیپس مثل SHE3580 و SHE3590 لطف کنید و بفرمائید نمایندگیش کجاست
    دوم این که مدل های ep630 و ep630 I چه فرقی با هم دارن و نمایندگیش کجاست؟
    سوم این که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وقت کردید سر بزنید
    با تشکر
    سلام.
    فیلیپس را به طور کلی (حداقل مدلهای موجود در ایران) را فراموش کنید. اولین تجربه نامید کننده ی من به فیلیپس SHE9700 بود. به معنای واقعی کلمه افتضاح! بیس متوسط، مید هارشی و تیز و گوشخراش و های... دقیق یادم نیست! فیلیپس را با گارانتی شکوفا الکتریک سرویس تهیه بفرمایید. در مورد نمایندگی اطلاع ندارم اما یک فروشگاه در خیابان ولیعصر بین میدان ولیعصر و چهار راه ولیعصر بیشتر مدلها را موجود داشت.
    تفاوت EP-630 و EP-630i در این است که مدل i برای iDevice ها بهینه شده است بنابراین میکروفون برای مکالمه نیز دارد. Creative را از هر جایی با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 17-08-2013 at 13:28.

19. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •