تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 421 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر شما بهترین هدیه که میتوانیم بدهیم به کسی که میخواهد برود خارج از کشور تحصیل کند چیه؟
    Last edited by ehsan_iace; 03-07-2015 at 09:24.

2. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر شما بهترین هدیه که میتوانیم بدهیم به کسی که میخواهد برود خارج از کشور تحصیل کند چیه؟
    اگر از دوستان صمیمی شما هست یک قاب عکس که عکس دو نفره شماست را به او بدهید....یا یک چیزی خودتان برایش درست کنید.مثلا داخل یک دفترچه برایش چیزی بنویسید .یا یکی از این دستگاه های ضبط صدا برایش بگیرید و با همه فامیل و دوستان در مورد سفر ایشان صحبت کنید و...
    چیزی که مهمه اینه که باید هدیه شما وزن کمی داشته باشه.تا برایش اضافه بار ایجاد نکند

اگر به زبان مسلط نیست کتاب های جیبی زیادی هست که بسیار به ادم کمک میکنند.

4. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر از دوستان صمیمی شما هست یک قاب عکس که عکس دو نفره شماست را به او بدهید....یا یک چیزی خودتان برایش درست کنید.مثلا داخل یک دفترچه برایش چیزی بنویسید .یا یکی از این دستگاه های ضبط صدا برایش بگیرید و با همه فامیل و دوستان در مورد سفر ایشان صحبت کنید و...چیزی که مهمه اینه که باید هدیه شما وزن کمی داشته باشه.تا برایش اضافه بار ایجاد نکنداگر به زبان مسلط نیست کتاب های جیبی زیادی هست که بسیار به ادم کمک میکنند.
    از فامیله دوره عکس دو نفره نداریم! راستش فرصتش نیست که چیزی دست‌ساز برایش آماده کنم زبانش خوبه, میخواستم کتاب برایش بخرم ولی میترسم مورد پسندش نباشه و با خودش نبره, به خوراکی هم فکر کردم چیزی شبیه گز و پولکی یا آجیل

6. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دوستان سلام..
    امروز توی مراسم ختم دایی یکی از دوستان شرکت کردم و برام یکی دو تا سوال پیش اومد.
    وقتی وارد چنین مجالسی می‌شیم افراد زیادی جلو مسجد وایسادن. باید به تک تک این افراد تسلیت گفت یا سرمون رو تا حدودی بندازیم پایین؟ من تا حدودی سرم انداختم پایین و وقتی رسیدم به دوستم بهش تسلیت گفتم.
    سوال دوم اینه که دوستم پیراهن سفید پوشیده بود.. علت این کار چیه در حالی که بقیه مشکی پوشیدن؟
    در کل خودمون برای چنین مراسمی چه لباسی را باید بپوشیم؟

8. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سلام..
    امروز توی مراسم ختم دایی یکی از دوستان شرکت کردم و برام یکی دو تا سوال پیش اومد.
    وقتی وارد چنین مجالسی می‌شیم افراد زیادی جلو مسجد وایسادن. باید به تک تک این افراد تسلیت گفت یا سرمون رو تا حدودی بندازیم پایین؟ من تا حدودی سرم انداختم پایین و وقتی رسیدم به دوستم بهش تسلیت گفتم.
    سوال دوم اینه که دوستم پیراهن سفید پوشیده بود.. علت این کار چیه در حالی که بقیه مشکی پوشیدن؟
    در کل خودمون برای چنین مراسمی چه لباسی را باید بپوشیم؟
    نه تک تک لازم نیست ولی یک تسلیت کلی میگوییم و رد میشویم و اگر آشنا دم در بود به او سلام و تسلیت میگوییم,

عجیبه که لباس سفید پوشیده! چون معمولاً لباس سفید علامت شاد بودن!
    معمولاً رسمه تا چهلم خانواده اصلی مرحوم لباس مشکی میپوشند و از فامیلهای دورتر معمولاً یک لباس سفید بعد از چهلم برایشان می‌آورند و میخواهند که با پوشیدن لباس سفید دیگر عزاداری را تمام کنند

بهتر است لباس تیره باید بپوشید (ترجیحاً مشکی) حتی اگر شخصی از خارج آمده و کروات میزنه کروات مشکی میزنه

10. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

از فامیله دوره عکس دو نفره نداریم! راستش فرصتش نیست که چیزی دست‌ساز برایش آماده کنم زبانش خوبه, میخواستم کتاب برایش بخرم ولی میترسم مورد پسندش نباشه و با خودش نبره, به خوراکی هم فکر کردم چیزی شبیه گز و پولکی یا آجیل
    ببینید گز و پولکی به عنوان هدیه به حساب نمیاد.بهش میگن تو راهی.برای اینکه طرف توی راه گرسنه شد بخوره.در ثانی احتمالا خانواده طرف کلی از این چیز ها بهش میدن.از طرفی افراد فامیل هم کلی هدیه بهش میدن و قطعا طرف همش رو نمیبره. پس باید هدیه شما یک چیز خاص و کوچک باشد

12. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام من رشته تحصیلم کامپیوتره باید چجور دنبال کار باشم منظورم اینه وقتی وارد یه شرکت میشم باید چی بگم؟بگم دنبال کار میگردم نیرو نممیخوان؟لطفا راهنمایی کنین

14. 2 کاربر از sagad1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من رشته تحصیلم کامپیوتره باید چجور دنبال کار باشم منظورم اینه وقتی وارد یه شرکت میشم باید چی بگم؟بگم دنبال کار میگردم نیرو نممیخوان؟لطفا راهنمایی کنین
    سلام

شما معمولا اول رزومه می فرستی بعد اگر قبول کردند میری برای مصاحبه و برای مصاحبه مثلا میرید تو شرکت و به منشی میگید که برای مصاحبه اومدم.

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به غریبه ای که عزیزش فوت شده؛تسلیت میگن،ولی وقتی یکی از آشناهای نزدیکتر مثل پسر خاله و...فوت شده چی میگین؟(چون شما هم به نوعی صاحب عزا حساب میشید)سکوت میکنید؟عکس العملتون چیه؟
    Last edited by aminkhan2014; 07-07-2015 at 04:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به غریبه ای که عزیزش فوت شده؛تسلیت میگن،ولی وقتی یکی از آشناهای نزدیکتر مثل پسر خاله و...فوت شده چی میگین؟(چون شما هم به نوعی صاحب عزا حساب میشید)سکوت میکنید؟عکس العملتون چیه؟
    تسلیت میگویم بعد هم یک تعریف کوتاه از درگذشته میکنید و بعد هم میگویید اگر کار و کمکی از دست ما برمی‌آید در خدمتیم

18. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •