متشکر از راهنماییت خیلی کامل بود .
الان بخوام یه بسته انتخاب کنم ماهیانه 1 گیگ شبانه هم رایگان داره ؟ قیمتش چنده ؟ کد دستوریش ؟
متشکر از راهنماییت خیلی کامل بود .
الان بخوام یه بسته انتخاب کنم ماهیانه 1 گیگ شبانه هم رایگان داره ؟ قیمتش چنده ؟ کد دستوریش ؟
HINT_Bous_Type_18 چه بسته ایه؟ اینا رو سیمکارت هدیه اعتباریه که به سیم کارت دیتا تعلق می گیره.
مدرک ارسال کردم الان اولش زده بود در حال برسی ؟ الان اینجوری زده ؟ یعنی تایید شده ؟ میتونم از بسته حرفه ایی استفاده کنم ؟
قیمت های بسته حرفه ای کجاست پیدا نمیکنم ؟
تست سرعت میزنم بیشتر از 2 مگ نمیده !
![]()
Last edited by naim697; 13-05-2015 at 17:08.
ّبله ، مدرکتون تایید شده ، در واقع به نظر میرسته که رایتل به خاطر رقابت با ایرانسل و همراه اول بدون بررسی و حتی مشاهده مدرک ، اون رو تایید می کنه ، چون من یادمه وقتی مدرک خودمون آپلود کردم چند روز تا تاییدش زمان صرف شد.(من بیش از یکسال پیش مدرک دادم)
حالا باید بسته حرفه ای بخرید
الان زنگ زدم 200 گفتن که بله تایید شده . من کارت نظام مهندسی فرستادم .
گفتن فعلا باید این بسته 512 مگ تموم بشه تا حرفه ایی تو پانل بیاد آپدیت بشه .
Last edited by naim697; 13-05-2015 at 18:08.
کلا از رایتل خوشم نمیاد (به خاطر پارتی بازی که شد واسش)
ولی اینترنتش استیبل تر هست به نسبت ایرانسل اونم چون سرعت هاش محدودتر هست و مشترک کم تر داره
ولی تعرفه مکالمه با اپراتور های دیگه بالا هست که بهتره از سرویس کلیک که هزینه تماس با همه جا تو ایران دقیقه ای 35 تومان هست استفاده کنین
اینجوری شاید بشه از رایتل استفاده کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tntkgb; 13-05-2015 at 19:32.
سلام
تقریبا یک ماهه سرعتشو باز کرده
سلام دوستان یه سوال خواهشا سریع جواب بدین
صبح یکی به من اس داده شارژ اشتباه برام فرستاده !!!!میشه همچین چیزی؟؟؟مگه رایتل هم سرویس خط به خط داره ؟چکار کنم به نظرتون؟؟
سلام بله رایتل این امکاناتو داره...خب اگه به شارژت اضافه شده بهش برگردون
اینترنت پایه با قندشکن
البته این تست سرعت اصلاً ملاک نیست و تستهای بعدی به شدت متغیر بود
Last edited by mamoush1; 20-05-2015 at 12:48. دليل: آپدیت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)