تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 334 از 870 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی همه جای دنیا این اختلافات هستش ولی توی ایران به خاطر اینکه یه طرف علی داییه گندش میکنن.
    توی هلند هم فن بومن و نیستلروی که اختلاف داشتن با فان باستن اعلام کردن تا وقتی این مربی هستش برنمیگردن که خب نیستلروی برگشت.
    توی ایرلند هم روی کین زمانی که بازی میکرد با مربیشون درگیری داشت و آخر اعلام کرد که بازی نمیکنه یا توی جام جهانی 2002 هم تراپاتونی حاضر نشد روبرتو باجو رو با اون همه سابقه و خواهش کل کشور ایتالیا دعوت بکنه ولی اینجا سریع جنجال درست میکنن.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

- كاپيتان دوم تيم ملى فوتبال ايران كنار ماندنش از اين تيم را اعمال سليقه شخصى مسئولان تيم ملى عنوان كرد و با تأكيد بر اينكه«شهدا و جانبازان قهرمانان واقعى هستند» گفت: مثل هميشه به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملى هستم. هافبك تيم ملى فوتبال كشورمان در ادامه نامه خود كه در اختيار گروه ورزشى مهر قرار گرفته، آورده است: «بسيار خوشحالم كه امروزه برهمگان ثابت شده كنار گذاشتن من از تيم ملى كوچكترين توجيه فنى و انضباطى نداشته و صرفاً به سليقه شخصى گردانندگان تيم ملى مربوط مى شود. اينكه عنوان مى شود من آسيب ديده ام و در كنار تيم ملى نبوده و از تمرينات دور بوده ام صرفاً در جهت مخدوش كردن افكار عمومى است زيرا من با پاى آسيب ديده به محض دعوت از سوى كادر فنى تيم ملى همراه با ديگر بازيكنان به اردبيل رفتم و در كنار تيم ملى به مداواى پاى آسيب ديده پرداختم.»كريمى در ادامه اين نامه آورده است:«بعد از پادرميانى و وساطت بزرگان بخشيده شدم اما متعاقب آن هيچ چراغ سبزى را براى ورود به تيم ملى مقابل خود نديدم و كسى از من براى حضور در اردوى تيم ملى دعوت نكرد

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض كفاشيان: با على دايى به صورت رسمى قرارداد ۳ ساله امضا كرديم

تهران IranSport.Net - رئيس فدراسيون فوتبال اعلام كرد: با على دايى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران به صورت رسمى قرارداد ۳ ساله امضا كرديم. على كفاشيان افزود: اين قرارداد به صورت توافقى است و هر ساله با توافق طرفين تمديد مى شود. وى به ميزان مبلغ قرارداد اشاره اى نكرد و افزود: پس از مدتها توانستيم قرارداد را منعقد كنيم اما اعلام مبلغ آن به عهده سرمربى تيم ملى است. وى از ما درخواست كرده كه ميزان مبلغ قرارداد را اعلام نكنيم. وى در خصوص حضور ميدن دروپ به عنوان مربى در تيم ملى فوتبال اظهارداشت: سرمربى تيم ملى خودش در حال مذاكره با دروپ است و هر تصميمى وى بگيرد مورد قبول فدراسيون است. كفاشيان بيان داشت: فردى كه در تيم ملى فوتبال ايران به عنوان سرمربى فعاليت مى كند بايد اختيار تام در انتخاب دستيارانش داشته باشد. وى در خصوص كمبود بودجه فدراسيون خاطرنشان كرد: هم اكنون و با توجه به روند رو به رشد تيم ملى فوتبال ايران شرايط بهتر مى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همین یکی دو ماه که سرمربی بوده دخل تیم رو اورده اونوقت سه سال بستن باهاش!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ما هم که هرچی مینویسیم حذف میکنن بهتره هیچی نگیم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نظر سنجي : آيا حميد استيلي گزينه مناسبي براي سرمربيگري پرسپوليس هست ؟

همونطور كه از عنوان تاپيك مشخصه اين تاپيك فقط براي نظر سنجي و همچنين بيان دلايل شما در رابطه با نظرتان است . خواهشمندم اين تاپيك را به محلي براي توهين و حتاكي به حميد استيلي و سايرين تبديل نكنيد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیر به هیچ وجه.

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

در گزينه هاي داخلي بله ، بهترين گزينه است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایشون نگفتن در گزینه های داخلی.
    کلا مطرح کردن دوست عزیز.

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زيراب زن ها موفق نخواهند شد
    مربي فقط قطبي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •