تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 339 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

وایی بچه ها بهترین خبر سال

فوري: مجيدي براي بازگشت اوكي داد/ فتح‌الله‌زاده: نكونام هم مي‌آيد، اين قوي‌ترين استقلال تاريخ است!

سايت گل- در حالي كه بعد از تمديد قرارداد مجتبي جباري با استقلال، بازگشت فرهاد مجيدي به بزرگ‌ترين دغدغه اين تيم و هوادارانش تبديل شده است؛ علي فتح‌الله‌زاده طی مصاحبه تلفنی با برنامه ورزشی شبکه تهران اعلام كرد: «فرهاد مجیدی به صورت تلفنی به توافق رسیده است.»
    مديرعامل استقلال گفت: فردا با حضور در فدراسیون مدارک را نشان می‌دهم تا ثابت شود فرهاد با ما قرارداد دارد و مانعی برای بازگشت فرهاد وجود نداشته باشد.

وی افزود: با بازگشت فرهاد و ثبت قرارداد نکونام دل هواداران بیش از پیش شاد خواهد شد و پس از آن تلاش می‌کنیم تا با قهرمانی در لیگ و جام‌حذفی و موفقیت در ليگ قهرمانان آسیا بزرگ‌ترین بمب فوتبالی را بترکانیم. این استقلال قوی‌ترین استقلال تاریخ فوتبال ایران و آسیا خواهد شد.

بچه تبریک می گم

2. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکن خلاقی نیست
    بیشتر کارش رو به عقبه
    تو اوساسونا هم بود چنان مالی نبود . . .
    اگه اشتباه نکنم اوساسونا وقتی نکونامو خرید چهارم جدول بود و جواد 6 سال در سطح اول فوتبال دنیا بازی کرده....مامور مهار بهترین بازیکنای فوتبال بوده جلوی بارسلونا و رئال بازی کرده......
    حدود 150 بازی برای اوساسونا انجام داده و با اینکه هافبک دفاعی بوده 24 گل در بهترین لبگ فوتبال جهان زده.....128 بازی ملی و 30 گل زده داره....این امار گلزنی برای یک هافبک دفاعی خیلی خوبه
    ما در فوتبالمون 2 تا هافبک دفاعی خوب داریم نکونام و تیموریان....بقیه فاصله خیلی زیادی با این 2 تا دارن بازیکنایی مثل زارع کاظمی ابراهیمی و ......
    با اینکه فتح الله زاده گفته فردا داخلی میبنده و 1شنبه ثبت میکنه باز هم خیلی بعیده نکونام این فصل استقلالی بشه.....امیدوارم فردا همه چیز مشخص بشه

با بازیکنان جوون و خیلی ارزون تر اون جارو پر کنیم
    فکر نمیکنم بازیکن جوان و خوبی برای این پست باشه که بتونه عملکردی در حد و اندازه های نکونام و تیموریان داشته باشه......
    اگه نکونام بیاد با اختلاف زیاد نسبت به دیگر تیمها قدرتمندترین خط هافبک مال استقلاله
    نکونام جباری توزی جانواریو در میانه میدان و ساموئل و حیدری در کناره های خط دفاعی و دفاع وسطهایی که توانایی بازیسازی دارن مثل صادقی و منتظری.....بهترین ابزارهارو برای سیستمهای مختلف در اختیار داریم با این مهره ها به راحتی میتونیم 4-4-2 دیاموند و فلتو به نمایش بذاریم....ستونهای این سیستم یه هافبک دفاعیه که درگیر تکل زن و دونده باشه که بتونه بازیسازی هم کنه که برای این پست بهترین گزینه نکونامه+هافبک نفوذی که دریبل زن شوتزن و پاسور باشه که بهترین گزینه برای این پست هم جباریه....هافبکهای چپ و راست هم باید پا به توپ باشنو در کنار خط خوب کار کنند مثل جانواریو توزی و بائو
    با این بازیکنا به راحتی میتونیم از حالت 4-4-2 دیاموند به 4-4-2 فلت و حتی 3-5-2 تغییر سیستم بدیم بدون اینکه تعویضی انجام بدیم......

4-4-2دیاموند

..................... نکونام ........................

توزی ...................................... جانواریو

.................... جباری ........................

4-4-2 فلت با همین بازیکنا

توزی..........جباری..........نکونام ..........جانواریو

4-4-2 فلت هم ستون اصلیش 2تا هافبک میانی هستش که به خوبی بتونند بازیسازی کنند و یکیشون درگیرتر و جنگنده تر باشه.....مثل زوج جباری-نکونام که در این صورت منوچهری هم به زمین میادو بازیو میبرن به کناره ها و سانتر میکنن......که در این مواقع باید شاهد حرکات ترکیبی جانواریو و حیدری در سمت راست(قبلا هم شاهدش بودیم) و توزیو ساموئل در سمت چپ باشیم......
    اگه نکونام نیاد زندی باید جاشو پر کنه.......ولی نکونام یه خرید رویایی و فوق العادست......

4. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

شما هم زیادی با همه چیز موافق هستین . . . یه چیزایی میگین آدم خندش میگیره . . . ژاوی اونو دعوت کرده به شام این دلیل بر محبوبیت اون میشه حاجی نه توانایی بازیش . . . من دارم از توانایی فنی بازیکن میگم . . . تیموریان بهترین هافبک دفاعی بود که تو ایران دیدم . . . نمیگم نکونام بده اما خوبم نیست

من یه سوال دارم از شما
    یه بازیکن واسه چی به نظر شما محبوب میشه نزد هوادارا؟برای خوش استیل بودن یا خوشتیب بودن یا صدای خوب و قیافه و اینا؟

مجیدی و کریمی و باقری که این چند ساله محبوب شدن توی آسیا دلیلش چی بوده اگه میشه توضیح بدین؟

فرهاد که یکی از محبوب ترین بازیکنای ایرانه و حتی پرسپولیسیا قبولش دارن این محبوبیتش برای چیه از چی منشا میگیره؟

حرف شما خنده دار تر از حرف دوستمونه ! به نظر من که محبوبیتو از کار فنی جدا میکنی ! انگار محبوبیت خود به خود ایجاد میشه!
    Last edited by MohammadT15; 13-07-2012 at 22:42.

6. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

توانایی فنی رو شما توی چی می بینید؟؟؟؟؟

واقعا بحث و سرو کله زدن یه کلی اندازه یه کیس کامپیوتر می خواد.

ولش کن،،برو دنبال کار و زندگیت.

8. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دوستان جواد قیمتش 3 ملیون یورو هست ! درسته ؟
    این سایت نوشته!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آره
    بخش زیادیش ماء التفاوت قرار دادی هست که با اوساسونا داره
    باید اونم بدیم
    از جیب من که نمیدن پس بزار بدن

12. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

از اومدن نکونام به شدت استقبال میکنیم :دي
    ولی من از بین آندو و نکونام، آندو رو ترجیح میدم. اگه آندو رو می تونستیم نگه داریم فوق العاده بود.
    در ضمن هافبک دفاعی یکی از مهمترین پست ها هست. علاوه براین ما تو این پست کمبود بازیکن داریم. پس نکونام میتونه یه خرید فوق العاده باشه.

14. 5 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

الان دوستان دارید توانایی های فنی نکونام رو مورد بحث قرار می دید ؟!

اجازه بدید خوب قرار داد ها ثبت بشه ، نه بزارید هفته اول شروع بشه ببینیم کیا هستند کیا نیستند بعد در این مورد ها صحبت می کنیم . هنوز که نه به باره نه به داره ...

تازه سابقه داشته 2 بازیکنمون توی یک روز فسخ می کنند ... خدا بگم چه کارشون کنه اجازه دادند مبعلی بره ! ... بائو هم داشتیم ها ! .. این توزی هم بود . با امدن جباری می شد یکی از این دوتا رو داد نه فنتزی بازی مثل مبعلی رو . اگه اینا گذاشتن من ایمان و فریدون رو در کنار هم ببینم !

با این سایت تازه اشنا شدم . می تونید ترکیب تیم رو در سیستم های مختلف قشنگ بچینید ... من که جرات ندارم . الان باز دوباره بیام زندی و جانواریو رو بزارم . می بینی یکشون رفت ! دوستان خواستند این ادرس سایتشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

18. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال مشکلی برای جذب مجیدی ندارد

مجتبی عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی درباره اینکه آیا باشگاه استقلال می‌تواند جواد نکونام و فرهاد مجیدی را جذب کند گفت: حضور مجیدی و نکونام ارتباطی به پر بودن لیست استقلال ندارد. این دو بازیکن با توجه به اینکه فصل قبل لژیونر بوده اند به عنوان سهمیه بازیکن خارجی می توانند جذب استقلال شوند. از سوی دیگر مجیدی سال گذشته قرارداد خود را با استقلال تمدید کرده و انتقالش به تیم الغرافه قطر موقت بوده است.
    وی افزود: مجیدی اگر برگه تسویه حسابش را از باشگاه قطری بیاورد می تواند آن را متمم قرارداد فصل پیش خود با استقلال کند و قراردادش ثبت شود. مطمئن باشید باشگاه ها برای جذب بازیکن به دنبال دردسر نیستند.
    دبیر هیئت فوتبال تهران در پاسخ به این سؤال که باشگاه ها تا چه زمانی برای ثبت قرارداد بازیکن خارجی فرصت دارند تصریح کرد: باشگاه ها تا اول مرداد فرصت دارند برای ثبت قرارداد بازیکنان خارجی خود اقدام کنند. همچنین هر باشگاه در طول فصل می تواند دو بازیکن سهمیه آزاد به خدمت گیرد. هر تیمی هم می تواند 35 بازیکن داشته باشد که اکثر تیم ها فهرست بازیکنان زیر 23 سال و پایه خود را پر نکرده اند.

به گزارش فارس روز گذشته فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال اعلام کرده بود شرایط جذب مجیدی را ندارند اما شب گذشته با حضور در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که به صورت تلفنی با مجیدی به توافق رسیده اند.
    پ.ن
    با فرهاد در کنار میلاد اماده بهترین خط حمله هم مثل بهترین خط هافبک برای استقلال میشه......
    قلعه نویی:‌ به حاشیه سازان ثابت کردم اختلافی با جباری ندارم/ نکونام به زودی آبی پوش می شود

خبرگزاری آنا: سرمربی تیم استقلال تهران با اشاره به تمدید قرارداد هافبک این تیم گفت:‌ به حاشیه سازان ثابت کردم اختلافی با جباری ندارم.

امیر قلعه نویی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، خاطرنشان کرد: پیش از این هم گفته بودم برای تسویه حساب شخصی به استقلال نمی آیم و با کسی خصومت ندارم، خوشبختانه بازیکنان نیز همه به دنبال یک هدف هستند و آن نیز رسیدن استقلال به موفقیت و روز های آرمانی است.

وی ادامه داد:‌ با حضور جباری در استقلال به حاشیه سازان نشان دادیم که استقلال هیچ حاشیه ای ندارد و این بازیکن به مانند سایرین به دنبال کسب موفقیت برای این تیم است.

وی افزود:‌ وضعیت استقلال بسیار خوب است و ما اردوی خوبی را در کشور ترکیه برگزار کردیم و در این اردو تا حدود زیادی نقاط ضعف و قوت خود را یافتیم و اکنون در تمرینان پیش از فصل تلاش می کنیم تا آنها را برطرف کنیم.

قلعه نویی در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات برای حضور نکونام در استقلال به آنا گفت:‌ فتح اله زاده تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بتواند شرایط حضور نکونام را در استقلال فراهم کند و طبق آخرین خبرهایی که دارم این بازیکن نیز به زودی به جمع ما اضافه خواهد شد.

سرمربی استقلال در خصوص بحث کاپیتانی این تیم عنوان کرد:‌در رابطه با این موضوع عده ای از دوستان می خواستند شیطنت هایی را انجام دهند که من جلوی این کار را گرفتم، استقلال یک کاپیتان دارد و آن هم استقلال است و در اینجا جا دارد از همه بازیکنان تیم که برای یک هدف که آن هم موفقیت استقلال است تشکر کنم.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-07-2012 at 09:14.

20. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •