امید جان با بعثت هم سرعت جالب نیست تازه ازامشب شروعی دیگه برای افت سرعت هستش چون ماه رمضون شروع شد
امید جان با بعثت هم سرعت جالب نیست تازه ازامشب شروعی دیگه برای افت سرعت هستش چون ماه رمضون شروع شد
به حق این این ماه رمضون و این وقت سحر انشا... مخابراتی ها نونشون حرومشون باشه.
دعای ماه رمضون واسشون خوندم حالا برند حال کنند.
جدی میگم ها.
تا الان که ساعت چهاره اینه وضعیت ما . خدایا یا ما رو بکش یا اونا رو . عکس هم به زور اپلود میشه
![]()
دو سه شبه گوش شیطون کر همه چی آرومه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پست ویرایش شدد
Last edited by babak2111; 10-07-2013 at 07:36.
د !
الحمد لله چند شبه که حال حوصله دانلود نداشتم ولی شماها یک کاری کنین 7-8 تافایل هم زمان بزاید دانلود کنه این جوری سرعت بیشتر میشه!
والا من از اون باگ IDM میترسم که دانلود هنگ میکنه . همین دیشب با اینکه 2 تا دانلود همزمان میزارم باز هم بیدار شدم دیدم سیستم تا ساعت 9 صبح روشنه به خاطر اون باگ لعنتی و هیچی هم دانلود نکرده جز 300 مگ .
ادم میترسه بخوابه . هم دانلود نمیکنه هم سیستم تا ساعت چند روشنه فقط . فقط هم این مورد روی مخابرات جدیدا تا حالا اتفاق افتاده . به خاطر تایم اوتهای زیادش .
به خدا اون زمان که نامحدود داشتیم با سرعت 60 تا 8 تا دانلود همزمان میزدی صداش در نمیرفت . این تایم اوتها واقعا دیگه اعصاب نذاشته واسه من .
الان دیگه بیشتر از سرعت این پینگ لعنتیه که واسه من مهمه . یه نت خوب بدون تایم اوت و پاکت لاست میخوام . فوقش دانلود کمتر میکنی اما هم راحت هم میتونی بازی انلاین هم بکنی والا . یه زمانی دوتا بازی انلاین میرفتم با لول خوب که به خاطر این نت اشغال ولشون کردم .
Last edited by Gregar; 10-07-2013 at 10:43.
چه باگی دوست عزیز؟ از چه ورژن idm استفاده میکنی مگه؟ من خودم هروقت دانلود شبانه دارم حداقل 4 تا لینک رو همزمان میارم تا از حداکثر سرعت استفاده کنم البته من از آسیاتک گرفتم شما هم حتما از یک idm دیگه استفاده کن با یک کرک دیگه مشکلت حل میشه
بهترین کار برای حل این مشکل اینه که ی ویروس بلاستر بسازی و تایمنگشو جوری تنظیم کنی که قبل 7 خاموش شه از امشب خیلی راحت بگیر بخاب![]()
باورتون نمی شه ولی من هر چی دانلود داشتم تموم شده
دیگه نه بازی میاد نه فیلمی که بشه دانلود کرد
این iron man 3 هم که 1080p نمیاد لا مصب اصلا دیگه نمیدونم چی کار کنم هر چی دانلود داشتم یک هفته ای هست که تموم شده
این خط جدید که گرفتیم سرعتش عالیه ولی خدا نکنه شب بشه از سایت خارجی بزنی دانلود سرعتش میشه 15 کیلو بایت!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)