تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 1805 اولاول ... 2342843243303313323333343353363373383443844348341334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امید جان با بعثت هم سرعت جالب نیست تازه ازامشب شروعی دیگه برای افت سرعت هستش چون ماه رمضون شروع شد

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

به حق این این ماه رمضون و این وقت سحر انشا... مخابراتی ها نونشون حرومشون باشه.

دعای ماه رمضون واسشون خوندم حالا برند حال کنند.
    جدی میگم ها.

3. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

هر کی بیدار یه اعلام وضعیت از سرعت دانلود بده.
    بنده در حال حاضر با طرح طلایی سرعتم اینه :

تا الان که ساعت چهاره اینه وضعیت ما . خدایا یا ما رو بکش یا اونا رو . عکس هم به زور اپلود میشه

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پست ویرایش شدد
    Last edited by babak2111; 10-07-2013 at 07:36.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا الان که ساعت چهاره اینه وضعیت ما . خدایا یا ما رو بکش یا اونا رو . عکس هم به زور اپلود میشه

د !
    الحمد لله چند شبه که حال حوصله دانلود نداشتم ولی شماها یک کاری کنین 7-8 تافایل هم زمان بزاید دانلود کنه این جوری سرعت بیشتر میشه!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

د !
    الحمد لله چند شبه که حال حوصله دانلود نداشتم ولی شماها یک کاری کنین 7-8 تافایل هم زمان بزاید دانلود کنه این جوری سرعت بیشتر میشه!
    والا من از اون باگ IDM میترسم که دانلود هنگ میکنه . همین دیشب با اینکه 2 تا دانلود همزمان میزارم باز هم بیدار شدم دیدم سیستم تا ساعت 9 صبح روشنه به خاطر اون باگ لعنتی و هیچی هم دانلود نکرده جز 300 مگ .
    ادم میترسه بخوابه . هم دانلود نمیکنه هم سیستم تا ساعت چند روشنه فقط . فقط هم این مورد روی مخابرات جدیدا تا حالا اتفاق افتاده . به خاطر تایم اوتهای زیادش .
    به خدا اون زمان که نامحدود داشتیم با سرعت 60 تا 8 تا دانلود همزمان میزدی صداش در نمیرفت . این تایم اوتها واقعا دیگه اعصاب نذاشته واسه من .
    الان دیگه بیشتر از سرعت این پینگ لعنتیه که واسه من مهمه . یه نت خوب بدون تایم اوت و پاکت لاست میخوام . فوقش دانلود کمتر میکنی اما هم راحت هم میتونی بازی انلاین هم بکنی والا . یه زمانی دوتا بازی انلاین میرفتم با لول خوب که به خاطر این نت اشغال ولشون کردم .
    Last edited by Gregar; 10-07-2013 at 10:43.

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه باگی دوست عزیز؟ از چه ورژن idm استفاده میکنی مگه؟ من خودم هروقت دانلود شبانه دارم حداقل 4 تا لینک رو همزمان میارم تا از حداکثر سرعت استفاده کنم البته من از آسیاتک گرفتم شما هم حتما از یک idm دیگه استفاده کن با یک کرک دیگه مشکلت حل میشه

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من از اون باگ IDM میترسم که دانلود هنگ میکنه . همین دیشب با اینکه 2 تا دانلود همزمان میزارم باز هم بیدار شدم دیدم سیستم تا ساعت 9 صبح روشنه به خاطر اون باگ لعنتی و هیچی هم دانلود نکرده جز 300 مگ .
    ادم میترسه بخوابه . هم دانلود نمیکنه هم سیستم تا ساعت چند روشنه فقط . فقط هم این مورد روی مخابرات جدیدا تا حالا اتفاق افتاده . به خاطر تایم اوتهای زیادش .
    به خدا اون زمان که نامحدود داشتیم با سرعت 60 تا 8 تا دانلود همزمان میزدی صداش در نمیرفت . این تایم اوتها واقعا دیگه اعصاب نذاشته واسه من .
    الان دیگه بیشتر از سرعت این پینگ لعنتیه که واسه من مهمه . یه نت خوب بدون تایم اوت و پاکت لاست میخوام . فوقش دانلود کمتر میکنی اما هم راحت هم میتونی بازی انلاین هم بکنی والا . یه زمانی دوتا بازی انلاین میرفتم با لول خوب که به خاطر این نت اشغال ولشون کردم .
    بهترین کار برای حل این مشکل اینه که ی ویروس بلاستر بسازی و تایمنگشو جوری تنظیم کنی که قبل 7 خاموش شه از امشب خیلی راحت بگیر بخاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

باورتون نمی شه ولی من هر چی دانلود داشتم تموم شده

دیگه نه بازی میاد نه فیلمی که بشه دانلود کرد

این iron man 3 هم که 1080p نمیاد لا مصب اصلا دیگه نمیدونم چی کار کنم هر چی دانلود داشتم یک هفته ای هست که تموم شده

این خط جدید که گرفتیم سرعتش عالیه ولی خدا نکنه شب بشه از سایت خارجی بزنی دانلود سرعتش میشه 15 کیلو بایت!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •