تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 364 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین کیفیت تصویر همیشه توی اولویت هست امکانات جانبی بعد از مدتی اصلا استفاده نمیکنی واست الکی میشه
    شما بیشتر تلوزیون برای تماشا کردن و لذت بردن از تلوزیون میخرید
    حالا اگه بودجشو داری la8600 یا la 7400 بخر اگه بودجت کمتر هست
    lm8600 یا lm7610 بخر
    راستی اگه از بانه بخری ارزون تر واست میوفته مثلا la 8600 شاید 4 میلیون باشه ولی گارانتی نداره
    ممنون.
    یه مسئله که یه خورده منو کنجکاو کرده این طراحی cinema screen هست. الان بین این مدل ها la8600 و lm8600 و lm7610 با این طراحی هستن که طبق ادعای ال جی طراحی سینمایی است و خوراک فیلم دیدم شما تجربه دیدنشو دارین که بگید آیا واقعا این طور هست یا فقط واسه جلب مشتریه ؟
    برای من اصلا امکانات جانبی مهم نیست بخاطر همینم می گم آیا واقعا la8600 کیفیتش بهتره از lm7610 که انقدر تفاوت هزینه کنم، چون من خودم la8600 رو کنار la6610 تو یکی از این فروشگاه ها دیدم با کلی دقت یه تفاوت ناچیزی توش می تونستی پیدا کنی که با توجه به اختلاف قیمتوشن اصلا اصلا نمی ارزید.
    یه سوالا دیگه واسه از بانه خریدن چون من امکان رفتن و ندارم شما تجربه ای داری که یه جا رو معرفی کنی که مطمئن باشه ؟ بعدش این گارانتی تکنو سرویس که این بانه ای یا میزنن چی هست بدرد بخور هست یا نه ؟

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون.
    یه مسئله که یه خورده منو کنجکاو کرده این طراحی cinema screen هست. الان بین این مدل ها la8600 و lm8600 و lm7610 با این طراحی هستن که طبق ادعای ال جی طراحی سینمایی است و خوراک فیلم دیدم شما تجربه دیدنشو دارین که بگید آیا واقعا این طور هست یا فقط واسه جلب مشتریه ؟
    برای من اصلا امکانات جانبی مهم نیست بخاطر همینم می گم آیا واقعا la8600 کیفیتش بهتره از lm7610 که انقدر تفاوت هزینه کنم، چون من خودم la8600 رو کنار la6610 تو یکی از این فروشگاه ها دیدم با کلی دقت یه تفاوت ناچیزی توش می تونستی پیدا کنی که با توجه به اختلاف قیمتوشن اصلا اصلا نمی ارزید.
    یه سوالا دیگه واسه از بانه خریدن چون من امکان رفتن و ندارم شما تجربه ای داری که یه جا رو معرفی کنی که مطمئن باشه ؟ بعدش این گارانتی تکنو سرویس که این بانه ای یا میزنن چی هست بدرد بخور هست یا نه ؟

من قبل از ال سی دی سامسونگ مدل b690 استفاده میکردم هنوز هم دارمش باید بگم طراحی جدید ال جی چون اون گوشه های اضافی نداره واسه تماشا کردن مناسب تره.
    از نظر هرتز تصویر lm7610 و la8600 برابر هستند(800) این باعث میشه توی تصاویر با سرعت بالا تصاویر بهتری بهتون بده .اگه شما گیمر هستید و دستگاه بازی دارید یا فیلم های با کیفیت بلوری واقعی تماشا میکنید تفاوت بین 800 با 400 میتونید حس کنید ولی توی تصاویر معمولی sd یا شبکه دیجیتال فکر نکنم فرقی با همداشته باشند
    راستش من از بانه نخریدم ترجیح دادم گارانتی اصلی گلدایران بگیرم اینجا خیلی ها از بانه خریداری کرده اند میتونید از اون ها سوال کنید .گارانتی تکنو سرویس غیر معتبر هست الکی الکی هست
    اگه میخوای از بانه خرداری کنی چشم و گوشتو باز کن ممکنه پنل چینی گیرت بیاد ممکنه تلوزیونت فارسی ساپورت نکنه توی زیر نویس ها ی فیلم دچار مشکل بشی پس اگه خواستی از بانه بخری از فروشگاه های معتبر خرداری کن

3. این کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من قبل از ال سی دی سامسونگ مدل b690 استفاده میکردم هنوز هم دارمش باید بگم طراحی جدید ال جی چون اون گوشه های اضافی نداره واسه تماشا کردن مناسب تره.
    از نظر هرتز تصویر lm7610 و la8600 برابر هستند(800) این باعث میشه توی تصاویر با سرعت بالا تصاویر بهتری بهتون بده .اگه شما گیمر هستید و دستگاه بازی دارید یا فیلم های با کیفیت بلوری واقعی تماشا میکنید تفاوت بین 800 با 400 میتونید حس کنید ولی توی تصاویر معمولی sd یا شبکه دیجیتال فکر نکنم فرقی با همداشته باشند
    راستش من از بانه نخریدم ترجیح دادم گارانتی اصلی گلدایران بگیرم اینجا خیلی ها از بانه خریداری کرده اند میتونید از اون ها سوال کنید .گارانتی تکنو سرویس غیر معتبر هست الکی الکی هست
    اگه میخوای از بانه خرداری کنی چشم و گوشتو باز کن ممکنه پنل چینی گیرت بیاد ممکنه تلوزیونت فارسی ساپورت نکنه توی زیر نویس ها ی فیلم دچار مشکل بشی پس اگه خواستی از بانه بخری از فروشگاه های معتبر خرداری کن
    باز هم ممنون. استفاده من بیشتر برای فیلم هست که خیلی فیلم می بینم اونم 3d hd ترجیح میدم.
    الان شدیدا نظرم رفته رو همون 47lm76100 که با گارنتی گلدایران 3600 ام گیر میاد گویا. هم گارانتی داره هم cinema screen هم 800 هرتز ام امکانات بیخود دوربین و ... چیزارم نداره.
    Last edited by shahrooztk; 27-03-2014 at 11:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باز هم ممنون. استفاده من بیشتر برای فیلم هست که خیلی فیلم می بینم اونم 3d hd ترجیح میدم.
    الان شدیدا نظرم رفته رو همون 47lm76100 که با گارنتی گلدایران 3600 ام گیر میاد گویا. هم گارانتی داره هم cinema screen هم 800 هرتز ام امکانات بیخود دوربین و ... چیزارم نداره.
    دوربین بصورت جداگانه برای این مدل هست توی سایت ال جی دیدم شاید ایران گیرت بیاد
    موس و کیبرد هم میشناسه

6. این کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نظرتون راجع به این بررسی چیه ؟

1. LG 3D LED 55LM7600
    2. Sony Bravia XBR 55HX950
    3. Panasonic Viera Plasma TC-P55VT50
    4. Samsung 8000 UN55F8000

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من خودم این مدل دارم
    حالا هر مدلی خرداری کردید یک ساعت وقت بذار تصویر تنظیم کن مثلا میزان رنگ و وضوح و سردی و دمای رنگ ....
    تنظیم تصوی توی ال جی با تلوزیون های دیگه فرق داره مثلا باید برای شبکه دیجیتال و سه بعدی و .... بصورت جداگاناه تنظیم کنی ایجوری نیسشت که یکبار تنظیم کنی برای همه

9. این کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظر ال جی در کل کاملتر هست
    rate بالاتری گرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم این مدل دارم
    حالا هر مدلی خرداری کردید یک ساعت وقت بذار تصویر تنظیم کن مثلا میزان رنگ و وضوح و سردی و دمای رنگ ....
    تنظیم تصوی توی ال جی با تلوزیون های دیگه فرق داره مثلا باید برای شبکه دیجیتال و سه بعدی و .... بصورت جداگاناه تنظیم کنی ایجوری نیسشت که یکبار تنظیم کنی برای همه
    شما که الان lm76100 داری از کیفیت تصویرش راضی هستی مخصوصا تجربه دیدم 3d ؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر ال جی در کل کاملتر هست
    rate بالاتری گرفته
    شما با وجود hx950 و f8000 و vt50 چرا lm 7600 رو انتخاب کردید برای من جای سوال داره لطفا وضیح بدید!!!!!!!!! این سه tv بهترین های حال حاضر جهان. شما به جای اینکه فقط به rate نگاه کنید بهتر کمی به خودتون زحمت بدبد rew های این چند tv رو برسی کنی نه اینکه از روی ندانسته کلی هزینه رو دوش خریدار بندازید

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شما که الان lm76100 داری از کیفیت تصویرش راضی هستی مخصوصا تجربه دیدم 3d ؟
    آره راضیم
    آپدیت جدیدش که کردم مشکلاتی هم که داشت برطرف شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •