تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 574 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب الان اینو چی میگی اولین مد اسکین ساخته شده توسط خودم بالاخره فهمیدم چطور میشه اسکین با قابلیت تغییر رنگ ساخت : از اونی که قبلا بود بزرگتره اینو فقط واسه دست گرمی ساختم منتظر از این بهتراش باشین که چندتا وکتور باحال پیدا کردم .
    آموزش یادت ننره به مام یاد بدی !!

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

فقط یاد بدید چطوری به بیس بازی میشه دسترسی پیدا کرد من خودم یه کارای روی ماشین اعمال میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فقط یاد بدید چطوری به بیس بازی میشه دسترسی پیدا کرد من خودم یه کارای روی ماشین اعمال میکنم
    اینکه کاری نداره !! بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش آدرس فایل بیس رو بهش بده از حالت فشرده حارجش میکنه بعدشم ادیت بازی رو شروع کن

من فقط لاستیکا و راننده هارو ادیت کردم واسه راننده ماشینم سبیل گذاشتم پسره یه چیزی شد !!!

4. 2 کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه punisher3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینکه کاری نداره !! بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش آدرس فایل بیس رو بهش بده از حالت فشرده حارجش میکنه بعدشم ادیت بازی رو شروع کن

من فقط لاستیکا و راننده هارو ادیت کردم واسه راننده ماشینم سبیل گذاشتم پسره یه چیزی شد !!!
    چجوری فایل های داخلش رو ادیت کنیم؟
    Last edited by punisher3; 28-11-2012 at 21:16.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

همه کارش با فتوشاپ هست البته اون پلاگین dds هم واسه فتو شاپ لازمه . متاسفانه فقط واسه اسکانیا یه مدل dds از بدنه کامیون هست که میشه طرح ها رو روش پیاده کرد شاید به خاطر همینه که بیشتر مد های اسکین به اسکانیا و داف برمیگرده که قالبشون نزدیک به همه . طرح های بدنه هم تو این مسیره base/vehicle/truck/upgrade/paintjob که فایلی که پسوند dds داره رو میشه ادیت کرد یا کلا یکی رو جایگزینش کرد.
    طریقه ادیت یا ساختن یه اسکین جدید هم یه خورده طولانیه سر فرصت می نویسم .

7. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

تو دنیای واقعی بنز و مان آخر ابهت هستن. من با هردوشون خیلی حال میکنم. اما بازم آکتروس یه چیز دیگه ای هستش.
    یه بار 3 تا تریلی مان از یه شرکت آلمانی برای کارخونه دوستم بار آورده بودن زنگ زد به من رفتم 3 ساعت تموم فقط نگاهشون کردم.
    حالا این رو هم بهش اضافه کنم که تو ماشین سواری من بنز رو اصلا دوست ندارم و عاشق BMW هستم. اما ماشین سنگین فقط بنز.

9. 2 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اون آخری 16 تا دنده میخوره که ساخت ZF ــه، به غیر از یکی به آخری که حدود 150 تا میره بقیه حدود 120 و خورده ای میره، من با همین معمولیش 170-180 تا میرم اگه بشه یکی رو ضریب دنده هاش کار کنه جالب میشه، البته میدونم طبیعیش همینه زود دنده عوض میکنه حدود 120 هم بیشتر نمیره، اما به درد ماها که عشق سرعتیم نمیخوره، به جا شتاب گیری هی فرت فرت دنده عوض میکنه

11. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

تو دنیای واقعی بنز و مان آخر ابهت هستن. من با هردوشون خیلی حال میکنم. اما بازم آکتروس یه چیز دیگه ای هستش.
    یه بار 3 تا تریلی مان از یه شرکت آلمانی برای کارخونه دوستم بار آورده بودن زنگ زد به من رفتم 3 ساعت تموم فقط نگاهشون کردم.
    حالا این رو هم بهش اضافه کنم که تو ماشین سواری من بنز رو اصلا دوست ندارم و عاشق BMW هستم. اما ماشین سنگین فقط بنز.
    خدایی مان حرف نداره!ابهت قدرت حیف که توی این بازی بهشون زیاد بها داده نشده!من مان های ترک رو با اتاق xl دیدم ولی xxl های آلمانی محشر هستن...
    اکتروس هم ایرانی ها اکتروس رو فقط به 1843 و 1844 اتاق نرمال میشناسن یه بار یه 1848 high cab ببینن و صدای موتور خورجینی v8 اش بشنون و قد و بالای رعناش رو ببینن حتما نظرشون عوض میشه..
    داف هم که لامصب نردبونیه برای خودش!!به خاطر برخی مسائل وارداتش به ایران کلا منتفیه.ایویکو هم که معروفه به زور و فوق سنگین بودن ضرایب دنده ها
    و مگنوم که یه کشنده آمریکایی اصیل که واقعا یه کشنده تک هست بین اروپایی ها اونم به خاطر سنت شکنی های قشنگی که توش هست.من خودم فقط یک بار مگنوم دیدم مات ابهت این کشنده شدم.

غیر واقعی جلوه دادن کامیون ها توی این بازی کاملا مشهوده!!توی نظر سنجی های بنز روی گزینه آخر میبینم کامیونی که سال 2012 و 2009 بالاتر از همه کامیون سال اروپا شد.همین ایویکویی که بیشتر ماها اون رو آخرین

گزینه گذاشتیم کامیون سال 2013 اروپا شده!چرا؟؟!چون بد جلوه داده شده!

در خوبی اسکانیا شکی نیست ولی این بازی یه جوری جلوه میکنه که اونایی که تا به حال از کامیون خاصی خوششون نمیومد شاید برخی برند هارو نمیشناختن مثل یکی از دوستان که میگفت اکتروس چیه!!

جلب اسکانیا بشن.

13. 5 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خب من فایل هارو خارج کردم ادیت کردم حالا چطوری برگردونم تو بیس

داره خودمونی میشه JOOOLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درود بر شما دوستان عزیز
    چه طوری میشه مد ها رو ادیت کرد من با scsextractor هر کار کردم باز نشد ارور میداد ؟؟؟
    من فایل بیس رو اکسترک کردم ولی فایل های pmg رو فتوشاپ باز نمیکنه پلاگینی چیزی داره بزارین پلاگین dds رو هم اگه زحمتی نست لینک بدین
    برای برگردوندن به فایل اصلی باید چه کار کرد
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •