سلام و ممنون از پاسخ شما ir_elf عزیز که به سهم خودتون کمک کردین
.gif)
اما این مدل برای ارزانتر شدن به صورت پیش فرض با سیستم عامل لینوکس عرضه میشه.
من امروز ویندوز XP که سازگار همراه لپ تاپ میده و درایورهای ویندوز XP را هم داره نصب کردم و هر دو کلید به کار افتادن هرچند هر دو موقع فشاردن میگفتن برنامه Power Cinema رو میخوان ولی PowerSmart Key چراغش روشن میشد و فکر کنم امکان ضرفه جویی در مصرف برق به کار می افتاد و اون کلید Back Up هم حداقل پیغام نبودن برنامه Power Cinema را میداد و میشد فهمید که سالمه ولی
در ویندوز 7 هیچ کدام کار نمیکنن و کلید PowerSmart حتی چراغش هم روشن نمیشه ، مثل اینکه هردو کلید خرابند.
نا گفته نماند که من هر برنامه و دارایوری که مربوط به Win 7 Ultimate 64 Bit میشد را از سایت Acer گرفتم و نصب کردم ولی این دو کلید راه نمیفتن و هیچ عکس العملی نشان نمیدن !
البته یک سری برنامه هایی که Acer توی کاتالوگش گفته رو توی سایتش برای دانلود نداره
مثل :
* Acer Arcade™ Deluxe featuring Cinema, Album, Music, Acer HomeMedia, Online Media
* Acer Backup Manager
* Acer eRecovery Manager
* Acer GridVista™
* Acer Game Console
* Acer GameZone
و غیره
تنها برنامهایی که در بخش دانلود موجودند PowerSmart Manager ، LaunchManager هستند که با اینها هم کلید ها راه نمی افتند.
حالا از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ، فکر کنم این مشکل را خیلی از دوستان داشته باشند چون توی تاپیک مشاوره خیلی ها این مدل رو خریدند.
البته فکر کنم دوست عزیز H@mid-Vista بتونه کمک کنه چون خود ایشون یک مدل از همین سری را دارند (5738z) و هم اینه تاپیک " پك نرم افزاري ايسر Empowering Technology " را راه انداخته ( که البته پک مخصوص 7 هم لینکش به بخش Support سایت Acer مربوط میشه و اونجا در بخش مربوط به این مدل نوت بوک چیزی برای دانلود نیست ) ولی متاسفانه چون تعداد پست هام کمه نمیتونم به این دوست عزیز پیغام خصوصی بزنم و یا اینکه توی سایت پیداشون کنم ، اگر کسی میتونه از طرف من به ایشون پیغام بده ممنون میشم و یا اینه یکی از دوستانی که Acer 5738G داره و یا کسی که میتونه کمکم کنه من را راهنمایی کنه ممنون میشم
حق نگهدارتان
.gif)