تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 645 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

قتی لپ تاپ دستم رسید اولین کاری که باید بکنم بک آپ گیریه؟ لپتاپ های سونی و اچ پی چجوراس این بک آپ گیریشون؟ آیا ویندوز اورجینال روشون هست؟ اگه بک آپ بگیرم ویندوز اورجینال هم بک آپ گرفته میشه؟ من میخوام ویندوز 7 آلتیمیت نصب کنم. ایرادی نداره ویندوز خودشو پاک کنم؟ کلا من کی شروع به نصب نرم افزارای کاربردی خودم کنم؟

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

قتی لپ تاپ دستم رسید اولین کاری که باید بکنم بک آپ گیریه؟ لپتاپ های سونی و اچ پی چجوراس این بک آپ گیریشون؟ آیا ویندوز اورجینال روشون هست؟ اگه بک آپ بگیرم ویندوز اورجینال هم بک آپ گرفته میشه؟ من میخوام ویندوز 7 آلتیمیت نصب کنم. ایرادی نداره ویندوز خودشو پاک کنم؟ کلا من کی شروع به نصب نرم افزارای کاربردی خودم کنم؟
    توی کنترل پنل لپتاپ های سونی گزینه ای برای بک آپ هست که فرقی نداره شما چه قدر چیز نصب کردی. یک سال دیگه هم که بکاپ بگیری همون چیزهای فابریکی که روش بوده (ویندوز و نرم افزار های فابریک) بکاپ گرفته می شه. خودشم پاک کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

3. 2 کاربر از r_22009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

9 کسی نیست لطفا کمک کنید

سلام دوستان
    میبخشید اگه سوالم تکراریه ، حق بدین چون تعداد پستها خیلی زیاده وخوندن همه اونها خیلی مشکله.
    اگر هم اینجا جای این سوال نیست لطف کنید وبگید کجا باید مطرح کنم؟

من چند روزیه Aspire 5738G-664G50mn خریدم که خوشبختانه رم اون DDR3 هست ؛ همون اول از کل هارد یک Image گرفتم و بعد از پارتیشن بندی مجدد ویندوز 7 Ultimate نسخه 64 Bit رو نصب کردم و تمام درایور ها و َApplication موجود در بخش مربوط به ویندوز را دانلود کردم و نصب کردم. سیستم به خوبی کار میکنه فقط یک مشکل هست و اونم اینه که :

1) دگمه PowerSmart Key کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه فقط هر بار فشار میدم برنامه Launch Manager اجرا میشه بدون روشن شدن چراغش ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نکنه این مدل از این امکان پشتیبانی نمیکنه ؟ یا اینکه مشکل سخت افزاریه ؟ میشه راه انداختش ؟
    2) اون کلید کوچک سمت راست کلید بلوتوس که فکر کنم مربوط به نرم افزار Backup هست اون هم کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه ! فکر میکنید مشکل از کجاست ؟

3) میشه بگید از کجا میشه فهمید که صفحه نمایش LED هست یا LCD ؟ چون بر تبطق گفته بعضی از دوستان در یکی تاپیک ها مثل اینکه سری آخری که سازگار آورده دیگه LED نیست همانطوریکه رم ها شون DDR3 نیست

4) همونطور که گفتم رم لپ تاپ من DDR3 است البته به استناد برنامه CPUZ آیا میشه به این برنامه اعتماد کرد ؟ و اینکه چطور میشه فهمید باس اون چنده و آیا 1066 هست ؟

5) و در آخر هم میشه لطف کنید و لیست مشخصات دقیق این مدلو بگید ؟
    چون همونطور که میدونید در سایت ایسر در بخش ویندوز 7 64Bit برای مودم ، WLan ، Touchpad ، Bluetooth ، Webcam چندین نوع وجود داره و ادم سردرگم میشه کدوم یکی رو دانلود کنه البته من همه را دانلود کردم و باه خود ویندوز اجازه دادم بهترین رو انتخاب کنه ولی در مورد بلوتوث پشت لپ تاپ نوشته نوعش Foxconn ولی درایور Broadcom روش نصب شد یا در مورد WLAN خودش گفته Acer Nplify 802.11 ولی اینتل 5100 شناختش!

در پایان از همه دوستان متشکرم و عذر میخوام اگه سوالاتم خیلی ناشیانه و بی ربط هستن.
    حق نگهدارتان

سلام مجدد خدمت همه دوستان
    از مدیران عزیز کسی نیست جواب من رو بده
    مثل اینکه اینجا به تازه واردها زیاد بها نمیدن !
    من این سوالاتم را از دیروز ساعت 12 در تاپیک " مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738 " پرسیدم خبری نشد ، بعدش چون دیدم به این تاپیک بیشتر مربوط میشه دیشب اینجا مطرح کردم
    حداقل اگه به اینجا مربوط نمیشه بگید کجا مطرح کنم ؟
    لطفا کمک کنید
    از لطفتان کمال تشکر را دارم
    حق نگهدارتان

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مجدد خدمت همه دوستان
    از مدیران عزیز کسی نیست جواب من رو بده
    مثل اینکه اینجا به تازه واردها زیاد بها نمیدن !
    من این سوالاتم را از دیروز ساعت 12 در تاپیک " مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738 " پرسیدم خبری نشد ، بعدش چون دیدم به این تاپیک بیشتر مربوط میشه دیشب اینجا مطرح کردم
    حداقل اگه به اینجا مربوط نمیشه بگید کجا مطرح کنم ؟
    لطفا کمک کنید
    از لطفتان کمال تشکر را دارم
    حق نگهدارتان
    با سلام. دوست من ماشالله سوالات فله ای هست و نمیشه همه رو با هم سریع جوا داد.
    من خودم لب تاپم اچ پی هست و در مورد ایسر زیاد تجربه ندارم ولی با تجربیات خودم می خوام جواب بدم تا شاید کمکی بشه براتون.

دوست من در مورد سوال اول و دومت:
    ببینید. توی همه ی لبتاپها برخی از کلیدها که امکانات خاصی رو دارن با یه نرم افزار خاصی مچ شده اند. حالا شما که ویندوز اصلیتون رو عوض کردین و ویندوز سون نصب کردید دلیل میشه که ویندوز سون هم اون نرم افزارها رو به صورت هوشمند داشته باشه.
    به عنوان مثال در مورد اچ پی تا زمانی که درایور مخصوص صدا رو از سایت اچ پی واسه ویندوز هفت نصب نکنی کلیدهای مات و ولوم که تاچ هست کار می کنن ولی چراغضون ثابته (در حالت عادی باید در صورت ولوم دادن قرمز و در صورت مات کردن باز هم نماد اسپیکر قرمز بشه)
    پس شما اولین کاری که می کنی اینه که بری بخش ساپورت و درایور ایسر (بعید بدونم که ایسر ساپورتش رو راحت عرضه کنه) و به دنباد فریم ورک و یا برنامه های خاصی که مثلا PowerSmart Key رو مدیریت کنه بگرد. انشالله که پیدا می کنی. پس درایور و درایور،
    در مورد سوال سوم. به راحتی با مراجعه به دفترچش می تونی بفهمی LED هست یا نه، اصولا اگه LED باشه باید انقدر رو قوطی و جعبش بزنن که خودت خسته شی

در مورد سوال چهارم. بلی CPUZ قابل اطمینانه.
    در مورد سوال پنجم هم باید بگم زیاد از ایسر خوشم نمیاد واسه همین اینو از یکی دیگی بپرسی بهتره

موفق باشی

6. 2 کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من خودم لب تاپم اچ پی هست و در مورد ایسر زیاد تجربه ندارم ولی با تجربیات خودم می خوام جواب بدم تا شاید کمکی بشه براتون.

ببینید. توی همه ی لبتاپها برخی از کلیدها که امکانات خاصی رو دارن با یه نرم افزار خاصی مچ شده اند. حالا شما که ویندوز اصلیتون رو عوض کردین و ویندوز سون نصب کردید دلیل میشه که ویندوز سون هم اون نرم افزارها رو به صورت هوشمند داشته باشه.
    به عنوان مثال در مورد اچ پی تا زمانی که درایور مخصوص صدا رو از سایت اچ پی واسه ویندوز هفت نصب نکنی کلیدهای مات و ولوم که تاچ هست کار می کنن ولی چراغضون ثابته (در حالت عادی باید در صورت ولوم دادن قرمز و در صورت مات کردن باز هم نماد اسپیکر قرمز بشه)
    پس شما اولین کاری که می کنی اینه که بری بخش ساپورت و درایور ایسر (بعید بدونم که ایسر ساپورتش رو راحت عرضه کنه) و به دنباد فریم ورک و یا برنامه های خاصی که مثلا PowerSmart Key رو مدیریت کنه بگرد. انشالله که پیدا می کنی. پس درایور و درایور،
    در مورد سوال سوم. به راحتی با مراجعه به دفترچش می تونی بفهمی LED هست یا نه، اصولا اگه LED باشه باید انقدر رو قوطی و جعبش بزنن که خودت خسته شی

در مورد سوال پنجم هم باید بگم زیاد از ایسر خوشم نمیاد واسه همین اینو از یکی دیگی بپرسی بهتره

موفق باشی

سلام و ممنون از پاسخ شما ir_elf عزیز که به سهم خودتون کمک کردین
    اما این مدل برای ارزانتر شدن به صورت پیش فرض با سیستم عامل لینوکس عرضه میشه.

من امروز ویندوز XP که سازگار همراه لپ تاپ میده و درایورهای ویندوز XP را هم داره نصب کردم و هر دو کلید به کار افتادن هرچند هر دو موقع فشاردن میگفتن برنامه Power Cinema رو میخوان ولی PowerSmart Key چراغش روشن میشد و فکر کنم امکان ضرفه جویی در مصرف برق به کار می افتاد و اون کلید Back Up هم حداقل پیغام نبودن برنامه Power Cinema را میداد و میشد فهمید که سالمه ولی
    در ویندوز 7 هیچ کدام کار نمیکنن و کلید PowerSmart حتی چراغش هم روشن نمیشه ، مثل اینکه هردو کلید خرابند.
    نا گفته نماند که من هر برنامه و دارایوری که مربوط به Win 7 Ultimate 64 Bit میشد را از سایت Acer گرفتم و نصب کردم ولی این دو کلید راه نمیفتن و هیچ عکس العملی نشان نمیدن !
    البته یک سری برنامه هایی که Acer توی کاتالوگش گفته رو توی سایتش برای دانلود نداره
    مثل :

• Acer Arcade™ Deluxe featuring Cinema, Album, Music, Acer HomeMedia, Online Media
    • Acer Backup Manager
    • Acer eRecovery Manager
    • Acer GridVista™
    • Acer Game Console
    • Acer GameZone

و غیره
    تنها برنامهایی که در بخش دانلود موجودند PowerSmart Manager ، LaunchManager هستند که با اینها هم کلید ها راه نمی افتند.

حالا از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ، فکر کنم این مشکل را خیلی از دوستان داشته باشند چون توی تاپیک مشاوره خیلی ها این مدل رو خریدند.

البته فکر کنم دوست عزیز H@mid-Vista بتونه کمک کنه چون خود ایشون یک مدل از همین سری را دارند (5738z) و هم اینه تاپیک " پك نرم افزاري ايسر Empowering Technology " را راه انداخته ( که البته پک مخصوص 7 هم لینکش به بخش Support سایت Acer مربوط میشه و اونجا در بخش مربوط به این مدل نوت بوک چیزی برای دانلود نیست ) ولی متاسفانه چون تعداد پست هام کمه نمیتونم به این دوست عزیز پیغام خصوصی بزنم و یا اینکه توی سایت پیداشون کنم ، اگر کسی میتونه از طرف من به ایشون پیغام بده ممنون میشم و یا اینه یکی از دوستانی که Acer 5738G داره و یا کسی که میتونه کمکم کنه من را راهنمایی کنه ممنون میشم
    حق نگهدارتان

8. این کاربر از i_eam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

14 درخواست راهنمایی

موفق باشی

من امروز ویندوز XP که سازگار همراه لپ تاپ میده و درایورهای ویندوز XP را هم داره نصب کردم و هر دو کلید به کار افتادن هرچند هر دو موقع فشاردن میگفتن برنامه Power Cinema رو میخوان ولی PowerSmart Key چراغش روشن میشد و فکر کنم امکان ضرفه جویی در مصرف برق به کار می افتاد و اون کلید Back Up هم حداقل پیغام نبودن برنامه Power Cinema را میداد و میشد فهمید که سالمه ولی
    در ویندوز 7 هیچ کدام کار نمیکنن و کلید PowerSmart حتی چراغش هم روشن نمیشه ، مثل اینکه هردو کلید خرابند.
    نا گفته نماند که من هر برنامه و دارایوری که مربوط به Win 7 Ultimate 64 Bit میشد را از سایت Acer گرفتم و نصب کردم ولی این دو کلید راه نمیفتن و هیچ عکس العملی نشان نمیدن !
    البته یک سری برنامه هایی که Acer توی کاتالوگش گفته رو توی سایتش برای دانلود نداره
    مثل :

* Acer Arcade™ Deluxe featuring Cinema, Album, Music, Acer HomeMedia, Online Media
    * Acer Backup Manager
    * Acer eRecovery Manager
    * Acer GridVista™
    * Acer Game Console
    * Acer GameZone

و غیره
    تنها برنامهایی که در بخش دانلود موجودند PowerSmart Manager ، LaunchManager هستند که با اینها هم کلید ها راه نمی افتند.

حالا از دوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ، فکر کنم این مشکل را خیلی از دوستان داشته باشند چون توی تاپیک مشاوره خیلی ها این مدل رو خریدند.

البته فکر کنم دوست عزیز H@mid-Vista بتونه کمک کنه چون خود ایشون یک مدل از همین سری را دارند (5738z) و هم اینه تاپیک " پك نرم افزاري ايسر Empowering Technology " را راه انداخته ( که البته پک مخصوص 7 هم لینکش به بخش Support سایت Acer مربوط میشه و اونجا در بخش مربوط به این مدل نوت بوک چیزی برای دانلود نیست ) ولی متاسفانه چون تعداد پست هام کمه نمیتونم به این دوست عزیز پیغام خصوصی بزنم و یا اینکه توی سایت پیداشون کنم ، اگر کسی میتونه از طرف من به ایشون پیغام بده ممنون میشم و یا اینه یکی از دوستانی که Acer 5738G داره و یا کسی که میتونه کمکم کنه من را راهنمایی کنه ممنون میشم
    حق نگهدارتان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض به کمک نیاز دارم مدیران

مثل :

* Acer Arcade™ Deluxe featuring Cinema, Album, Music, Acer HomeMedia, Online Media
    * Acer Backup Manager
    * Acer eRecovery Manager
    * Acer GridVista™
    * Acer Game Console
    * Acer GameZone

و غیره

حق نگهدارتان
    سلام مجدد
    دوستان کسی نیست به من کمک کنه من منتظرم لطفا کمک کنید
    نتشکرم
    حق نگهدارتان

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل :

* Acer Backup Manager
    * Acer eRecovery Manager
    * Acer GridVista™
    * Acer Game Console
    * Acer GameZone

و غیره

حق نگهدارتان
    كلید پاور اسمارت منیجر اصلا ربطی به نرم افزار نداره و بدون وجود نرم افزار و حتی در بوت ویندوز كار می كنه
    به نظرم اگه ویندوز 7 داری كلا بی خیال پك امپاورینگ بشو
    چون خود 7 فوق العاده است در زمینه ساپورت نوت بوك
    با نصب اینها فقط ویندوز رو سنگین می كنی
    در اكس پی اما لازمه

12. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهد مقدس

1 یک سوال دیگه همراه با تشکر از دوستان

كلید پاور اسمارت منیجر اصلا ربطی به نرم افزار نداره و بدون وجود نرم افزار و حتی در بوت ویندوز كار می كنه
    به نظرم اگه ویندوز 7 داری كلا بی خیال پك امپاورینگ بشو
    چون خود 7 فوق العاده است در زمینه ساپورت نوت بوك
    با نصب اینها فقط ویندوز رو سنگین می كنی
    در اكس پی اما لازمه

سلام
    از راهنماییت ممنونم لطف کردی عزیز
    حالا دوباره 7 نصب میکنم ببینم کلیدها کار میکنه انشاءالله راه میفته.
    راستی وقتی پاور اسمارت روشن میشه سیستم چه فرقی میکنه ؟ منظورم اینه که چقدر تو باطری صرفه جویی میشه ؟
    فقط برای اون کلید BackUp چطور توی 7 میشه راهش انداخت منظورم اینه که چه برنامه ای را میشه به اون کلید مرتبط کرد؟
    راستی شما خودت از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟
    آیا امپاورینگ پک را نصب کردی ؟
    اگه 7 داری کلیدهای پاور اسمارت منجر و بک آپ توی اون کار میکنه ؟
    آیا درایورهای به روز را از سایت َAcer میگیری یا از سایت سازنده هر قطعه ، مثلا درایور گرافیک ATI را از سایت Acer میگیری یا از سایت AMD ؟
    متشکرم
    حق نگهدارتان

داره خودمونی میشه aryamas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لپ تاپ من 4 گیگ رم داره اما تو properties ویندوز 7 نوشته 2.74 Gb useable
    مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •