تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 973 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اگه ميشه اون روش ارتقا سرويس پک 2 به 3 رو از طريق ريجستري بگيد

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگه ميشه اون روش ارتقا سرويس پک 2 به 3 رو از طريق ريجستري بگيد
    به نقل از متن جناب 779

اول از منوی استارت روی قسمت ران کلک کرده و regedit را تایپ میکنید و روی ok کلیک کنید. از طریق مسیر زیر به ولیو CSDVersion دسترسی پیدا میکنید.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
    روی این ولیو کلیک کنید و مقدار 200 ( برای سرویس پک 2 ) یا 100 (برای سرویس پک 1 ) را به 300 تغییر بدهید. صفحه را ببندید و ریستارت کنید.

3. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب من بعد از کمی بازی فهمیدم که این بازی واقا خدای و بدون مشکل و ... می توانید بهترین بازیه عمرتون رو بکنید هرچند که گرافیک بالایی می خواد تا بتوان در بهترین نوع بازی کرد.

بالاخره تونستم در یک مرحله کافی نت رو پیدا کنم و در اونجا که من فقط یک ربع بیشتر توش نبودم واقا سایت ها عالی کار شدند و حتی اگر استباه کنی سایت هایی را که با اون نام نزدیک هستند رو می توانید بیابید.
    در ضمن فروش ماشین و اخبار و وضعیت آب و هوا و امکانات موبایل و ... قادر ساخته که این بازی به واقعیت نزدیک تر شود.

همچنین در انفجار ها توی بازی بسیار پیشرفته کار شده است و در هنگام انفجار تمام قطعات به بیرون پرتاپ می شوند و حتی ماشین ها هم که در حال رد شدن بودن روی هوا رفتن و ملق زدند.
    شما می توانید یک عکس را که با بالاترین کیفیت و بهترین فرمت گزاشته شده است رو ببینید ممکنه به دلیل حجم بالا نتوانید اون رو ببینید فقط کمی صبر کنید:

این هم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب حالا در این بازی چیزی که به نظر من خیلی جالب اومد این بود که در زمانی که جاده در دست تامیر است کارگران دارن بیل میزنن و مهندس هم داره نقشه ی اون مکان رو روی یک میزی به سر کارگر توضیح میده حتی یک نفرم تابلویی در دست دارد که تابلوی جاده در دست تامیر است!!!

در این بازی مغازه ها به کل فرق کردن در سان اندرس شما با دیدن اسم تفنگ یا لباس و ... می توانستید چیزی بگیرید اما در این بازی بسیار واقعی تر شده است و شما می توانید اجناسی که به معرض نمایش در آمده اند را با دیدن و انتخاب هر کدام بخرید مثلا در لباس فروشی کت ها شلوارها و ... روی میله هایی قرار دارد که شما می توانید با انتخاب آن لباس را بخرید!!

همینطور من امروز اولین دوست دختر را که در لباسی لخت بود رو در خیابان پیدا کنم( بهتر بگیم فاحشه )
    بعد از زدن صدای بوق او وارد ماشین شد و تو ماشین فقط به خودش هی کخ می ریخت !!!!
    هر جا رفتیم هیچ کاری نکرد و من رفتم اومدم اون هنوز توی ماشین بود آخر سر هم یک تیر توی شکمش زدم که بعد از گرفتن شکمش از ماشین افتاد و به درک رفت!!!!

و اما موضوعی که منو خیلی متعجب کرده پارک ها هستند!
    پارک ها مکان های عمومی برای مردمند که مرد در اونجا ورزش میکنند تفریح می کنند و ...
    من توی پارک چندین ورزشکا رو دیدم که دست جمعی داشتند با هم ورزش می کردند که من اومدم همشونو به رگبار کشیدم !!!! 17 شهریور شد!!

بعد از اون همه ی مردم اومدند و به کنار جنازه ها رفتند و پلیس هم خیلی سریع رسید!!!!

در مورد موتور سیکلت که خیلی جالب است من در حال رانندگی بودم که رسیدم ب دریا بعد به جدول های آهنی خوردم و از موتور با سرعت زیادی پرت شدم توی دریا که روی هوا مثل ورزشکارا حرکات نمایشی در آوردش!!!!
    بعد از اون کمی به زیر دریا و ماهی ها و مرجان ها نگاه کردم.
    نکته جالب اینجاست که در حال دیدم بودم که یک پرنده پرید به آب یک مرغ دریایی بود!!!!!!!

خیلی قابل توجه بود و من هم مثل همیشه این جور چیزا رو یادم میره عکس بگیرم!

5. 10 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بچه ها اون کاری که کردید کردم ولی فایده ای نداشت ...

یعنی همه ی شماها این مشکل رو دارید ؟

دوربین تکون میخره ؟ بازی آروم کار میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام اقا اگه من این فایل که خود بازی میگه دانلود کنم میتونم بازی کنم؟
    بعد این کرک هایی که دوستان گذاشتن چه مشکلاتی را حل میکند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من فکر کردم این مشکل خود بازی که راک استار داده بیرون ... یعنی این دو باگ هستن ولی تو فروم gta iv این دو تا باگ رو گفتم نزدیک بود بهم فحش بدن، میگفتن بازی وقتی اینجوری میشه که تو کرک کرده باشی.
    راه حلش هم بهم گفتن : برو بیرون از خونه، یه مغازه پیداکن، gta iv اصل رو بخر.
    بنده خداها خبر ندارن که همه جای ایران این بازی کرک شدس

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاخره تونستم 6 ساعت بدون دردسر gta بازی کنم.کرک Razor1911 و آخرین درایور nvidia بازی رو ردیف کردن.از ساعت 9 صبح تا همین چند دقیقه پیش داشتم بازی می کردم.آدم اصلا احساس خستگی نمی کنه.بازی واقعا عالیه.از راه رفتن تو خیابوناش تا تاکسی گرفتن و رفتن به cn و بار و . . . البته فکر کنم نسخه ی من نسخه ی آلمانیه بازیه. چون وقتی دوست دخترم من رو دعوت کرد به خونش دوربین موند بیرون از خونه و فقط صداشون اومد.در کل بازی خیلی ردیفه.یه چیز جالب تو بازی اینه که وقتی می ری بار و مشروب می خوری نمی تونی درست راه بری یا رانندگی کنی.هی صفحه اینور اونور می شه.تا بعد از چند دقیقه که درست می شه.
    راستی یه چیز مهم رو یادم رفت بگم : ظهری واسه نهار از بازی اومدم بیرون، قبل از اینکه دوبازه برم تو بازی ویژوال مموری رو زیاد کردم و با کمال تعجب دیدم سرعت بازی بیشتر شده.چون وقتی هوا تاریک می شد یه کم افت فریم داشت که اون هم با زیاد کردن ویژوال مموری ردیف شد.
    Last edited by SADEGH 7; 08-12-2008 at 15:54.

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

موقع اجرای بازی error زیر را می دهد:
    GTa iv FATAL ERROR:resc10
    باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

razor1911
    ایم کرک رو از کجا باید گیر اورد ؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

جان؟

مگه میری خونه دوست دخترت برای یه کارایی دوربین میره تو ؟!

نمیشه کاری کرد همون بیرون بمونه ؟ آدم داره بازی میکنه یهو پدر مادرش میان میبنن واویلا ! هم سی دی شکسته میشه هم خود طرف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •