تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 639 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جفتشون روز شمارن ولی یکی گفت زیر یکسال سودشو کم میکنن ولی یکسال و بالاتر همونی که قرارداد بسته بودن! به نظرم اعتباری به این حرفا نیست و امکان هر چیزی هست تو این بانکا و قراردادها.
    فکر کن جنس تو این دو سال چند برابر شده اونوقت یکی میخواد پول بزاره بانک ریسک نکنه تازه با 21 درصد قبلی بهش میدن یعنی مثلا به جای اینکه با تورم 400% بیاد رو پولش 21% میاد فقط به خاطر اینکه بازار کنترل بشه و این حرفا!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یکی از بچه ها گفته موسسه نور 24 درصد روزشمار میده با 10 هزاتومن کف موجودی .به نظر شما بانک مرکزی این نوع سود ها رو میتونه بیاره پایین؟
    بابا کی این بخش نامه ابلاغ میشه که ما تلکیف خودمون رو بدونیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اختصاصی؛
    جزییات نرخ های جدید سود بانکی اعلام شد/ ابلاغ تا پایان هفته
    تهران - ایرنا - رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی با اعلام جزییات نرخ های جدید سود بانکی گفت: نرخ سود سپرده های روزشمار و کمتر از سه ماه 10 درصد، سه تا شش ماه 14 درصد، شش تا 9 ماه 16 درصد، بیش از 9 ماه تا کمتر از یک سال 18 درصد و سپرده های یک سال 21 یا 22 درصد تعیین شده است.

عبدالناصر همتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با تاکید بر اینکه نرخ سود سپرده ها باید توسط بانک مرکزی ابلاغ شود، افزود: البته این امکان وجود دارد که نرخ سود سپرده های یک ساله از 21 به 22 درصد افزایش یابد.

وی با بیان این که، بر اساس توافقات جدید، سپرده های یک ساله پس از پایان دوره مشمول دریافت سود 21 یا 22 درصدی می شوند تصریح کرد: در صورتی که سپرده گذاران قبل از پایان این دوره اقدام به خروج وجوه کنند، میزان پرداخت سود به آنها کاهش می یابد.

رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی درباره تاخیر ابلاغ نرخ های جدید سود سپرده های بانکی توسط بانک مرکزی نیز گفت: بانک مرکزی در نظر دارد تمامی جوانب نظارتی را بررسی و با رعایت ضمانت اجرایی نرخ های سود را به تمامی بانک ها و موسسات اعتباری ابلاغ کند.

وی ، ایجاد ثبات و انضباط در بازار پول کشور را از اهداف بانک مرکزی عنوان کرد و افزود: بانک مرکزی علاوه بر ابلاغ توافق بانک ها از ابزارهای نظارتی خود برای اجرای آن بهره گیری خواهد کرد.

به گفته همتی، تمامی بانک های خصوصی و دولتی پس از ابلاغ این دستورالعمل که تا پایان هفته جاری از سوی بانک مرکزی انجام خواهد شد، ملزم به اجرای نرخ های جدید سود بانکی هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که تکلیف سود سپرده هایی که قبل از توافق جدید در بانک ها با نرخ های بالاتر سپرده گذاری شده است، چه خواهد شد، اظهار داشت: توافق جدید نرخ سود سپرده ها مشمول سپرده گذاری های گذشته بانک ها نمی شود.

اقتصام(4)**9141**1594

انتهای پیام /*
    : ارتباط با سردبير

الان کدوم موسسه که مجوز هم داشته باشه و هم سودش بالا باشه خوبه؟
    امکان داره که بانک سپرده یکساله رو مشتری هاش بده ولی واریز و برداشت هم داشته باشه و یه جورایی براش کوتاه مدت حساب بشه؟

دوستان اگه کسی میخواد پول هاشو از بانک بیرون ببره و میخواد تو یه موسسه دیگه ببره که سودش بیشتر یا بانک طرح های دیگه ای گذاشته اطلاع بده.
    اگه 6تا 9 ماه 16 درصد باشه قبل از 9 ماه مقداری از پول برداشت بشه چقدر جریمه میکنه یا چند درصد میشه؟

Last edited by hossein019940; 28-04-2014 at 19:23.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . حدوداً یک هفته وقت هست تا تغییر سودهای بانکی و قانون جدید شاملِ حسابهای قبل از قانون جدید نمیشه . اگر سپرده دارین در بانکها فرصت دارین که یک نوع حساب بلند مدت یک ساله یا دو ساله باز کنین و تا یک سال یا دو سال از قانون جدید در امان باشید . اگر در موسسه ها هم حساب دارید , ازشون سوال کنین برنامشون چیه و تکلیف درصدِ سودشون چیه ؟ اگر لازم شد حسابی باز کنین که تا مدتی قانون جدید شاملش نشه .

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . حدوداً یک هفته وقت هست تا تغییر سودهای بانکی و قانون جدید شاملِ حسابهای قبل از قانون جدید نمیشه . اگر سپرده دارین در بانکها فرصت دارین که یک نوع حساب بلند مدت یک ساله یا دو ساله باز کنین و تا یک سال یا دو سال از قانون جدید در امان باشید . اگر در موسسه ها هم حساب دارید , ازشون سوال کنین برنامشون چیه و تکلیف درصدِ سودشون چیه ؟ اگر لازم شد حسابی باز کنین که تا مدتی قانون جدید شاملش نشه .
    درود
    من توی موسسه کوثر سپرده کوتاه مدت 24 % دارم دیروز ازشون پرسیدم میگه این سپرده تغییر نمیکنه -- بعد 1 ساله داره که 25 % میده و 5 ساله داره که 26% میده -- به نظرتون اعتباری هست که یک ساله یا 5 ساله کنم --چون من زندگیم با سود این سپرده ها میچرخه --ممنون میشم راهنماییم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خوب سود بانکی یکساله الان که 17 درصده ولی اینا دارن میکنن 22 درصد قانون جدید بشه حساب باز کنن بهتره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب سود بانکی یکساله الان که 17 درصده ولی اینا دارن میکنن 22 درصد قانون جدید بشه حساب باز کنن بهتره.
    سلام الان حدود 25% هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درودمن توی موسسه کوثر سپرده کوتاه مدت 24 % دارم دیروز ازشون پرسیدم میگه این سپرده تغییر نمیکنه -- بعد 1 ساله داره که 25 % میده و 5 ساله داره که 26% میده -- به نظرتون اعتباری هست که یک ساله یا 5 ساله کنم --چون من زندگیم با سود این سپرده ها میچرخه --ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام . حساب 24 درصدیِ کوثر اعتبارش 6 ماه هست به گفته ی خودشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

توافق جدید نرخ سود سپرده ها مشمول سپرده گذاری های گذشته بانک ها نمی شود.
    ​یعنی رو کوتاه مدت هم تاثیر نمیزاره؟

داره خودمونی میشه Mohammad_Vazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

درود
    من توی موسسه کوثر سپرده کوتاه مدت 24 % دارم دیروز ازشون پرسیدم میگه این سپرده تغییر نمیکنه -- بعد 1 ساله داره که 25 % میده و 5 ساله داره که 26% میده -- به نظرتون اعتباری هست که یک ساله یا 5 ساله کنم --چون من زندگیم با سود این سپرده ها میچرخه --ممنون میشم راهنماییم کنید
    فقط یک نفر رو میشناسم که توی کوثر سرمایه گذاشته.
    2 درصد ارزش نداره
    همین 22 درصد رو بانک ملت شش ماهه داره میده.
    کف 10 میلیون هست.
    بانک شهر یه زمانی بهترین بود و باید دید سیاست هاش چه شکلی میشه.
    بانک اقتصاد نوین رو هم رصد کنید.
    روز شمار رو بانک شهر مطمئن تر میده (18)
    من هر ماه با حساب کار میکنم و ماه به ماه سودش رو یکم میریزند.
    ماهی بوده که 2 میلیون بیشتر نداشتم سودش اومده
    ماهی بوده که بالای صدتا داشتم و سودش اومده
    برای کسی که تو بازاره می ارزه روز شمار بذاره
    اگه با سودش زندگی میکنید و مبلغتون بالاست.
    مثلاً 100 یا 500 میلیون ارزش 5 ساله داره.
    هر صد میلیون با 22 درصد و پرداخت سود ماهیانه 1 میلیون و هشتصد و سی و سه هزار تومان هست. (سالیانه 22 میلیون)
    که خیلی خوبه
    به خاطر سالیانه 2 میلیون به موسسه کوثر اعتماد نکنید!

11. این کاربر از Mohammad_Vazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •