تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 860 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

اول یک نکته در مورد قدرت (Stamina) و فرسودگی (Fatigue). اینها رو بیشتر به خاطر عمق فاجعه ی بارونی بودن هوا می نویسم . دقت کنید (یه کمی) مهمه. (منظور از F = Fatigue و S = Stamina (

قبل از گرفتن توت فرنگی قدرتی از کاپا (Kappa) الهه عشق، که در واقع همون توت فرنگی جادویی است که ما به اشتباه دنبال اون در جای دیگه ای بودیم، شما سریع تر خسته می شین. به این صورت که در روزهای آفتابی قبل از ساعت 10 شب، اگه استامینای شما بیشتر از 0 بود با کار کردن (یعنی یکبار استفاده از ابزار مثل چکش) درجه ی F زیاد نمیشه. (حتما میدونید که اگه F بشه 100 مریض می شین) . اما اگه استامینا بشه 0 اون موقع درجه ی F با هر بار استفاده کردن از ابزار 2 تا زیاد می شه. بعدش از ساعت 10 تا 12 اگه S بیشتر از 0 باشه ، F یکی زیاد میشه. اگرم 0 باشه F سه تا زیاد میشه. بعد از ساعت 12 هم اگه S بیشتر از 0 درجه ی F دوتا و اگه S = 0 درجه ی F چهرتا زیاد میشه. توی روزهای بارونی به همه این درجه ها یکی بیشتر اضافه میشه. حالا اگه توت فرنگی قدرتی رو از کاپا بگیریم، به هرکدوم یکی کمتر اضافه می شه.

علاوه بر اینها، در هرکدوم از ساعات 00 و 02 و 04 و 06 بامداد، 3 درجه به F اضافه می شه. ... خوب بریم روز پنجم:

اول بگم که لعنت به هرچی روز بارونیه... اصلا نباید وقتی این واک ترو رو دنبال می کنید به روز بارونی بخورید. از روش س-ل استفاده کنید.

مثل همیشه تو معدن کار کنید. برای همه (چه با س-ل چه بدونش) تا سعت 1 بیشتر کار نکنید. 2 تا گل بردارید و به سوپر مارکت برید. گل ها رو به کارن بدبد، اگه با س-ل بازی می کنید احتمالا کوله پشتی رو خریدید، اگه نه (شرم بر من) حتما بخرید. 2 تا 3 تا بذر شلغم بخرید (برای فردا). وقتی رفتید خونه، علف های هرز رو از زمین دور کنید (با ابزار این کار رو نکنید، فقط برداشته دور بریزید) . این کار رو تا وقتی بکنید که خریدار بیاد و پولتون رو بده. البته اگه چکش رو تا 200 درصد نکردید اولویت با چکشه... که حتما باید تا امشب (برای فردا) تا 200 درصد بشه. آب بدید، اگه وقت بازم دارید (وااااای نه.......آخه چقدر کار؟!) شر علف ها رو کم کنید... و... ب.خ.و.ا.ب.ی.د.

...اینم از 5 بهار. فکر نکنم امروز دمویی در کار باشه. اما اگه دموهای اولیه رو که دوستم IMAN REZA تو چند صفحه قبل گذاشته رو تا به حال ندیدید، میتونید به محض اینکه پولتون از 3000 گذشت برید دموها رو ببینید و کوله رو بخرید.

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

در مورد گرفتن چایی از کتوله ها توضیح میدی من هر کاری میکنم توی فصل بهار به من چایی نمیدن؟؟؟؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

در مورد گرفتن چایی از کتوله ها توضیح میدی من هر کاری میکنم توی فصل بهار به من چایی نمیدن؟؟؟؟
    در یکی از روزهای بهار بین ساعت 3 تا 3:50 برو داخل خونه ی 7 کوتوله؟

در ضمن قبلش 7 تا هدیه رو بخر و کادوش بگیر و وقتی رفتی خونشون با یکیشون صحبت بکن

و به هر کدامشون یه هدیه بده تا در آخر چای رو در اختیار بگیری؟

بیا این هم عکس .

4. این کاربر از MohammadZero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من واقعا یقین پیدا کردم که توی بازی هیچ شهری نیست .
    How ---- to went King City? A1:There is no city in this game. Hi.Is there any city in this game?Thank You. A1:No there's not

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

من واقعا یقین پیدا کردم که توی بازی هیچ شهری نیست .
    how ---- to went king city? a1:there is no city in this game. hi.is there any city in this game?thank you. a1:no there's not
    منم دیگه توش ماندم که وجود داره یا نه؟

در کل موفق باشید.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

بچه ها خواهش می کنم بحث شهر رو پیش نکشید....

روز ششم بهار:

استراتژی اول:

شلغم ها رسیده اند، پس 5 نا رو بردارید و به الهه بدهید و توت فرنگی بگیرید. بعد از اینکه کدوها و علفها رو فروختید، 5 تا دیگه هم بردارید و به الهه بدین تا یک صحنه با کارن تماشا کنید (یا دختر مورد علاقه). بازهم بعد از هر بار از معدن برگشتن 5 تا شلغم به آبشار بندازین تا چوب رو بگیرید و به قیمت 1000 گرم طلا به چوب بر بفروشید. تا ساعت 2 یا 3 هم کار کنید و یک سنگ معدن نقره ای هم تو کوله داشته باشید. تبر رو بگیرید و چکش رو بدید. حالا باید بقیه ی روز رو به کار تو معدن و بریدن درختا بگذرونین. در ضمن یه دونه شلغم هم تو زمین نگه دارید، اگه نرسیده که چه بهتر. آب بدید و ... ادامه ماجرا.

استراتژی دوم:

به جز چکش و بیل، بقیه ی ابزاها رو داخل صندوق بزارید.7 تا از شلغم ها رو بفروشید. 4 تا شلغم بردارید و یک بار به معدن برید و یه دونه سنگ معدن نقره ای هم پیدا کنید. شلغم ها رو به الهه بدید. دو تا گل رو برداشته سریع به ساحل برین و تو راه بیل رو داخل صندوق بذارین و به ساحل برین و چوب ماهیگیری رو بگیرید. تو راه برگشت به فروشگاه برید. *** اینجا رو یادم نیست کارن دقیقا کجاست *** گل ها رو به کارن بدید. و 4 بسته بذر شلغم بخرید. اگه دموی اولن ماری رو ندیدید به کتابخونه برید. از آهنگر تبر رو بگیرید، چکش رو بهش بدید. یه دونه شلغم بردارید، با تبر همه ی کنده بزرگا رو بشکونید، بعد شلغم رو به الهه بدین و توت فرنگی بخورید، به معدن برید. 5 تا دیگه هم شلغم به آبشار بندازید تا دمویی با کارن ببینید. 10 تا دیگه رو هم بندازید. الآن حتما ساعت بین 8 تا 9 شبه. به اسب برسید، شلغم ها رو بکارید، آب بدید، استراحت کنید. حالا اگه وقت دارید علف های هرز رو برداشته دور بندازید. و... بخوابید.

این روش دومیه یه خورده سخت تره. این روش یاد میده که چه طوری کارها رو به هم پیوسته انجام بدید. سعی کنید همیشه این طوری بازی کنید. مثلا به جای اینکه برید به ساحل و چوب ماهیگیری بگیرید و برگردید، گل های کارن رو هم بهش بدید، بذر هم بخرید... .

این برای ششم بهار... سعی میکنم از این به بعد دو یا سه جور استراتژی برای هرروز در بیارم.

8. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

Leyth جان
    من یکی از اعضای قدیمی این تایپکم ؟

پس لطف کن این چیزها رو به من یاد آوری نکن؟

باتشکر موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

Leyth جان

باتشکر موفق باشید.
    بگزرید اقا محمد.
    اقا یکی لطف نکرد یه سیو برای ما بزارهها .لطف کنین یه سیو خوب بزارین تا من از ادامه اون برم اخه روی psp خودم 8 سال بازی کردم بازی رو حوصله ندارم باز برم از اول بازی کنم تمام سیو هایی هم که صفحه اول و چندین صفحه قبل بود فقط 44% رفته بودن با 8 توت فرنگی یکی یه سیو بهتر بزاره ممنون.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

leyth جان

باتشکر موفق باشید.
    معذرت خواهی عمیق من رو پذیرا باشید

اما دیگه شما که از قدیمیا هستید نباید دوباره بحث رو پیش بکشید...

بازم معذرت........................................ .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

معذرت خواهی عمیق من رو پذیرا باشید

اما دیگه شما که از قدیمیا هستید نباید دوباره بحث رو پیش بکشید...

بازم معذرت........................................ .
    خواهش می کنم

ولی وقتی دوستم آقا ایمان King city رو به چشمش دیده و من هم بهش یقین دارم؟

دیگه چی می گی ولی معذرت خواهی تو را پذیرا هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •