دوستان کسی میـدونه رام MIUI برای ایکس 8 هم هست ؟ ورژن جدیدش البـته . دیدم تـم های خیلی جالـبی داره وسوسه شدم نصب کـنم : دی
دوستان کسی میـدونه رام MIUI برای ایکس 8 هم هست ؟ ورژن جدیدش البـته . دیدم تـم های خیلی جالـبی داره وسوسه شدم نصب کـنم : دی
دوست من تمش مثل رام اصلی سونیه یا از این جدیداست
مثل رام اصلی سونی هست
اما لانچر و تم دست خودته و میتونی اونها رو عوض کنی
ممنون خودت نصبش کردی راضی هستی مشکلی نداره؟
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
از دوستان کسی شبیه ساز ps1 رو نصب کرده ایا بازی اجرا شده ؟
سلام علیکم
یه مدت پیش دنبال یه نرم افزار آموزش زبان میگشتم ،قبلا 504 برای جاوا بود هرچند ضعیف ولی یه چند تایی برنامه بود اما برای اندروید چیزی پیدا نکردم
تا اینکه با نرم افزار AnkiDroid
یه نرم افزار بسیا بسیار جالب و قویه یه جعبه لایتنر فوق العاده
صحبتمو کوتاه میکنم و لینک میدم
در کل موارد استفادش خیلی زیاده
کلا یه نرم افزار که توش عین فلش کارت تعرف میکنی پشت و جلو کارت که میتونه همراه با صدا و تصویر هم باشه
خوشبختانه فلش کارت هاشم آماده پیدا میشه مثلا 504 با تلفظ و....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خواستم ببینم توی اندروید 2.1 رسمی چه جور باید برنامه ها رو به مموری کارت انتقال داد ؟
من با 2.3.4 کار می کنم برنامه ها راحت انتقال پیدا می کنن اما تو 2.1 نمی دونم چه جوریه !؟
2.1 هم هیچ برنامه ای که نمی شه روش نصب کرد ! همه برنامه های جالب 2.2 به بالا هستن ..
بعد از تعویض رام ، مثلا کاستوم رام 2.3.7 این برنامه ها به خوبی اجرا میشن ؟ گوشی از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره ؟ یا اینکه چون سخت افزار پایینی داره بازم عیب هایی داره ؟؟
من می خوام رام گوشی رو تغییر بدم
چه رامی رو پیشنهاد می دید ؟ ( ترجیها با برنامه ها مشکلی نداشته باشه ، کمترین باگ ، اگرم که سرعتی و مصرف باتری هم بهینه شده باشه دیگه چه بهتر )
آخرین قیمت گوشی هم 193 ( با اینکه قیمت درهم بالا رفته به قیمت خوبی گرفتم )
دوست عزیز تو رام اصلی2.1 نمیتونی برنامه هارو به مموری انتقال بدی یعنی قابلیت این کارو نداره .
الان رامهای کاستوم زیادی اومدن که تقریبا دیگه باگی ندارن من خودم از giger dx 019یک ماهی هست دارم استفاده میکنم همه چیزش هم عالیه و مشکلی هم باهاش ندارم شما هم میتونین در مورد رامهای موجود یه تحقیقی بکنین نظرات بچه ها در مورد رامها رو بخونین و یکی رو انتخاب کنین و نصب کنین .قببل از اون باید گوشیتون روت شده باشه . ایکس ریکاوری هم نصب باشه موفق باشی.
اقا مسعود بهترین رامی که میتونم بهت پیشنهاد بدم که از نصبش پشیمون نمیشی رامه sinadroidv1.2.00 هست رامه خیلی خوبیه گوشیت رو متحول میکنه البته باید بوت لودر رو شکسته باشی تا بتونی با کرنل alf v05 نصبش کنی برای دانلود رام و شکستن بوت لودر به این وبلاگ برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عادل جان storm mix 2.2 هم خوب از آب دراومده مشکلهای قبلیش هم اکثرا رفع شده .
فقط بلوتوث تو status bar بر عکس عمل میکنه .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)