تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 507 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

روش مقابله با انواع آتش رو یاد بگیرید ...

سیزده بدر بود داشتم میچرخیدم واینا در محیط سرسبز بین جمعتی فراوان که دیدم یه پیک نیکی آتیش گرفته یه تعداد افراد هم جیغ و های و هوی که آب بریز و فلان کن ، همش آب میریختن بازم بدتر میشد ...

با صدای بلند به کسی که وسایل داشت آتیش میگرفت گفتم پتو رو بردار خفه کن ، دیدم جوابی دریافت نشد ، پیک نیک شدیدا داشت

داغ میشد (اگه رنگش بخواد سرخ بشه میترکه) ، توی همین هیاهو ، یکی گفت خب بلدی بردار خفه کن ، برداشتم پتو رو انداختم روی

پیک نیک ، قشنگ محکم بغلش کردم ، همه اومدن جلو و نفس عمیق نگو داره زیر قشنگ گاز جمع میشه و یه جرقه و یه دفعه آتیش

گرفت پتو و من رفتم عقب ، آتیشش کمتر شده بود ، دیگه میشد جلو رفت ، یه نفر رفت شیرش رو بست ...

دست اونی که شیر رو بست سوخت و یکم از پلک و ابروی بنده ...

روی مواد نفتی و برقی که آتیش گرفتند آب نریزید ، آب ریختن و خفه کردن برای آتش سوزی حاصل از گاز تاوقتی گاز رو قطع نکردید روش مناسبی نیست اما خفه کردن برای جلوگیری از بیشترش شدنش خوبه ، آب رو وقتی میریزن که خیلی گرم باشه خطر ترکیدنش باشه ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 12-11-2013 at 01:25.

2. 11 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

تجربیاتی که از این تاپیک یاد میگیرین رو هر چند وقت یه بار مرور کنین.الان من صفحه های قبل رو که میبینم ، بعضی پست ها رو تشکر کردم ولی اصلا یادم نمیادشون.

4. 9 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

توی همه ی ابعاد زندگیتون به یه اندازه برید جلو ، نشه که از نظر اقتصادی جلو باشید ولی از نظر هوش اجتماعی یا از نظر عاطفی یا مسائل دیگه

عقب باشید ، آدمی که مثل یه غنچه تمام ابعادش با هم باز بشه ، شکوفا میشه و گل میکنه اما کسی که یه گلبرگش از بقیه جلو بیوفته و

فاصله بگیره ، اون گلبرگش میریزه ...

6. 13 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی یکی مریضه و شما همراه مریض هستید بهش دلداری بدید حتی شده کاذب!
    نگید وای چرا رنگت پریده وای چه دستت سرده و...حتی اگه فشارش بالاست وازتون پرسید نگید چنده! چون ممکنه بترسه بدتر بشه...

+

وقتی راه دور عزیزی دارید اگر مریض شدید و قابل تحمل بود تا میتونید نگید قضیه رو براش! چون راه دور هستش شما هزاری هم بگید مهم نیست و خوبم نگرانیش رفع نمیشه
    یک کلام ملاحظه خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دنبال یه آگهی کار رفتم ، دو روز رفتم و اومدم ، توی اون دو روز توی مسیر سه تا کار بهتر از اون برام پیش اومد ...

اولیش توی اتوبوس بود که بغل دستیم پیشنهاد داد ، دومیش توی خیابون بود که رفتم آدرس بپرسم از یه نفر اون پیشنهاد داد ...

خلاصه بگم که با نشستن توی خونه و خوندن روزنامه ، انتظار پیدا کردن یه کار فوق العاده رو نداشته باشید ، اگه توانایی هایی داشته باشید و کار

نداشته باشید مطمئنا کسی پیدا میشه که کار بهتون بده ...

توصیه میکنم هر موقع که دنبال یه شغل نیمه وقت میگردید به هیچ وجه نگید که من کار نیمه وقت و پاره وقت میخوام ، اینجوری حتی اگه کار نیمه

وقت هم داشته باشه بهتون نمیده چون میدونه شما توی نیمه ی دیگه ی وقتتون روی یه مسئله ی دیگه تمرکز دارید ... بهتر اینه که اون کار رو

معرفی کنه و بعدش تصمیم بگیرید که برید یا نرید ...

9. 13 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض اگر با سوسکها مشکل دارین این مطلب رو بخونین

سلام
    دستگاه الکترونیکیِ ضد سوسک نخرین چون بی اثر هست و فقط باعث میلیاردر شدنِ سازنده و فروشنده میشه .
    به جاش از یک خمیر بسیار کارآمد و غیر سمّی به قیمت 3000 ت استفاده کنید
    خمیر اِمحا

اطلاعات بیشتر برای علاقمندان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-11-2013 at 10:55.

11. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

گاهی وقتا شده که یکی مثلا باهاتون درد و دل میکنه و پشت سر یکی دیگه حرف میزنه و میگه که یارو اینجوریه و با من این کارو کرد ، در اون لحظه شما هیچ عکس العملی از خودتون نشون ندید چون اگه حرفی بزنید همونی که داره باهاتون درد و دل میکنه میره حرفاتون رو میزاره کف دست اون یارو و اون موقع است که ...

خیلی از این موارد برام پیش اومده ، در این طور مواقع فقط کافیه که یه گوش در و یکی دروازه باشه ...

13. 12 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr_Parham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حساب کتاب دقیق داشته باشید از هر کاری میکنید و دخل و خرجتون رو دقیق بدونید چی هست :یی

15. 6 کاربر از Mr_Parham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ----Ali----'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوزستان - امیدیه

پيش فرض

مواقعی که احساس کردین نول خونه برقدار شده تمام وسایل خونه رو از برق بکشید بیرون.....
    چون تمام وسایل برقیتون میسوزه حتی شارژر مبایل...
    زمانی که ولتاژ خونه رفت بالا نول برقدار شده است...
    حالا چطور بفهمیم ولتاژ چطور رفته بالا؟
    1. از طریق محافظ کولر و یخچال که ولتاژ رو نشون میدن
    2. کولر و یخچال رو موتور نمیوفتن...
    راه حل...
    تماس با حوادث برق شهرتون شماره = 121

17. 5 کاربر از ----Ali---- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

جراتِ "نــه" گفتن داشته باشید.

میبینی کسی که باهاش رو در بایسی داری یا احترام خاصی براش قائلی کاری ازت میخواد ولی به هیچ وجه تمایل به انجام ـش نداری
    بعد تو رودربایسی قبول می کنی و با یه قبول کردن ساده تو یه دردسرِ بزرگتر میفتی.
    تجربه خیلی بدی داشتم.

درون لحظه حتی فکرم نمی تونی بکنی که ممکنه چقدر بعدا برات سخت باشه انجام کار و یا متقبل شدن مسئولیتی و یا حضور در جایی و شرکت در مهمانی
    یا هر کار دیگه ای که در اون لحظه فرصتش رو نداری و یا اصلا بدون هیچ دلیلی دوست نداری راحت بگو "نه" "نه"...نمی تونم و فوقش بگی خیلی متاسفم و تموم.
    هر چی بیشتر کش پپیدا کنه و توضیح بیشتر بدی درصد راضی شدنت بیشتر میشه و راضی شدن همانا و بیچاره شدن و تو دردسر افتادن..

پس چه خوبه جرات "نه" گفتن داشته باشیم به معنی واقعی کلمه و بی هیچ توضیح اضافی.. .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •