تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 1185 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قصد داشتم یه عطر برای استفاده روزانه و همیشگی بخرم...
    امشب رفتم و اسمیت اند وسون رو تست کردم...بوی ملایم و جالبی داره و برای استفاده روزانه بد نیست..از اون بوهایی نیست که عاشقش بشی ولی بعید میدونم کسی خوشش نیاد..فکر کنم خانمها هم خوششون بیاد...

2. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی توضیحاته خوبی دادی.ممنونم ازتون

.....................................

این قیمتا داره میره بالا ولی از ambre by baldessarini خوشم اومد با تعریفاته شما.یکی از نت هایی که همیشه

دوستش داشتم و دارم ambre هستردش تو خیلی از ادکنایه معروف هم هست.
    اگر بتونید همون 48-50 گیر بیارید خیلی خوب میشه. باور کنید نسبت به قیمتش خیلی سره
    کاملا بوش مشخصه که بچه ی انگلیسه
    Last edited by f.t.g; 13-01-2012 at 22:08.

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. اگه کسی از ادکلنهای creed استفاده کرده یه راهنمایی بکنه . به نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو و کلا رایحه ادکلن کدامیک از این دو بهتره. 1- اوریجینال سانتال(قرمز) 2- تاباروم(قهوه ای)
    حالا چرا این دو تا؟؟

تاباروم بوی خوبی داره و البته اریجینال سانتال هم یه عطر شیک هستش ولی من به شما عطرهای دیگه رو توصیه میکنم...
    اگر دنیال عطر چوب صندل خوب هستید به ایگویست شنل فکر کنید...به نظر من بهتر از سانتال هستش...ایگویست به نظر من بهترین کار شنل هستش...
    و البته اگر میخواهید مدرن هم باشه پلاتینیوم ایگویست رو هم تست کنید...

تاباروم رو تست نکردم ولی تعریفش رو شنیدم...البته عطرهای معروف تر و بهتری (هرچند کاملا بحث سلیقه ای هست) کرید داره...
    باید مشخص بکنید چی میخواهید از عطر تا بهتون بشه پیشنهاد داد...اکثر کارهای کرید خوب و دوست داشتنی هستند ولی بعضی هاشون شاهکارند مثل سیلور مانتین و آیریش تویید...و البته آونتوس...

6. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قصد داشتم یه عطر برای استفاده روزانه و همیشگی بخرم...
    امشب رفتم و اسمیت اند وسون رو تست کردم...بوی ملایم و جالبی داره و برای استفاده روزانه بد نیست..از اون بوهایی نیست که عاشقش بشی ولی بعید میدونم کسی خوشش نیاد..فکر کنم خانمها هم خوششون بیاد...
    ساده اش یا قاب دار؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

حالا چرا این دو تا؟؟

تاباروم بوی خوبی داره و البته اریجینال سانتال هم یه عطر شیک هستش ولی من به شما عطرهای دیگه رو توصیه میکنم...
    اگر دنیال عطر چوب صندل خوب هستید به ایگویست شنل فکر کنید...به نظر من بهتر از سانتال هستش...ایگویست به نظر من بهترین کار شنل هستش...
    و البته اگر میخواهید مدرن هم باشه پلاتینیوم ایگویست رو هم تست کنید...

تاباروم رو تست نکردم ولی تعریفش رو شنیدم...البته عطرهای معروف تر و بهتری (هرچند کاملا بحث سلیقه ای هست) کرید داره...
    باید مشخص بکنید چی میخواهید از عطر تا بهتون بشه پیشنهاد داد...اکثر کارهای کرید خوب و دوست داشتنی هستند ولی بعضی هاشون شاهکارند مثل سیلور مانتین و آیریش تویید...و البته آونتوس...
    این ایگویست جزو جایزه داران برند چنل هست

8. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

شانل دو تا کارهاش محشر هستن :آنتایوس و اگوییست .حتما تست کنید.

..........................

پیشنهاد میدم کارهایه کپسول لاگرفیلد هم تست بفرمایید.جالبن.

10. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بنا به درخواست دوست گلم علی آقا عکس ادکلن هامو اینجا میزارم
    خیلی هاشون رو اکثر دوستان باشون آشنایی دارن. ولی هر کدوم رو خواستید بگید تا در موردش توضیح بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راجع به اون پایینیه که اون پشت کنزو توکیو بین open و jazz هستش هم یه توضیحی میدید؟اسمش این تیریپیه:
    ance...???

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

سلام مجدد
    دو تا موضوع را خواستم بگم
    اولیش 2 سواله این CH خیلی سخت گیر میاد اصلش و یه جورایی بی خیالش شدم. ولی چون شنیدم بوش شیرینه طالبش شدم عجیب. به خاطر همین فیکش را هم شده یه تستی می زنم(قیمت فیکش را کسی می دونه؟)
    بعد توی کارای شیرین اجمل مثل شادو و وایس کدوم پخش بوی بالاتری داره؟ موندگاریشونم اگر تست کردید بگید ممنونتون میشم

نکته 2 اینکه چرا این تاپیک را توی متفرقه مهم نمی کنید؟ انصافا توی این بخش متفرقه زنده ترین و فعال ترین تاپیک همینه
    از مدیران می خواهم اگر اینجا را می بینند این درخواست را اجابت کنند چون خیلی مهمه تاپ لیست باشه
    به جاش برو کاپتان بلک و یا همون وایس رو بگیر...می ارزن واقعا...ولی کاپتان بلک رو برو از جای معتبر بگیر که یه وقت تقلبی نندازن بهت....بین اون دو تا اجمل که گفتی شادو پخش بوش بیشتره مسلما...

ch رو هم نمیخواد فیکش رو بگیر مشابهش خیلی زیاده...همون ریو RC یا ادکلن barcode رو هم بگیری خوبن...اسانس روغنیش هم خیلی بوش شبیهه

12. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شانل دو تا کارهاش محشر هستن :آنتایوس و اگوییست .حتما تست کنید.

..........................

پیشنهاد میدم کارهایه کپسول لاگرفیلد هم تست بفرمایید.جالبن.
    کجا دیدید. خیلی دنبالشون گشتم.
    تست هم کردید؟
    قیمت؟

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

راجع به اون پایینیه که اون پشت کنزو توکیو بین open و jazz هستش هم یه توضیحی میدید؟اسمش این تیریپیه:
    ance...???

رومانس از شرکت رصاصی هست. البته اون ورژن قدیمیش هست. جدیدش آبی رنگ هست. قیمتش هم 13-14
    بوی خاصی نداره. به نظر خودم بویی توتون پیپ رو با یک چیز شیرین و خنک قاطی کنی شبیش میشه

14. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من Chanel Allure Homme Sport رو دارم . 146 تومن پولشو دادم اما موندگار نیست ، با اینکه خیلی هم زیاد می زنم . البته بوش محشره . مستت می کنه
    Last edited by pluschild; 13-01-2012 at 23:01.

16. 4 کاربر از pluschild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کجا دیدید. خیلی دنبالشون گشتم.
    تست هم کردید؟
    قیمت؟

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

رومانس از شرکت رصاصی هست. البته اون ورژن قدیمیش هست. جدیدش آبی رنگ هست. قیمتش هم 13-14
    بوی خاصی نداره. به نظر خودم بویی توتون پیپ رو با یک چیز شیرین و خنک قاطی کنی شبیش میشه
    داییم حدود 15 سال پیش( از همون فروشگاهه نسیم ) خرید اشانتیونش رو 2 تومنهنوز جاش دسته منه.هنوز که هنوزه بو میده اونم نه کم.عینه اولش.

هفته پیش هم که تهران بودم طرفایه جمهوری یه مغازه دیدم که کارهایه شاخی داشت و بزرگش رو داشت و

145 میداد.

18. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ساده اش یا قاب دار؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

این ایگویست جزو جایزه داران برند چنل هست
    ساده
    بوشون که فرقی نداره ...

ادکلن چوب صندل زیاد تست کردم مثل گوچی انوی یا تام داو یا سانتال از فلوریس ....
    ولی هیچ کدوم ایگویست نمیشه...بوش فوق العاده هستش...
    آنتایوس رو تست نکردم ولی علی آقا زیاد تعریفش رو میکنه و حتما بوش خوب خواهد بود...
    کلا سری جدید شانل با اینکه عامه پسند هستند ولی اصلا کیفیت کارای قدیمی شنل رو ندارند...
    Last edited by mhek; 13-01-2012 at 23:26.

20. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •