قصد داشتم یه عطر برای استفاده روزانه و همیشگی بخرم...
امشب رفتم و اسمیت اند وسون رو تست کردم...بوی ملایم و جالبی داره و برای استفاده روزانه بد نیست..از اون بوهایی نیست که عاشقش بشی ولی بعید میدونم کسی خوشش نیاد..فکر کنم خانمها هم خوششون بیاد...
قصد داشتم یه عطر برای استفاده روزانه و همیشگی بخرم...
امشب رفتم و اسمیت اند وسون رو تست کردم...بوی ملایم و جالبی داره و برای استفاده روزانه بد نیست..از اون بوهایی نیست که عاشقش بشی ولی بعید میدونم کسی خوشش نیاد..فکر کنم خانمها هم خوششون بیاد...
اگر بتونید همون 48-50 گیر بیارید خیلی خوب میشه. باور کنید نسبت به قیمتش خیلی سره
کاملا بوش مشخصه که بچه ی انگلیسه![]()
Last edited by f.t.g; 13-01-2012 at 22:08.
حالا چرا این دو تا؟؟
تاباروم بوی خوبی داره و البته اریجینال سانتال هم یه عطر شیک هستش ولی من به شما عطرهای دیگه رو توصیه میکنم...
اگر دنیال عطر چوب صندل خوب هستید به ایگویست شنل فکر کنید...به نظر من بهتر از سانتال هستش...ایگویست به نظر من بهترین کار شنل هستش...
و البته اگر میخواهید مدرن هم باشه پلاتینیوم ایگویست رو هم تست کنید...
تاباروم رو تست نکردم ولی تعریفش رو شنیدم...البته عطرهای معروف تر و بهتری (هرچند کاملا بحث سلیقه ای هست) کرید داره...
باید مشخص بکنید چی میخواهید از عطر تا بهتون بشه پیشنهاد داد...اکثر کارهای کرید خوب و دوست داشتنی هستند ولی بعضی هاشون شاهکارند مثل سیلور مانتین و آیریش تویید...و البته آونتوس...
ساده اش یا قاب دار؟
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
این ایگویست جزو جایزه داران برند چنل هست![]()
شانل دو تا کارهاش محشر هستن :آنتایوس و اگوییست .حتما تست کنید.
..........................
پیشنهاد میدم کارهایه کپسول لاگرفیلد هم تست بفرمایید.جالبن.![]()
راجع به اون پایینیه که اون پشت کنزو توکیو بین open و jazz هستش هم یه توضیحی میدید؟اسمش این تیریپیه:
ance...???
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
به جاش برو کاپتان بلک و یا همون وایس رو بگیر...می ارزن واقعا...ولی کاپتان بلک رو برو از جای معتبر بگیر که یه وقت تقلبی نندازن بهت....بین اون دو تا اجمل که گفتی شادو پخش بوش بیشتره مسلما...
ch رو هم نمیخواد فیکش رو بگیر مشابهش خیلی زیاده...همون ریو RC یا ادکلن barcode رو هم بگیری خوبن...اسانس روغنیش هم خیلی بوش شبیهه
کجا دیدید. خیلی دنبالشون گشتم.
تست هم کردید؟
قیمت؟
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
رومانس از شرکت رصاصی هست. البته اون ورژن قدیمیش هست. جدیدش آبی رنگ هست. قیمتش هم 13-14
بوی خاصی نداره. به نظر خودم بویی توتون پیپ رو با یک چیز شیرین و خنک قاطی کنی شبیش میشه![]()
من Chanel Allure Homme Sport رو دارم . 146 تومن پولشو دادم اما موندگار نیست ، با اینکه خیلی هم زیاد می زنم . البته بوش محشره . مستت می کنه
Last edited by pluschild; 13-01-2012 at 23:01.
داییم حدود 15 سال پیش( از همون فروشگاهه نسیم ) خرید اشانتیونش رو 2 تومنهنوز جاش دسته منه.هنوز که هنوزه بو میده اونم نه کم.عینه اولش.
هفته پیش هم که تهران بودم طرفایه جمهوری یه مغازه دیدم که کارهایه شاخی داشت و بزرگش رو داشت و
145 میداد.
ساده
بوشون که فرقی نداره ...
ادکلن چوب صندل زیاد تست کردم مثل گوچی انوی یا تام داو یا سانتال از فلوریس ....
ولی هیچ کدوم ایگویست نمیشه...بوش فوق العاده هستش...
آنتایوس رو تست نکردم ولی علی آقا زیاد تعریفش رو میکنه و حتما بوش خوب خواهد بود...
کلا سری جدید شانل با اینکه عامه پسند هستند ولی اصلا کیفیت کارای قدیمی شنل رو ندارند...
Last edited by mhek; 13-01-2012 at 23:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)