سلام !
آموزشی ما هم تموم شد ! 04 بیرجند بودم تو اون پادگان جدیده ! واقعا بدترین جای ممکن برای خدمت از نظر آب و هوا ولی نسبت به جاهای دیگه زیاد سخت نمیگیرن ! یگان هم افتادم ستاد مشترک چهارراه قصر رسته اداری !
سلام !
آموزشی ما هم تموم شد ! 04 بیرجند بودم تو اون پادگان جدیده ! واقعا بدترین جای ممکن برای خدمت از نظر آب و هوا ولی نسبت به جاهای دیگه زیاد سخت نمیگیرن ! یگان هم افتادم ستاد مشترک چهارراه قصر رسته اداری !
سلام
دیروز ما رفتیم 01 ،البته با اتوبوسایی که نظام وظیفه گرفته بود. یه دست لباس و پوتین بهمون دادن ، گفتن ششم ساعت هشت خدتونو معرفی کنید. برگشتنی هم با همون اتوبوسا اومدیم. فقط یه سوال دوشنبه حدودا ساعت 5 و 6 صبح میرسم ترمینال جنوب ، میشه راهنمایی کنید بهترین و مقرونه به صرفه ترین راه واسه رفتن به 01 چیه (از ترمینال جنوب )؟
بهترین هتل آموزشی ارتش همین جاست که شما قراره بری قدرشو بدون ....
مبارک باشه . منم دو سه روز قبل آموزشی رو اونجا تموم کردم .
مقرون به صرفه ترین روش ، استفاده از مترو است ( البته چون ساعت 8 باید پادگان باشی میشه با مترو رفت . وگرنه روزای دیگه که مرخصی میدن باید 6 پادگان باشی و باید با تاکسی بری )
توی خود ترمینال جنوب ، ورودی مترو هست .
سوار میشی و میری ایستگاه دروازه دولت .
اونجا پیاده میشی و میری خط 4 . به طرف میدان کلاهدوز .
آخرین ایستگاه میدان کلاهدوزه . اونجا پیاده میشی .
حدود 500 متر پیاده باید به طرف جنوب حرکت کنی . اگه ساک سنگین داری با تاکسی برو .
چون ساعت از 6 گذشته ، باید از درب شمالی پادگان بری .
آقا دستت درد نکنه واقعا لطف کردی. فقط یه چیز، شما مطمئنی باید از درب شمالی برم ،آخه دیروز از درب جنوبی ما رو پذیرش کردند. بعد یه سوالی که داشتم میشه توضیح بدید کلا ششم که میریم اونجا قراره چه کار کنند؟ اگر توصیه ای نصیحتی پندی اندرزی هم درمورد 01 بدید واقعا ممنونم .
4 - 5 تا پست من رو بعد از این لینکی که میذارم بخونید . یه توضیحاتی دادم
کدوم گروهان افتادین ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گروهان 722 . خوبه یا بد؟
من گروهان 722 بودم .
عشقه
هلو
ماه جیگر
برو حالش رو ببر .
یه فرمانده داره ( همه بهش میگن سید ) عین آبنبات . ماااااااااه .
گروهان نمونه شدیم .
خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی.
اخ گفتی من 18 ماه پیش اونجا بودم..(البت قدیمیه...) (الانم توسنواتم....)
الان فرمانده اش کیه....؟
در ضمن تقریبا جای خوبی افتادی....ستاد مشترک خیلی خوبه....(البته اونجا هم بری بازم تقسیم میشید.)
کلا بیرجند خوب تقسیم میکنه....
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)