تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 416 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دو بازی پیش فصل در چین

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

رئال مادرید 3 آگوست با گونگژو اِوِرگراند و سه روز بعد با تیانجین تِدا بازی خواهد کرد.

گروه سنگاپور اعلام کرده که آنها در تور چین شریک رسمی و انحصاری رئال مادرید در آگوست 2011 خواهند بود.رئال مادرید که از سوی فیفا بهترین باشگاه قرن بیستم انتخاب شد،طی هفته های اول ماه آگوست دو بازی دوستانه در چین برگزار خواهد کرد.در روز 3 آگوست آنها در ورزشگاه تیانهِ شهر گوانگژو به مصاف تیم این شهر یعنی گونگژو اِوِرگراند میروند.پس از آن به تیانجین سفر کرده و روز شنبه 6 آگوست در ورزشگاه قطره آب به مصاف تیم دوم کشور چین یعنی تیانجین تِدا خواهند رفت.

در این تور که اولین تور آسیایی رئال مادرید از سال 2005 تا کنون است،تیم با ترکیب کامل خود به چین میرود و به هوادران اجازه میدهد که ستاره های موردعلاقه خود را در پیراهن رئال مادرید ببینند.علاوه بر دو بازی دوستانه،رئال مادرید در حال برنامه ریزی برای طرحهای مبتکرانه دیگری است تا به هوادران و فوتبال دوستان اجازه دهد از نزدیک و شخصا با ستاره های موردعلاقه خود دیدار کنند.

طبق گفته امیلیو بوتراگوئنو مدیر روابط عمومی باشگاه:"این تور،فراتر از یک تور معمولی پیش فصل برای ما است.ما بیش از 100میلیون هوادار در چین داریم و این تور فرصت خوبی برای ما است تا در آنجا با هواداران خود دیدار کرده و از آنها بخاطر حمایتهایشان تشکر کنیم.میخواهیم بهترین نمایشهای رئال مادرید را ارائه دهیم تا هوداران از یک موقعیت بزرگ ورزشی لذت ببرند.اما به عنوان بزرگترین نام تجاری در فوتبال،ما همچنین به دنبال راه حلهایی برای توسعه و رشد فوتبال چین هستیم"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جناب گرافيكار

- ادعای ورود ماموران به رختکن بارسلونا در بین دو نیمه و نسبت دادن این شکست سنگین به برخورد خشونت امیز انها با بازیکنان بارسلونا به سادگی رد میشود چرا که این بازی در نیمه اول با نتیجه 8-0 به پایان رسید و رئال مادرید در نیمه دوم تنها 3 گل دیگر وارد دروازه حریف کرد این درحالی است که بارسلونا نیز موفق شد در نیمه دوم یک گل به ثمر برساند .
    دوست من
    تا حالا هرچي در مورد اون نتيجه عجيب خوندم كسي نگفته بود وسط دو نيمه همه گفتن قبل از بازي
    حتي بعضي منابع گفتن شب قبل از بازي
    به نظر طبيعيتر هم مياد اينكه قبل از بازي بگن تا اينكه وسط دو نيمه خيلي تابلو برن توي رختكن بارسا
    ميشه شما اون منبعي كه به قول شما ضد مادريديها ميگن وسط دو نيمه اين اتفاق افتاده رو بزارين
    - داور بازی نیز در ابتدای مسابقه از دو تیم درخواست کرد تا بازی جوانمردانه را رعایت کنند.
    دستش درد نكنه
    نه كه هميشه بازيكنا به حرف داور گوش ميدن

اگر نیم نگاهی به ان دوران بیاندازیم متوجه میشویم که ادعای کمک فرانکو به رئال مادرید زمانی که وی امور دولت را خود در دست داشت عجیب است چرا که رئال مادرید از سال 1939( زمان پیروزی فرانکو در جنگهای داخلی ) تا سال 1947 موفق به کسب هیچ جامی نشد و تا سال 1954 نیز از کسب عنوان قهرمانی لیگ عاجز مانده بود این درحالی است که تیمهایی همچون بیلبائو و بارسلونا که به تیمهای ضد فرانکو مشهور بودند در ان دوران افتخارات بیشتری کسب کردند (یک قهرمانی در لیگ و 4 قهرمانی در جام حذفی نصیب بیلبائو و 5 قهرمانی در لیگ و 4 قهرمانی در جام حذفی نصیب بارسلونا شده بود ) . حتی در صورت صحت ادعاها, سوالی که مطرح میشود و همچنان بدون پاسخ مانده است این است که چرا مردان فرانکو در پیروزی 11-1 به کمک رئال مادرید شتافتند ولی در فینال این رقابتها این تیم را در برابر رقیبی همچون بیلبائو (یکی دیگر از تیمهای مخالف دولت) تنها گذاشتند تا رئال مادرید با شکست 1-0 از کسب عنوان قهرمانی باز بمانند ؟ به راستی که مضحک نیست ؟
    شما اگه به جاي اتكا به اين شبه مقاله خودتون زحمت بكشيد و تحقيق كنيد ميبينيد كه ژنرال فرانكو اوايل حكومتش به اتلتيكو مادريد گرايش داشت بعد به سمت رئال چرخيد و علاقه مند شد
    كه البته به نظر من هيچ ربطي به ذات رئال و مردم مادريد نداره بلكه صرفا به دليل سواستفاده ديكتاتور از تيم پايتخت بوده و البته با موافقت سران رئال

مهم این تیکه هست بقیش برای سرگرمیه . حساب شما هم شده حساب استقلال - پیروزی که هر مدومشون میبازن یا مساوی میکنن میگن سیا30 بود
    جالبه بقيه موضوع چون جواب داده شد سرگرمي شد
    در ضمن این تیکه بسیار مهمه که خود بازیکنان عنوان کردن هیچ فشاری در کار نبوده
    آدم ياد اعترافات بعد از انتخابات فلان كشور ميفته

راستي نگفتين چرا فدراسيون اسپانيا اون نتيجه رو رسمي نميدونه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خط به خط جواب میدم سینا جان:
    به نظر من مثال کافر همه را به کیش خود پندارد هستش... چه دلیلی این آقا دارند که هی هر کسی رو ولو نقد سالمی هم می کنه بهش لقب ضد بارسایی بودن میدن...؟ آیا غیر از اینه که خود ایشون هم احتمالا ضد تیم هایی نظیر رئال، آرسنال یا منچستر هستند؟
    سینا جان فصل قبله رقابت ها، کم نبودن این اشخاص... الانش این دسته کاربرایی که میگی موجوده که همین الانشون تو اد لیست دوستای من یکی از اونا هستش و حتی در گذشته تو پروفایل من ابراز نظر کردند کردند که منچستر فلان... و اتفاقا طرفدار بارسا هستند... کما اینکه زمان کاری کرد که بین من و ایشون رفاقت به وجود بیاد...
    یا یوزر معروف انجمن که چندین بار باعث شد تاپیک پریمیر لیگ قفل بشه فقط به خاطر دشمنیش با یونایتد،....
    ایشون هم طرفدار بارسا هستند... پست معروف اشک نانی دراومد و من دوست دارم یونایتد ببازه هنوز کهنه نشده...

این رفتار و نظایر به نظر من (که مشابه نظر سامانه) یه واقعیته... موفقیت های یه تیم در ذهن هوادارای تیم حریف اون تیم ممکنه عامله ناراحتی و و ایجاد پست های ضد اون تیم موفق بشه... اما یه اتفاق مقطعیه و خود اون هوادار میفهمه که منطقی نبوده... چه چیزی به نظرت باعث میشه این پست های ضد هواداری ادامه دار باشه؟ به نظر من رفتار هوادارای تیم موفق... یه مثال بزنم... فصل پیش چلسی با یه امتیاز اختلاف قهرمان شد و در جام ها دابل کرد... چه چیزی باغث شد پست های کل کل و کری به حداقل برسه؟ واضحه... رفتار مناسب هوادارای چلسی تو پی سی و تاپیک لیگ برتر!
    .
    .
    خوهش می کنم...
    یاعلی
    بودن و نبودن نیست. مگه میشه نباشه؟ بحث مقدارشه. اینایی که برای چند ماه مثال زدی دو روزه بارسا نمیشه. دوست دارم ببازه که دیگه لطفه. باید توهین هارو ببینی.

مثال چلسی رو من شرایط و میزان موفقیت می دونم تا رفتار مناسب. اگه کری کمه علتش چیز دیگه است. نه اینکه معجزه شده و اخلاق جلوی برخورد رو گرفته. فاکتورهایی باید برای حساسیت باشه. ابعاد موفقیت، تعداد هوادار، رقابت و اصولا داشتن حرفی برای گفتن.

اگه اینطور نباشه یعنی جریان های اخیر خلاف رئال (زمانی)، یونایتد (مدتی قبل) و بارسا همه بخاطر رفتار نامناسب طرفداراشون بوده! و تیم های دیگه ای رفتار مناسب داشتن! نه بخاطر بزرگ نبودن و عدم تداوم موفقتیشون یا خودشون. حتما تجربه جو 2008 منچستر رو داری.

یوزر معروف فکر کنم دوستمون طرفدار لیورپول رو میگی؟ طبیعتا انگلیس براش مهمه. میشه نگاهی بکنی ببینی تازگی چند هوادار بارسا اومدن بدون هیچ رابطه ای در مورد یونایتد نوشتن. عکسش رو تا دلت بخواد تو همین تاپیک داریم. اونم از آرزوی ناکامی تا توهین.

در مورد دید دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگم بیشتر کسانی که موضوع بحثن رسما تنفرشون از بارسا رو نوشتن و آرزوی شکست کردن. از جمله سامان خان. همینجا هم نوشتن. چه انتظاری داری؟ سنجش علاقه در نظرهای افراد؟ حتی گفتن عمرا طرفدار مادرید نیستن و هواداران رئال رو هم متوهم نامیدن. موضع انگلیسی!

و اگه اون موفقیت ادامه پیدا کنه؟ شاید تعجب کنی بگم جو طبیعیه. برطرف شدنش هم با گذشته زمان و اتفاقات بعدیه نه منطقی شدن. اگه نگاهی به تاریخ داشته باشی یا صحبت های قدیمی هارو گوش بدی می بینی یاد خوب برای آینده است. طبیعتا هواداران تیمای دیگه از آمادگی و موفقیت مثلا آژاکس یا مارادونا لذت نمی بردن. بخصوص اگه ناکامشون می کرد. اما الان فقط قدرش دونسته و تعریف میشه.

صدر اشاره جالبی داشت. گفت جوونا دقت کنن الان براشون بحث موافق و مخالفه. مدتی دیگه مسی و ... خاطره بزرگ فوتبالیشون میشه. این بارسلونا در حال تاریخ سازیه.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا اصلا 11 تا رو ولش من اونقدر بیکار نیستم که برای یک نتیجه تاریخ یه کشور رو بخونم . به اندازه کافی استدلال گفته اون طرف حالا شما قبول نمی کنید نظر شماست.

در مورد فدراسيون هم نمی دانم

قبلا هم گفتم اون 11 تا رو هم در نظر نگیریم یک بار هم 8 تا خوردین این که دیگه سیاسی نبوده .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازگشت پویول در فینال کوپا دل ری

مدافع باشگاه بارسلونا ممکن است بعد از مدتها غیبت دردیدار فینال جام حذفی به میادین بازگردد

سایت گل- خبر خوبی در اردوی بارسا به گوش می رسد. این طور به نظر می رسد که کارلس پویول، کاپیتان باشگاه کاتالان قادر خواهد بود تا بارسا را در دیدار فینال جام حذفی اسپانیا که 4شنبه هفته آینده برگزار می شود همراهی کند

پپ گواردیولا قادرخواهد بود تا مدافع باتجربه اش را در ترکیب تیمش به کار بگیرد؛ چرا که روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت زانوی پویول برطرف شده است.

او از ماه ژانویه از میادین ورزشی به دور است و از آن زمان با نهایت تلاش برای بازگشت زودهنگام به میادین تلاش می کند. در ابتدا انتظار می رفت که او به دیدار مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال برسد ولی مصدومیت او طولانی تر از زمان پیش بینی شده، شد.

پویول اکنون آماده بازگشت است و بدین ترتیب می تواند برای اولین بار در سه ماه جاری، در ورزشگاه مستایا به میدان برود. گواردیولا عجله ای برای بازگشت پویول نداشت و از همین رو بعید به نظر می رسد که از این مدافع 33 ساله در دیدار شنبه شب ال کلاسیکو استفاده کند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/13

پی نوشت: اگه صحت داشته باشه حرف نداره. فقط باید یکهو وارد میدون بشه! هی. همین دیروز کاپیتان 32 ساله بود.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدافع باشگاه بارسلونا ممکن است بعد از مدتها غیبت دردیدار فینال جام حذفی به میادین بازگردد

سایت گل- خبر خوبی در اردوی بارسا به گوش می رسد. این طور به نظر می رسد که کارلس پویول، کاپیتان باشگاه کاتالان قادر خواهد بود تا بارسا را در دیدار فینال جام حذفی اسپانیا که 4شنبه هفته آینده برگزار می شود همراهی کند

پپ گواردیولا قادرخواهد بود تا مدافع باتجربه اش را در ترکیب تیمش به کار بگیرد؛ چرا که روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت زانوی پویول برطرف شده است.

او از ماه ژانویه از میادین ورزشی به دور است و از آن زمان با نهایت تلاش برای بازگشت زودهنگام به میادین تلاش می کند. در ابتدا انتظار می رفت که او به دیدار مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال برسد ولی مصدومیت او طولانی تر از زمان پیش بینی شده، شد.

پویول اکنون آماده بازگشت است و بدین ترتیب می تواند برای اولین بار در سه ماه جاری، در ورزشگاه مستایا به میدان برود. گواردیولا عجله ای برای بازگشت پویول نداشت و از همین رو بعید به نظر می رسد که از این مدافع 33 ساله در دیدار شنبه شب ال کلاسیکو استفاده کند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/13

پی نوشت: اگه صحت داشته باشه حرف نداره. فقط باید یکهو وارد میدون بشه! هی. همین دیروز کاپیتان 32 ساله بود.
    پيش نوشت:
    خبر خيلي خوبي بود
    اميدوارم اينبار درست باشه و برگرده
    هرچند به قول تو برگشتنش و اولين بازيش جلوي رئال باشه كمي ريسكه
    ولي فكر ميكنم پزشكاي بارسا چون به خوبي از نحوه بازي فيزيكي و درگيرانه كاپيتان اطلاع داشتن اينقدر توي برگشتنش تاخير انداختن

پي نوشت: به اميد برگشتن آبيدال براي يه فينال ديگه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من بارها دیدم که تو سایت های مختلف طرفدارای بارسا اومدن و گفتن اون نتیجه 11 تایی و حتی بعضی از جام های اون دوره، تحت فشارهای سیاسی بوده...

حالا این سوال رو دارم:

1. مدرک مستند شما چیه؟! آیا فقط حرف هایی که شنیدین و نقل میکنین؟ ( دقیقا منظورم سر اون بازی هست، نه اینکه کلی حرف بزنین بگین اون دوره اینجوری بود، خیلی ها رو سلاخی کرد و...)

2. فرض کنیم که اون بازی و 5-6 تا لالیگا و کوپا دری اینطوری بدست اومده باشه، همه دیدیم چه بلایی سر یوونتوس و میلان اومد! همه دیدیم که اینتر حق خودش رو پس گرفت، پس چرا تا حالا تیم بارسلونا هیچ اقدام قانونی نکرده؟ نه تنها خود لیگ، بلکه یوفا هم هست!

3. شما حتی میتونین یه نقل قول رسمی از یکی از مسئولین بلند پایه (نه پزشک تیم!) بیارین که همین ادعای شما رو بکنه؟ مثلا کرایوف؟

در کل، به نظر من این بحث فقط زاییده ذهن اونایی هست که توانایی باخت رو ندارن و میخوان لکه دارش کنن...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید به دنبال نوری ساهین

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

طبق گزارشات منتشر شده , رئال مادرید به دنبال به خدمت گرفتن نوری ساهین بازیکن بورسیا دورتموند است .

رئال مادرید به طور جدی وضعیت ساهین هافبک با ارزش دورتموند را زیر نظر گرفته است . این بازیکن در حال حاضر با باشگاه المانی قرارداد دارد .

احتمال دارد که نوری ساهین در انتهای فصل جاری از صدرنشین فعلی رقابتهای بوندسلیگا جدا شده و راهی رئال مادرید شود چرا که طبق گزارش Bild باشگاه اسپانیایی به جذب بازیکن ملی پوش ترکیه ای علاقمند است .

رئال مادرید که یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا محسوب میشود قصد دارد که در تابستان امسال یک هافبک جدید به ترکیب خود اضافه کند . اخیرا اخباری مبنی بر علاقه این باشگاه به بازیکنانی همچون یایا توره بازیکن منچستر سیتی و دانیله دروسی هافبک رم منتشر شده بود .

به هرحال به نظر میرسد که ظاهرا رئال مادرید در حال حاضر نوری ساهین را به گزینه های مد نظر قبلی ترجیح میدهد و به این ترتیب هافبک 22 ساله دورتموند میتواند به دوست خود اوزیل در برنابئو ملحق شود .

ساهین محصول اکادمی باشگاه دورتموند محسوب میشود و تا کنون در بیش از 150 بازی برای این باشگاه ایفای نقش کرده است .

قرارداد وی با دورتموند تا تابستان 2013 اعتبار دارد با این حال مبلغ فسخ قرارداد وی رقم ناچیز 6 میلیون یورو میباشد .

کد:

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا این سوال رو دارم:

1. مدرک مستند شما چیه؟! آیا فقط حرف هایی که شنیدین و نقل میکنین؟ ( دقیقا منظورم سر اون بازی هست، نه اینکه کلی حرف بزنین بگین اون دوره اینجوری بود، خیلی ها رو سلاخی کرد و...)

2. فرض کنیم که اون بازی و 5-6 تا لالیگا و کوپا دری اینطوری بدست اومده باشه، همه دیدیم چه بلایی سر یوونتوس و میلان اومد! همه دیدیم که اینتر حق خودش رو پس گرفت، پس چرا تا حالا تیم بارسلونا هیچ اقدام قانونی نکرده؟ نه تنها خود لیگ، بلکه یوفا هم هست!

3. شما حتی میتونین یه نقل قول رسمی از یکی از مسئولین بلند پایه (نه پزشک تیم!) بیارین که همین ادعای شما رو بکنه؟ مثلا کرایوف؟

در کل، به نظر من این بحث فقط زاییده ذهن اونایی هست که توانایی باخت رو ندارن و میخوان لکه دارش کنن...
    1: اگه دوست داری 100 مقاله هم وجود داره که اشاره می‌کنه که بازیکنان تهدید شدن برات دونه دونه لینک بذارم که توسط طرفداران بارسا یا بیطرف نوشته شده؟ ولی‌ نه این چیزی رو ثابت می‌کنه نه اون مقاله شخص وابسته به رئال.
    2: قضیه کالچوپولی با این موضوع کلی‌ فرق داره بارسا هم دنبال این نیست که این جریان مشکوک تاریخی رو واکاوی کنه همینطور که فدراسیون و تیم رئال هم به این موضوع اشاره نمیکنن.
    3: شما یه مدرک بیار که توش پرز و یا ولدانو اصرار داشته باشن که هیچ اتفاقی‌ تو اون بازی نیفتاده؟ همینطور که تو این مقاله کرایف اشاره میکنه همه چی‌ مجهول هست ولی‌ احتمالا مسائلی‌ وجود داشته.

کد:

در جواب اون قسمت در کلّ مطمئن باش که تیم رئال همسو و همنظر با شما نیست چون خود این تیم دوست نداره که این مسابقه و نتیجش یادآوری بشه. کسی‌ هم دوست نداره اینو لکه دار کنه این تیم رئال و فدراسیون اسپانیا هستن که اصرار دارن حالا شما دوست داری مختاری با همون خاطرات خودتون رو دلخوش کنین.

حالا اگه دوست داشتی جواب بده: چرا تو جشن 100 ساله رئال به این بازی هیچ اشاره‌ای نشده در صورتی‌ که کلّ افتخارات و برد‌های سنگین توش اشاره شده؟ و باز هم چرا فدراسیون اسپانیا تو درج بردهای پر گل ال کلاسیکو به این بازی هیچ اشاره‌ای نکرده؟ حالا چرا فدراسیون و هم باشگاه رئال علاقه به نادیده گرفتن این بازی دارن؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امیدوارم صحت داشته باشه. دلمون برای کاپیتان تنگ شده!
    لیورپول هم جیمی کرگر (معادل پویول در لیورپول!) رو بعد از سه ماه جلوی چلسی وارد زمین کرد و بهترین بازیکن زمین شد.. تو چنین بازیهایی تجربه و قدرت هدایت تیم خیلی مهمتر از آمادگی بدنیه. پویول رهبر واقعی تیمه و همین که توی زمین باشه تیم خوب بازی می کنه.
    +

دوستان رئالی، خواهشا این نبش قبر تاریخ رو تموم کنید، من نمی دونم با استناد به اون بازی (به فرض اینکه نتیجه صحیح هم بوده) چی رو می خواید ثابت کنید؟
    اون بازی نزدیک 70 سال پیش بود و الان اکثر اون بازیکن ها هیچ کدوم زنده نیستن. فرضا که اون 11-1 صحیح بوده، رئال الان بهتره ازشون یاد بگیره و اون رو تکرار کنه، نه اینکه به خاطره ای که خودشون جلوش شرمنده هستن بنازه. تکرار این 11-1 باعث افتخار بارسای فعلیه، گذشته (به فرض صحت) چی بود و الان چی شده. افتخار رو جلوی چشمشون می بینن نه تو خاطره هاشون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •