تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 1746 اولاول ... 2342843243303313323333343353363373383443844348341334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این بخش بیشتر برای رانک یا همین لیگ ، جونگل به غیر اینکه تو جنگل فرام میکنه و نقش گانگ داره که باید به هر سه لاین کمک کنید در مواقع ضروری این کلا جزو قوانین بازی ....
    البته تو سرور وست بخش نورمال اکثریت این رعایت میکنن
    برای lane میتونی از سایت lolking یا moba کمک بگیری داریوس بیشتر جونگل تاپ جواب میده ...... معمولا AP یا چمپ mage مید میرن
    bot یه ساپورت و ADC Carry میره... مثل ezral و sona...
    در کامل کردن حرف دوستمون باید بگم یکی از دلالیل اصلی دیگش اینه که لاین تاپ xp و گلد بیشتری کسب کنه وگرنه فک کن 2 تا تانک برن تاپ یه دست همینطوری شده بود جانگل نداشتن منم گارن بودم جلوم راموس و داریوس بود جفتشون و با هم زدم چون لولت خیلی بیشتر از اونا میشه

اون دو سه تا سکه مربوط به باف یکی از هیروهاست که پاستور دستشه
    Tf جذاب ترین هیروی مرد بیشتر برا قیافش میخرنش از اون هیرو هاست که اگه فید نشه ( که با التش راحت میشه ) اخر بازی useless میشه یه پا مدله جذاب عین خودم
    Last edited by cpt.sepehr; 16-04-2013 at 21:57.

2. 2 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اصلا این روزا که سرعت نت افتضاحه واقعا خیلی اومده پایین پینگم شده 450 همش تایم اوت میده و فیکس نیست یعنی هی بالا ؛ پایین میره !
    الان 4 روز بود نرفته بودم گیم ، همین امروز رفتم گیم با Lee sin برم پلی کنم ببینم چجوریه کل بازی رو لگ بودم !
    شانس من بد بخته دیگه الان 5 روزه که لول 29 و نیم هستم هنوز به 30 نتونستم برسم ، دوستم الان 3 روزه لول 30 شده از برنز اومده به سیلور 3 ؛ سرور هم eune هستم !

4. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا این روزا که سرعت نت افتضاحه واقعا خیلی اومده پایین پینگم شده 450 همش تایم اوت میده و فیکس نیست یعنی هی بالا ؛ پایین میره !
    الان 4 روز بود نرفته بودم گیم ، همین امروز رفتم گیم با Lee sin برم پلی کنم ببینم چجوریه کل بازی رو لگ بودم !
    شانس من بد بخته دیگه الان 5 روزه که لول 29 و نیم هستم هنوز به 30 نتونستم برسم ، دوستم الان 3 روزه لول 30 شده از برنز اومده به سیلور 3 ؛ سرور هم eune هستم !

خیلی داغونه هی قاطی میشه ماله من یه بار همش time out میشه یه بارم مثله دیروز میاد رو 94 سرعت دانمم یه بار اومد رو 500

6. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کلا گانک کردن این ماجرا زیاد کلا سخت ترین لاین همین جنگل گانگ شدن پدر ادم در میاد .........
    چند روز میخوام شاکو بردارم نمیزارن یک بار ما این بیاریم به نظر جونگل می تون با خفت کردن چمپ حریف سریعتر خودش اب گرد کنه .... (ارزوم شده یک بار با این شاکو تو رانک بردارم ، xin سر Red خف کنم blue و red بگیرم )

8. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کلا گانک کردن این ماجرا زیاد کلا سخت ترین لاین همین جنگل گانگ شدن پدر ادم در میاد .........
    چند روز میخوام شاکو بردارم نمیزارن یک بار ما این بیاریم به نظر جونگل می تون با خفت کردن چمپ حریف سریعتر خودش اب گرد کنه .... (ارزوم شده یک بار با این شاکو تو رانک بردارم ، xin سر Red خف کنم blue و red بگیرم )
    اره ، اصولا تو هر گیم حرفه ای ترین پلیر ها میرن تاپ و جانگل ! باورتون نمیشه ولی بعد باید برن ساپورت ! یعنی باید حرفه ای ترین ها جانگل و تاپ برن یه سطح کمتر بره ساپورت یه سطح کمتر بره adc و mid خیلی دیدم که ساپورت بازی ها رو کاملا جا به جا کرده ! تو تیم فایت لولو مثلا adc اونارو خرگوش کنه، شما بردین با تشکر از پژمان ساپورت رو همه دست کم میگیرن اما خیلیی سخته ! بتونی برا adc کیل جور کنی ، کل مپ همیشه وارد باشه ، استان یا گرب خوب بکنی ..... خیلی سخته حتی به نظر من از تاپ هم سخت تره

10. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من چند مدتی میشه که بازی میکنم و لول 11 هستم هرچقدر سعی میکنم که توی قسمت Runes رو برای بازی اماده کنم اما برام گزینه های قسمت های مارک و ... نمیان،میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟

12. این کاربر از mohsen.taherkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اره ، اصولا تو هر گیم حرفه ای ترین پلیر ها میرن تاپ و جانگل ! باورتون نمیشه ولی بعد باید برن ساپورت ! یعنی باید حرفه ای ترین ها جانگل و تاپ برن یه سطح کمتر بره ساپورت یه سطح کمتر بره adc و mid خیلی دیدم که ساپورت بازی ها رو کاملا جا به جا کرده ! تو تیم فایت لولو مثلا adc اونارو خرگوش کنه، شما بردین با تشکر از پژمان ساپورت رو همه دست کم میگیرن اما خیلیی سخته ! بتونی برا adc کیل جور کنی ، کل مپ همیشه وارد باشه ، استان یا گرب خوب بکنی ..... خیلی سخته حتی به نظر من از تاپ هم سخت تره

آره اگه با آلیستار شوتشون نکنی

14. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

بعد بعضی وقتا دیدم وقتی مینیون یکی میکشه علاوه بر مثلا 25 سکه یه 2 یا 3 سکه هم میده این سکه ها از کجا میاد؟
    یکی از ایتمها هم پسیوش اینه(اسمشو یادم نیست کریت چنس میده)

یه سطح کمتر بره adc و mid
    حالا adc رو کار ندارم(به گوش صاحبش برسه میاد چپ و راستت می کنه )
    ولی mid همچین راحتم نیست
    2 3 بار توی رنک برو مید تا بفهمی چی می گم(جانگلر از بات می خواد بره تاپ سر راهش میدو گنک میکنه-از بلو می خواد بره رد یا بر عکس میدو گنک می کنه -می خواد ریکال کنه میدو گنک می کنه :| )

16. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasy_mankan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اتفاقا کسی میره adc باید cs فوق قوی داشته حتی وقتی که لاینتون رو حریف پوش می کنه باس بتونه موب رو last hit کنه خیلی مهمه اتفاقا adc به نظرم یکی از مهمترین پست هاست ولی از اون مهمتر line mid هست
    چون معمولا میج میره مید اگه تیمتون مید رو ببازه حتی اگه bot رو هم برده باشید راحت هیرو مید میتونه adc اوله گیم رو تو تیم فایت ها فوکوس کنه سریع بندازه
    چون اولای گیم خو همه میدونن هریو های mage o ap شاخ ترن از ad ها اگه به یه اندازه فید شن ( بازم بستگی به هیرو و پلیرش داره کلی گفتم ) ولی اخر گیم با این که mage شاخ میشه ولی adc o fighter یه چی دیگست !
    ولی بیچاره جانگلر هر لاینی که ببازن می اندازن تقصیر جانگلر طرف بلد نیست یه وارد بخره واس تاپ می گه جانگلر گنک نکرد من تاپ رو دادم واس همین جانگلر ( صبر عیوب می خواد )هم به نظرم اهمیتش مث هیرو مید و adc (اصلا اسمش روشه ( carry ) )
    بعد البته همه چی به اسکیل بازیکنش بستگی داره
    supp خوبیش اینه که وظایفت مشخص هست و ..... البته supp pro شدن خیلی تمیرن می خواد !
    top هم که معلومه به نظرم بیشترین آرامش تو لاین ها واسه تاپ ه

18. 2 کاربر از sasy_mankan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مید یک جوری AP carry دیگه هر دو باید تا می تونن فرام کنن تو این صورت TOP باید خودش تانک کن جونگل اف تانک ....
    ولی همیشه اینجوری نیست مثلا امکان داره zed بره مید یا elise تاپ ... ؟ تو این جور مواقع باید حتما یا جنگل یا ساپورت تاتک باشه .....

ولی بیچاره جانگلر هر لاینی که ببازن می اندازن تقصیر جانگلر طرف بلد نیست یه وارد بخره واس تاپ می گه جانگلر گنک نکرد من تاپ رو دادم واس همین جانگلر ( صبر عیوب می خواد )هم به نظرم اهمیتش مث هیرو مید و adc (اصلا اسمش روشه ( carry ) )
    بعد البته همه چی به اسکیل بازیکنش بستگی داره
    کلا بدبخت این جانگر میگم این شاکو تو جنگل واقعا عالی ،میتونه بره جونگل حریف رو خفت کنه اینجوری کار جنگل حریف کند میکنه راحتم میتونه بپیچ
    خرید vision ward وظیقه گنگ که ward حریف پیدا کنه بزنتش .....

20. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •