تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 376 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

واقعا لذت بخش بود
    17میلیون پوند بابت یه بازیکن همیشه مصدوم ازتون گرفتیم
    کوفتتون بشه
    انصافا تو اون چند بازی که بازی کرد خیلی خوب بود....حالا ببینیم فصل بعد چه کار میکنه

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

خوب! بازی سرنوشت سازمون مقابل آرسنال:
    با اجازتون من یه سری موارد رو بگم! (به نقل از سایت باشگاه منچستریونایتد):

غایبان احتمالی دو تیم به دلیل مصدومیت:
    مصدومین آرسنال: فابیانسکی، دیابی، ورمایلن (که با وجود بازی کردنش در بازیه ذخیره های یونایتد - آرسنال در OT احتمالا غائب خواهد بود)
    مصدومین من یونایتد: هارگریوز، لیندرگارد، برباتوف، فلچر (که او هم با وجود رهایی از مصدومیت و بازی در دیدار ذخیرهای آرسنال - منچستر، احتمالا فیکس نخواد بود)
    .
    ضمنا تا جایی که خاطرم هست اسکولز هم این بازی باید غائب باشه....
    .
    آخرین دیدار دو تیم در اف ای کاپ بود که یونایتد 2-0 با گل های فابیو و رونی به پیروزی رسید.
    .
    ستاره آرسنال: رابین فن پرسی که در 15 دیدار گذشتش 15 گل زده... و 19 گل در تمامی رقابت ها (با وجود سه ماه دوریش از رقابت ها بابت مصدومیت و کلا 29 بازی ای که برای آرسنال در تمامی رقابت های این فصل انجام داده)
    .
    داور بازی "کریس فوی" هستش که برای دومین بار است که دیدار یونایتد - آرسنال به عهدشه... بازی اف ای کاپ رو هم اون قضاوت کرده بود... این داور کلا در این فصل در 31 بازی ای که قضاوت کرده 77 کارت زرد و دو کارت قرمز از جیبش خاج شده...
    .
    نکته جالب راجع به منچستر اینه که یونایتد در 4 بازی پایانیش در 5 فصل گذشته به طور میانگین 8.6 امتیاز جمع کرده.
    .
    بازی های مهم این هفته هم برای بالانشین ها دربی لندن میان چلسی و تاتنهام و دیدار وستهام با سیتی هستش...
    جالب بود...ممنون از این پستت حسین....
    با تمام احترامی که واسه ارسن ونگر و تیمش به جز فابرگاس قائلم ولی این بازی هم فکر میکنم یونایتد برنده باشه...ارسنال شرایط مناسبی نداره بر عکس یونایتد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خدا رو چه دیدی! شاید هارگریوز هم مثل بربا ققنوس بازی درآوردو جواب منتقدا (بردیا) رو داد!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خدا رو چه دیدی! شاید هارگریوز هم مثل بربا ققنوس بازی درآوردو جواب منتقدا (بردیا) رو داد!
    ای بخوریم به بایرن مونیخ هارگریوز بیاد یه شوت از اون معروف ها رو از 30 متری به نویر بزنه این بردیا هم کنار من و حسین باشه ای کتکش بزنیم ای کتش بزنیم...فینال جام باشگاه های اروپا دقیقه 92 هم باشه...فصل بعد...یعنی میشه

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بخوریم به بایرن مونیخ هارگریوز بیاد یه شوت از اون معروف ها رو از 30 متری به نویر بزنه این بردیا هم کنار من و حسین باشه ای کتکش بزنیم ای کتش بزنیم...فینال جام باشگاه های اروپا دقیقه 92 هم باشه...فصل بعد...یعنی میشه
    فصل بعد ممکنه بایرن تو cl نباشه .. سوپر جام اروپا می تونه باشه

------------

اگه مساوی هم بگیری جلوی آرسنال نتیجه خوبیه ... اون ور هم امیدوارم تاتنهامی ها یه مساوی بگیرن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

عمرا! اولا ما که فعلا سر طناب و دست داریم و زیر پامونم خالی خالیه .
    دوما : هنوز انتقام 99 مونده . هرچند پارسال بد درسی به الکس و پسراش دادیم ولی یه برد توی فینال رو طلبیم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

عمرا! اولا ما که فعلا سر طناب و دست داریم و زیر پامونم خالی خالیه .
    دوما : هنوز انتقام 99 مونده . هرچند پارسال بد درسی به الکس و پسراش دادیم ولی یه برد توی فینال رو طلبیم
    تو یکی از پست ها یکی از دوستان نوشته بود که فصل بعد اگه بایرن نباشه CL یه چیزی کم داره...امیدوارم شالکه رو ببرید که روحیه شالکه هم بیاید پاییین و تو الترافورد مثل میلان 4تاییش کنیم
    در مورد پارسال هم زیاد بحث کردیم اخراج رافائل و همه اون مباحث که گذشته....10بار هم تو نیمه نهایی ما رو با قانون گل زده حذف کنید بازم فینال 99نمیشه
    یه ذره فکر کردم....دیدم نه...هارگریوز شوت بزنه بخوره به تیرک و بعد بخوره به سر نویر و بره تو گل اون موقع باحاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

یه ذره فکر کردم....دیدم نه...هارگریوز شوت بزنه بخوره به تیرک و بعد بخوره به سر نویر و بره تو گل اون موقع باحاله
    عالی بود این !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تو فکرتم
    البته....تو این 4سال اخیر که 3بار فینال بودیم اگه 2009 رو میگرفتیم و امسال رو بگیریم با بایرن برابر میشدیم تو عدد5...اما حیف شد2009....فرگوسن گفته بود که تو فینال2009 اشتباه کرده بود

ایشالا امسال

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سامان جون .....شنیدم قراره از ارسنال ببازید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

سامان جون .....شنیدم قراره از ارسنال ببازید
    اولا چلسی سوراخه تو حرف نزن
    بعد بازی بیا باهم میحرفیم
    وقتی الکس گفته هم چلسی و هم ارسنال رو شکست میدیم یعنی چی؟یعنی شکست میدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •