من هارد پرتابل ام رو روی تختم به کامپیوتر وصل میکنم که خوب چون سطح تخت نرم هست می ترسم موقع کار کردن هارد بهش شوک بده (بخاطر لرزشهای ریز هارد موقع کار کردن).نگرانیم بی مورده یا بهتره روی یه سطح سخت بگذارمش؟
مرسی
من هارد پرتابل ام رو روی تختم به کامپیوتر وصل میکنم که خوب چون سطح تخت نرم هست می ترسم موقع کار کردن هارد بهش شوک بده (بخاطر لرزشهای ریز هارد موقع کار کردن).نگرانیم بی مورده یا بهتره روی یه سطح سخت بگذارمش؟
مرسی
سلام
اگر تکان ها بصورت ملایم باشه یعنی بصورت شوک آور نباشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد !!!
ولی برای اینکه اصلا نگران نباشید خیلی خوبه که در جای ثابت و محکم قرار بگیره .
دوست عزیز هر گونه لرزش و جابجایی برای هارد ضرر داره و باعث کاهش عمرش میشه بهتره در یه جای سفت و بصورت کاملا ترازشده قرارش بدی
سلام..
دوستان در مورد هاردهای ضدضربه و ضدشوک غیر از سیلیکون پاور و ADATA دیگه چه مدلهایی در بازار موجوده؟؟
+
سه ماه پیش قیمت wd essential 750 و silicon power 640 حدود 100 تومن بود...الان قیمت تقریبی اینا چنده؟
ممنون.![]()
سلام
برخی از مدلهای ضد ضربه که احتمالا در بازار ایران هم پیدا میشوند به شرح ذیل .
1. هارد اکسترنال مدل Transcend StoreJet 25H2P که usb2 هست و برای usb3 هم مدل Transcend StoreJet 25H3P هست .
2. هارد اکسترنال مدل StoreJet 25M2 که usb2 هست و برای usb3 هم مدل StoreJet 25M3 هست .
3. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive Sport
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. هارد اکسترنال مدل Freecom ToughDrive
5. هارد اکسترنال مدل TOUGH DRIVE LEATHER
6. هارد اکسترنال مدل pqi H560 هم هست .
تشکر..
هاردهای فری کام طراحی جالبی دارن, بنظر خودتون سیلیکون و adata بهترن یا اینها؟ هاردهای هیتاچی که تو بازار ریخته مدل ضدضربه ندارن؟؟
راستی در مورد قیمت دو مدلی که پرسیدم...الان میشه بین 120-130 پیدا کرد؟
شنیدم که در ساخت هاردهای فریکام از هارد اینترنال وسترن استفاده شده که اگر واقعاً اینطور باشه فریکام رو بیشتر ترجیح میدم .
در مورد هارد هیتاچی هم سایت رو بررسی کردم و حتی دیتاشیت رو هم دانلود و مطالعه کردم و چیزی درباره anti-shoke گفته نشده .
در مورد سوال دوم هم متاسفانه قیمت دقیق دستم نیست ولی با توجه به وقایع اخیر ، حتی هارد 500 گیگ پرتابل خیلی بیشتر از 100 هزارتومن شده !!!
سلام میخواستم یه هارد 1 ترا بگیرم !!!
چند تا سوال داشتم !
1. به نظر شما قیمت ها تا اول بهار پایین میاد ؟
2.به نظر شما مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب است ؟
3. قیمت این مدل چنده ؟
4. آیا کیف همراهش است؟ و داخل پک چه چیزهای وحود داره ؟
5. مدل های بهتر از این هم هست ؟
6. گارانتی هم داره ؟
سلام
جواب سوال یک : نمیدونم متاسفانه ، هیچی معلوم نیست
جواب سوال دو : خوبه ولی ضد ضربه هم نیست که هیچ بعلت ظریف و براق بودن بدنه اش اثر انگشت و خط خش روش میافته .
جواب سوال سه : ؟؟
جواب سوال چهار : کیف نداره و باید جداگانه بخرید و داخل پک خود هارد و کابل usb و تعدادی بروشور و دفترچه راهنماست .
جواب سوال پنج : بهترین که هست ، اما باید ببینی چه نیازهایی داری و از چه چیزی خوشتون میاد ، مثلا بعضی ها علاوه بر usb3 نیاز به esata هم دارند یا بعضی ها ممکنه از کیفیت بدنه معمولی آن راضی نباشند و ....
جواب سوال پنجم : بلی عزیز ، انواع گارانتی موجوده مثلا فیوچر و سازگار
دست درد نکنه از این که جوب دادی !!!
کیفش چه قیمت هست وباید از کجا بگیری؟
من فقط یو اس بی میخوام!!
مدل بهتر از این نیست یعنی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)