تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 421 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
    نخیر. شما حتما تاکید بر چک کردن بفرمایید.
    مگر اینکه به صورت حضوری از خود شرکت دل خریداری کنید !

2. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

هارد همینه که با فلش مشخص شده؟

ظاهرا تنها فن این لپتاپ فقط همین فن خنک کننده ایه که بالا سمت چپه قرار داره؛درسته؟
    چون لپتاپ من یه صداهایی مثل صدایی که شارژر موبایل موقعی که توی برقه میده.یه صدای تیس خفیف که بحز صدای هارد و فن خنک کنندشه.این صدای چی میتونه باشه؟طبیعیه؟
    بله هارد همونه

سیستم خنک کنندگی این لپتاپ به اینصورته که یک هیت سینک از نقاطی که زیاد داغ میشن میگذره و در پایان به فنی که مشاهده میکنید منتهی میشه. این تصویر رو ببینید تا بهتر به حرفم پی ببرید.

4. 5 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من 2تا لپ تاپ dell N5010 دارم 2تاش 1 کانفینگ هست فقط مدل کارت گرافیکشون فرق داره !!
    اما سوالم اینه یکیشون سیسم اورجینالش DOS هست یکیشون WIN7 اورجیتال روشه با یک درایو ریکاوری DELL !!
    راهی هست بشه از ویندوز اورجینال لپ تاپ بک آپ بگیرم رو اون یکی لپ تاپ نصب کنم ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟ ؟
    درضمن میشه از درایو ریکاوری اوجینال لپ تاپ ک ویندوز توشه بک آپ بگیرم رو لپ تاپ دوم که ویندوز اورجینال نداره نصب کنم ؟؟
    اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم !!
    بهتره این کار رو نکنید، احتمالش هست باعث شه سریال ویندوزت کلا بلاک شه و دیگه اون لپ تاپ هم نتونی آپدیت کنی
    مورد دومم نمیدونم چه فایده ای داره و آیا فرقی با سوال اولت داره یا نه اما احتمالا با norton ghost 15 یا acronis true image.. بشه این کار رو کرد
    Last edited by sheytoon001; 18-04-2011 at 15:33.

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هارد همینه که با فلش مشخص شده؟

ظاهرا تنها فن این لپتاپ فقط همین فن خنک کننده ایه که بالا سمت چپه قرار داره؛درسته؟
    چون لپتاپ من یه صداهایی مثل صدایی که شارژر موبایل موقعی که توی برقه میده.یه صدای تیس خفیف که بحز صدای هارد و فن خنک کنندشه.این صدای چی میتونه باشه؟طبیعیه؟
    دوستمون جوابتون رو دادن، اما اون صدایی که میگی گمون میکنم لپ تاپ منم چند وقتیه این صدارو میده، فکر میکنم از وقتی که system rate رو، برای بار دوم اجرا کردم اینجوری شد، نمیدونم والا مشکلی داره یا نه ولی اگه مشکلی بود باید یه نشونه ای داشت، من که دیگه این system rate رو استفاده نمیکنم فکر میکنم فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من داشتم با لپ تاپ کار می کردم که اخطاری با متن زیر اومد:

مشکل شناسایی شده و پنجره ها را جهت جلوگیری از صدمه زدن به کامپیوتر ببندید.
    اگر این اخطار برای اولین بار است که در صفحه نمایش، نمایش داده می شود. این خطار را متوقف کرده و کامپیوتر را دوباره راه اندازی کنید. اگر دوباره با این اخطار مواجه شدید این مراحل را دنبال کنید:
    ...........

یه لیستی از چک کردن کامپیوتر مثل درایورها، اپدیت بایوس، چک کردن سخت افزار و... اومده بود.

من فقط داشتم رایت می کردم و سیستم رو جوری تنظیم کرده بودم که باتری شارژ نشه و فقط از برق استفاده کنه (با استفاده از برنامه این کار) بعد می خواستم به اینترنت وصل بشم که این اخطار توی یه صفحه آبی ظاهر شد و دیگه نمی تونستم کاری بکنم. برای همین مجبور شدم با استفاده از دکمه پاور سیستم رو خاموش کنم.

حالا چرا این اخطار ظاهر شده؟ من لپ تاپ رو دو ماه پیش خریدم روش ویندوز سون 32 بیتی نصبه و چندبار هم ویندوز رو اپدیت کردم.
    باید چکار کنم؟
    خوب این همون صفحه آبی خودمونه
    احتمالات زیادی وجود داره ولی انشالا که نرم افزاریه (برا اکثر بچه ها نرم افزاری بود ، از جمله خودم)
    اولا ببینید آخرین نرم افزاری که نصب کردید چی بوده
    وقتی این اتفاق می افته دقیقا ببینید از چه نرم افزارهایی استفاده می کردید
    احتمال داده بعضی نرم افزارها هنگام استفاده از منابع سیستم دچار اختلال شن
    اگه درایوری بجز درایورهای سایت dell نصب کردید هم احتمال این مشکل بوجود میاد
    در نهایت اگه چندین بار این مشکل رخ داد یه بار ویندوز جدید نصب کنید

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
    نه زیگورات هم لپ تاپ های ریفر میفروشه، کلا تشخیص ریفربیشد بودن لپ تاپ یه مقدار سخته
    شما پست اول رو بخون متوجه میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    کسانی که از توزیع های لینوکس استفاده می کنن / مثل ابونتو و ... می تونن از دستور زیر به نوع و سرعت رمشون دسترسی پیدا کنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی دونم چرا تو بایوس درست نشون نمی داد (i5) / ولی در یه i7 به درستی نوشن می داد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب این همون صفحه آبی خودمونه
    احتمالات زیادی وجود داره ولی انشالا که نرم افزاریه (برا اکثر بچه ها نرم افزاری بود ، از جمله خودم)
    اولا ببینید آخرین نرم افزاری که نصب کردید چی بوده
    وقتی این اتفاق می افته دقیقا ببینید از چه نرم افزارهایی استفاده می کردید
    احتمال داده بعضی نرم افزارها هنگام استفاده از منابع سیستم دچار اختلال شن
    اگه درایوری بجز درایورهای سایت dell نصب کردید هم احتمال این مشکل بوجود میاد
    در نهایت اگه چندین بار این مشکل رخ داد یه بار ویندوز جدید نصب کنید
    خب وقتی این اخطار ظاهر می شه مجبور می شم از طریق کلید روشن کردن (پاور) سیستم رو خاموش کنم. راه دیگه ای هست؟ چون می گن ممکنه به هارد ضرر برسونه.
    نرم افزار خاصی هست که بتونم سیستم رو چک کنم و ببینم مشکل چیه؟ (نرم افزاری یا سخت افزاری)
    البته یک بار این اخطار ظاهر شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان گل
    واسه لپ تاپ من یه مشکل پیش اومده.خواهشا راهنمایی کنید.

دوستان امروز ویندوز لپ تاپم رو آپدیت کردم.ریستارتم کردم(که یکم طول کشید خاموش شدن و روشن شدنش ، تا برنامه ها نصب شن)
    منتها مشکل ازینجا پیش اومد که اومدم دوباره خاموش کنم ، اما خیلی طول کشید (حدود 2 دقیقه.فقط نوشته بود : windows is shuting down)
    منم دیدم خیلی طول کشیده ، اومدم مونیتور رو بستم.همیشه به حالت sleep می رفت.اما اینبار دیدم چراغ power مدام روشنه.بعد که مونیتور رو باز کردم ، مونیتور خاموش بود و هیچ دگمه ای کار نمی کرد(حتی پاور و چون باتریم فول بود ، مجبور شدم باتریو درارم)
    دیگه بی خیال اون ماجرا شده بودم.و یه بار دیگه سیستمو روشن کردم و turn off کردم و دیدم مشکلی نداره.
    اما الان روشنش کردم و اومدم مونیتور رو ببندم که به حالت sleep بره اما باز همون وضعیت پیش اومد.یعنی مونیتور خاموش شد و چراغ پاور مدام روشن بود(در حالی که همونطور که می دونید تو حالت sleep باید چشمک بزنه) و مونیتور رو هم که باز کردم خاموش بود و هیچ دگمه ای هم کار نمی کرد.
    که باز مجبور شدم باتریو در بیارم.

لطفا راهنمایی کنید تا لپ تاپم نسوخته

یه توضیح دیگه هم بدم که ویندوزم از لحاظ لایسنس مشکل نداره و یه توضیح دیگه اینکه من توی تنظیمات باتری ، بستن مونیتور رو گذاشتم روی sleep
    Last edited by sina.belyad; 18-04-2011 at 22:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب وقتی این اخطار ظاهر می شه مجبور می شم از طریق کلید روشن کردن (پاور) سیستم رو خاموش کنم. راه دیگه ای هست؟ چون می گن ممکنه به هارد ضرر برسونه.
    نرم افزار خاصی هست که بتونم سیستم رو چک کنم و ببینم مشکل چیه؟ (نرم افزاری یا سخت افزاری)
    البته یک بار این اخطار ظاهر شد.
    خوب یه بار مشکلی نداره، نگران نباش
    اما یه نرم افزاری این وسط مشکل ایجاد میکنه، دفعه بعد اگه چنین مشکلی پیش اومد ببین چه نرم افزارهایی رو با هم اجرا می کردی، خود من فیل-تر.. و مدیاپلیر به همراه ie و firefox که اجرا کرده بودم صفحه آبی اومد(البته شاید هم مشکل ازینها نبود) اما از وقتی که فیل-تر.. رو عوض کردم دیگه هیچ مشکلی پیش نیومد

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

سلام دوستان گل
    واسه لپ تاپ من یه مشکل پیش اومده.خواهشا راهنمایی کنید.

دوستان امروز ویندوز لپ تاپم رو آپدیت کردم.ریستارتم کردم(که یکم طول کشید خاموش شدن و روشن شدنش ، تا برنامه ها نصب شن)
    منتها مشکل ازینجا پیش اومد که اومدم دوباره خاموش کنم ، اما خیلی طول کشید (حدود 2 دقیقه.فقط نوشته بود : windows is shuting down)
    منم دیدم خیلی طول کشیده ، اومدم مونیتور رو بستم.همیشه به حالت sleep می رفت.اما اینبار دیدم چراغ power مدام روشنه.بعد که مونیتور رو باز کردم ، مونیتور خاموش بود و هیچ دگمه ای کار نمی کرد(حتی پاور و چون باتریم فول بود ، مجبور شدم باتریو درارم)
    دیگه بی خیال اون ماجرا شده بودم.و یه بار دیگه سیستمو روشن کردم و turn off کردم و دیدم مشکلی نداره.
    اما الان روشنش کردم و اومدم مونیتور رو ببندم که به حالت sleep بره اما باز همون وضعیت پیش اومد.یعنی مونیتور خاموش شد و چراغ پاور مدام روشن بود(در حالی که همونطور که می دونید تو حالت sleep باید چشمک بزنه) و مونیتور رو هم که باز کردم خاموش بود و هیچ دگمه ای هم کار نمی کرد.
    که باز مجبور شدم باتریو در بیارم.

لطفا راهنمایی کنید تا لپ تاپم نسوخته

یه توضیح دیگه هم بدم که ویندوزم از لحاظ لایسنس مشکل نداره و یه توضیح دیگه اینکه من توی تنظیمات باتری ، بستن مونیتور رو گذاشتم روی sleep
    شما یه بار اون قسمت که مربوط به تنظیمات بستن در لپ تاپه رو روی shut down بزار و دفعه بعد روی standby بزار ببین درست میشه؟
    مورد دیگم که به نظرم میرسه، یه بار دیگه درایور گرافیکت رو نصب کن یا repair کن شاید درست شه ، یادمه تو کامپیوترم تا درایور گرافیک رو نصب نمی کردم این گزینه ی standby نمیومد ! شاید ربطی داشته باشه

14. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستمون جوابتون رو دادن، اما اون صدایی که میگی گمون میکنم لپ تاپ منم چند وقتیه این صدارو میده، فکر میکنم از وقتی که system rate رو، برای بار دوم اجرا کردم اینجوری شد، نمیدونم والا مشکلی داره یا نه ولی اگه مشکلی بود باید یه نشونه ای داشت، من که دیگه این system rate رو استفاده نمیکنم فکر میکنم فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه

پس دوست عزیز ظاهرا لپتاپ ما دو نفر؛دوتا مشکل شبیه به همدیگه دارن:یکی صدای خش خش هارد.یکی صدای تیس تیس مانندی که شما میفرمایید بعد از سیستم ریت ایجاد شده.ظاهرا هم که توی عمل دستگاه هردومون سالمن و مشکلی توی عمل ندارن

به نظرتون چیکار کنیم؟نکنه ییهو بزنه جایی رو (گوش شیطون کر) ناکار کنه؟؟؟من خیلی نگرانم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •