نخیر. شما حتما تاکید بر چک کردن بفرمایید.دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
مگر اینکه به صورت حضوری از خود شرکت دل خریداری کنید !
نخیر. شما حتما تاکید بر چک کردن بفرمایید.دوستان من رفتم يه فروشگاه ميگفت سرويس تگ رو نميتوني چك كني با گارانتي زيگورات.يعني انقد مطمئنه؟
مگر اینکه به صورت حضوری از خود شرکت دل خریداری کنید !
بله هارد همونه
سیستم خنک کنندگی این لپتاپ به اینصورته که یک هیت سینک از نقاطی که زیاد داغ میشن میگذره و در پایان به فنی که مشاهده میکنید منتهی میشه. این تصویر رو ببینید تا بهتر به حرفم پی ببرید.
![]()
بهتره این کار رو نکنید، احتمالش هست باعث شه سریال ویندوزت کلا بلاک شه و دیگه اون لپ تاپ هم نتونی آپدیت کنی
مورد دومم نمیدونم چه فایده ای داره و آیا فرقی با سوال اولت داره یا نه اما احتمالا با norton ghost 15 یا acronis true image.. بشه این کار رو کرد
Last edited by sheytoon001; 18-04-2011 at 15:33.
دوستمون جوابتون رو دادن، اما اون صدایی که میگی گمون میکنم لپ تاپ منم چند وقتیه این صدارو میده، فکر میکنم از وقتی که system rate رو، برای بار دوم اجرا کردم اینجوری شد، نمیدونم والا مشکلی داره یا نه ولی اگه مشکلی بود باید یه نشونه ای داشت، من که دیگه این system rate رو استفاده نمیکنمفکر میکنم فشار زیادی به سخت افزار وارد میکنه
خوب این همون صفحه آبی خودمونه
احتمالات زیادی وجود داره ولی انشالا که نرم افزاریه (برا اکثر بچه ها نرم افزاری بود ، از جمله خودم)
اولا ببینید آخرین نرم افزاری که نصب کردید چی بوده
وقتی این اتفاق می افته دقیقا ببینید از چه نرم افزارهایی استفاده می کردید
احتمال داده بعضی نرم افزارها هنگام استفاده از منابع سیستم دچار اختلال شن
اگه درایوری بجز درایورهای سایت dell نصب کردید هم احتمال این مشکل بوجود میاد
در نهایت اگه چندین بار این مشکل رخ داد یه بار ویندوز جدید نصب کنید
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
نه زیگورات هم لپ تاپ های ریفر میفروشه، کلا تشخیص ریفربیشد بودن لپ تاپ یه مقدار سخته
شما پست اول رو بخون متوجه میشی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
کسانی که از توزیع های لینوکس استفاده می کنن / مثل ابونتو و ... می تونن از دستور زیر به نوع و سرعت رمشون دسترسی پیدا کنن:
نمی دونم چرا تو بایوس درست نشون نمی داد (i5) / ولی در یه i7 به درستی نوشن می داد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب وقتی این اخطار ظاهر می شه مجبور می شم از طریق کلید روشن کردن (پاور) سیستم رو خاموش کنم. راه دیگه ای هست؟ چون می گن ممکنه به هارد ضرر برسونه.
نرم افزار خاصی هست که بتونم سیستم رو چک کنم و ببینم مشکل چیه؟ (نرم افزاری یا سخت افزاری)
البته یک بار این اخطار ظاهر شد.
سلام دوستان گل
واسه لپ تاپ من یه مشکل پیش اومده.خواهشا راهنمایی کنید.
دوستان امروز ویندوز لپ تاپم رو آپدیت کردم.ریستارتم کردم(که یکم طول کشید خاموش شدن و روشن شدنش ، تا برنامه ها نصب شن)
منتها مشکل ازینجا پیش اومد که اومدم دوباره خاموش کنم ، اما خیلی طول کشید (حدود 2 دقیقه.فقط نوشته بود : windows is shuting down)
منم دیدم خیلی طول کشیده ، اومدم مونیتور رو بستم.همیشه به حالت sleep می رفت.اما اینبار دیدم چراغ power مدام روشنه.بعد که مونیتور رو باز کردم ، مونیتور خاموش بود و هیچ دگمه ای کار نمی کرد(حتی پاور و چون باتریم فول بود ، مجبور شدم باتریو درارم)
دیگه بی خیال اون ماجرا شده بودم.و یه بار دیگه سیستمو روشن کردم و turn off کردم و دیدم مشکلی نداره.
اما الان روشنش کردم و اومدم مونیتور رو ببندم که به حالت sleep بره اما باز همون وضعیت پیش اومد.یعنی مونیتور خاموش شد و چراغ پاور مدام روشن بود(در حالی که همونطور که می دونید تو حالت sleep باید چشمک بزنه) و مونیتور رو هم که باز کردم خاموش بود و هیچ دگمه ای هم کار نمی کرد.
که باز مجبور شدم باتریو در بیارم.
لطفا راهنمایی کنید تا لپ تاپم نسوخته
یه توضیح دیگه هم بدم که ویندوزم از لحاظ لایسنس مشکل نداره و یه توضیح دیگه اینکه من توی تنظیمات باتری ، بستن مونیتور رو گذاشتم روی sleep
Last edited by sina.belyad; 18-04-2011 at 22:06.
خوب یه بار مشکلی نداره، نگران نباش
اما یه نرم افزاری این وسط مشکل ایجاد میکنه، دفعه بعد اگه چنین مشکلی پیش اومد ببین چه نرم افزارهایی رو با هم اجرا می کردی، خود من فیل-تر.. و مدیاپلیر به همراه ie و firefox که اجرا کرده بودم صفحه آبی اومد(البته شاید هم مشکل ازینها نبود) اما از وقتی که فیل-تر.. رو عوض کردم دیگه هیچ مشکلی پیش نیومد
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
شما یه بار اون قسمت که مربوط به تنظیمات بستن در لپ تاپه رو روی shut down بزار و دفعه بعد روی standby بزار ببین درست میشه؟
مورد دیگم که به نظرم میرسه، یه بار دیگه درایور گرافیکت رو نصب کن یا repair کن شاید درست شه ، یادمه تو کامپیوترم تا درایور گرافیک رو نصب نمی کردم این گزینه ی standby نمیومد ! شاید ربطی داشته باشه
پس دوست عزیز ظاهرا لپتاپ ما دو نفر؛دوتا مشکل شبیه به همدیگه دارن:یکی صدای خش خش هارد.یکی صدای تیس تیس مانندی که شما میفرمایید بعد از سیستم ریت ایجاد شده.ظاهرا هم که توی عمل دستگاه هردومون سالمن و مشکلی توی عمل ندارن
به نظرتون چیکار کنیم؟نکنه ییهو بزنه جایی رو (گوش شیطون کر) ناکار کنه؟؟؟من خیلی نگرانم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)