تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 334 از 515 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 17 سالمه روزی 3ساعت وقت دارم بخونم تا الانم هیچی نخوندم رشتم ریاضیه چطوری شروع کنم>>>

2. این کاربر از 8233408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تعداد افراد در سهمیه منطقه دو ریاضی سنجش 26733

کسی میدونه کلا تو کنکور 90 چند نفر ریاضی هستن؟

آره کلی غلط داشت انگار نه انگار همین سازمان داره از ما کنکور میگیره..

راستی نوشته که "نحوه تراز کردن نمره هر درس و همچنين شيوه اعمال معدل کتبي ديپلم و تأثير آن در آزمون همانند و با مشابه سازي با آزمون سراسري و منطبق بر روش سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است."
    من نمراتم خوب نبود ولی نمیفهمم چقدر موثر بوده روی ترازهای من.فکر میکنین چقدر تفاوت ایجاد کنه؟
    این آزمون ها ماله سازمان سنجش نیست ! بلکه مال شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش هست ! یعنی اونی که کنکور می گیره با این کنکور های آزمایش فرق می کنه !

4. 3 کاربر از p30pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

همون طور که می دونی این آزمونها صرفا آزمون های آزمایشی هستن و غیر قابل استناد. یعنی شما نه به خاطر 144 سنجش خیلی خوشحال بشو و نه به خاطر 1200-1300 کنکور89 ناراحت

تنها نکته ای که میشه از این دو آزمون در آورد اینه که شما استعداد سه رقمی رو داری پس سعیت رو بکن!
    ممنون از راهنماییت.
    من تا الان اونقدرا نخوندم ولی خب اگه نظر شما اینه که امید به سه رقمی هست، پس می خوام از این به بعد در حد خودکشی بخونم. حالا با توجه به درصد هر درس به نظرتون چطوری می شه هر درس 10 درصدی پیشرفت کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

سنجش گند زده
    معلوم نیست توی اون سازمان چه خبره

دوستان برای پر کردن پاسخنامه با مداد پر می کنن یا اتد ؟

شاید دستگاهشون داغون هست هر پر کردنی با هر قلمی رو تشخیص نمیده
    اون سازمان نیست تعاونیه،؛ حالا یه جا تعاونی یه شرکتی نخود لوبیا میفروشه تا به سهامدارا سود بده سنجش آزمون میفروشه! (همونایی که قرار بوده نخود لوبیا بفروشن سوال طرح می کنن)
    واسه همین غلط های کوچولو! توش پیدا می شه.

واقعا درک نمی کنم چرا بعضی دوستان شرکت در جامع سنجش رو واسه هر نفر واجب عینی می دونن!

---------- Post added 26-04-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-04-2011 at 11:57 PM ----------

دوستان نظرتون راجع به طرح مرور آخر چیه ؟
    کسی پارسال شرکت کرده بگه خوبه یا نه؟

7. 3 کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام بر همه.
    این هم کارنامه من:

خواهشا نظرتون رو بگین در چه سطحی هستم.

من خیلی درگیر تاثیر 25 درصدی نمرات هستم آخه نمراتم خوب نیستن. شما نمراتت بالای 18 هست؟
    Last edited by veritaaa; 26-04-2011 at 00:00.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من این مبحث احتمال رو از کجا و چطور بخونم خوب یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تقریبا میشه گفت تو این مبحث خیای ضعیف هستم

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

زبان کم حجم ومقوی خیلی سبز واسه کسی که تا حالا زبانو خوب نخونده خوبه ؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من 17 سالمه روزی 3ساعت وقت دارم بخونم تا الانم هیچی نخوندم رشتم ریاضیه چطوری شروع کنم>>>
    تمام بچه های اینجا از تابستون دارن دست و پا میزنن تو فقط روزی 3 ساعت وقت داری هیچی هم نخوندی؟ اینجوری نمیشه تو اول هدفت رو مشخص کن بعد بیش از اون هدف تلاش کن تا بهش برسی مگر خیلی باهوش باشی تو 2 ماه بتونی بیای بالا...

داره خودمونی میشه afii siyah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    يه جا همين نزديكيا

پيش فرض

حتما ميتوني سعي كن قرار نيس چيزي از دست بدي همون سه ساعت وقتو بزار نا اميدم نباش هرچي تلاش كني همون قدرم نتيجه ميگيري

تــــــــــــازه از تو بدتر هم خيليا هستن

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

تمام بچه های اینجا از تابستون دارن دست و پا میزنن تو فقط روزی 3 ساعت وقت داری هیچی هم نخوندی؟ اینجوری نمیشه تو اول هدفت رو مشخص کن بعد بیش از اون هدف تلاش کن تا بهش برسی مگر خیلی باهوش باشی تو 2 ماه بتونی بیای بالا...
    مرسي از اين همه فاز منفي كه ميدي

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

زبان کم حجم ومقوی خیلی سبز واسه کسی که تا حالا زبانو خوب نخونده خوبه ؟
    نه اگه تا الان نفهميدي عيب نداره هنوزم فرصت هس

اول تمام لغت هارو با جعبه لايتنر يا به ياد كانون بخون البته تعداد لغتا زياد باشه مثلا 30 در هر روز اونم ميتوني مثلا صب 10 تا ظهر 10 تا شبم 10 اينجوري برات سخت نيس بعد كه حداقل نصف لغتارو فهميدي شروع كن متن خوندن خيلي برات راحت ميشه

الان اين كتالاي مقوي رو نخوني بهتره

13. این کاربر از afii siyah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص داوطلبان آزمون سراسري سال1390

1390/02/05 -

بدين وسيله به اطلاع داوطلبان آزمون سراسري سال 1390مي رساند كه ثبت نام قطعي داوطلبان در اين آزمون مستلزم دريافت كد رهگيري (15حرفي) بوده است.
    براساس بررسيهاي به عمل آمده در سازمان، به نظر مي رسد تعداد محدودي از داوطلبان كه در زمان ثبت نام كد پيگيري (16رقمي) سوابق تحصيلي را از سايت دريافت نموده اند؛ به منزله ثبت نام در آزمون تلقي كرده اند . لذا، به منظور اطمينان از صحت ثبت نام و صدور كارت شركت در آزمون، سازمان سنجش آموزش كشور از داوطلبان در خواست مي نمايد از روز شنبه مورخ 10 /2/1390 لغايت روز دوشنبه مورخ 12/2/1390 به سايت اين سازمان به نشاني :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) وضعيت ثبت نامي خود را مشاهده نمايند. بديهي است چنانچه پس از وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) مشخص گرديد داوطلب در آزمون ثبت نام نموده است، مشخصات شناسنامه اي داوطلب به رويت وي خواهد رسيد در غير اينصورت، لازم است داوطلب حتماً براساس دستورالعمل مندرج در سايت سازمان در تاريخهاي مذكور نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمايد.
    لازم به توضيح است در رابطه با آندسته از داوطلبانيكه كارت اعتباري ثبت نام دريافت نموده و ثبت نام ننموده اند، چنانچه در اين مرحله اقدام به ثبت نام ننمايند، هيچگونه مساعدتي در رابطه با شركت در آزمون به عمل نخواهد آمد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

سنجش

15. 10 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •