من 17 سالمه روزی 3ساعت وقت دارم بخونم تا الانم هیچی نخوندم رشتم ریاضیه چطوری شروع کنم>>>![]()
من 17 سالمه روزی 3ساعت وقت دارم بخونم تا الانم هیچی نخوندم رشتم ریاضیه چطوری شروع کنم>>>![]()
این آزمون ها ماله سازمان سنجش نیست ! بلکه مال شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش هست ! یعنی اونی که کنکور می گیره با این کنکور های آزمایش فرق می کنه !
ممنون از راهنماییت.
من تا الان اونقدرا نخوندم ولی خب اگه نظر شما اینه که امید به سه رقمی هست، پس می خوام از این به بعد در حد خودکشی بخونم. حالا با توجه به درصد هر درس به نظرتون چطوری می شه هر درس 10 درصدی پیشرفت کنم؟
اون سازمان نیست تعاونیه،؛ حالا یه جا تعاونی یه شرکتی نخود لوبیا میفروشه تا به سهامدارا سود بده سنجش آزمون میفروشه! (همونایی که قرار بوده نخود لوبیا بفروشن سوال طرح می کنن)
واسه همین غلط های کوچولو! توش پیدا می شه.
واقعا درک نمی کنم چرا بعضی دوستان شرکت در جامع سنجش رو واسه هر نفر واجب عینی می دونن!
---------- Post added 26-04-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-04-2011 at 11:57 PM ----------
دوستان نظرتون راجع به طرح مرور آخر چیه ؟
کسی پارسال شرکت کرده بگه خوبه یا نه؟
من خیلی درگیر تاثیر 25 درصدی نمرات هستم آخه نمراتم خوب نیستن. شما نمراتت بالای 18 هست؟
Last edited by veritaaa; 26-04-2011 at 00:00.
سلام
من این مبحث احتمال رو از کجا و چطور بخونم خوب یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تقریبا میشه گفت تو این مبحث خیای ضعیف هستم
زبان کم حجم ومقوی خیلی سبز واسه کسی که تا حالا زبانو خوب نخونده خوبه ؟
تمام بچه های اینجا از تابستون دارن دست و پا میزنن تو فقط روزی 3 ساعت وقت داری هیچی هم نخوندی؟ اینجوری نمیشه تو اول هدفت رو مشخص کن بعد بیش از اون هدف تلاش کن تا بهش برسی مگر خیلی باهوش باشی تو 2 ماه بتونی بیای بالا...
حتما ميتوني سعي كن قرار نيس چيزي از دست بدي همون سه ساعت وقتو بزار نا اميدم نباش هرچي تلاش كني همون قدرم نتيجه ميگيري
تــــــــــــازه از تو بدتر هم خيليا هستن
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
مرسي از اين همه فاز منفي كه ميدي
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
نه اگه تا الان نفهميدي عيب نداره هنوزم فرصت هس
اول تمام لغت هارو با جعبه لايتنر يا به ياد كانون بخون البته تعداد لغتا زياد باشه مثلا 30 در هر روز اونم ميتوني مثلا صب 10 تا ظهر 10 تا شبم 10 اينجوري برات سخت نيس بعد كه حداقل نصف لغتارو فهميدي شروع كن متن خوندن خيلي برات راحت ميشه
الان اين كتالاي مقوي رو نخوني بهتره![]()
اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص داوطلبان آزمون سراسري سال1390
1390/02/05 -
بدين وسيله به اطلاع داوطلبان آزمون سراسري سال 1390مي رساند كه ثبت نام قطعي داوطلبان در اين آزمون مستلزم دريافت كد رهگيري (15حرفي) بوده است.
براساس بررسيهاي به عمل آمده در سازمان، به نظر مي رسد تعداد محدودي از داوطلبان كه در زمان ثبت نام كد پيگيري (16رقمي) سوابق تحصيلي را از سايت دريافت نموده اند؛ به منزله ثبت نام در آزمون تلقي كرده اند . لذا، به منظور اطمينان از صحت ثبت نام و صدور كارت شركت در آزمون، سازمان سنجش آموزش كشور از داوطلبان در خواست مي نمايد از روز شنبه مورخ 10 /2/1390 لغايت روز دوشنبه مورخ 12/2/1390 به سايت اين سازمان به نشاني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) وضعيت ثبت نامي خود را مشاهده نمايند. بديهي است چنانچه پس از وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) مشخص گرديد داوطلب در آزمون ثبت نام نموده است، مشخصات شناسنامه اي داوطلب به رويت وي خواهد رسيد در غير اينصورت، لازم است داوطلب حتماً براساس دستورالعمل مندرج در سايت سازمان در تاريخهاي مذكور نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمايد.
لازم به توضيح است در رابطه با آندسته از داوطلبانيكه كارت اعتباري ثبت نام دريافت نموده و ثبت نام ننموده اند، چنانچه در اين مرحله اقدام به ثبت نام ننمايند، هيچگونه مساعدتي در رابطه با شركت در آزمون به عمل نخواهد آمد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
سنجش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)