آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
خب لابد ویندوزه از اینا بوده که دست کاری شده و خودش خودکار کرک هم میشه. بعد از نصب لابد یه تیکه از این صفحه سیاه ها که نوشته توش میاد اومده .... اونجا کرک انجام میشه. من یه دونه این جوری دارم. البته ببین این کرکش ممکنه در اثر آپدیت از کار بیافته ولی با استفاده از کرک دوباره اکتیو میشه. بچه ها صفحه قبلی در مورد نحوه ی دوباره کرک کردنش گفتن.![]()
N61j Family, K40 Series, K42
به نقل از وب سایت شرکت ویستا پخش رایانه ( الماس )
به تازگی روی بعضی از مدل های لپ تاپ از جمله اسوس به علت داشتن 2 کارت گرافیک که برای طول عمر باطری بیشتر طراحی شده اند مشکل تصویری دارد که این مشکل 100% با درایور صحیح حل می شود. مشکل به وجود امده در روی سری لپ تاپ هایی که تکنولوژی Optimus در آن ها طراحی شده وجود دارد از آن جمله. N61j Family, K40 Series, K42 برای حل این مشکل ابتدا می بایست Windows 7 Ultimate که از دست کاری نشدن آن اطمینان دارید را نصب کرده سپس ویندوز را در حالتی که 30 روز آزمایشی است رها کنید و از طریق Windows Update آنرا به روز نمایید تا تمامی درایور های آن نصب شود. سپس به داخل سایترفتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Support(Driver and Download)>Graphics>Laptop Graphic Controller >Intel Graphic HD
را انتخاب کرده و سپس ورژن ویندوز خود را انتخاب نموده سپس دانلود و نصب نمایید و سپس restart کنید. سپس به داخل سایترفته سپسNorth American را انتخاب نماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Drivers>Product(GeForce)>GeForce 3XX Series(M) like 325M,310M,..>operation like windows 7 32bit or 64 Bit>English سپس دانلود کنید.
پوریا جان میگم این ایسوس هم هر چی میگی میگه درایور رو آپدیت کن. من از عکسی که گذاشتی چیز خاصی متوجه نشدم ... یعنی خط ها زیاد درست دیده نمیشن
ولی جز آپدیت گرافیک من هم چیزی به ذهنم نمیرسه. نامه زدن به نظرم فایده نداره. باز هم میگم درایور دیگه. یا نهایتش میگم مشکل از ال سی دیه برین گارانتی و از این داستانها.![]()
فک کنم تو این عکس بهتر مشخص باشه
نظر خودت چیه ؟
![]()
پوریا جان الان که شما گفتین من رفتم با دوربین گوشیم تست کردم، برای منم مثل مال شماست، وقتی نور کم میشه اثرش بیشتر میشه، در کل فکر کنم چیز کاملا طبیعیی باشه برای ال سی دی ها. من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم مثل خستگی چشم و..
با تی وی خونه (پلاسما) هم امتحان کردم، اونم همینطور بود ولی خیلی کم.
حالا بقیه دوستان هم یه امتحانی بکنن خبر بدن خوب میشه.
آخه من LCD کامپیوتر و LCD TV رو تست کردم هیچ کدوم اینجوری نبود.در واقع ال سی دی نباید اینجوری باشه وگرنه میشه CRT !!!
من منظور شما رو متوجه نشده بودم پس. تو حالت عادی چشم انسان فرکانس بالای 50 هرتز رو تشخیص نمیده یا به سختی میده. این تلویزیون و اینا هم همه فرکانسشون بالای 50 هرتزه.
مثلا حتی پلی استیشن 2 فرکانس استاندارد اروپایی و آمریکاییش 50 و 60 هرتزه. بعد این واسه این هست که چشم ما نبینه. اما من منظور شما رو خوب درک نکرده بودم. شما وقتی با دوربین عکس بگیری قصه فرق فوکوله ها !!!!
من هم با دوربینم الان تست کردم همین جوریه. تو سی آر تی ها هم فرکانسش بره بالاتر مشکل کمتر میشه ولی همیشه هست. فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه ولی مطمئن هم نیستم.
کلا این رو باید از بچه های سخت افزار سوال کنید ببینید عکس گرفتن از مانیتورها با فرکانسهای متفاوت نتیجش چیه.
یه چیز دیگه. من همین الان یه تست کردم دیدم ال سی دی هم همین جوری بود. فقط یه مقدار کم تر بود. یه جورایی فکر میکنم به زمان پاسخگویی وابسته باشه.
من رو رزولوشن 1360 در 768 میذارم خط ها از بالا میره پایین و رو 1368در 768 میزارم از پایین میره بالا. رو فرکانسهای دیگه هم تست کردم جهت مختلف در اومد. فرکانسش رو هم که نمیشه عوض کرد. تو ال سی دی داداشم هم فرکانس 60 و 62 و 58 و 72 و 75 داره و رو همش هم میاد.
تو اخبار تلویزیون هم دقت کرده باشی ترکیب فرکاسن دوربین فیمل برداری های مختلف با مانیتورهای مختلف نتایج مختلف میده.
کلا این قضیه چیز مهمی نیست اصلا. نگرانش نباش.![]()
علیرضا جان واقعا دستت درد نکنه
من در واقع پاور آپشن رو تست کردم بعدش از رو سایت آخرین گرافیکی که گرفته بودم رو نصب کردم و بعدش خیلی خوب بود یک هفته همینجوری خوب بود
دیروز که گذاشتمش روی high performance دوباره هنگ کرد
به نظرت دوباره ببرمش گارانتی
قطعه عوض می کنن یا یکی دیگه میدن اگه مشکلش حاد باشه یا اصلا جواب نمیدن![]()
خواهش می کنم. والله من پاور آشپن رو واسه این گفتم که به هر حال اگر بردی گارانتی و گوش ندادن و بهانه آوردن یا هر جنگولک بازی دیگه ای در آوردن تمام حالت های پاور رو دستی تنظیم کنی که کارت راه بیافته. البته فقط در مورد شما این روش جواب میده. آخه بقی دوستان شاید بخوان بازی کنن و گرافیک براشون مهم باشه. تو اتوکد و حتی سالیدورک و کتیا کارت گرافیک به اون صورت استفاده نمیشه. نهایتش یه مش سنگین بزنی که بخواد نتیجه ی تحلیل سیالاتی یا تنشی رو رنگی و سه بعدی رسم کنه فکر کنم مهم میشه. تازه اون هم نه اینکه کلا کار راه نیافته، خیر بلکه فقط واسه این مهم هست که وقتی دوربین رو میچرخونی بالاخره باید تصاویر پردازش بشه.
حالا شما به عنوان تیر خلاص ببر گارانتی بگو مشکل چیه. دقیقا توضیح بده که کارت گرافیک به نظر میاد مشکل داره و تو برنامه های تا حدی سنگین ناپایداری از خودش نشون میده. کارشناساشون تا این توضیحات رو بدی میفهمین چی میگی و اگه واقعا بخوان کاری کنن سریع اقدام میکنن ولی اگه نخوان خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و بهانه میارن که داغ کردینش و محیط گرم بوده و از این حرفا.
راستی یادم نیست دما رو هم پرسیدم یا نه. این دماش تو حالتی که خراب میشه چه طوره؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)