تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 384 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3834

نام تاپيک: Translation

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض Please help me with translation

سلام دوستان. ممنون میشم راهنماییم کنید. من در حال خواندن یک pdf به زبان انگلیسی با موضوع برنامه نویسی به زبان #C هستم. تقریباً میتونم ترجمه کنم. ولی این پاراگراف زیر رو باهاش مشکل دارم. یعنی بعضی کلماتش رو نمی تونم بفهمم. اگر برام ترجمه کنید یه دنیا ممنون میشم. در ضمن می خواستم اگر یک کتاب خوب برای یادگیری ترجمه درک مطلب ها دارین معرفی کنین. ببینید مشکل من تو ترجمه بعضی اصطلاحاته. اگر تو زمینه کامپیوترم باشه که خیلی خوب میشه. یعنی ترجمه تخصصی . مرسی.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    the .NET Framework takes this into account. Simple object copying by members is achievable through the method MemberwiseClone(), inherited from System.Object. This is a protected method, but it would be easy to define a public method on an object that called this method. The copying supplied by this method is known as shallow copying, in that it doesn't take reference type members into account. This means that reference members in the new object will refer to the same objects as the equivalent members in the source object, which isn't ideal in many cases. If you want to create new instances of the members in question, copying the values across rather than the references, then you need to perform a deep copy.There is an interface you can implement that allows you to do this in a standard way: ICloneable. If you use this interface, you must implement the single method it contains, Clone(). This method returns a value of type System.Object. You can use whatever processing you wish to obtain this object, by implementing the method body however you choose. This means that you can implement a deep copy if you wish to (although the exact behavior isn't mandatory, so you could perform a shallow copy if you wanted to).
    Last edited by akbaro; 06-05-2008 at 13:26.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين متن رو بي زحمت ترجمه كنيد:

با سلام
    كارت من از نوع مجازي و در حقيقت امكان اسكن گرفتن ازش نيست.با اين حال تكليف ما رو روشن كنيد
    يا تقظارو بپذيريد يا پول را برگشت بديد

متن بالا براي شركت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

Petros thanks a lot

ya hagh (:

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این پاراگراف داره تفاوت shallow copy در برابر deep copy رو توضیح میده و متدهایی که برای پیاده سازی هر کدوم لازمه رو اسم می بره ...

" در متد MemberwiseClone() ، عمل کپی بصورت shallow انجام میشه ؛ به این معنا که اگه شما A رو بریزی توی B ، در حقیقت محتویات A توی B ریخته نمیشه ، بلکه فقط B به همون نقطه ای از حافظه اشاره می کنه که A اشاره می کنه ؛

حالا این متد چه بدی ها و خوبی هایی داره ؟ اگه مقدار A رو تغییر بدیم ، مقدار B هم عوض میشه (عیب) - پیاده سازی این نوع کپی ، سریع انجام میشه و ربطی به مقدار اطلاعات جابجاشده نداره (مزیت) - اگه garbage collection نداشته باشیم ، بلوک سابق B همینطوری می مونه و الکی حافظه رو مشغول می کنه .

در متد Clone() عمل کپی بصورت deep انجام میشه ؛ یعنی دیگه واقعا داره محتویات A رو می ریزه توی B ... طبیعتا این بار دیگه مزیتمون اینه که A و B به هم وابسته نیستن ؛ اما در عوض عمل کپی پرهزینه تره (چون واقعا داره انجام میشه و یه تعویض پوینتر ساده نیست) "

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين متن رو بي زحمت ترجمه كنيد:

با سلام
    كارت من از نوع مجازي و در حقيقت امكان اسكن گرفتن ازش نيست.با اين حال تكليف ما رو روشن كنيد
    يا تقظارو بپذيريد يا پول را برگشت بديد

متن بالا براي شركت
    از شما خواستن که image کارت رو بفرستی و این مساله واسه شما عملی نیست ؛ درسته ؟ ... ضمن اینکه مشخص نیست که لحن مورد نظر شما مودبانه اس یا تهدید کننده ؟ (یا حتی هر دو یا هیچکدوم...) ... لحن نامه زیر مودبانه ، اما حاکی از اینه که شما صبرت داره تموم میشه ...

hello

my card is a virtual card and I can't scan it (in order to send an image) for you . I'll appreciate it if you tell me what's next and what're going to do about this matter .
    (اگه منظورت اینه که کارتت آنلاینه ، خودت کلمه online رو جایگزین virtual کن)

either pay me in cash or return the money .

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

hi .what's your translation about this paragraph:

A relatively elusive adherent stem-cell population
    referred to as multipotent adult progenitor cells (MAPCs) can
    be isolated by in vitro growth of bone marrow cells (BMCs) in
    growth medium containing specific growth factors (e.g., epi-
    dermal growth factor and platelet-derived growth factor) for
    several months while maintaining a relatively low cell density
    of 0.5-1.5 ✕ 103 cells/cm2

داره خودمونی میشه Amulai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

با سلام
    لطفا به من کمک کنید و این متن رو برام تر جمه کنید

ممنونم

The S51 series offers the most cost-effective solution in M18 photoelectric sensors which
    is today improved thanks to the increase of the operating distances.
    The range includes the tubular metal housing as well as a brand news flat plastic housing
    which make installation.
    The tubular plastic and metal models are both available with either axial or radial optics;
    in both cases the optic head and lenses do not protrude beyond the external 18 mm
    diameter of the sensor housing.
    The diffuse proximity model presents a 10 cm fixed operating distance with wide emission
    spectrum and the another model with 1 - 40 cm trimmer-adjustable operating distance.
    Standard retroreflective models have an operating distance up to 4 m whilst the polarised
    retroreflective models used for reliable detection of reflective objects are fitted with
    sensitivity adjustment and have a 3.5 m operating distance. The emitter and receiver
    models, used for longer operating distances, reach 18 meters.
    The sensors of the S51 series, with cable or M12 connector and PNP or NPN output,
    provide a 3 wire connection configuration in compliance with the EN60947-5-2 standard,
    having the normally open output which is activated in the light mode in the proximity
    models and in the dark mode in the retroreflex models. The output mode can be inverted
    using the dark/light selection input wire provided

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    لطفا متن فارسی را به انگلیسی و انگلیسی را به فارسی ترجمه کنید.
    ----------------------
    لطفا متن انگلیسی زیر را به فارسی ترجمه کنید.
    Do never provide your password to anyone, even if this person claims being part of our forum hosting! Beside your forum, only the rescue tools requires the use of your password.
    -----------------------
    لطفا متن فارسی زیر را به انگلیسی ترجمه کنید.
    من چطور میتونم سایتمو با تمام اطلاعات و ... به هاست و سیستم دیگر منتقل کنم؟
    -----------------------
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این پاراگراف داره تفاوت shallow copy در برابر deep copy رو توضیح میده و متدهایی که برای پیاده سازی هر کدوم لازمه رو اسم می بره ...

" در متد MemberwiseClone() ، عمل کپی بصورت shallow انجام میشه ؛ به این معنا که اگه شما A رو بریزی توی B ، در حقیقت محتویات A توی B ریخته نمیشه ، بلکه فقط B به همون نقطه ای از حافظه اشاره می کنه که A اشاره می کنه ؛

حالا این متد چه بدی ها و خوبی هایی داره ؟ اگه مقدار A رو تغییر بدیم ، مقدار B هم عوض میشه (عیب) - پیاده سازی این نوع کپی ، سریع انجام میشه و ربطی به مقدار اطلاعات جابجاشده نداره (مزیت) - اگه garbage collection نداشته باشیم ، بلوک سابق B همینطوری می مونه و الکی حافظه رو مشغول می کنه .

در متد Clone() عمل کپی بصورت deep انجام میشه ؛ یعنی دیگه واقعا داره محتویات A رو می ریزه توی B ... طبیعتا این بار دیگه مزیتمون اینه که A و B به هم وابسته نیستن ؛ اما در عوض عمل کپی پرهزینه تره (چون واقعا داره انجام میشه و یه تعویض پوینتر ساده نیست) "
    ممنونم از ترجمه خوبتون. ولی اگه میشه خواهشاً خط به خط و کلمه به کلمه ترجمه کنید چون می خوام با معنی بعضی لغات در جایگاهشون تو این چنین جمله ای آشنا بشم. یا اینکه این کلماتی که مینوسم رو ترجمه کنید. خیلی ممنونم.
    take into , equivalent , instance, instantiate , implement ,
    Last edited by akbaro; 09-05-2008 at 07:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زمان من کمه ، دوست من ؛ شرمنده ... ولی اگه همینطور که یه سری لغت نوشتی ، مطرح کنی ، می تونم جواب بدم ...

implement میشه اجرا و پیاده سازی

equivalent میشه معادل و همسان ... اونجا بحث shallow copy مطرحه و میگه که آبجکت دوم هم دقیقا به همون جایی اشاره می کنه که آبجکت اول اشاره کرده ..

instance رو هم که توی بحث شیء گرایی داریم ... یعنی نمونه (مثلا : ایجاد چند نمونه از یک آبجکت) ... میگه که اگه می خوای چند نمونه از این شیء داشته باشی باید از deep copy استفاده کنی ...

instantiate و take into رو من توی این متن نمی بینم ولی به ترتیب میشه نمونه سازی (ساختن instance) و take into هم که بصورت take into account میاد به معنای در نظر گرفتن و به حساب آوردن .. میگه : " فریمورک دات نت ، این قضیه رو هم منظور کرده - لحاظ کرده " ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •