بهراد اینو نصب کن درست میشه. کرکشه در واقعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهراد اینو نصب کن درست میشه. کرکشه در واقعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه نوشتم.منظورم 0.8.6 بود.توی اپ پلنت زده آپدیت 0.8.6 اومده در صورتی که نیومده!!!ﺁﻗﺎ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﭘﺴﺘﺎﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺍﻻﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﻡ یهو ﯾﺎﺩﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩ
v0.8.5 ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺘﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ میکنم !
مشکل از سرعتته..برنامه نمیتونه کامل دانلود بشه..من هم خیلی مواقع این مشکل برام پیش میاد...ولی همون نرم افزار رو با وایرلس خونه میزنم دانلود و اجرا میشه
یه دل میگه بخر بخر..یه دل میگه نخر
من هم همینطورم...مشکل دارم با ویبره...ویبره میزنه ولی جون نداره...ادم نمیفهمه
نه میزنه...ولی خستست ویبرش...![]()
دوستان ممنون میشم جواب منم بدید![]()
دوستان منم این گوشی رو دارم !
رم 8 گیگ کلاس 2 داشت روشماله شما کلاس چنده ؟
یه سوال دارم ! چرا این آقایون بن شدند ؟
نه دابل تاچ داره...دابل تاچش بی نقصه ..البته میتونی با کاستوم مالتی تاچش کنی...اون رو نمیدونم چطوره..به نظرم مشکلی ندارهدوستان مولتی تاچ برای این گوشی اومده (توی رام اصلی یا کاستوم ) ؟
بعد مولتی تاچش بی نقصه یا مورد داره؟
کلا من با وایرلس انجام میدم.اصلا اون نسخه از برنامه که نوشته هنوز نیومده.مساله اینه.توی مارکت اصلی آپدیتش نیست حتی.مشکل از سرعتته..برنامه نمیتونه کامل دانلود بشه..من هم خیلی مواقع این مشکل برام پیش میاد...ولی همون نرم افزار رو با وایرلس خونه میزنم دانلود و اجرا میشه
فقط دوال تاچ داره عزیز.برای مولتی تاچ قابلیت سخت افزاریش رو نداره.
الان رم بهت بدن شانس آوردیرم خودش فکر کنم 8 گیگ کلاس 6 باشه (اگه اشتباه نکرده باشم)
اما تو ایران چون آمار کلابرداری کمه کلاس 6 رو برمیدارن به جاش کلاس 2 میدن جدیدا هم که مد شده میگن تو جعبه های جدیدش رم نیست!![]()
عجیبه...کلا من با وایرلس انجام میدم.اصلا اون نسخه از برنامه که نوشته هنوز نیومده.مساله اینه.توی مارکت اصلی آپدیتش نیست حتی.
فقط دوال تاچ داره عزیز.برای مولتی تاچ قابلیت سخت افزاریش رو نداره.
ولی من توی xda دیدم زده بودن multi tuch is here دی: قضیش چیه؟
نمی شه 100% گفت که مولتی تاچ نداشتن سخت افزاریه...
چون اگه این طور باشه زمانی که روی 1.6 هم سینگل تاچ بود به خاطر سخت افزار نمی تونست دوال شه... سینگل رو دوال کردن ، پس احتمال اینکه دوال رو مولتی کنن هم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)