تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 397 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

دوباره
    درود بر شما دوستان عزیز
    تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
    مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
    حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
    کمکم کنید
    با سپاس

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کمکم کنید!!!
    بعد از پایان sequence 7 یک قسمت از ونیز میریم که توش یک ساختمان ننسبتا بلند هست که روش یک پرنده هست و می تونیم نقشه رو آپدیت کنیم و پایینش هم یک علامت تعجب برای شروع مرحله هست. من وقتی وارد محل سفید میشم که مرحله شروع بشه اون علامت تعجب ناپدید میشه و مرحله شروع نمیشه
    از yahoo answers پیدا کردم افراد دیگه ای هم این مشکل رو توی مراحل دیگه دارند
    رفتم یک سیو دانلود کردم که کامل بود و ریختم به محل سیو ها
    E:\Program Files\SBNA\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage

وقتی بازم رفتم آخرین ماموریت رو انجام بدم بازم موقع ایستادن روی محل سفید(علامت تعجب) هیچ اتفاقی نمیفته و اون علامت و نا پدید میشه و مرحله شروع نمیشه
    خواهش میکنم کمکم کنید
    اگه کسی تا حالا این مشکلو حل کرده به منم یاد بده
    شما كرك رو تعويض كنيد ...از كرك skidrow استفاده كنيد ...
    دوباره
    درود بر شما دوستان عزیز
    تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
    مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
    حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
    کمکم کنید
    با سپاس
    اونجا رو ولش ...
    الان مهم نيست ...بايد يه قابليتي ياد بگيري كه بتوني بري ...حالا زوده ...
    برو جلو تا بعد ...

3. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

فکر کنم کرک skid row واسه من کار نکنه! کرک من قدیمی هست برای بازی کردن باید اول یک برنامه ی داس رو اجرا کنم بعد بازی رو
    حالا توی اون مرحله ی اول که گفته بود آپدیت کنید آپدیت نشد و یک ارور دیگه داد یعنی گفت
    this patch is designed for version 1.00 only. version 1.01 was found instead
    که یعنی بازی خودم 1.01 هست و نیازی به آپدیت نداره
    همه ی مراحل رو رفتم nod32 به اون فایل dll گیر میداد که nod 32 رو غیر فعال کردم
    و سیو هامم خواستم درست کنم دیدم فایل SKIDROW توی اون مسیر موجود نیست پس خودم ساختم و سیومو توش ریختم
    حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم یک پنچره ی کوچیک میاد بعد یک پنچره ی دیگه میاد که میخواد ubisoft game launcher رو آپدیت کنه که کرد
    حالا وقتی میخواد Login بشه میگه user name or password is wrong حالا دوباره یک ID دیگه ساختم این بار خیل طولانی تر از دفعه ی قبل بود و وقتی آفلاین میشدم خراب میشد و به اینترنت نیاز داشت
    وقتی بالاخره یک اکونت ساختم گفت CD KEY بدید منم که هیچی ندارم خالی گذاشتم قبول نکرد از خو.دم عدد نوشتم قبول نکرد
    حالا چی کار کنم؟ کمک کنید
    کار دیگه ای هست که بکنم؟ مثلا باید host رو تغییر بدم از system32/windows ؟؟؟

درست کردم
    خودم کرک اختراع کردم!! از اون روش نرفتم و اون ubisoft رو توی C/programfiles نذاشتم بلکه توی F/program files گذاشتم
    با اینکه ویندوز تو C بود!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقایون سلام
    من یه مشکله اساسی دارم با این بازی و لطفا بهم کمک کنین چون اگه نتونم بازی کنم سرمو میزنم تو دیوار
    آقا الان 1 ماه که من می خوام این بازیو نصب کنم ولی نمیشه یعنی نمی تونم تمام اون کارایی هم که توی توضیحات سایت و راهنمای cd بوده هم کردم ولی بازم نمی شه

شرح :
    من بازیو تو درایو D نصب کردم و یه پوشه دارم که به اسمه ubisoft هست و توش یه پوشه دیگه که اسمش assassin creed II
    بعد توی درایو C که همون درایو ویندوزمه توی program files یه پوشه دارم به اسمه ubisoft که توش یه پوشه دیگه هست به اسمه Ubisoft Game Luncher

ویندوزم هم 7 (x86) هست همون 32 bit
    همه ی مراحل راهنمایی که توی سایت هم گفته شده انجام دادم
    ولی وقتی فایل server.exe رو اجرا می کنم که گذاشتمش توی D:\ubisoft\offline server سه خط میاد که اینارو نوشته

time 470 - root - info - listener for port 13000 active
    time 500 - root - info - listener for port 13005 active
    time 500 - root - info - listener for port 13200 active

و بعدش به مسر نصب بازی میرم که اینه D:\Ubisoft\assassin creed II و فایل assassincreedIIGame.exe را اجرا می کنم که هیچ اتفاقی نمیوفته حتی error هم نمیده انگار که اصلا هیچ کاری نکردی

فایل assassincreedII.exe رو هم که اجرا می کنم همین مشکلو داره

از عزیزان عضو انجمن عاجزانه تقاضا می کنم کمکم کنید دارم دیونه می شم

راستی من 2 حلقه بازی رو تست کردم که هردوش همین مشکل رو داشتم یکی ماله شرکن atlas game و دیگری اسم نداره ولی یه فایل update.exe گذاشتن توش

مرسی از همه
    امیدوارام که بتونید کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام اقايون و پسر ها ،
    Assassin's Creed II
    من يه مشکل دارم جوونه هر کي دوووست داريد ما روو راهنمايي کنيد
    من بازي روو چند بار با سي دي هاي مختلف نصب کردم که بازي کنم نشد
    مشکلم اينه که اون صفحه داس که با اجراي فايل سرور ، توي کامپيوتر من جواب نميده و اوون راهنمايي هم که برم از کنترل پنل تيکه اوون اينترنت(add or remove program - internet information servis) رو بردارم ام باز جواب نداد چرا که تيکش نخورده بوود که بردارم !!!!!
    و اين که ويندوز من ايکس پي ِ
    وو من فايل نصب اي روو تو درايوه ديگه اي ميزنم وو اين که توي درايو هاي ديگه جا ندارم وو
    اينم ميدوونم از سي ديم(کنسول بازیم) ايراد نيست واسه این که 2 مورد امتحان کردم ، راه حل های راهنکایی شده یه سایت شما روو هم بعد از نصب انجام دادم با کرک های شما و هم کرک های 2 کنسول بازی متفاوت
    وو اين که اي دي اس ال دارم وو تنظيمات شبکه اينا دارم
    و ميخواستم بهم راهنمايي برسوونيد که چگونه اون فايل روو از اي پي که میخواد باز شه روو چک کنم وو اي پي اون روو خالي نگه دارمش ،
    من کلا اون فایل داس به نام : server روو نمیتوونم باز کنم ، چی کارش کنم
    اگه هم یکی اقایی کرد شماره داد که وارد بوود ازش راهنمایی روو تلفنی میگیرم مرسیییی های مختلف وو زیاد ممنوون
    اقا زووود جواب بدید من مووندم توي کفش ، اقايييييييييييييييد همه گييييي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام اقايون و پسر ها ،
    Assassin's Creed II
    مشکلم اينه که اون صفحه داس که با اجراي فايل سرور ، توي کامپيوتر من جواب نميده و اوون راهنمايي هم که برم از کنترل پنل تيکه اوون اينترنت(add or remove program - internet information servis) رو بردارم ام باز جواب نداد چرا که تيکش نخورده بوود که بردارم !!!!!
    وو من فايل نصب اي روو تو درايوه ديگه اي ميزنم وو اين که توي درايو هاي ديگه جا ندارم وو
    اينم ميدوونم از سي ديم(کنسول بازیم) ايراد نيست واسه این که 2 مورد امتحان کردم ، راه حل های راهنکایی شده یه سایت شما روو هم بعد از نصب انجام دادم با کرک های شما و هم کرک های 2 کنسول بازی متفاوت
    و ميخواستم بهم راهنمايي برسوونيد که چگونه اون فايل روو از اي پي که میخواد باز شه روو چک کنم وو اي پي اون روو خالي نگه دارمش ،
    اگه هم یکی اقایی کرد شماره داد که وارد بوود ازش راهنمایی روو تلفنی میگیرم مرسیییی های مختلف وو زیاد ممنوون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

آقایون سلام
    من یه مشکله اساسی دارم با این بازی و لطفا بهم کمک کنین چون اگه نتونم بازی کنم سرمو میزنم تو دیوار
    آقا الان 1 ماه که من می خوام این بازیو نصب کنم ولی نمیشه یعنی نمی تونم تمام اون کارایی هم که توی توضیحات سایت و راهنمای cd بوده هم کردم ولی بازم نمی شه

شرح :
    من بازیو تو درایو D نصب کردم و یه پوشه دارم که به اسمه ubisoft هست و توش یه پوشه دیگه که اسمش assassin creed II
    بعد توی درایو C که همون درایو ویندوزمه توی program files یه پوشه دارم به اسمه ubisoft که توش یه پوشه دیگه هست به اسمه Ubisoft Game Luncher

ویندوزم هم 7 (x86) هست همون 32 bit
    همه ی مراحل راهنمایی که توی سایت هم گفته شده انجام دادم
    ولی وقتی فایل server.exe رو اجرا می کنم که گذاشتمش توی D:\ubisoft\offline server سه خط میاد که اینارو نوشته

time 470 - root - info - listener for port 13000 active
    time 500 - root - info - listener for port 13005 active
    time 500 - root - info - listener for port 13200 active

و بعدش به مسر نصب بازی میرم که اینه D:\Ubisoft\assassin creed II و فایل assassincreedIIGame.exe را اجرا می کنم که هیچ اتفاقی نمیوفته حتی error هم نمیده انگار که اصلا هیچ کاری نکردی

فایل assassincreedII.exe رو هم که اجرا می کنم همین مشکلو داره

از عزیزان عضو انجمن عاجزانه تقاضا می کنم کمکم کنید دارم دیونه می شم

راستی من 2 حلقه بازی رو تست کردم که هردوش همین مشکل رو داشتم یکی ماله شرکن atlas game و دیگری اسم نداره ولی یه فایل update.exe گذاشتن توش

مرسی از همه
    امیدوارام که بتونید کمکم کنید
    دوست من ...
    بگرد هم اينجا هم اون يكي تاپيك ...
    توي امضاي يكي از دوستان هم كرك هست و هم طريقه كامل پاك كردن بازي ...
    شما بازي رو كامل پاك كن ...بعد با كرك همون دوستمون كرك كن ...
    انشالله حل ميشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام اقايون و پسر ها ،
    Assassin's Creed II
    دوست من ...
    كرك skidrow رو استفاده كنيد ...
    توي امضاي دوستان هست ...

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ...
    كرك skidrow رو استفاده كنيد ...
    توي امضاي دوستان هست ...
    لااقل وقتی راهنمایی میکنید یک لینکی چیزی قرار بدید
    +
    لینک کرک پاک شده

---------------------------------------------
    این کرک رو من امتحان کردم ، برای من کار کرد بدون مشکل

11. 6 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام

آقا من این کرک skidrow رو هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم

پیغام زیر رو میده

چیکارش کنم؟

من قبلا دانلودش کردم و نصب کردم ولی الان دانلود نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •