سلام دوستان
سینمای خانگی برای تلویزیون پلاسمای پاناسونیک فول اچ دی میخوام؟سیستم پیشنهادی دوستان؟
دارای هارد داخلی وقابلیت ضبط خوب باطراحی شیک حدوداً ششصد وحداکثر هفتصد.
سینمای خانگی برای تلویزیون پلاسمای پاناسونیک فول اچ دی میخوام؟سیستم پیشنهادی دوستان؟
دارای هارد داخلی وقابلیت ضبط خوب باطراحی شیک حدوداً ششصد وحداکثر هفتصد.
شما تا شب صبر کنید اگر فروشگاه رفتم برای شما اندازه میگیرم.
رشت که دوستان بنده 380 در حال فروش هستند.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 21-02-2011 at 12:15.
من مدل rs77 رو تو فروشگاه راستین امتحان کردم و از صداش خوشم نیومد، حالا نمی دونم به خاطر آهنگش بود یا چیز دیگه ای، ولی شفافیت و نرمی صداشو خوشم نیومد، ولی قیافشو دوست دارم. اگه ممکنه یک سیستم در حد 1 میلیون که کیفیت صداش خوب باشه (5.1) رو معرفی کنید ممنون می شم. برای کمتر شدن هزینه ساب رو نمی خوام، همونطور که گفتم برام شفافیت ونرمی صدا مهم نه ساب و قدرت. آمپلی فایر هم قیافه خوبی داشته باشه، مثل پایونیر.
بله اگه بخواین از صدای HD داشته باشین سینما باید ورودی HDMI داشته باشه
با اجازه رایان عزیز
امیر جان اون پکیج همچین من در آوردی هم نیست من این مدل رو توی کاتالوگ پایونیر که اگه اشتباه نکنم مال سنگاپور بود دیدم ولی به هر حال درسته این ساب همون ساب مدل های RS هست که برای همون سری اول RS طراحی شده و تا حالا تغییری نکرده و بیشتر با اون بلندگوها می اومد ولی چون توی قرار دادن ساب از نظر مکانی محدودیت زیادی وجود نداره شاید بتونید اون رو یه جای کم دید قرار بدید.
در ضمن خانوم ها معمولاً در مقابل عمل انجام شده کوتاه می یان
در مقایسه با بلندگوهای RS امکان مقایسه همه جانبه نداشتم ولی تو یک نگاه تفاوت چندانی نداشت و فقط صداش یه مقدار ناچیز نرم تر بود.
سلام ! خانوما کلا اولش همیشه یکم غر میزنند ! اما بعد خودشونم هی تعریف و تمجید میکنند !
بهتره در مقابل عمل انجام شده قرار بگیرندمن که همین کارو میکنم ! یهو رفتم آمپ خریدم ! یکروز دیگه رفته بودیم هایپر یهو یدونه HD Player برداشتم ! اولش که یکم غر شنیدم که 400 تومن رفتی آمپ خریدی و این حرفا ! بعد گفتم بابا 400 تومن که چیزی نیست ! من میخواستم اون آمپ 800 تومنیه رو بخرم
اما دیدم این فعلا برامون کافیه و کارمونو راه میندازه برای همین صرفه جویی کردم و این مدلو خریدم. الان خود خانومم کلی خوشش اومده از آمپه !! هی تعریف میکنه !! شما هم برو بخر بعد که رفتی خونه میگی اینجا یا جای من و ساب ووفره یا اینکه الان خودمو از پنجره میندازم پایین
شوخی کردم . بالاخره باید سلیقه دو طرف اعمال بشه ! اما بهترین کار اینه که مقایسه بکنی براشون . مثلا بگی که به این دلایل فنی این ساب خوبه ! مهم صدا و تفکیک و کیفیت هست . مثلا برم یک ساب خوشگل بخرم اما یک فیلم نشه با صدای خوب دید و پولمون حروم بشه بهتره یا اینو بخریم و از کیفیت صداش لذت ببریم ؟ بعد کم کم خودشون قانع میشند.
در مورد پکیج شما به لینک زیر نگاه کنید.
که البته در اینجا گویا با آمپ 420 بجای 520 فروش میره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمپ 420
درمورد بقیه موارد هم که پژمان عزیز زحمت کشید و توضیح داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی که نظر دادید. ولی به شخصه حاضرم 150 تومن بیشتر بدم و 77 رو بخرم با آمپ 520. تاورهای این پکیج بیش از حد یغور هستند و انگاری برای محیط استدیو ساخته شدند تا خونه. سنتر و Rear هاش هم خیلی طراحی ضعیفی دازند یا بهتره بگم اصلا طراحی ندارند.
راستش خودمم خیلی حاضر نیستم اون پکیج رو خونه ببرم.
پژمان عزیز هم ظاهرا این سیستم رو تست کردن و تقاوت زیادی ندیدند.
اون دوستمون که جدیدا 77 خریدند ممنون میشم یه ریوو بنویسن و یه عکس اگه بشه از سیستم بذارند.
Last edited by amir3408; 21-02-2011 at 21:59.
شما می تونید بلندگوهای jamo 426 تهیه کنید که صدای خیلی نرم تری به نسبت سری rs دارند.به همراه آمپ 308 onkyo و یا 367 yamaha و یا همون پایونیر که فرمودید مثل مدل 819 و یا مدل 520.
ستش زیر یک تومن تموم میشه براتون.
ورودی hdmi برای انتقال صدای hd مورد استفاده قرار می گیره.ولی سینماهای معمولی که بلوری نیستند هیچکدام صدای hd رو ساپورت نمی کنند بنابراین شما اگر هم بلوری پلیرتون رو به سینماتون وصل کنید باز هم نمی تونید از صدای hd بهره ببرید.
شما باید یه آمپلی فایر با قابلیت ساپورت صدای hd و یک پکیج بلندگو تهیه کنید.
و یا سینمای معمولی تهیه کنید و قید صدای hd رو بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)