درود
دوستان یک مشکلی دارم که خیلی وقته ذهنم رو به شدت به هم ریخته از شما عزیزان می خوام با توجه به مسائلی که در ذیل مطرح می کنم، بهم مشاوره، راهنمائی، همفکری و کمک برسونید.
از زمانی که سورن ELX رو از تیر ماه 93 گرفتم تا الان با مشکلات گسترده و پیچیده و رو به رشد این خودرو درگیر شدم، از لحظه ای که برای اولین بار سوار این ماشین شدم تا الان که کارش به تعویض موتور رسیده و از 10 آذر تا الان نمایندگی خواب هستش، بیش از 7 بار به نمایندگی برای رفع مشکلات متعدد، گسترده و بی پایان این ماشین اقدام کردم، وقتی از ایساکو پیگیر وضعیت موتور درخواستیم شدم، ازشون خواستم تا مشکل روغن ریزی گیرباکس رو هم بررسی کنن(سومین باره که ازش روغن می ریزه) گفتن فعلا اجازه بده موتورت بیاد، بعد می ریم توی کمیسیون برای حل مشکل گیرباکس یا احتمالا تعویضش!!!!
حالا من بحثی که دارم این هست با توجه به اینکه مشکلات دامنه دار خودرو من در قسمت های برقی، الکتریکی و مکانیکی هست، حجم بالائی داره و پیچیدگی گسترده ای داره و نه تنها کم نمی شه و دیگه توان عصبی و فیزیکی لازم برای مقابله با ایران فرغون دزد رو ندارم یک سری راهکار تو ذهن خودم اومده، از اونجائیکه خودم احساس می کنم دیگه نمی تونم تصمیم درست بگیرم خواستم با شما عزیزان مشورت و درد دل کنم و راهکارهائی که تو ذهن خودم هست رو با شما مطرح کنم و یک ایده خوب بگیرم و اون رو عملی کنم، حالا این راه ها به ذهنم رسیده:
1- شکایت از ایران خودرو به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران که زیر مجموعه وزارت صنعت و معدن هست و ظاهرا مسئول رسیدگی به شکایات از خودروسازها
2- به محض اینکه از نمایندگی گرفتمش اگه دیدم مشکل فنی نداره، سریع بفروشمش.
3- بعد از فروش سورن، ام وی ام بگیرم (که اصلا از کیفیت، خدمات پس از فروش، سواری، راحتی و افت قیمتش خبر ندارم)
4- بعد از فروش سورن، پارس جدید (تی یو 5) بگیرم، که از کیفیت و افت قیمت اون هم بی اطلاع هستم.
5- با همین ماشین ادامه بدم (که به نظرم خیلی سخته، بعید می دونم بدون مشکل بتونم باهاش ادامه بدم)
6- چطوری توی سیستم ایران خودرو بتونم فشار وارد کنم که دقیق بررسی بشه که چرا ماشین من اینقدر همه قسمت هاش مشکل داره، چون اصلا هرچی به مرکز تماس زنگ می زنم فقط از سر خودشون باز می کنن، کارشناس پرونده من تو ایساکو هم فقط من رو پیچوند!!!
این مسائل تو ذهنم هست، خواهش می کنم اگر هر کدوم از این گزینه ها به درد بخور و منطقی هست بهم بگین تا همون رو اجرا کنم، اگر کسی از دوستان راهکار دیگه ای به ذهنشون می رسه سپاسگذار می شم کمکم کنید.