تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 472 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان یک مشکلی دارم که خیلی وقته ذهنم رو به شدت به هم ریخته از شما عزیزان می خوام با توجه به مسائلی که در ذیل مطرح می کنم، بهم مشاوره، راهنمائی، همفکری و کمک برسونید.
    از زمانی که سورن ELX رو از تیر ماه 93 گرفتم تا الان با مشکلات گسترده و پیچیده و رو به رشد این خودرو درگیر شدم، از لحظه ای که برای اولین بار سوار این ماشین شدم تا الان که کارش به تعویض موتور رسیده و از 10 آذر تا الان نمایندگی خواب هستش، بیش از 7 بار به نمایندگی برای رفع مشکلات متعدد، گسترده و بی پایان این ماشین اقدام کردم، وقتی از ایساکو پیگیر وضعیت موتور درخواستیم شدم، ازشون خواستم تا مشکل روغن ریزی گیرباکس رو هم بررسی کنن(سومین باره که ازش روغن می ریزه) گفتن فعلا اجازه بده موتورت بیاد، بعد می ریم توی کمیسیون برای حل مشکل گیرباکس یا احتمالا تعویضش!!!!
    حالا من بحثی که دارم این هست با توجه به اینکه مشکلات دامنه دار خودرو من در قسمت های برقی، الکتریکی و مکانیکی هست، حجم بالائی داره و پیچیدگی گسترده ای داره و نه تنها کم نمی شه و دیگه توان عصبی و فیزیکی لازم برای مقابله با ایران فرغون دزد رو ندارم یک سری راهکار تو ذهن خودم اومده، از اونجائیکه خودم احساس می کنم دیگه نمی تونم تصمیم درست بگیرم خواستم با شما عزیزان مشورت و درد دل کنم و راهکارهائی که تو ذهن خودم هست رو با شما مطرح کنم و یک ایده خوب بگیرم و اون رو عملی کنم، حالا این راه ها به ذهنم رسیده:
    1- شکایت از ایران خودرو به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران که زیر مجموعه وزارت صنعت و معدن هست و ظاهرا مسئول رسیدگی به شکایات از خودروسازها
    2- به محض اینکه از نمایندگی گرفتمش اگه دیدم مشکل فنی نداره، سریع بفروشمش.
    3- بعد از فروش سورن، ام وی ام بگیرم (که اصلا از کیفیت، خدمات پس از فروش، سواری، راحتی و افت قیمتش خبر ندارم)
    4- بعد از فروش سورن، پارس جدید (تی یو 5) بگیرم، که از کیفیت و افت قیمت اون هم بی اطلاع هستم.
    5- با همین ماشین ادامه بدم (که به نظرم خیلی سخته، بعید می دونم بدون مشکل بتونم باهاش ادامه بدم)
    6- چطوری توی سیستم ایران خودرو بتونم فشار وارد کنم که دقیق بررسی بشه که چرا ماشین من اینقدر همه قسمت هاش مشکل داره، چون اصلا هرچی به مرکز تماس زنگ می زنم فقط از سر خودشون باز می کنن، کارشناس پرونده من تو ایساکو هم فقط من رو پیچوند!!!
    این مسائل تو ذهنم هست، خواهش می کنم اگر هر کدوم از این گزینه ها به درد بخور و منطقی هست بهم بگین تا همون رو اجرا کنم، اگر کسی از دوستان راهکار دیگه ای به ذهنشون می رسه سپاسگذار می شم کمکم کنید.
    دوستان اگر می شه کمی بیشتر راهنمائی بفرمائید، واقعا به همفکری نیاز دارم
    راجع به خرید پارس
    یا
    خرید ماشین چینی نظر خاصی ندارن دوستان؟ کسی از این ماشینا تجربه خاص و مشخصی نداره؟
    به نظرتون این ماشین برام ماشین می شه؟ دلمو زده ولی اصلا نمی دونم چیکار کنم؟

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    1-تفاوت سمند مالتی پلکس کلاس 29110 با کلاس 29212 در چیست و کدام بهتر است؟
    2-نحوه فعال کردن سیستم سخنگو در کلاس 29110 چگونه است؟

3- سمند کلاس 29339 با دیگر کلاس ها چه تفاوتی دارد؟

4- نحوه تنظیم تاریخ و ساعت و حساسیت دزدگیر و ... برای مالتی پلکس چگونه است؟
    Last edited by sami25; 14-12-2014 at 06:40.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان اگر می شه کمی بیشتر راهنمائی بفرمائید، واقعا به همفکری نیاز دارم
    راجع به خرید پارس
    یا
    خرید ماشین چینی نظر خاصی ندارن دوستان؟ کسی از این ماشینا تجربه خاص و مشخصی نداره؟
    به نظرتون این ماشین برام ماشین می شه؟ دلمو زده ولی اصلا نمی دونم چیکار کنم؟
    شما اگر قصد فروش دارید
    برای خودروی جایگزین میتونید از قسمت مشاوره خرید انجمن استفاده کنید
    مسلما پارس هم کیفیت و کارایی بیش از این ماشین برای شما نخواهد داشت
    چینی جات هم با این حساسیتی که شما دارید زیاد توصیه نمیکنم
    بهتره محدوده ی بودجتون رو مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

5. 4 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

يه سئوال فني از اساتيد با تجربه :
    اكثر دوستان توصيه ميكنن كه موقع روشن نمودن خودرو ef7 مالتي پلكس بهتره كه اول سوئيچ رو بازكنيم و بعد از اينكه چراغ هاي چشمك زن آلارم ايربگ خاموش شدند، اقدام به استارت زدن خودرو نمائيم يعني چند ثانيه به سيستم فرصت بديم تا ريست بشه (راجع به اين موضوع توي دفترچه راهنما اشاره اي شده؟نشده ؟)
    حالا اگه مكرراً و هر روز تا سوئيچ رو بازكنيم و بلافاصله استارت بزنيم مشكلي براي نرم افزارسيستم پيش مياد يا خير؟؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اكثر دوستان توصيه ميكنن كه موقع روشن نمودن خودرو ef7 مالتي پلكس بهتره كه اول سوئيچ رو بازكنيم و بعد از اينكه چراغ هاي چشمك زن آلارم ايربگ خاموش شدند، اقدام به استارت زدن خودرو نمائيم يعني چند ثانيه به سيستم فرصت بديم تا ريست بشه (راجع به اين موضوع توي دفترچه راهنما اشاره اي شده؟نشده ؟)
    حالا اگه مكرراً و هر روز تا سوئيچ رو بازكنيم و بلافاصله استارت بزنيم مشكلي براي نرم افزارسيستم پيش مياد يا خير؟؟
    ربطی به ریست شدن نداره
    توی دفترچه نوشته بعد از چند ثانیه استارت کنید
    اون هم به این خاطره که پمپ بنزین بکشه بفرسته
    البته بعضی وقتا اگر سوییچ روی ماشین بمونه اصطلاحا میگن کد خالی میکنه
    که اگر با یک اسارت روشن نکرد ماشین .سوییچ را در میارید و دوباره وارد میکنید و استارت انجام میشه

8. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز و گرامی
    اقا یه سوال
    میشه به سمند موتور ef7 پایه گاز سوز گاز lpg بزنم . و مشکل جدی به سیستم گازیش وارد نمیشه . و بعده یه مدت استفاده از lpg میتونم دوباره cng بزنم
    سلام
    چنين کارى اشتباهه و نميشه انجام داد مگر اينکه موتور بنزينى باشه و اون وقت اقدام به lpg سوز کردن موتور بکنيد چون ميزان فشار اين دو با هم و همچنين نحوه ى سوخگيرى با هم متفاوته و اين کار اصلا توصيه نميشه .
    اين موتور بر اساس سوخت گاز طبيعى فشرده شده طراحى شده.

10. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام. کسی میدونه کارت سوخت چند روز بعد از تجویل خودرو میره اداره پست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این توصیه مخصوص سمند نیست همه ماشینها بهنره اینجوری استرت زده شن.

13. این کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آیا امکان گذاشتن کامپیوتر سیستم سخنگو روی مالتی پلکس وجود دارد؟ قیمت تمام شده اش چقدر میشود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آیا امکان گذاشتن کامپیوتر سیستم سخنگو روی مالتی پلکس وجود دارد؟ قیمت تمام شده اش چقدر میشود؟
    بزرگوار چرا دنبال این سیستم زمان سنگ هستین، سیستمی که واقعا کارائی توش ندیدم،انصافا هیچی؟؟!! به جز اعلام زمان تعوبض روغن و فیلتر که تقریبا 90 درصد کاربران این خودرو در همون روزهای اول استفاده صدای اون رو در اصطلاح خفه می کنند

بعدشم اصلا اساس مالتی پلکس با این سیستم سخنگو از لحاظ فنی و ساختاری کاملا متفاوت هستش!!!

پ.ن: تقریبا تا 93 درصد مطمئن هستم به جز سمند هیچ خودروئی در دنیا این سیستم عجیب و غریب و مسخره رو نداشته، کسی از دوستان نمونه ای می شناسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •