منم فکر کنم تو ویترین یکی از این مغازه ها دیدمش!!!
منم فکر کنم تو ویترین یکی از این مغازه ها دیدمش!!!
خوب..پک جدیدد هم اومد..نظرتون چیه درموردش؟
من که هنوز ندیددم.!
خدایا با نام تو
با سلام
ظاهرا توضیع شده ولی منم نتونستم پیدا کنم!!!!!
لینکم نتونستن پیدا کنم!
حامد![]()
چقدر توزیعشون ضعیف بود
تو مشهد بعضی مناطق داشتن
خیلی جاها نداشتن !
معلوم نیست دلیلش چیه
توی همه ی فروشگاه های اینترنتی هست ، به مقدار فراوان
آخرین نیوز: داستان سریال «قهوه تلخ» از قسمت دیگر به زمان حال بازمیگردد؛ ضمن اینكه لوكیشن این سریال نیز كه از قسمت اول تاكنون ثابت بوده، با پایان قسمت بیست و پنجم تغییر میكند.
به گزارش ایسنا، تاكنون تصویربرداری مجموعه «قهوه تلخ» در لوكیشنی ثابت در خیابان فرشته تهران انجام شده است، اما با پایان قسمت بیست و پنجم، داستانهای این سریال در لوكیشنی جدید دنبال میشود.
سازندگان سریال «قهوه تلخ» در قسمت بیست و چهارم از سریال «قهوه تلخ» كه دوشنبه ـ 23 خرداد ماه ـ توزیع شد ، از یك ببر استفاده شده بود . این ببر در جریان داستان برای ترساندن جانشین پادشاه ـ فرزند قیصرالملوك ـ استفاده شد.
در قسمت 24 از «قهوه تلخ» همچنین بلوتوث ـ با بازی مهران مدیری ـ با ظاهری متفاوت ظاهر شد.
اما در حالی كه هنوز قسمت 25 سریال منتشر نشده، قرار است سریال قهوه تلخ به مدت دوماه پخش نشود.
به نقل از پارس توریسم، پس از توزیع قسمت 25 سریال قهوه تلخ در روزهای آینده تا حدود دو ماه سریال پخش نخواهد شد. اما چرا قهوه تلخ قرار است دو ماه پخش نشود؟ قرار است در ابتدای قسمت 25 قهوه تلخ خود مهران مدیری دراین باره توضیح دهد.
مجموعه 90 قسمتی «قهوه تلخ» به كارگردانی مهران مدیری و تهیهكنندگی حمید و مجید آقاگلیان، بیش از 33 بازیگر اصلی دارد و داستان آن با بازی سیامك انصاری در نقش مورخ آغاز شد. او در ابتدای داستان كه در دنیای امروز میگذرد، یك فنجان قهوه تلخ میخورد و با خوردن آن به تاریخ سفر میكند. او در طول زمان به مورخی تبدیل میشود كه در مرور خاطرات تاریخی خود، هربار دچار مسائلی میشود كه این مسائل داستانهای سریال را رقم میزند.
در این مجموعه به نویسندگی خشایار الوند و امیرمهدی ژوله بازیگرانی نظیر مهران مدیری، سیامك انصاری، محمدرضا هدایتی، سحر جعفری جوزانی، سحر ذكریا و ... به ایفای نقش پرداختهاند.
این که مجموعه 25 نیست![]()
پس چنده؟!!! اونی که تو پک ها بود چی بود؟ همون مگه نبود که میخوان تاتر درست کنن؟
با سلام
من که گیر آوردم و دیدم.دیروز بعدازظهر. خیلی باحال بود.
حامد![]()
چرا شماره ی قسمتاش رو ادیت کردین دوستان محترم(ه)a
------------
قسمت اول پک جدید نیم ساعتش نگذشته بود خوابم گرفت...
این عکس مربوط به قسمتای چدیدشه که قراره 1-2 ماه دیگه بیاد...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)