سلام دوست عزیز
من که تا حالا به چنین مشکلی برنخوردم
ایا جدیدا برنامه خاصی رو گوشیت نصب نکردی ؟؟
شایدم مشکل از فریمورت باشه!!!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوست عزیز
من که تا حالا به چنین مشکلی برنخوردم
ایا جدیدا برنامه خاصی رو گوشیت نصب نکردی ؟؟
شایدم مشکل از فریمورت باشه!!!
Last edited by mahroo_z1; 22-10-2010 at 11:18.
سلام
دوستان من تازه این گوشی گرفتم چطوری باید توش برنامه ریخت؟
ممنونم
اگه سی دی گوشی (pc suite) رو نصب کنی ، فقط کافیه گوشی رو با کابل به پی سیت وصل کنی و روی برنامه ای که دانلود کردی دابل کلیک کنی . البته یه سری از برنامه های سیمبین نیاز به ساین دارند که دو راه داری : یا گوشی رو هـک کنی تا دیگه درخواست ساین نده ( هـک گوشی اسمش غلط اندازه ، والا کار ساده ایه و ضرری هم برای گوشی نداره) و راه دوم اینکه درخواست فایل certificate بدی (توی تاپیک مربوطه) و برنامه ها رو ساین کنی. تاپیک هـک و ساین کردن گوشی رو یه خورده بگردی پیدا میکنی.
انواع برنامه رو هم میتونی از اینجا بگیری :
--------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه گوشی رو تازه گرفتی به نظرم بهتره قبل از هرکاری یه فرمور خوب بریزی تا مشکلات گوشی حل شه ، من که آخرین فرمور faenil رو پیشنهاد میکنم
اگه کسی این گوشی رو داره ومیخواد بفروشه به من اطلاع بده
من میخوام بفروشم ولی چون مفت میخرن دلم نمیاد . من حتی تا 400 تومن هم یکی براش پیدا شد ندادم . گفتم فقط 450 تومن .
خسته نباشی داداش نوش440تومنه اونوقت شما دستدومش رو450 میفروشی دم شما گرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....
پارس مایکروتلش 540 نیست ؟؟
شما چند میخری؟
من اردیبهشت با گارانتی پارس مایکروتل 547 تومن خریدم.
الان نمی دونم چنده.
سلام دوستان
Among the most interesting are the ID changer, the el'Energy Overclock Saver, will also present the latest version of 'HX Patcher with which you can control any function in the firmware.In particular, you can change Overclocking with six different profiles, and 4 different settings: idle, low, medium, high usage
ویدئو:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ادامه ی پست بالا ، قابلیت ID Changer این قابلیت رو میده که ID گوشی به گوشی های نوکیا N97,X6,C6-00,N8 و سونی اریکسون ویواز تبدیل بشه ، در نتیجه نرم افزار های اختصاصی اون گوشی ها رو روش نصب کنیم. نرم افزار overclocking هم اضافه شده که 6 تنظیم مختلف سرعت سی پی یو از نگهداری باتری بیشتر تا حداکثر سرعت رو در بر میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)