تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 381 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض برنامه هاي پاکت پيسي

قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
    براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و سايت زير:
    کد:

کد:
    اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
    يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
    1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
    2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
    3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
    4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
    لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
    براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
    کد:

کد:
    و سايت زير:
    کد:

کد:
    اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
    يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
    1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
    2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
    3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
    4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
    لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم

1-بله اگر صحيح عمل كني مشكلي نيست
    2-چرا مخصوصا اولش كه مجبوري برنامه هاي جورواجورو تست كني
    برنامه هاي يوتيليتي زياد كارايي نداره
    3-من خودم تا حالا مجبور شدم 20-25 بار رام فلش كنم كه البته بيشترش روي گوشيهاي قبليم بود نه اومنيا
    4-جواب 1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آخه میگن بعضی رام ها بهتر عمل میکنن.البته من هنوز گوشی رو نگرفتم شاید رام ارجینالش خوب باشه.اما شما چی پیشنهاد میکنی؟
    از بس تو نت بچه ها رو از بریک شدن و مرگ گوشی امنیا ترسوندن مخصوصا منو،نمیدونم تا 3 سال دیگه هم جرات میکنم رام گوشیمو عوض کنم یا نه؟
    اگه لطف می کردید و یه فایل گیف از نحوه آپدیت تهیه می کردید عالی میشد آخه اون چیزی رو که میبینی بهتر درک میکنی و احتمال خطاش کمتره.زحمتشو میکشی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه میگن بعضی رام ها بهتر عمل میکنن.البته من هنوز گوشی رو نگرفتم شاید رام ارجینالش خوب باشه.اما شما چی پیشنهاد میکنی؟
    از بس تو نت بچه ها رو از بریک شدن و مرگ گوشی امنیا ترسوندن مخصوصا منو،نمیدونم تا 3 سال دیگه هم جرات میکنم رام گوشیمو عوض کنم یا نه؟
    اگه لطف می کردید و یه فایل گیف از نحوه آپدیت تهیه می کردید عالی میشد آخه اون چیزی رو که میبینی بهتر درک میکنی و احتمال خطاش کمتره.زحمتشو میکشی؟؟؟

رام DIZA5 فعلا بهترين رامه
    اگه 1-درايور مودم رو نصب كمي و 2- باطري موبايل و لپ تاپت كامل شارژ باشه نبايد مشكلي پيش بياد
    يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)

5. این کاربر از doctorxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا يکي معرفت به خرج بده و اين قلم رو واسه ما رديف کنه.خيلي خورده تو ذوقم از وقتي قلمش گم شده.فکر ميکنم ناقص شده.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره که

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ناكجا

پيش فرض

رام DIZA5 فعلا بهترين رامه
    اگه 1-درايور مودم رو نصب كمي و 2- باطري موبايل و لپ تاپت كامل شارژ باشه نبايد مشكلي پيش بياد
    يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)

این رام مال کدوم کشوره کجا میشه پیداش کرد
    ممنون

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

شاید خیلی ها این مطلب رو بدونن ولی میگم واسه برو بچزی که نمی دونن
    پخش فایل های dat با نرم افزار core player :

فایل dat رو rename کنید به جای dat بنویسید avi اجرا کنید و دیگر هیچ ...

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره که
    منظورت از قلم ،مداد و خودکار که نيست احيانا
    برادر من نيست اينجا قلم مناسب
    منم که از کسي انتظاري ندارم.گفتم اگر کسي ميتونه اين لطف رو کنه ، منم سعي ميکنم از خجالتش درآم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •