با سلام
این کدها در واقع چی هستن و لو رفتنشون چه اسیبی می تونه به کاربران نورتون بزنه ؟
با تشکر
با سلام
این کدها در واقع چی هستن و لو رفتنشون چه اسیبی می تونه به کاربران نورتون بزنه ؟
با تشکر
بر اساس اون چیزی که من میدونم این کدها در حقیقت نشون دهنده این هستند که آنتی ویروس نورتون به چه شکل عمل میکنه و به چه صورتی میتونه حملات خطرناک و ویروس ها رو شناسایی کنه، وقتی هکر یا ویروس نویس این کدها رو داشته باشه یعنی میتونه نحوه عملکرد برنامه رو شناسایی کنه و به راحتی نقاط ضعف اون رو شناسایی کنه و آنتی ویروس شما رو دور بزنه و وارد کامپیوتر شما بشه و دست کاریش کنه... در حقیقت انگار شما دیگه آنتی ویروسی روی کامپیوتر نداری!!!...![]()
من یه سوال از Kases داشتم، میخواستم ببینم شما مطمئنی که هکرها در حال انتقام گیری از سیمانتک نیستن؟ چون از دیروز تا حالا NAV کرش میکنه بدون هیچ دلیلی بعدشم تا کامپیوتر ریستارت نشه شروع به کار نمیکنه... خبر رو که خوندم نگران شدم![]()
راهش عوض کردن کدها هست این هکر ها هم زدن به کاهدان
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
خیالت راحت چون مال نسخه قدیمی هست و نسخه های جدید از ریشه با اون ها فرق دارن مشکلی نیست
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
این کد ها منبع ساخته شدن انتی ویروس سایمنتک و نورتون هستند مال ورژن های چند سال قبل.لو رفتنش اسیبی به کاربرای نسخه 2010 به بعد نمیزنه اما برای سایمنتک ممکنه دردسر ساز بشه و به نفع انتی های دیگه تموم بشه فقط بیشترین خطر فعلا دور سر کاربرهای PCAnywhere میگرده.کابرای نورتون 2010 به بعد ایمن هستند
همین جور که دوست عزیزمون الکساندر گفت خطری برای شما نداره این سورس کدها
در انتی ویروسهای قدیمی تر بکار گرفته شده است فک کنم الان بیشتر شرکتهای انتی ویروس ها
الان وارد مذاکره با این هکر ها شده اند تا این سورس کد ها رو از هکرها بخرند
و اون کرش کردن انتی ویروس شما فک کنم دلیل دیگه ای داشته باشه
منم به شخصه از انتی ویروس نورتون دارم استفاده میکنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته
شرکت سایمنتک شرکت معتبریه هیچ وقت کاربراشو تنها نمیزاره
Last edited by kases; 09-02-2012 at 17:51.
نسخه 6 نورتون 360 در سایت سافتگذر قرار داه شده البته برای کاربران ویزه هست
اگه دوستان لینک درست وحسابی دارن لطف کنن قرار بدن تا استفاده کنیم
نسخه 6 نورتون 360 رو گذاشتن بعضی از سایت ها اما تو خود سایت نورتون خبری از ورژن 6 نیست....
![]()
هنوز فینال ورژن نیست.
فینال ورژن بیاد توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزین نسخه 5 میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تغییر میکنه برای ورژن 6
Last edited by AlexanderMahone; 09-02-2012 at 20:29.
یک سوال !
اگر دزدین این کدها خطری برای نورتونی ها نداره پس چرا حاضر شده به هکرها پول بده ؟!
فردی که از سیمانتک با گروه هکر در حال تعامل و گفتگوی ایمیلی بود، با تایید در اختیار گذاشتن این مبلغ، به آنها اعلام میکند که با توجه به لزوم ایجاد اطمینان دو طرفه، این مبلغ ابتدا بهصورت سه پیش پرداخت ۲۵۰۰ دلاری در ماههای اولیه در اختیار این گروه قرار خواهد گرفت.
Last edited by jolan57; 09-02-2012 at 20:54.
سلام kases جان
دو لینک پیدا کردم البته خودم دانلود نکردم
اگه دوستان لطف کنن مستقیمش کنند ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gharibe63; 09-02-2012 at 20:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)