سلام
من سعي ميكنم كه براي فردا با عكس اينو براتون بذارم من تازه گرفتم ريكاوري هم گرفتم اما فعلا احتياج به استفاده از ريكاوري ندارم
با عكس براتون ميذارم
سلام
من سعي ميكنم كه براي فردا با عكس اينو براتون بذارم من تازه گرفتم ريكاوري هم گرفتم اما فعلا احتياج به استفاده از ريكاوري ندارم
با عكس براتون ميذارم
جواب نداد به عکسها توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من فکر کنم به خاطر firewall باشه به ارور شکل زیر دقت کنید:
میدونم عزیزم اینو
این ویندوزی روش سوار بود که home بود که بدرده من نمیخورد
رفتم ویندوزو عوض کردم یه 64 بیت نصب کردم
درایورشم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا کار نمیکنه
سلام دوستان
در مورد Hp 6091 که در سایت sarzamin.ir گذاشته نظرتون چیه ؟ من بین این مدل یا 6090 با محصول Dell XPS 502 موندم کدوم رو انتخاب کنم ! من کار برنامه نویسی انجام می دم
یه سوال دیگه هم داشتم :
آیا 6090 یا 6091 Keynum رو به صورت جداگانه در صفحه کلید داره ؟ متاسفانه XPS که نداشت چون تو برنامه نویسی خیلی بکار میاد
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
اولا كه ويندوز homeخودش 64 بيتيه ديگه چرا عوض كردي؟
دوما اگه بكآپ گرفته باشي با restoreدرست ميشه ؟
سوم اينكه درايور رو از جايي خريدي يا دانلود كردي ؟
ممكنه درايورت براي ويندوز اورجينال خودش باشه و روي ويندوز جديد تو كار نكنه!!!
ميتوني بسته ريكاوري براي لپ تاپت بخري و اونو ريكاوري كني
اما من بازم برات تحقيق ميكنم راه ديگه اي پيدا كردم بهت ميگم چون من خودمم ممكنه يه روزي به اين مشكل بر بخورم
با سلام
من خودم 6080 اچبی دارم برای شروع میری به
start/توی قسمت search عبارت recovery رو تایب کنید از لیست برنامه های هم اسمی که شما تایب کردین برنامه recovery manager رو باز کنید
توی برنامه باز شده هفت منو در سه ستون مشاهده میکنید توی ستون سوم برنامه recovery media creation رو باز کنید
تا حالا که مشکلی نیست؟خوب خدارو شکر ادامه
توی این صفحه سه مورد برای ذخیره ریکاوری هست اول فلش مموری -دوم دی وی دی معمولی(4.7GB)-سوم دی وی دی ناین(9)
که برای هر کدوم از سه روش استفاده میزان حافظه مورد نیاز رو میده مثلا میگه دی وی دی معمولی چه تعداد مورد نیازه
بس از تهیه حافظه مورد نباز (مثلا دی وی دی معمولی)اونو داخل romمیذاری و خوده سیستم شروع به ریکاوری گرفتن میکنه و هر وقت نیاز باشه که دی وی دی جدیدی داخل دستگاه بذاری خودش بیام میده
تذکر\گرفتن recovery فقط یک بار در سیستم ویندوز اورجینال امکان بذیر هست
بعد اتمام کار برای استفاده از ریکاوری اونو به ترتیب داخل rom گذاشته و مانند ابتدای کار در قسمت searchعبارت recovery رو نوشته و از برنامه های جستجو شده برنامه ی recovery رو انتخاب کرده و از اینجا به بعدش راحته
موفق باشید
سلام
اول كه من 6091 و l502 رو پيشنهاد ميدم ميدم چرا!!!!
1-بين 6090 و 6091 اختلاف فقط در رم و هارد هست كه رم 8 مدل 6090 و هارد 1تراي اون بنظرم زيادين 6091هم ميتونه كارتو راه بندازه
2-اگه اچپي ميگيري من حتي 6070 و 6080 روپيشنهاد ميدم چرا ؟ چونكه 6090 6091 6080 6070 همه گرافيك و كش و ساير.... و مواردي كه بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره يكي هستن فقط هارد و رم متفاوتي دارن البته 6070 فكر كنم 4 باشه رمش اما در كل 6080 هم زيباتره هم نسبت به قيمتش كانفيگ مناسبتري داره هم كيبـــــــــــــــورد اعــــــــــداد داره كه مدل هاي اچپي كه معرفي شدن همه كيبورد اعداد دارن
انتخاب با توست...............!
دوست من مگه از نظر قیافه فرق میکنن که شما میگی 6080 زیباتره !؟![]()
سلام دوست من
بله تفاوت دارن
ارتفاع 6090از6080بیشتره مدل 6080 داذای انحنای زیباتری در زیر مانیتورشه
دور قاب لبتاب رنگ و ترکیب متفاوتی نسبت به بقیه قالب داره
میتونی از هر دو عکس بزاری ؟ یا لینک بدی . ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)