آقا کسی از منطقه شهدای گمنام داتک گرفته؟ کیفیتش چطوره؟؟؟
آقا کسی از منطقه شهدای گمنام داتک گرفته؟ کیفیتش چطوره؟؟؟
چقدر بلا شده این داتک
بیا ببین چه تخفیف هایی گذاشته.بعد جالبه که به کاربرای قدیمیش کوفت هم نداده چی برسه به تخفیف.
بعد شنیدم مثه اینکه شرکتا اجلزه دارن از این به بعد هر سرعتی که میخوان به کاربرای خانگی به صورت رسمی بدن.درسته؟
من با اسپید تست موافق نیستم اصلا! چون پارامترهایی توش دخیل میشه که نتیجه را عوض میکنه!
من با برنامه Du meter دارم همیشه سرعت را میبینم.
من سرویس نامحدود 256 دارم که در ایده آل ترین وضعیت باید به من 32 کیلوبایت در ثانیه بده که من عرض کردم سرعت من زیر 31 نمیاد
سوال آخرتون هم متوجه نشدم! ولی فکر کنم با توجه به نامحدود بودن سرویس من سوالتون منتفی باشه!
محسن! دیگه خداییش ناشکری نکنانقدری ما سرویسشون را داریم ارزون میگیریم که از صد تا تخفیف بالاتره
و کاملا مشخصه که این سیاست جذب مشتری است نه ابقای مشتری
واسه کسایی که میخوان سرویس بگیرن جدا تخفیفات خوبی داده![]()
اون موقع که ما سرویس گرفتیم ، ماهی 50 تومن می دادیم ، سکه 45 تومن بودداتک مدیون ماست
![]()
گفتم حالا یکم بیشتر به ما تخفیف بد نیست.جای دوری نمیره؟
من دلم خیلی میخواد داتک سرویس 1 مگ رو ارزون میکرد که من ازش بگیرم
مردم بسکه با 512 دانلود کردم
حالا چش نخوریم همین اینترنت پیزوری رو هم ازمون بگیره
................
Last edited by sms11; 18-08-2011 at 20:36.
با سلام... آقا من 128 محدود 6 ماهه گرفتم 4 ماهی هم هست که دارم استفاده می کنم تو این مدت چه روز چه نصفه شب سرعت دانلودم روی 30 هست و کم و زیاد نمیشه . به نظرتون خوبه؟ شنیدم شرکت های دیگه 128 رو روی سرعت دانلود 60-70 دارن.
128 ایده آل ترین وضعیت باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده ! شک نکن برایشما اشتباهی یا تعمدا 256 گذاشتند
پس شما هم حالشو ببر و صداشو در نیار
شرکتهای دیگه هیچ حساب و کتابی نداره! بستگی به مرکز مخابراتی شرکت مربوطه و سیاستهاش داره! ولی علی الاصول اینوریه که به حجمیها تو روز سرعت بیشتری میدند تا حجمشونو زودتر تموم کنند برند حجم اضافه بخرند! ولی تو ساعات رایگان داغونه سرعتشون! البته مورد استثنا داره حرفم![]()
منم موافقم. همین که سرعتتون ثابته باید خدا رو شکر کنید.ISP های دیگه این کارو برای جذب مشتری میکنن. مثلا من خودم پیگامان دارم. توی روز سرعتم 220 هستش. اما شب که میشه. سرعت میاد روی 40 کیلوبایت. تازه صفحه گوگکل هم باز نمیشه خیلی وقتا. من اینترنت 1 مگ دارم. درسته که تو روز سرعتم بالاتر از قراردادم هست. اما تو شب 1/3 قراردادم سرعت میده
ممنون از جوابت. حالا شما شرکتی رو می شناسی که تو ساعتای رایگان سرعت دانلودش رو 70 اینا باشه و قطعی نداشته باشه. چون خداییش داتک تو این مدت حتی 1 دقیقه هم قطعی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)