تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 334 از 482 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا کسی از منطقه شهدای گمنام داتک گرفته؟ کیفیتش چطوره؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چقدر بلا شده این داتک
    بیا ببین چه تخفیف هایی گذاشته.بعد جالبه که به کاربرای قدیمیش کوفت هم نداده چی برسه به تخفیف.
    بعد شنیدم مثه اینکه شرکتا اجلزه دارن از این به بعد هر سرعتی که میخوان به کاربرای خانگی به صورت رسمی بدن.درسته؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

عزیز خیلی ممنون که جواب دادی ولی اگر میشه یک تست از SpeedTest بگذار می خوام ببینم حداکثر سرعت دانلودش چقدر هست.
    در ضمن پهنای باند را تا چند مگ باز میگذارن؟
    من با اسپید تست موافق نیستم اصلا! چون پارامترهایی توش دخیل میشه که نتیجه را عوض میکنه!

من با برنامه Du meter دارم همیشه سرعت را میبینم.

من سرویس نامحدود 256 دارم که در ایده آل ترین وضعیت باید به من 32 کیلوبایت در ثانیه بده که من عرض کردم سرعت من زیر 31 نمیاد

سوال آخرتون هم متوجه نشدم! ولی فکر کنم با توجه به نامحدود بودن سرویس من سوالتون منتفی باشه!

چقدر بلا شده این داتک
    بیا ببین چه تخفیف هایی گذاشته.بعد جالبه که به کاربرای قدیمیش کوفت هم نداده چی برسه به تخفیف.
    بعد شنیدم مثه اینکه شرکتا اجلزه دارن از این به بعد هر سرعتی که میخوان به کاربرای خانگی به صورت رسمی بدن.درسته؟
    محسن! دیگه خداییش ناشکری نکن انقدری ما سرویسشون را داریم ارزون میگیریم که از صد تا تخفیف بالاتره

و کاملا مشخصه که این سیاست جذب مشتری است نه ابقای مشتری

واسه کسایی که میخوان سرویس بگیرن جدا تخفیفات خوبی داده

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اون موقع که ما سرویس گرفتیم ، ماهی 50 تومن می دادیم ، سکه 45 تومن بود داتک مدیون ماست

5. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گفتم حالا یکم بیشتر به ما تخفیف بد نیست.جای دوری نمیره؟
    من دلم خیلی میخواد داتک سرویس 1 مگ رو ارزون میکرد که من ازش بگیرم
    مردم بسکه با 512 دانلود کردم

حالا چش نخوریم همین اینترنت پیزوری رو هم ازمون بگیره

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

................
    Last edited by sms11; 18-08-2011 at 20:36.

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

با سلام... آقا من 128 محدود 6 ماهه گرفتم 4 ماهی هم هست که دارم استفاده می کنم تو این مدت چه روز چه نصفه شب سرعت دانلودم روی 30 هست و کم و زیاد نمیشه . به نظرتون خوبه؟ شنیدم شرکت های دیگه 128 رو روی سرعت دانلود 60-70 دارن.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

با سلام... آقا من 128 محدود 6 ماهه گرفتم 4 ماهی هم هست که دارم استفاده می کنم تو این مدت چه روز چه نصفه شب سرعت دانلودم روی 30 هست و کم و زیاد نمیشه . به نظرتون خوبه؟ شنیدم شرکت های دیگه 128 رو روی سرعت دانلود 60-70 دارن.
    128 ایده آل ترین وضعیت باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده ! شک نکن برایشما اشتباهی یا تعمدا 256 گذاشتند

پس شما هم حالشو ببر و صداشو در نیار

شرکتهای دیگه هیچ حساب و کتابی نداره! بستگی به مرکز مخابراتی شرکت مربوطه و سیاستهاش داره! ولی علی الاصول اینوریه که به حجمیها تو روز سرعت بیشتری میدند تا حجمشونو زودتر تموم کنند برند حجم اضافه بخرند! ولی تو ساعات رایگان داغونه سرعتشون! البته مورد استثنا داره حرفم

10. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

128 ایده آل ترین وضعیت باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده ! شک نکن برایشما اشتباهی یا تعمدا 256 گذاشتند

شرکتهای دیگه هیچ حساب و کتابی نداره! بستگی به مرکز مخابراتی شرکت مربوطه و سیاستهاش داره! ولی علی الاصول اینوریه که به حجمیها تو روز سرعت بیشتری میدند تا حجمشونو زودتر تموم کنند برند حجم اضافه بخرند! ولی تو ساعات رایگان داغونه سرعتشون! البته مورد استثنا داره حرفم
    منم موافقم. همین که سرعتتون ثابته باید خدا رو شکر کنید.ISP های دیگه این کارو برای جذب مشتری میکنن. مثلا من خودم پیگامان دارم. توی روز سرعتم 220 هستش. اما شب که میشه. سرعت میاد روی 40 کیلوبایت. تازه صفحه گوگکل هم باز نمیشه خیلی وقتا. من اینترنت 1 مگ دارم. درسته که تو روز سرعتم بالاتر از قراردادم هست. اما تو شب 1/3 قراردادم سرعت میده

12. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

ممنون از جوابت. حالا شما شرکتی رو می شناسی که تو ساعتای رایگان سرعت دانلودش رو 70 اینا باشه و قطعی نداشته باشه. چون خداییش داتک تو این مدت حتی 1 دقیقه هم قطعی نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •