فرق بین u5 & u6 samsung چیه
کیفیت صداش چطوره میخوام تو رنج 70 تا 80 هزینه کنم
فکر کنم باطری خوبی داره 15ساعت جواب بده
تو این رنج مدل بهتری پیدا میشه
هندفری هاش کپسولین یا نه
فرق بین u5 & u6 samsung چیه
کیفیت صداش چطوره میخوام تو رنج 70 تا 80 هزینه کنم
فکر کنم باطری خوبی داره 15ساعت جواب بده
تو این رنج مدل بهتری پیدا میشه
هندفری هاش کپسولین یا نه
1.بهتره اینو تو تاپیک مخصوصو کووان مطرح کنی
2.با توجه به قیمت این دستگاه بدونین که کار یک تبلت رو براتون نخواهد کرد.
3.سیستم عاملش رو اعصابه
4.اگر دستگاهی برای فقط پخش فیلم و موسیقی بخواین انخاب خوبیه مخصوصا که صفحه ی نمایش خوبی هم داره.
5.با اکثر هدفون ها مچ میشه و مشکل خاصی نداره
داداش گلم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمائی کردی.
میخواستم همین یکی دو روز برم بخرم که نشد چون نتونستم تصمیم بگیرم.
حقیقتش تا 100 تومن هم میتونم هزینه کنم ولی میخوام چیزی که میخرم در رنج خودش بهترین باشه.
متاسفانه توی خرید کردن شدیدا وسواس دارم و تا کاملا مطمئن نباشم از جنسی که میخوام بخرم خرید نمیکنم.
این مدل فیلیپس رو یه کم راجع بهش تحقیق کردم و توی سایت دی جی کالا خیلی ازش تعریف کرده و میگه از ایپد هم بهتره.به همین خاطر رفتم سمتش.
کاملا گیج شدم... تا 100 تومن چی؟ مدل بهتری هست که از این دو مدل بهتر باشه؟
شما خودت بودی چی میخریدی؟
Last edited by my.lejend; 22-06-2012 at 15:26.
کدام یک بهترن
u6 samsung
philips gogear
iriver n 15
u6
صفحش سه رنگ
صدای 5.1 کاناله داره
کیفیت ساخت بهتری داره(بدنش از پلاستیک نیست)
تو این رنج مدل بهتری به ذهنم نمیرسه
خیر. earbud روشه.
فیلیپس یه برنده بازار مشترکه
بیشتر به ظاهر تولیداتش توجه میکنه تا کیفیتشون
تازه از اون کذشته برند بسیار تازه کاریه تو صدا
اگه بتونی این مدل سونی رو 100 تومن گیر بیاری بهتره
Sony NWZ-B162F
اگه نتونستی همون
samsung YP u6
این دو شرکت هر کدووم شرکت های بزرگی هستند که سابقه ی زیادی توی ساخت mp3player دارند. مخصوصا سونی که کلا توی وسایل صوتی تصویری یکی از بهترین هاست.
Last edited by t-jays; 22-06-2012 at 16:28.
اینجوری الویت بندی کنید:
1.
u6 samsung
2.
iriver n 15
3.
philips gogear
iriver صدای بسیار شفاف ولی تو خالی داره که افراد کمی از اون لذت می برند.
اینجور که معلومه یو 6 سامسونگ بگیرم
میخوام یه هندفری کپسولی هم بگیرم چی خوبه کریتیو خوبه 25 تومنه
ارزش و جزئیات صدایی که میتونی با archos 18b vision بشنوی با هیچ کدوم از پلیر های همرده ی قیمتی و تا دو برابر قیمتش هم نمیتونی به دست بیاری ! شاید اول صداشو بشنوی صداش غیر شفاف به نظر برسه ولی بهترین ارائه دهنده ی صداست . با هدفون خودش عمراً به گوشت آسیب برسه ! و تو رو در یه حد مُکفی برای گوش دادنِ بیشترِ موسیقی تو ولومِ پایین نگه میداره ! صدای فیلیپس و سامسونگ بعد از مدتی برات خسته کننده میشه و حقیقتاً اون چیزی که صدا در واقعیت هست رو پخش نمیکنن و صدای غیر طبیعی و فانتزی دارن به نظرم . آرکاس خیلی بهتر از این دو تا حتی iriver هست و اگه یه مدت با هدفون خودش آهنگ گوش کنی و گوش هاتو دوست داشته باشی و به شنوایی ـت در آینده اهمیت بدی ، آرکاس رو انتخاب میکنی .
با هدفون های آرکاس طبیعتاً نمیتونی تو خیابون آهنگ گوش کنی ! باید ارفون بخری ولی تو خونه خصوصاً برای سبک های پاپ و هیپ هاپ هدفون های با کیفیت آرکاس رو پیشنهاد میدم . ( دوستان بازم تکرار می کنم ! صدای آرکاس صدای خاصّیه خصوصا با هدفون های خودش ، نرین 5 دقیقه باهاش آهنگ گوش کنین بگین من چرت گفتم !! اگه یه مدتی باهاش آهنگ گوش کنید به نتایجی که من بهش رسیدم میرسین ... )
در قیمت های بالاتر کوون رو پیشنهاد میدم هرچند خودم امتحانش نکردم ولی دوستان استفاده کردن انگار خودم استفاده کردم ! و به نظرم باید خوب باشه .
مطمئناً آرکاس در شفافیت و قدرت خروجی صدا با پلیری مثل sony nwz e464 قابل مقایسه نیست ولی آرکاس تو یه دنیای دیگه سیر میکنه و صدای خیلی بالانسی داره . که اگه بهش توجه کنید و باهاش مدتی آهنگ گوش کنید ( مثلاً یک روز ) متوجه این موضوع میشید .
من ترجیح میدم صدای غیر شفاف و پرجزئیات و بالانس آرکاس رو گوش کنم تا اینکه به صدای پلیر های غیر طبیعی و اینایی که دوست دارند خودشون رو کامل و شفاف و عالی نشون بدن گوش بدم ! ( خیلی از حرف هایی که رو که نمیفهمیدم خواننده تو آهنگ چی میگه با هدفون های آرکاس و پلیرش متوجه شدم ! چیزی که تو فیلیپس gogear ندیدم ! )
سلام دوست عزیز
تقریبا جزو اولین کسانی هستید که میبینم از این برند تعریف میکنید.
توی ریویو هایی که توی اینترنت پیدا میشه
معمولا همه چیزی که گفتن اینه که نسبت به قیمتش خوبه
اگرم کسی کم پول داشته باشه و چیز های زیادی بخواد احتمالا پیشنهاد همین برنده
تجربه ی من نشون داده که صدای موزیکالیته و شفاف با بیس قوی بیشتر برای افراد خوش آینده
ولی به طور کلی صدا خیلی سلیقه ایه
چیزی که تو خیلی از ریویو ها خوندم های بیش از حد این برند بود. البته بخش زیادی از این مربوط به هدفونشم میشه.
این ممکنه برای خیلی از افراد با جزییات بیشتر اشتباه گرفته بشه.(این قضیه برای هدفون های گرادو صادق بود)
و اگه باتری و صفحه نمایش ضعیف رو به این جمع اضافه کنیم باید بپزیریم که کیفیت ساخت آرکوس با سونی و سامسونگ قابل مقایسه نیست.
هرچی باشه از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست.![]()
Last edited by t-jays; 23-06-2012 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)