کسی جواب من رو نداد!!
دوباره پستام رو میزارم.
![]()
کسی جواب من رو نداد!!
دوباره پستام رو میزارم.
![]()
دوست عزیز
شما یا باید روتر(مودم) 4 پورت تهیه کنید یا اینکه اتصال اینترنت خودتون رو از طریق ICS یا Internet Connection Servis به اشتراک بگذارید.
در حالت اول تنظیمات روتر باید در حالت PPPOE باشه.
در حالت دوم اگر LAN استفاده میکنید برای شبکه ی داخلی باید یک کارت شبکه ی دیگه هم تهیه کنید اما اگر از USB استفاده میکنید نیاز به کارت شبکه ی اضافه ندارید
موفق باشید![]()
دوستان بالاخره ما مودم linksys wag160n خریدیماما نمیدونم چجوری نصبش کنم از طریق Cd Wizard خودش ؟
VPI و VCI
protocol
Encapsulation
مقادیر اینارو چی باید بذارم ؟ کسی هست بتونه کمکم کنه ؟
در ضمن نمیدونم از چه طریق نصب کنم Cd Wizard یا از خود ویندوز
با تشکر فراوان
اینارو باید از پشتیبانی ISP خودت بپرسی!
برای OFF کردن WIFI یا DC کردن اکانتم باید چیکار کنم ؟ چون الان وقتی سیستم روشن میشه این همین جوری وصله به اینترنت
باید یوزر و پسوردتو از داخل تنظیمات مودم پاک کنی...
اینم آدرس:192.168.1.1
من از یه مودم linksys wag54g2 استفاده میکنم
در ظاهر که بسیار عالی کار میکنه و برد خوبی هم داره
اما من یه سری مشکل دارم که نمیدونم از سیستمه یا از مودم !
اولیش اینکه به طور مثال بین هر چند بار استفاده اگه چند ساعت از مودم استفاده نکنم دیگه هر کاری میکنم نمیتونم به شبکه متصل بشم
دیگه شبکه توسط سیستمم شناخته نمیشه تا زمانی که مودم رو ریست کنم که اونوقت همه چیز حل میشه
و مشکل دوم اینکه یه pc روی lan بدون مشکل کانکته و از اینترنت استفاده میکنه و یه سیستم هم روی وایرلس بدون مشکل به مودم کانکت شده ، اما این دو سیستم رو نتونستم با هم شبکه کنم.
چند بار دو سیستم تونستن همدیگه رو بشناسن اما به سرعت این ارتباط منهل شد ! دلیلش رو هم نفهمیدم.
یک سیستم xp sp3 و سیستم دیگه از xp sp2 استفاده میکنهبه غیر از تنظیمات وایرلس و تنظیمات راه اندازی اینترنت بقیه در حالت پیشفرض هستنددوست عزیز
تنظیمات دستگاه رو روی چه حالتی تنظیم کردین؟
روی سیستم ها فایروال دارید؟
آی پی ها رو استاتیک زدین؟
ip مودم رو 192.168.1.1 و بقیه رو به ترتیب 2 و 3 و ... قرار دادم.
DNS رو هم تنظیم کردم
اگر هم تنظیمات خاصی مد نظر هست بفرمایید که چک کنم
فایروال ویندوز فعال هست و از NOD32 Smart security 4 هم استفاده میکنم.
در مورد Static یا Dynamic بودن IP هم اطلاعی ندارم.
ممنون
وقتی آدرس رو زدی یوزر و پسورد میخواد دوتاشو بزن admin.
سلام بر اساتید عزیز
من اخیرا یه مودم وایرلس TPLINK W8901G با چهارتا پورت LAN گرفتم. و تمام کانفیگ را داخل مودم انجام داده ام و به اینترنت وصل میشم.
( یوزر و پس داخل مودم داده ام و nat و DHCP فعال هستش و کامپیوترم و لپتاپم اوتامتیک IP میگیرند)
مشکل بنده:
وقتی میخواهم همزمان از وایرلس فعال باشه و از یک پورت لن به اینترنت وصل بشم بعد از چند دقیقه چراغ ADSL روی مودم از حالت ثابت خارج میشه و چشمک میزنه!!! و قطع میشم. اگر وایرلس رو توی مودم دیس اکتیو کنم چراغ بر میگرده و ثابت میشه و میتونم در اینترنت باشم
در عین حال اگر پورتهای LAN را خارج کنم چراغ ثابت میشود و وایرلسم به تنهایی به اینترنت وصل است و مشکلی ندارد.
من توسط دو کامپیوتر هم امتحان کرده ام از دو پورت LAN همزمان به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارد.
( در صورت دیس اکتیو بودنه وایرلس)
با توجه به این توضیحات، مشکل چیه اساتید؟؟؟؟؟
کنسول مودمم بالا نمیاد دلیلیش چی میتونه باشه؟
///////////////////////////////////////////////////
درست شد
Last edited by ahriman323; 11-07-2009 at 09:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)