از تمامی دوستان دعوت میشود به جمع ما بپیوندن
فقط خودمونیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تمامی دوستان دعوت میشود به جمع ما بپیوندن
فقط خودمونیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان از طریق پنل مخابرات 512 تمدید کنیم باید مدارک بدیم ؟
دوستانی که مخابرات دارین : ADSL شما هم از دیروز بعد از ظهر ، بعضی وقت ها NO Internet Access میده و باید مودم رو ریست کنین ؟؟؟ مال من حتی از شب ساعت 2-3 به بعد کلا کار نمیکرد !!! مشکل از مخابراته یا از من ؟؟
من از مخابرات دارم. مشکل خاصی از دیروز تا حالا نداشتم.
بله دیشب قبل از ساعت 1 شب تا حدود 6کیلوبایت دانلود داشتم (128 )که از ساعت 1 دیگه اون هم صفر شد رفتم خوابیدم ساعت 2.5 شب یه باره دیگه امتهان کردم مودم به زور کانکت شد اما هیچ سند و رسیوی نبود ( اینترنت اکثر شبها از ساعت 1 تا 4 ملی میشه اما دو شبه که کلا فول ملی میشه) یه مساله ای که هست این روزها مودم هم دیر کانکت میشه و تازه کانکت هم که میشه اکثرا سرور رو گم میکنه این هم یه مصیبت شده این طوری اگه پیش بره تادو سه ماه دیگه فاتحه اینترنت خونده است
![]()
من بدون مدرک به راحتی تمدید میکنم.دوستان از طریق پنل مخابرات 512 تمدید کنیم باید مدارک بدیم ؟
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
من که مشکلی نداشتم. یادم هست یک بار که به شدت مشکل بود از صبح تماس میگرفتم ساپورت مخابرات میگفت مشکل از مودمته. نهایتاً ظهر گفت که مشکل فقط از منطقه شما بوده و ما اینو از تعداد تلفنهایی که از اون منطقه بهمون شده فهمیدیم.دوستانی که مخابرات دارین : ADSL شما هم از دیروز بعد از ظهر ، بعضی وقت ها NO Internet Access میده و باید مودم رو ریست کنین ؟؟؟ مال من حتی از شب ساعت 2-3 به بعد کلا کار نمیکرد !!! مشکل از مخابراته یا از من ؟؟
دوست من مشکل از مخابراته ماله من سه هفته میشه هی پورت ارور میده....
الان یه ماهه شبا نتوستم یه مگ هم دان کنم....
س ی ک ی م مخابراته![]()
اگه این جمله رو ادمین های محترم ببینن ددددددددددددددددددد میکنن![]()
وای دارم خواب میبینم . مکس نت برای ایران پینگ 30 داره میده ! دیگه تبریزیا الان باید زیر 20 بگیرن
Pinging tabnak.ir [87.107.68.98] with 32 bytes of data:
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=26ms TTL=52
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=27ms TTL=52
Reply from 87.107.68.98: bytes=32 time=38ms TTL=52
نه مشکب از منطقه نیست . من تو بهداری هستم و پسر عمه م هم تو همافر و هر دو یه مشکل داریم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)