خوب مکس نت جزو این شرکتاست یا نه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب مکس نت جزو این شرکتاست یا نه؟
من از مکس نت استفاده نمیکنم.همارا که این طوری نیست.ولی ظاهرا تو پست قبلی گفتن که مکس نت هم اینجوری نیست.بهتره از یکی که از این شرکت سرویس گرفته بپرسین.(از نظر سنجی بالای صفحه میتونین پیدا کنین.)
نه برادر فرقي نداره من دارم استفاده ميكنم بدون هيچ گونه تغييري در يوزر و پسورد.شما مطمئن باش اگر موردي بود حتما توي سايتشون مينوشتن
128 3g -سرعت دانلود 40- هزينه 16900
Last edited by Amin.Senator; 12-11-2009 at 22:48.
سلام بر دوستان
دوستان همارایی خبری از علت قطع و وصل ها و قطعی کلی دارین ؟
از ساعت 12 امشب کلا سرویس قطع بود و از صبح هم 20 بار و یا بیشتر قطع و وصل داشت .
سلام.
اینا وقتی بهشون زنگ میزنی میگن از دیتا سنتر تهران هستش.
البته در مورد امروز احتمالا راست میگن.
طبق معمول تمام سایتهای صدا و سیما و برخی از سایتهای مذهبی باز می شدند....
بقیه سایتها بلوکه شده بودند.
به خدا معلوم نیست کی چیکار میکنه ...................(این قسمت آخرش رو حذف کردم)
موفق باشید![]()
مرسی
من هم تماس گرفتم ، اپراتور از بس خسته بود
40 دقیقه قطع بود ولی الان درست شد .
والا معلوم نیست تو این کشور چی به چیه.
نکنه دارن اینترنت ملی رو با زور به خوردمون می دن
یه اصلی می گه هر چقد محدود کنی ...بیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــپ
![]()
سلام دوستان
من از شركتهاي ديگه مثل پارس، صبا، البته از لايزر خبر ندارم چون اون از مسير ديگه مي ياد ولي همه از ساعت 12 شب request time مي دادن و مشكل از فيبر قزوين بوده است كه متاسفانه باز قطع بوده ولي از ساعت 4 شب مي گويند كاملا حل شده خود ديتاي تبريز نيز قطع شده است
سلام.
ممنون.
یه سوال پیش میاد که کمی عجیبه.
این مشکل request time out برای برخی مشترکین وجودداشت و برای برخی نه!!!
مثلا دقیقا ساعت 1:38 دقیقه نصف شب، همین فروم برام بسته شد. این در حالی بود که مسنجر باز بود و جالب اینجاست که یکی از دوستانم که اون هم از همارا سرویس داره و مرکز مخابراتیش هم مثل من، مدنی هست، میگفت در باز کردن p30world مشکلی نداره. و با درخواست من، چند تا پیغام گذاشت برام.
دقیقا همون زمانی که من با باز کرن اینجا و چند سایت دیگه مشکل داشتم!!!!!!
قبل اون هم از ساعت 11:30 تا 12:40 شب، برای مشترکین همارا تقریبا همه جا قطع بود.
و این در حالیه بود که ماکس نت به خوبی کار میکرد....
با این توصیف، چه جوابی برای این سوالات میشه داد؟
ممنون![]()
من دیشب تا دیر وقت آنلاین بودم ,
تا ساعت 12:14 دقیقه مشکل خاصی نبود که یهو همه چیز به هم ریخت 75 درصد پاکت لاست... سرعت دانلود 1 کیلو...!
ولی به هرحال میتونستم کار خودم رو با همین راه بندازم,یعنی کامل قطع نبود .من نمیدونم نصف شب چه طوری میشه فیبر قطع بشه! صبح بیدار شدم پاکت لاست همچنان بود ولی سرعت درست شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)