تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 350 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بایدزبان گوشیت روعوض کنی

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

من 1 پك ريختم رو گوشيم بعد از يه مدت كه خواستم يكي ديگه بريزم هنگامه كپي ارور ميده ميگه cant copy activitymenu/customisations/semc_default/semc_default.RSC به نظرتون بايد چيكار كنم ؟ يا بهضي وقتا ارور كپي ماله يه فايل ديگرو ميده !! ممنون ميشم كمكم كنين

format Internal بهترین راهه

داره خودمونی میشه tazehaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز-زیتون کارمندی

پيش فرض

سلام به همگی!!

من قبلا از هک افزایش صدا، اونی که خیلی صدا رو می برد بالا و میکروفن را از کار می انداخت رو ریخته بودم رو گوشیم!!!!

اما گوشیم رو آپدیت کردم دوباره ریختمش رو گوشیم گوشیم بالا می یومد وقتی روی Phone ON می زدم گوشیم ری استارت می کرد. گفتم شاید اشکال از منه! دوباره گوشیم رو آپدیت کردم، پک رو دوباره دانلود کردم ریختم رو گوشیم، دوباره همون بلا اومد سرش! دوباره آپدیت کردم، فک کنم حدود 6-7 بار توی 1 روز آپدیت کردم گوشیمو که فکر کنم اینم یه رکورد جدیده!!!!!!!!
    بگذریم! می خوام بدونم او پک افزایش صدا روی آپدیت جدید کار می کنه یا نه! یا اشکال از جای دیگه ایه؟؟؟؟؟!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

format ineteral چي هست ؟ چيكار ميكنه ؟ چه جوري بايد انجامش بدي ؟‌‌ :دي

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
    ساخته شده توسط SWmail

روش کار:

1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
    برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.

2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.

در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.

3-گوشی را Restart کنید.

برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
    بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین

بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین

در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم
    منبع :
    freezmobile.com

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
    این فایل موجود نیست

ببنید من الان هیچ کدوم از هک های افزایش صدا رو انجام ندادم و گوشیم هم w950 هست.

چون تعداد هک های زیاد شده من نفهمیدم که الان جدیدترین و بهترین هک برای افزایش صدای اسپیکر و هدفون چی هست (هد فون هم حتما باشه)

ممنون میشم راهنماییم کنین

پروفشنال Unholy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    At The Heart Of Winter

پيش فرض

من هک افزایش صدا رو انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید
    منم همین برام پیش اومد . چه جوری فلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    برای آپدیت حتما باید pc suit نصب باشه ؟اخه یه بار رفتم آپدیت کنم دیگه سیم کارتو نخوند !!!!!!!!!
    بعد دادم درست کردن .
    اگه میشه آموزش فلش رو بزارید.
    با نرم افزار xs**فلش کردم ولی همون آش و همون کاسه

داره خودمونی میشه hossein1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من سال قبل p1 رو هک کردم و تا امروز کامل کار می کرد . ولی امروز هر برنامه uiq رو که می خوام نصب کنم می گه :
    instaltion file is corrupt حالا بگین چه کار کنم ؟
    منتظرم

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عضی ها ادعا میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
    ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا میاد گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
    چون من اینترنت پرسرعت ندارم نمیتونم اپدیت کنم
    ممنون
    من هک ساین رو بدون آپدیت انجام دادم و شد ولی هک افزایش صدا گوشی دوستمو که آپدیت نبود به ... داد ولی بعد از آپدیت دوباره هک کرد و همه چی درست شد ... پس به آپدیت هم مربوطه

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    من p1 دارم. میشه بگین کامل ترین و جدید ترین هک صدا کدومه بیشتر هدفون میخوام ولی اگه بشه هر دوتا باشه بهتره .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •