بایدزبان گوشیت روعوض کنی
بایدزبان گوشیت روعوض کنی
format Internal بهترین راهه![]()
سلام به همگی!!
من قبلا از هک افزایش صدا، اونی که خیلی صدا رو می برد بالا و میکروفن را از کار می انداخت رو ریخته بودم رو گوشیم!!!!
اما گوشیم رو آپدیت کردم دوباره ریختمش رو گوشیم گوشیم بالا می یومد وقتی روی Phone ON می زدم گوشیم ری استارت می کرد. گفتم شاید اشکال از منه! دوباره گوشیم رو آپدیت کردم، پک رو دوباره دانلود کردم ریختم رو گوشیم، دوباره همون بلا اومد سرش! دوباره آپدیت کردم، فک کنم حدود 6-7 بار توی 1 روز آپدیت کردم گوشیمو که فکر کنم اینم یه رکورد جدیده!!!!!!!!
بگذریم! می خوام بدونم او پک افزایش صدا روی آپدیت جدید کار می کنه یا نه! یا اشکال از جای دیگه ایه؟؟؟؟؟!!!!!!!
format ineteral چي هست ؟ چيكار ميكنه ؟ چه جوري بايد انجامش بدي ؟ :دي
آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه
این فایل موجود نیست
ببنید من الان هیچ کدوم از هک های افزایش صدا رو انجام ندادم و گوشیم هم w950 هست.
چون تعداد هک های زیاد شده من نفهمیدم که الان جدیدترین و بهترین هک برای افزایش صدای اسپیکر و هدفون چی هست (هد فون هم حتما باشه)
ممنون میشم راهنماییم کنین
منم همین برام پیش اومد . چه جوری فلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
برای آپدیت حتما باید pc suit نصب باشه ؟اخه یه بار رفتم آپدیت کنم دیگه سیم کارتو نخوند !!!!!!!!!
بعد دادم درست کردن .
اگه میشه آموزش فلش رو بزارید.
با نرم افزار xs**فلش کردم ولی همون آش و همون کاسه
سلام
من سال قبل p1 رو هک کردم و تا امروز کامل کار می کرد . ولی امروز هر برنامه uiq رو که می خوام نصب کنم می گه :
instaltion file is corrupt حالا بگین چه کار کنم ؟
منتظرم
من هک ساین رو بدون آپدیت انجام دادم و شد ولی هک افزایش صدا گوشی دوستمو که آپدیت نبود به ... داد ولی بعد از آپدیت دوباره هک کرد و همه چی درست شد ... پس به آپدیت هم مربوطهعضی ها ادعا میکنن که اگه گوشی اپدیت نباشه بعد هک افزایش صدا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
ایا واقعا این درسته؟و شما مطمئنین که بعد انجام کار گوشی بالا میاد گوشی من اپدیت نیست اما هک کردم بدون اپدیت
چون من اینترنت پرسرعت ندارم نمیتونم اپدیت کنم
ممنون
سلام
من p1 دارم. میشه بگین کامل ترین و جدید ترین هک صدا کدومه بیشتر هدفون میخوام ولی اگه بشه هر دوتا باشه بهتره .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)