تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 607 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم ils فرود بیارم
    با هر هواپیمایی و تو هر کشوری

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه اساتید...

سلام ...
    می خواستم بدونم ILS فرودگاه اصفهان درست کار می کنه برای شما....مهر آباد و امام خمینی چطور؟؟ باور کنید هر دفعه که خواستم با هر هواپیمایی فرود بیام یا کج می شینه روی باند یا اینکه اطراف باند فرود می آد....آیا پکی هست که بشه ILS فرودگاه های ایران رو ّFix کرد؟؟؟؟

راستی اون کد QFE رو چطور باید از ATC دریافت کرد؟؟؟ و کجا باید ست کردش؟؟؟ خیلی مهمه به نظرم چون با این کار می شه ارتفاع هواپیما از سطح زمین رو به دست آورد و برای لندینگ کمک می کنه....
    در ضمن از قسمت نقشه وقتی که روی فرودگاه کلیک می کنیم که اطلاعات داخلش هست یه جا نوشته Elevation می خواستم بدونم که آیا این همون ارتفاع از سطح دریاست؟؟؟ ( عجب گیری دادم من به سطح دریا!! )

یه سوال هم دارم درباره کورس و می خوام بدونم که با هدینگ چه فرقی می کنه؟؟؟ داخل کابین 737یه جا هست که کورس رو تنظیم می کنه می خواستم بدونم اون اصولا چی هست و چطور باید استفاده کرد ازش؟؟؟

و اینکه 737 دکمه NAV نداره و من وقتی CTRL+N رو می زنم VOR/LOC روشن می شه آیا این همون کار NAV رو انجام می ده؟؟؟
    و باز هم در 737 در کنار همین دکمه های کورس دکمه BARO قرار داره که با STD تنظیم می شه و یه سری دکمه های دیگه که کنار همینند می خواستم بدونم این ها چی هستند؟؟؟
    ILS فرودگاه اصفهان کارش عالیه... نقص توش نیست... مطمئن باش...

فرودگاه امام و مهرآباد هم همینطور ... از بس ILS فرود اومدم دیگه حفظ شدم... فرکانس OIII برابر 109.9 و برای OIIE هم 110.3 هست...

ارتفاع فرودگاه رو از رو نقشه هم میشه بدست آورد... البته خود localizer هم ارتفاع درست برای descending رو نشون میده...

بله.. ارتفاع از سطح ابهای بین المللی هست...

737 دکمه NAV نداره...؟؟ دست شما درد نکنه...!! همون اطراف بگرد پیداش میکنی....

CRS هدینگ اون باندی هست که قراره توش فرود بیایید ...

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم ils فرود بیارم
    با هر هواپیمایی و تو هر کشوری
    خب شما توضیح بدید ببینیم برای ILS landing چیکار میکنید...تا بفهمیم چجوری نمیشه فرود اومد...

با این سیستم یه 747 رو مثل پنبه میشه فرود آورد...!!

3. 3 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ...
    می خواستم بدونم ILS فرودگاه اصفهان درست کار می کنه برای شما....مهر آباد و امام خمینی چطور؟؟ باور کنید هر دفعه که خواستم با هر هواپیمایی فرود بیام یا کج می شینه روی باند یا اینکه اطراف باند فرود می آد....آیا پکی هست که بشه ILS فرودگاه های ایران رو ّFix کرد؟؟؟؟
    مهرآباد و فرودگاه شیراز رو خاطرم هست مشکل داشتند که برای مهرآباد بسته تصحیح موجوده، فکر کنم تو همین تاپیک اگر سرچ کنی پیدا میشه.

راستی اون کد QFE رو چطور باید از ATC دریافت کرد؟؟؟ و کجا باید ست کردش؟؟؟ خیلی مهمه به نظرم چون با این کار می شه ارتفاع هواپیما از سطح زمین رو به دست آورد و برای لندینگ کمک می کنه....
    در ضمن از قسمت نقشه وقتی که روی فرودگاه کلیک می کنیم که اطلاعات داخلش هست یه جا نوشته Elevation می خواستم بدونم که آیا این همون ارتفاع از سطح دریاست؟؟؟ ( عجب گیری دادم من به سطح دریا!! )
    از کنترلر می خوای بهت میگه اما خوب برای آنلاین اینطور میشه استفاده کرد (ایوائو). و الا گوگلش کن QFE فرودگاه مورد نظر پیدا میشه. ضمن اینکه اگر بتونی رادیو آلتیمتر رو بخونی، نیازی به دونستن QFE نیست.
    در مورد Elevation خود شبیه ساز نمی دونم، باید نگاه کنم.

یه سوال هم دارم درباره کورس و می خوام بدونم که با هدینگ چه فرقی می کنه؟؟؟ داخل کابین 737یه جا هست که کورس رو تنظیم می کنه می خواستم بدونم اون اصولا چی هست و چطور باید استفاده کرد ازش؟؟؟
    تو این PDF که بچه ها زحمت کشیدند و تهیه کردند(تو صفحه اول با عنوان flight school)، قسمت VOR رو حتما بخون جوابتو می گیری.

و اینکه 737 دکمه NAV نداره و من وقتی CTRL+N رو می زنم VOR/LOC روشن می شه آیا این همون کار NAV رو انجام می ده؟؟؟
    بله.

و باز هم در 737 در کنار همین دکمه های کورس دکمه BARO قرار داره که با STD تنظیم می شه و یه سری دکمه های دیگه که کنار همینند می خواستم بدونم این ها چی هستند؟؟؟
    BARO برای تنظیم همین QNH و یا QFE استفاده می شه و STD حالت استاندارد فشار هواست که 29.92 یا 1013 هست، که بعد از عبور از ارتفاع transition باید به حالت استاندارد دربیاد.

5. 2 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

براي اموزشMicrosoft Flight Simulator X به لينك زير مراجعه كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/COLOR]

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

ویرایش:

لندینگم در رشت همراه علی...
    دوستان از من میشنوین خودتون بدون استفاده از APP لندینگ کنید ببینید چه حسی بهتون دست میده " (حال میده).

Last edited by dani.flight; 21-06-2010 at 20:11.

8. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا دکمه NAV 737 رو معلوم کردم براتون...

جسارتا اون دکمه مربوط به NAV نیست... بلکه برای تعیین نوع ناوبری از بین GPS و NAV هست...البته یقین دارم شما این موضوع رو میدونید و اینجا اشتباهی سهوا پیش اومده...

دکمه NAV در بوئینگ 737 به اسم Vertical speed hold switch شناخته میشه...که مختصرا بهش VERLOC میگن...که برای فرود ILS باید از این دکمه استفاده کرد...

تو عکس هم معلومه...
    Last edited by robert; 21-06-2010 at 18:55.

10. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

جسارتا اون دکمه مربوط به NAV نیست... بلکه برای تعیین نوع ناوبری از بین GPS و NAV هست...البته یقین دارم شما این موضوع رو میدونید و اینجا اشتباهی سهوا پیش اومده...

دکمه NAV در بوئینگ 737 به اسم Vertical speed hold switch شناخته میشه...که مختصرا بهش VERLOC میگن...که برای فرود ILS باید از این دکمه استفاده کرد...

تو عکس هم معلومه...
    آها راست میگی ببخشید حواسم نبود.

این 757 کیفیت خوبی داره محصول شرکت captain sim هست.
    لینکش هم تورنته

کد:
    Last edited by dani.flight; 21-06-2010 at 20:08.

12. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مدت نبودم کلی تاپیک پیش رفته.
    وقت هم ندارم بخونم دوباره صفحات رو.
    کلی عقب موندم.
    توی این مدت کسی کار با هواپیماهای حرفه ای مثل 747 های pmdg رو آموزش داده؟
    لینکش؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو عکس هم معلومه...
    بکارگیری مدلهای شاهکار مایکروسافت!؟! اینچنین مشکلاتی رو هم بدنبال داره! مایکروسافت از کجا این دکمه GPS/NAV رو آورده؟ خدا میدونه! ، به هر حال با فعال کردن NAV و استفاده از کلید VOR LOC (نه VER LOC) که به معنای VOR Localizer هست در مدل مایکروسافت هدایت افقی هواپیما رو (حال در ILS هنگام فرود و یا حین intercept یک Course خاص بروی یک VOR و ....) بر عهده می گیره.
    دوستان همونطور که اکثرا در PMDG 747 یا مدل 737 آن در FS9 دیدند در مدلهای حرفه ای و هواپیمای واقعی ما LNAV و VNAV را در اختیار داریم که تحت فرمانFlight Plan Route FMC عمل می کنند، حال می خواد دستورالعمل های ناوبری تحت مراکز هدایت زمینی ILS/VOR/NDB باشه یا ماهواره ای (GPS) و همچنین VOR LOC را برای هدایت خودکار افقی ولی با تنظیم دستی برای مراکز ناوبری زمینی.

موفق باشید
    Last edited by B748; 22-06-2010 at 12:02.

15. 2 کاربر از B748 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کد:
    ترافیک هوایی فرودگاه اتلانتا - ایالت جورجیا ( پخش مستقیم صدا و تصویر اسکوپ رادار )
    Center Radar و TRACON Radar از NORTH ATLANTA APPROACH و ATLANTA CENTER

Last edited by amirardallan; 22-06-2010 at 12:12.

17. 3 کاربر از amirardallan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •