خب مثل اینکه فایلهای سیستمی مموریت پاک شدن .من هم این مصیبت رو کشیدم و درکت میکنم متاسفم دیگه راهی جز خرید یک مموری جدید نداری.
غم آخرت باشه![]()
خب مثل اینکه فایلهای سیستمی مموریت پاک شدن .من هم این مصیبت رو کشیدم و درکت میکنم متاسفم دیگه راهی جز خرید یک مموری جدید نداری.
غم آخرت باشه![]()
ممنون از راهنماییتون![]()
سلام
اگه از آداپتر برای رمت در رمریدر استفاده میکنی بعضی از رمریدرها نمیتونن خوب کار کنن از یک رمریدر که بدون نیاز به آداپتر رمت و بخونه استفاده کن احتمال قوی رمتو بخونه چند جا دیدم و خودم هم انجام دادم جواب گرفتم . البته فکر کنم رمتو عوض کنی بهتر باشه ولی اینو گفتم تا اگه فایل خاصی داری بتونی کپیش کنی
من این راهو یک بار امتحان کردم نشد
چون وقتی فایل های سیستمی مموری ازبین بره هیچ راهی وجود نداره
من حتی بعد از امتحان تمام راه ها به مموریم شوک الکتریکی هم دادم (با مغزی فندک اتمی)![]()
دوستان من شنیدم n82 ساخت چین زیاد هنگ می کنه . این حقیقت داره یا نه؟
دوست من الان تمام گوشیهای بازار ساخت چین هستند و لیبل فنلاند خوردند .....
.
تا اونجائیکه من میدونم و یه مدت یکیشونو داشتم هیچ فرقی بین چینی و فنلاندیش نیست .... نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکل دیگه ای داره .... ولی چون اسمش چینه همه فکر میکنن بیخوده ....
منظورت اف ام ترنسمیتر هست ؟؟؟
نه .... نداره .
سلام
کسی می دونه چجوری میشه این صدای عکس گرفتن را قطع کرد؟؟
می خوام برم کتابخونه از یه پایان نامه عکس بگیرم،اگه بفهمند پدرم را در میارن!!!
لطفأ هر کی میدونه کمک کنه
ساشا جان توی 2 3 تا فروم دیدم با نصب یه پچ که مخصوص گوشیهای هک شده هستند میشه این کارو کرد ...
.
اگه نمیخوای این کارو بکنی بهتره خودت با انگشتهات روی 2تا اسپیکر گوشی رو بگیری و عکستو بندازی ... هیچ صدایی هم نمیده .. امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)