بعد هر سفر2 روزنمی تونی جائی بری
بعد هر سفر2 روزنمی تونی جائی بری
دستتون درد نکنه دانلود کردم حالا میشه طریق نصبش هم بگید
کجا باید نصب کنم مراحل نصبش چطوریه چون من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
راستی نمیدونم چرا زبان بازی به اسپانیایی تغییر کرده چطوری می تونم دوباره انگلیسیش کنم؟
Last edited by sarah333; 11-01-2010 at 13:46.
آره منم وقتی آپدیتش کردم لانچرش کار نمیکرد و تازه با کلی دست کاری وقتی تو بازی میرفت می پرید بیرون
به خاطر همین دل و زدم به دریا و رفتم از اول کلا" همه چیز و نصب کردم ! الان خیلی خوب کار میکنه بدون هیچ مشکلی !
راستی مگی جونم نگفتی چند روز باید صبر کنم تا بتونم دوباره برم مسافرت !
3 روز ؟!؟!؟!
شما فقط اون فایل رو از حالت زیپ در بیار و اجرا کن خودش آپدیت میشه ...
این مشکل تغییر زبان که چند تا دیگه از بچه ها هم داشتن فکر میکنم بعد از نصب World adventures به وجود اومده!
اونم برای اینه که وقتی دارید این پک رو نصب میکنید فقط گزینه ی Next رو زدید و رفته و تو صفحه ی انتخاب زبان همون زبان بالای لیست رو به عنوان زبان اصلیه بازی انتخاب کرده !
راستش نمیدونم چطوری میشه زبانش رو تغییر داد ... شاید اگر امکان repair داشته باشه بشه اونجا تغییرش داد!
من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
Last edited by sarah333; 11-01-2010 at 13:46.
راستش در مورد اون آپ دیت چیزی نمیدونم ولی وقتی این خطا میاد شاید برای اینه که اون آپدیت روی world Advanture نصب میشه نه قبل از اون !
دیگه نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه که زبانش اینجوری شده ... وقتی دارید نصب میکنید اولش نوع زبان رو مشخص میکنید که پیشفرض انگلیسی هست ... پس شاید مشکل از DVD باشه !
شما قبلا" انگلیسیش رو نصب کردید ؟ یا نه از اول همین مشکل رو داشت !؟
ممنون ولی من SKU ندارم
دیگه اون ارور رو نمیده ولی وسط نصبش اینو میگه:
![]()
Last edited by َalireza; 11-01-2010 at 17:00.
ببخشید ولی شما که بلد نیستید میشه پست الکی نزنید تا یک نفر که بلده بیاد جواب بده اصلا پست ها رو میخونید یا فقط عشق اضافه کردن پست دارید من در پست قبلی گفتم که من هنوز موفق نشدم sims3رو آپ دیت کنم چه برسه به نصب world Advanture بعد شما باز هم میگید مشکل از نصب آپ دیت روی world Advanture هست
ای بابا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام خانم عروسک
نمی دونم الان هستین یا نه ولی من سیمزامو همه رو نصب کردم آپدیت کردم لانچشم که اجرا نمی شدو پیغام ارور میداد درست شد ولی الان وقتی با لانچر می رم تو بازی وسط لود کردن که می خواد بره تو شهر یک دفعه بازی می پره بیرون!!!! بدون هیچ پیغامی / می دونی باید چی کار کنم؟؟؟؟ کارت گرافیکمم آپدیت کردم هزارتا کار کردم دو هفته هم هست که دارن به این شرکت سیمز فحش می دم آخه چرا اینقدر دردسر داره!!!! مرسی اگه راهی به نظرت می رسه به منم بگی.
سلام
تو یکی از ماموریت های چین می نویسه:gain approral from locals
اینجا باید چی کار کرد؟
دراینجا باید بری با مردم اونجا حرف بزنی(چی گفتم)
باید بری یه چیزی رو ازشون بپرسی.برای این کارهم حتما باید باهاشون دوست باشی تا بهت اون چیز رو بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)