تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 691 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

در آغاز فعالیت saeedtiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یرای نصب سیمز و پکش من رورشی که مگی جون گفته بود رو رفم

کاملا" هم درست کار کرد بدون هیچ مشکلی ...
    اما پیشنهاد میکنم آپیدیت نکنید سیمز رو ... این ورزن جدیده رو ...
    آخرشم مجبور شدم که دوباره از اول همه چیز و نصب کنم !

راستی با سیمز هام رفتم چین و کلی هم کار براشون انجام دادم ...
    حالا برگشتن و دیگه گزینه ی Travel روشن نیست ... چقدر باید بگذره تا دوباره بتونن برن سفر ؟!؟!
    بعد هر سفر2 روزنمی تونی جائی بری

2. این کاربر از saeedtiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما اینو امتحان کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حدودا 9 مگابایت هست
    دستتون درد نکنه دانلود کردم حالا میشه طریق نصبش هم بگید
    کجا باید نصب کنم مراحل نصبش چطوریه چون من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)
    راستی نمیدونم چرا زبان بازی به اسپانیایی تغییر کرده چطوری می تونم دوباره انگلیسیش کنم؟
    Last edited by sarah333; 11-01-2010 at 13:46.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم ورژن جدید رو که آپدیت کردم لانچرش از کار افتاده
    ولی خود بازی میاد

هنوز هم ارور شماره ی 16 از بین نرفته
    آره منم وقتی آپدیتش کردم لانچرش کار نمیکرد و تازه با کلی دست کاری وقتی تو بازی میرفت می پرید بیرون
    به خاطر همین دل و زدم به دریا و رفتم از اول کلا" همه چیز و نصب کردم ! الان خیلی خوب کار میکنه بدون هیچ مشکلی !
    راستی مگی جونم نگفتی چند روز باید صبر کنم تا بتونم دوباره برم مسافرت !
    3 روز ؟!؟!؟!

دستتون درد نکنه دانلود کردم حالا میشه طریق نصبش هم بگید
    کجا باید نصب کنم مراحل نصبش چطوریه
    راستی نمیدونم چرا زبان بازی به اسپانیایی تغییر کرده چطوری می تونم دوباره انگلیسیش کنم؟
    شما فقط اون فایل رو از حالت زیپ در بیار و اجرا کن خودش آپدیت میشه ...
    این مشکل تغییر زبان که چند تا دیگه از بچه ها هم داشتن فکر میکنم بعد از نصب World adventures به وجود اومده!
    اونم برای اینه که وقتی دارید این پک رو نصب میکنید فقط گزینه ی Next رو زدید و رفته و تو صفحه ی انتخاب زبان همون زبان بالای لیست رو به عنوان زبان اصلیه بازی انتخاب کرده !

راستش نمیدونم چطوری میشه زبانش رو تغییر داد ... شاید اگر امکان repair داشته باشه بشه اونجا تغییرش داد!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما فقط اون فایل رو از حالت زیپ در بیار و اجرا کن خودش آپدیت میشه ...
    این مشکل تغییر زبان که چند تا دیگه از بچه ها هم داشتن فکر میکنم بعد از نصب World adventures به وجود اومده!
    اونم برای اینه که وقتی دارید این پک رو نصب میکنید فقط گزینه ی Next رو زدید و رفته و تو صفحه ی انتخاب زبان همون زبان بالای لیست رو به عنوان زبان اصلیه بازی انتخاب کرده !

راستش نمیدونم چطوری میشه زبانش رو تغییر داد ... شاید اگر امکان repair داشته باشه بشه اونجا تغییرش داد!
    من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)

در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
    Last edited by sarah333; 11-01-2010 at 13:46.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز یک آپ دیتی نصب کردم و حجمش همین مقدار بود بعد از اجرا این پیام خطا رو داد (no suitable patches were found) و بعدش حتی نتونستم بازی رو اجرا کنم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. عنوان این پنجره هم vpatch هست (الان آپ دیت شما رو هم نصب کردم همین اتفاق افتاد)

در مورد تغییر زبان هم باید بگم من هنوز موفق به آپدیت کردن نشدم چه برسه به نصب World adventures تغییر زبان توی همین سیمز 3 اتفاق افتاده و حتی با دوباره نصب کردن هم موفق نشدم درست کنم اصلا نمی دونم منوی تغییر زبانش کجاست.
    راستش در مورد اون آپ دیت چیزی نمیدونم ولی وقتی این خطا میاد شاید برای اینه که اون آپدیت روی world Advanture نصب میشه نه قبل از اون !

دیگه نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه که زبانش اینجوری شده ... وقتی دارید نصب میکنید اولش نوع زبان رو مشخص میکنید که پیشفرض انگلیسی هست ... پس شاید مشکل از DVD باشه !
    شما قبلا" انگلیسیش رو نصب کردید ؟ یا نه از اول همین مشکل رو داشت !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این استفاده کن

من از این استفاده کردم
    ممنون ولی من SKU ندارم
    دیگه اون ارور رو نمیده ولی وسط نصبش اینو میگه:
    Last edited by َalireza; 11-01-2010 at 17:00.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

7

راستش در مورد اون آپ دیت چیزی نمیدونم ولی وقتی این خطا میاد شاید برای اینه که اون آپدیت روی world Advanture نصب میشه نه قبل از اون !

دیگه نمیدونم مشکل از کجا میتونه باشه که زبانش اینجوری شده ... وقتی دارید نصب میکنید اولش نوع زبان رو مشخص میکنید که پیشفرض انگلیسی هست ... پس شاید مشکل از DVD باشه !
    شما قبلا" انگلیسیش رو نصب کردید ؟ یا نه از اول همین مشکل رو داشت !؟
    ببخشید ولی شما که بلد نیستید میشه پست الکی نزنید تا یک نفر که بلده بیاد جواب بده اصلا پست ها رو میخونید یا فقط عشق اضافه کردن پست دارید من در پست قبلی گفتم که من هنوز موفق نشدم sims3رو آپ دیت کنم چه برسه به نصب world Advanture بعد شما باز هم میگید مشکل از نصب آپ دیت روی world Advanture هست
    ای بابا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت nikbany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خانم عروسک
    نمی دونم الان هستین یا نه ولی من سیمزامو همه رو نصب کردم آپدیت کردم لانچشم که اجرا نمی شدو پیغام ارور میداد درست شد ولی الان وقتی با لانچر می رم تو بازی وسط لود کردن که می خواد بره تو شهر یک دفعه بازی می پره بیرون!!!! بدون هیچ پیغامی / می دونی باید چی کار کنم؟؟؟؟ کارت گرافیکمم آپدیت کردم هزارتا کار کردم دو هفته هم هست که دارن به این شرکت سیمز فحش می دم آخه چرا اینقدر دردسر داره!!!! مرسی اگه راهی به نظرت می رسه به منم بگی.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    تو یکی از ماموریت های چین می نویسه:gain approral from locals
    اینجا باید چی کار کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دراینجا باید بری با مردم اونجا حرف بزنی(چی گفتم)
    باید بری یه چیزی رو ازشون بپرسی.برای این کارهم حتما باید باهاشون دوست باشی تا بهت اون چیز رو بگن

12. این کاربر از amita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •