تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 506 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ما یک sd v8 داریم دو ماه روشن نشده دیروز خواستم روشن کنم حتی قفل مرکزیش هم کار نمی کرد
    به نظرتون باتری اینقد ضعیف شده یا بابایی چیزی از ماشین قطع کرده؟ البته بست های باتریش سر جاش بود
    اگه بخوام باتری به باتری کنم باید + به + و - به بدنه باشه درسته؟ چرا - به بدنه و چرا به منفی نمی زنند؟
    باتری خالی شده.میتونی باتری رو دربیاری بدی بذارن شارژ کامل کنن.
    اگه میخوای روشنش کنی + به + و منفی به منفی وصل کن و بهتره ماشینی که از باتریش میخوای برق بگیری روشن و روی دور موتور حدود 3000rpm باشه و در این حالت باتریش رو وصل کنی..
    سر منفی باتریها به بدنه وصله بهمین دلیل گاهی برای باتری به باتری کردن منفی رو به بدنه هم وصل میکنن ولی شما نیاز نیست اینکارو بکنی..

2. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باتری خالی شده.میتونی باتری رو دربیاری بدی بذارن شارژ کامل کنن.
    ممنون
    اگه روشن کنم چند ساعتی باهاش کار کنم شارژ میشه؟

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آره یواش یواش در طول روز شارژش کامل میشه.

5. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بازم ممنون
    راستی در مورد آببندی ماشین دقیقا باید چیکار کنم؟ دور موتور باید چقد باشه و چقد گاز بدم تا چند هزار کیلو متر؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این پژو 206 اتوماته ما اول بابام گفت ایراد داره...که دنده 1 و 2 شنابش خوبه و بعد وقتی میفته رو 3 خیلی شتابش کمتر میشه

و انگار کمتر گاز میخوره و همینطور روی 4 ...

من امروز صبح خودم یه تست گرفتم ماشین ایستاده پدال گاز رو تا ته فشار دادم...1 رو قشنگ تا دور موتور 4 پر کرد 2 رو هم همینطور خوب پر کرد با شتاب بعد که میندازه رو 3 انگار میمیره شتاب ماشین گاز خورش هم کم میشه و 4 هم همینطور....

ماشین هم صفره 800 کیلومتر راه رفته....

یه سوال دیگه .....

بابام وقتی رفت ماشینش رو تحویل گرفت ظبطش رو چک نکرد ....ظبطش خراب بود یو اس بیش جک داخلی نداشت شکسته بود

و اصلا نمیشه یو اس بی بهش زد ..سی دیش هم خرابه...رادیوش هم اول سالم بود بعد خراب شد...

می خواستم بدونم برای تعمید ظبط باید کدوم نمایندگی تهران ببرم....ظبط خالی رو بگیرم دستم ببرم؟ چه جوریه؟

ممنون میشم کمک کنید

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنون
    راستی در مورد آببندی ماشین دقیقا باید چیکار کنم؟ دور موتور باید چقد باشه و چقد گاز بدم تا چند هزار کیلو متر؟
    بهتره تا 3-4 هزار کیلومتر به ماشین زیاد گاز ندی و سعی کن با دور موتور پایین حرکت کنی دیگه نزار از 4000 بیشتر بشه چون اگه ماشینت خشک یا صفر باشه دور موتور بالا به موتور فشار میاره و موتور رو به صدا و تکون زیاد میندازه
    هرگز برای گرم کردن ماشین در جا گاز نده و برای خاموش کردن ماشین هم گاز نده.

9. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

دوستان این پژو 206 اتوماته ما اول بابام گفت ایراد داره...که دنده 1 و 2 شنابش خوبه و بعد وقتی میفته رو 3 خیلی شتابش کمتر میشه

من امروز صبح خودم یه تست گرفتم ماشین ایستاده پدال گاز رو تا ته فشار دادم...1 رو قشنگ تا دور موتور 4 پر کرد 2 رو هم همینطور خوب پر کرد با شتاب بعد که میندازه رو 3 انگار میمیره شتاب ماشین گاز خورش هم کم میشه و 4 هم همینطور....

مال من که تیپ 5 هستش دنده 1و 2ش مثل شما شتابش عالی هست اما دنده های بعدیش دور موتورش که بالای 3500 میاد اون وقت شتاب معرکه میشه و آدم رو میکنه تو صندلی!!!
    فکر کنم مال شما هم که اتوماتیک هست مثل دستی ها باشه و اگه امکان تعویض دنده دستی داره یه تست کنید ببینید دور موتور که رو 3500 رو دنده 3و 4 میاد شتابش خوب میشه وگرنه ببرید یه نشون بدید اونجا ماشین رو چک کنن..

راستی برای ضبط هم برگه ی گارانتی حتما همراهتون باشه و اونجا خودشون باز میکنن چون باز کردن ضبط 206 قلق داره...

11. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین هم صفره 800 کیلومتر راه رفته....

یه سوال دیگه .....

بابام وقتی رفت ماشینش رو تحویل گرفت ظبطش رو چک نکرد ....ظبطش خراب بود یو اس بیش جک داخلی نداشت شکسته بود

و اصلا نمیشه یو اس بی بهش زد ..سی دیش هم خرابه...رادیوش هم اول سالم بود بعد خراب شد...

می خواستم بدونم برای تعمید ظبط باید کدوم نمایندگی تهران ببرم....ظبط خالی رو بگیرم دستم ببرم؟ چه جوریه؟

ممنون میشم کمک کنید
    بهتره تو این اوایل کارکرد ماشین بهتر باهاش تا کنی زیاد نمی خواد شتاب و سرعتش رو تست کنی .
    اکثر ماشین ها در دنده 3 به بعد شتابشون کمی کمتر میشه حالا چون ماشین شما صفر هست یه مقدار بیشتره و این وضعیت تقریبا تا 4000 کیلومتر ادامه داره و تا کامل ماشین اب بندی بشه و بهتره تا اون موقع زیاد به ماشین فشار نیاری.
    ضبط هم معلومه دیگه باید با ماشین ببری تا قبول کنند.

13. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی برای ضبط هم برگه ی گارانتی حتما همراهتون باشه و اونجا خودشون باز میکنن چون باز کردن ضبط 206 قلق داره...
    مرسی از راهنمایی هر 2 شما عزیزان...

جالبه بدونید ظبط ماشین همون شب راحت با دست خالی در آوردیم .. یعنی جا نزده بودن درست...یعنی مشخص بود که ظبط سالم این ماشین تو نمایندگی با ظبط یه ماشین دیگه که خراب کرده بودن usb شکسته بودند عوض شده بود...

بابای ما هم که چک نکرد موقع تحویل ...نمایندگی هم گفته می خواستی همون اول چک کنی ... بماچه

خلاصه ظبطی که دیگران خراب کردند افتاد به ما..تو نمایندگی هم 4-5 تا از این 206 داشتن...

جالبه 1 هفتست ماشین رو گرفتیم هنوز 1 آهنگ هم باهاش

گوش ندادیم...رادیو هم نداره....خدا ازش نگذره کسی جنس خراب به مردم غالب میکنه ....

یه نفر دیگه خراب کرده نمیاندگیشو من باید برم...خیلی اعصابم خورده..بابام هم که خودش نمیره...

گیر داده به من میگه تو باید بری ظبط در بیاری بگیر دستت ببری نمایندگی...

بهتره تو این اوایل کارکرد ماشین بهتر باهاش تا کنی زیاد نمی خواد شتاب و سرعتش رو تست کنی .
    اکثر ماشین ها در دنده 3 به بعد شتابشون کمی کمتر میشه حالا چون ماشین شما صفر هست یه مقدار بیشتره و این وضعیت تقریبا تا 4000 کیلومتر ادامه داره و تا کامل ماشین اب بندی بشه و بهتره تا اون موقع زیاد به ماشین فشار نیاری.
    ضبط هم معلومه دیگه باید با ماشین ببری تا قبول کنند.
    اینارو حتما به بابام میگم که رعایت کنه مرسی از پاسختون

15. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم . تولید پژو 206 تیپ 3 به کل متوقف شده؟؟؟من یکی صفرشو می خوام بخرم ولی یه چند تا نمایندگی زنگ زدم گفتن فعلا تولید نداره. چجوری می تونم صفرشو گیر بیارم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •