دوستان این جمله رو کلی میگم! اصلا به زانتیا مدل پارسال هم فکر نکنن! فقط و فقط صفر بخرن! زانتیا ماشینیه که یهو مبیبینی مدل 87 اش هم سرطان از آب دراومد!دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند
دوستان این جمله رو کلی میگم! اصلا به زانتیا مدل پارسال هم فکر نکنن! فقط و فقط صفر بخرن! زانتیا ماشینیه که یهو مبیبینی مدل 87 اش هم سرطان از آب دراومد!دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند
چه جالب! منم ميخواستم مثل اون دوستمون در مورد زانتيا دست دو بپرسم!
حالا نظرتون چيه؟
ما مشكلمون اينه كه زورمون مياد 27 تومن براي صفرش بديم و اينقدر هم الان نداريم...
با حدود 20 ميليون به نظرتون ميشه يه تميز دست دوشو پيدا كرد؟مدل 85 يا 86؟
سوال ديگه هم اينه كه مگه نميگن كه زانتياهاي جديد قطعاتشون چيني شده و قبليا با كيفيت تر بودن؟
شرمنده پا برهنه پریدم وسط حرفتون داشتم از اینجا رد میسدم اینو دیدم.خدمتتون عرض کنم بودجه فعلیم 15 تا16 تومان هست ماشینی می خوام که امروزی ،پر شتاب تا حدودی کم مصرف ،صندوقدار(چون ماشین قبلیم هاچ بک بود) واسه زیر پا نه واسه کار دیگه ای ، نرم باشه و نکته دیگه اصلا اهل کشیدن از ماشین و کارهای محیر العقول نیستم (کارمندم البته جوون )یک نفرم و شاید بشه نهایتا 2نفرآرامش و امنیت ماشین واسم خیلی مهمه دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیست(ABSو کیسه هوا داشته باشه)--
ال 90 رو واسه قیافش اصلا نمی خوام و همچنین پژو GLXرو هم کنار بگذارید دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند خوهشا کاملا منو راهنمائی کنید و از این دو سه دلی منو در بیارید مرســـــــــــــی
من میگم میتونی 323 FL (مزدا) بگیری
میتونی 1مدل 82-83 تمیز رو با 15 - 16 تومن بگیری
2 تا کیسه هوا داره
ABS داره
ورود صدا به داخل ماشین خیلی کمه
تمام قطعاتش ژاپنیه
کمکاش نرمه
در 100km هم 7.5 لیتر میسورونه
موتورشم 107 اسبه
بازم مشخصات خواستی بگو که بگم
خوب این که موضوع جدیدی نیست! منم زورم میاد 27 پول زانتیا صفر بدم! اصولا به نظر من هرکی پول بابت زانتیا بده پولش رو دور ریخته!چه جالب! منم ميخواستم مثل اون دوستمون در مورد زانتيا دست دو بپرسم!
حالا نظرتون چيه؟
ما مشكلمون اينه كه زورمون مياد 27 تومن براي صفرش بديم و اينقدر هم الان نداريم...
با حدود 20 ميليون به نظرتون ميشه يه تميز دست دوشو پيدا كرد؟مدل 85 يا 86؟
سوال ديگه هم اينه كه مگه نميگن كه زانتياهاي جديد قطعاتشون چيني شده و قبليا با كيفيت تر بودن؟
البته به هیچ عنوان منکر تواناییهای سیستم تعلیق فوق العاده و شتاب عالیش نمیشم اما نزدیک 30 میلیون پول دادن برای یه ماشین با تکنولوژی و کیفیت دهه 90 اصلا منطقی نیست!
ضمن اینکه به لطف مونتاژ کیفیت بالای برادرانمون تو گروه معظم خودروسازی سایپا اکثر زانتیاها بعد از چند وقت کارکرد تبدیل به یه سرطان بدخیم میشن!(تو این مورد با این که از ایران فرغون هم دل خوشی نداریم اما باید بهشون آفرین گفت که حداقل میتونن یه ماشین فرانسوی مثل 206 رو درست مونتاژ تولید کنن!)
این قضیه چینی شدن قطعات رو هم زیاد جدی نگیرید! خیلی بخوان از کار بزنن میتونن در حد تزئینات جزئی از قطعات چینی استفاده کنن(که نمیکنن)!
Last edited by poria_mc; 28-10-2009 at 17:37.
ممنون ولی کدوم تیپش من دقیقا مزدا 323ومدلهاشو نمی شناسم چون چند روز پیش یکی از همکارام بهم پیشنهاد 323داد رفتم دیدم ماشین خیلی تمیز ی بو د کلا90هزار تا کارکرده بود ولی نه ایر بک داشت ونه abs فکرمدل 80 یا 81 بود مشکل اینه که بقول دوستان مثل زانتیا سرطان می شه یا ماشینیه که عمرش خوبه و اصولا سرطان زا !!!!نیست ؟
در ضمن قیمت لوازمش در چه سطحیه ؟ ممنون![]()
مزدا 323 کلا 3 مدل داره
1- F که قدیمی ترین مدلشه و تا سال 80 تولید میشد
2 - F GLX که بهش میگن GLX که از مدل قبل خوشکل تره ولی فنیش مثل F هست و از 80 تا 82 تولید میشد
3 - FL GLX که بهش FL میگن که هم از قبلیا قشنگ تره هم ABS و ایربگ داره و از 82 تا 86 تولید میشد
FL دو تیپ داره
1-تیپ 2 که معموله
2-و تیپ 4 که اتوماتیکه و سان روف داره
شما باید دنبال یه FL GLX تیپ 2 بگردی مدل 83 یا تو همین حدود
تا حالا نشنیدم کسی بگه مشکل فنی اساسی داشته. چون این ماشین قطعاتش ژاپنیه خیلی خیلی خرکارن
از نظر فنی عالیه مثل 206 تیپ 5 میمونه و خرجشم مثل پرشیا یا 206 تیپ 5 هست
ولی قیمت لوازم بدنش خرجش تقریبا بالاست هم اندازه زانتیا.
ما خودمون یه FL تیپ 2 داریم و میتونم بگم 100% از پرشیا و زانتیا1800 ماشین ردیف تر , برو تر و با دوام تریه
بازم در خدمتم
Last edited by kiwi; 30-10-2009 at 12:00.
سلام
دوستان 206 تیپ 2 در حدود 9 تومان الان چه مدلی میشه خرید؟! ارزش داره؟
یک سیلو تمیز 50 تا کارکرده یشمی مدل 78 قیمت رو میگه 8.500 ارزش داره؟
بعد پراید خودمو که مدل 84 هست و 90 تا کارکرده و 11 ماه بیمه و لاستیک در حد داره رو قیمت 6.100 گفتن کم نیست؟! مشکیه
206 مدل 83 - 84 میشه راحت تنیزشو پیدا کرد.
در مورد سیلو هم اره قیمتش خوبه 50000 کاکرد واقعی! با این قیمت خوبه.
قیمت پراید هم درسته نه کم نیست الان کلا مدل های 84 با کارکردی کمتر با این قیمت فروخته میشوند.
سلام به همه...آقا من می خوام یه ماشین تا قیمت چهارونیم میلیون بگیرم...نظرتون چیه در مورد اینکه با این پول چی بگیرم...اگه کسی هم خبر از ماشین اپل کورسا و امکاناتش داره بده و اینکه قیمت یه مدل تمیزش اگه گیر بیاد چقدره و کسی میدونه کجا این ماشینو گیر بیارم ؟ ممنون
فکر کنم پراید کره ای بتونی بگیری ولی خیلی باید بگردی تمیزش گیر بیاد
از این سایت کمک بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)