واقعا ممنونم
یعنی کسی نیست اولین قدم رو به من بگه که چیه؟
واقعا ممنونم
یعنی کسی نیست اولین قدم رو به من بگه که چیه؟
سلام دوستان
من هارد لپ تاپم بد جور بد سکتور گرفته.فریز کرده بود,با پاور خاموشش کردم بعدش دیسک ارور و 0146-2000 داد تو دیاگ.لپ تاپمم دل هست و هارد 320 وسترن
خلاصه کلی باهاش ور رفتیم و حتی به وسترن میل زدم که گفتم باید عوض کنی و اینا.ولی تونستم بالا بیارم و روش ویندوز نصب کنم حتی مجددا و بعضی اطلاعاتم رو بردارم.بعد با برنامه HDD Regenerator v2011 بوت کردم و گذاشتم سرچ کنه.دیدم از اول هارد تک تک سکتور ها بد سکتوره و داره ریپیر میکنه یکی یکی.همشونم تونست ولی خب تا ابد طول میکشید.یه خورده ور رفتم دیدم از یه جایی به بعدش اصلا بد سکتور نداشت و فقط چنتا delay داشت
حالا سوالام اینه که اولاً میشه از اون تیکه سالمش استفاده کرد؟مطمئن هست؟یعنی پایداری داره؟تقریباً 5/6 هارد سالمه از نظر تعداد سکتور.یعنی میشه مثلاً من با یه برنامه ای بتونیم اون تیکه رو unallocated بذارم و با بقیش کار کنم؟
دوم اینکه این delay چیه ؟چه مشکلی ایجاد ممکنه بکنه؟
این هارد کامپیوتر ما هر از چند ثانیه یه صدای خشک وقریچ می ده مثل صدای قدیم دیسکت ها بود که وقتی پی سی می خواست بخوندشون خیلی صدا می داد! حالاباید چیکار کنم؟
سیگیت را مسکور است؟
هنگامی که اطلاعات کپی میکنید این طور است؟
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------
سکتورهای تاخیری اند.
بهتر است اطلاعات را خارج کنید و از هارد استفاده نکنید.
---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------
یک سری هاردهای هیتاچی این مشکل رو دارند.هارد کامپیوترم (Hitachi HDT721010SLA360) مثل هارد های قدیمی صدا قریچ قریچ میده. (وقتی دارم با کامپیوتر کار می کنم.
اولین قدم برای عیب یابی و راهنمائی شما چیه؟
در صورتی که گارانتی داره.
اطلاعاتو خارج کنید و بفرستید گارانتی تا یه هارد نو بهتون بدن.
این مشکلات مدیا است.
سلام
یه هارد وسترن دیجیتال یک ترا اکسترنال دارم دو تا درایو ازش ساختم! یک مدت فابل هایی که توش میدیدم اگه فیلم بود اگه موزیک گیر میکرد و دوباره ادامش را پخش میکرد! اهمیت ندادم ولی الان یکی از درایو ها را که 300 گیگی هست باز نمیکنه و این پیغام را میده :
is not accessible
The Parameter Is Incorrect
من اون درایو 600 گیگی را خالی کردم! میخوام هر جور شده این درایو را هم باز کنم و اطلاعاتش را کپی کنم بعد به طور کلی همش رو فرمت کنم و پارتیشن جدید واسش بسازم که شاید درست بشه! حالا چطوری بازش کنم؟
یکی جواب ما رو بده!![]()
گارانتی نداره. یعنی از اونور آب آوردم
میشه یه جوری گارانتی دارش کرد؟ یا تکلیف چیه به غیر از عوض کردن؟
در صورتی که هارد کار میکنهیا تکلیف چیه به غیر از عوض کردن؟
بهتر است واسه اطمینان با نرم افزار hdd regenerator تحت داس بدسکتور گیری کنید.
اما در صورتی که سکتور نداشت و سرعت مناسب است این مشکل را دارد توصیه میکنم اطلاعات مهم را خارج کنید و به عنوان هارد زائد ازش استفاده کنید.
اگر استپ کرده و بالا نمیاره بیخیالش شو.
در صورتی ارزش هزینه داره که اطلاعات مهم داشته اشی و شامل هزینه بالایی میشه.
هارد سیگیت من هم موقع کپی اطلاعات صدای غژغژ میده. مشکلی داره؟
قدیمی است یا جدید؟موقع کپی اطلاعات صدای غژغژ میده
اطلاعات پر است؟
یا در پارتیشن اخر پر است؟
این مشکل در صورتی که افت سرعت نداره عادی است.
برای اطمینان با نرم افزار hdd regenerator تحت داس بدسکتور گیری کنید تا تست شود.
در صورتی که بدسکتور نداشت مشکلی نیست.
اما سعی کنید برای اطلاعات مهم خود از هارد دیگری استفاده کنید.
اعتماد نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)