تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 334 از 416 اولاول ... 234284324330331332333334335336337338344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,331 به 3,340 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

والله ما هم همین حسو نسبت به شما داریم : دی کاملا متقابله!: دی (در خصوص کیشی نو جتسو و تعریفتون ازش به خصوص)

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر من دروغ میگم بگو دروغ میگی . مگه غیر از اینه که مادارا ژن هاشیراما رو دزدیده و به لطف اون به رینگان رسیده ؟! تعصب تا چقدر ؟!
    طوری میگین که هر کی ندونه فکر میکنه مادارا با تلاش و کوشش به بدن سنجو رسیده !!! از راه دیگه ای پیش رفته و همه هم میدونن . حالا این تقلب برای شما چهره خوبی داره و اون رو کاری متفکرانه میدونی (دزدی در هر صورتی دزدیه )
    البته من نمیگم روش مادارا برای رسیدن به ژن هاشیراما متفکرانه و هوشمندانه نبوده . ولی اصل قضیه رو تغییر نمیده.

والله ما هم همین حسو نسبت به شما داریم : دی کاملا متقابله!: دی (در خصوص کیشی نو جتسو و تعریفتون ازش به خصوص)
    آی گفتی ...

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مجبورم اخر شبی برم منبر

بدبختانه مسئله تایپ کردنه وگرنه جمله به جمله میتونم قانعتون کنم و از حرفای خودتون استدلال کنم

اول اینکه دنیا دنیای نینجاییه و همه به دنبال قدرت هستن و عدم داشتن قدرت مساوی با مرگه پس رفتن به دنبال قدرت و جمع کردن اون نه دزدیه نه تقلب چه در مورد مادارا چه در مورد هر کسی
    دوم مادارا خودش از برترین های تاریخی هست و گفته میشه هیچ کس جلوش نمیتونسته وایسه الا هاشیراما یعنی کسی نبوده باهاش گلاویز بشه و راهی دیار باقی نشه جز هاشیراما حالا تفاسیر شما و ما فرقی ندارن در معنی منتها طرز بیان مهمه که نشون میده تعصب هست یا نه. همچنین کسی که خودش کان قدرت هست نیازه نداره بخواد بره دنبال کسی برای قدرت جمع کردن اون برای خورده هاست منتها مادارا بودن یک چیزه پلن زنده شدن و ریننگان و ریکودو شدن و این ها یک چیزه که گرفتن ژن یک سنجوی قوی پیش مقدمه ای توش بیشتر نیست!
    بعلاوه طرز تفسیر کردن هر مسئله بخصوص وقتی پای یک شخصیت منفور از نظر شما وسط باشه راحت تعصب رو نشون میده که چه جاهایی راحت میگذرید از بعضی مسائل چه جاهایی بزرگنمایی میکنید
    نمیخوام کش بدم چون واقعا در قابل تایپی جا نمیشه و فقط یک نمونه میگم

همین چند پست پیش یه صحبتی کردیم درباره ادوتنسه شدن مادارا که فرمودید برای بار هزارم لطف شامل حال مادارا شده و باید خدا رو هم شکر کنه که نیدایمه ای بود که ادو رو بسازه و... حقیقتا برو یک بار چیزایی که گفتم و گفتی رو بخون! یکبار دیگه بخون بی طرفانه! شمایی که میگی دزدی اتفاق افتاده (رفته با یارو تا پای مرگ جنگیده که ژنش رو بگیره و گرفته) و دزدی دزدیه بگو قتل عام چیه؟ شکستن احترام دنیای مرده ها و جنگ روانی چیه؟
    ادوتنسه مرگبار ترین و کثیف و زشت ترین تکنیکی هست که من تو ناروتو دیدم که خود مادارا هم ازش بدگویی کرد ولی چون نیدایمه درست کرده خوبه؟ چه اون موقع چه الان بی نهایت ادم رو به کشتن داده (بخصوص بخاطر فرد زنده ای که برای تکنیک لازمه) و هزاران pain درست کرده که چی؟
    ولی همینجا چندین بار ازش دفاع کردین و واضح حقیقت پوشانی کردید و الان هم میخواید بگید پای دفاع از دهکده وسط بوده مهم نبوده حتی به قیمت ویران شده دهکده های دیگه باید حرفشون رو به کرسی مینشاندن!
    حتی در داخل کونوها هم انقدر با این فکر ظلم کردن و شاگرد هاشون راهشون رو ادامه دادن که بعد از 100 سال اوچیها مجبور شد برای دفاع از حیثیت خودش کودتا کنه که اونطور توسط خودی کشته شدن ولی باز از طرز تفکر سران دهکده و قبلی هاشون بهتر بود اینطور مردن! با این همه خدمت های اوچیها که تا الانم ادامه داره با یک اسم "اوچیهای جنگ طلب" هر کی میرسه میگه من متنفرم از اوچیها! به اوچیها میگن متنفر ها و به سنجو عاشق ها ولی همه اونایی که ادعای سنجویی دارن از اوچیها متنفرن حتی خود سنجوان مدعی هم درست نبودن که اگر بودن تو همون جنگ بزرگ نمیرفتن مزدور بشن!

تمام چیزایی که شما میگید رو من حفظم چون اول این راه های شما رو رفتم بعد حقیقت درست تر رو فهمیدم! الانم که اینجاییم قرار نیست با حرف همدیگه رو قانع کنیم یا باعث شیم طرف کم بیاره بلکه میخوایم به حقیقت برسیم و نرسیم به اینکه زمان مشخص میکنه و... یا بهتر بگم وقتی واج ارایی و سخن وری و پیچاندن و استفاده از کلمات بشه وسیله برای هدف دیگه از این بهتر هم تهی نداره بحث ها

والله ما هم همین حسو نسبت به شما داریم
    کاملا طبیعیه
    در خصوص کیشی نو جتسو و تعریفتون ازش به خصوص
    سر خود سوناده کلی بحث هست!

اخه لامذهب اخه لامصب سوناده بدنس نصف شده یکی اینور اون یکی 10 متر اونور تر ولی همچنان حرف میزنه مهر میزنه تازه احضار هم میکنه میخواد کاگه هارم زنده کنه! د بسه دیگه کیشی جان خودت خسته نشدی؟ نمردن سوناده و تکنیک های ترمیم بی نهایت و روح شدن دوست پسرش و بقیه رو قبول کردیم ولی دیگه این اخری ته مسخره بازیه!!

عجب

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوم مادارا خودش از برترین های تاریخی هست و گفته میشه هیچ کس جلوش نمیتونسته وایسه الا هاشیراما یعنی کسی نبوده باهاش گلاویز بشه و راهی دیار باقی نشه جز هاشیراما حالا تفاسیر شما و ما فرقی ندارن در معنی منتها طرز بیان مهمه که نشون میده تعصب هست یا نه. همچنین کسی که خودش کان قدرت هست نیازه نداره بخواد بره دنبال کسی برای قدرت جمع کردن اون برای خورده هاست منتها مادارا بودن یک چیزه پلن زنده شدن و ریننگان و ریکودو شدن و این ها یک چیزه که گرفتن ژن یک سنجوی قوی پیش مقدمه ای توش بیشتر نیست!
    میثم جان خودت داری میگی مادارا کانون قدرته ولی وقتی ما اسم هاشی رو میاوردیم سریع به کیشی نوجتسو ریطش میدادی !!! یعنی فردی مثل من دقیقا به سراغ نقطه مقابل مادارا میرفتم ولی شما اون رو به نوعی تقلب نویسنده میدونستی . ولی مادارا حقیقت داستان بود!
    نقطه مقابل تفکر مادارا هم هاشیراما بوده . بیجوها رو به بقیه دهکده ها میبخشه و یک نظام متحد (کشور) رو بوجود میاره و صلح رو پایه ریزی میکنه.

همین چند پست پیش یه صحبتی کردیم درباره ادوتنسه شدن مادارا که فرمودید برای بار هزارم لطف شامل حال مادارا شده و باید خدا رو هم شکر کنه که نیدایمه ای بود که ادو رو بسازه و... حقیقتا برو یک بار چیزایی که گفتم و گفتی رو بخون! یکبار دیگه بخون بی طرفانه! شمایی که میگی دزدی اتفاق افتاده (رفته با یارو تا پای مرگ جنگیده که ژنش رو بگیره و گرفته) و دزدی دزدیه بگو قتل عام چیه؟ شکستن احترام دنیای مرده ها و جنگ روانی چیه؟
    میثم جان خودت قبل تر جواب خودت رو دادی

اول اینکه دنیا دنیای نینجاییه و همه به دنبال قدرت هستن و عدم داشتن قدرت مساوی با مرگه پس رفتن به دنبال قدرت و جمع کردن اون نه دزدیه نه تقلب چه در مورد مادارا چه در مورد هر کسی
    ادوتنسه مرگبار ترین و کثیف و زشت ترین تکنیکی هست که من تو ناروتو دیدم که خود مادارا هم ازش بدگویی کرد ولی چون نیدایمه درست کرده خوبه؟ چه اون موقع چه الان بی نهایت ادم رو به کشتن داده (بخصوص بخاطر فرد زنده ای که برای تکنیک لازمه) و هزاران pain درست کرده که چی؟
    من از این تکنیک طرفداری نکردم . فقط گفتم به لطف همین تکنیکه که مادارا الان در صحنه جنگ حضور داره و به نوعی بازگشته . اگر مادارا با رین تنسه زنده شده بود مطمئن باش الان دوباره کشته شده بود .
    عدم محدودیت های تکنیک ادو تنسه باعث شده که مادارا تا اینجای جنگ دوام بیاره و به اوبیتو ملحق بشه و از پس کاگه ها بر بیاد.

حتی در داخل کونوها هم انقدر با این فکر ظلم کردن و شاگرد هاشون راهشون رو ادامه دادن که بعد از 100 سال اوچیها مجبور شد برای دفاع از حیثیت خودش کودتا کنه که اونطور توسط خودی کشته شدن ولی باز از طرز تفکر سران دهکده و قبلی هاشون بهتر بود اینطور مردن! با این همه خدمت های اوچیها که تا الانم ادامه داره با یک اسم "اوچیهای جنگ طلب" هر کی میرسه میگه من متنفرم از اوچیها! به اوچیها میگن متنفر ها و به سنجو عاشق ها ولی همه اونایی که ادعای سنجویی دارن از اوچیها متنفرن حتی خود سنجوان مدعی هم درست نبودن که اگر بودن تو همون جنگ بزرگ نمیرفتن مزدور بشن!
    از طرف هاشیراما و توبیراما که ظلمی به این خاندان نشد . هاشیراما با توجه به آرای بقیه انتخاب شد . توبیراما هم که اوچیها رو پلیس کونوها کرد . ساروتوبی هم در اصل ربطی به این قضیه نداشت و الدرها و دانزو به همراه ایتاچی کار خاندان اوچیها رو ساختن.
    سوال مهم اینه که زمان حمله اوبیتو و کیوبی به کونوها , قوم و خاندان اوچیها کجا بودن ؟! اگه این به نظر شما مشکوک نیست به ما هم بگین تا بدونیم.

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یه منبر هم بریم اول صبحی

میثم جان خودت داری میگی مادارا کانون قدرته ولی وقتی ما اسم هاشی رو میاوردیم سریع به کیشی نوجتسو ریطش میدادی !!! یعنی فردی مثل من دقیقا به سراغ نقطه مقابل مادارا میرفتم ولی شما اون رو به نوعی تقلب نویسنده میدونستی . ولی مادارا حقیقت داستان بود!
    نقطه مقابل تفکر مادارا هم هاشیراما بوده . بیجوها رو به بقیه دهکده ها میبخشه و یک نظام متحد (کشور) رو بوجود میاره و صلح رو پایه ریزی میکنه.
    من واژه ی یونیک رو درست میدونم برای هاشیراما و کیشی نوجتسو رو برای سوناده و کاکاشی و...
    یونیک بودن هم خودش قسمت هایی داره که گفتم یک فرد در راس یک قوم قوی بیاد یونیک بشه حالت خاصی هست و با امثال کاکوزو دیدارا فرق میکنه

میثم جان خودت قبل تر جواب خودت رو دادی
    بله شفاف سازی کردم برای شما که از دزدی و تقلب گفتی ولی ولی جواب به چیه خودم دادم نمیدونم!

من از این تکنیک طرفداری نکردم . فقط گفتم به لطف همین تکنیکه که مادارا الان در صحنه جنگ حضور داره و به نوعی بازگشته . اگر مادارا با رین تنسه زنده شده بود مطمئن باش الان دوباره کشته شده بود .
    عدم محدودیت های تکنیک ادو تنسه باعث شده که مادارا تا اینجای جنگ دوام بیاره و به اوبیتو ملحق بشه و از پس کاگه ها بر بیاد.
    خب این لطف نیست وقتی مادارا خودش نقشه برگشتن داشته و سالها براش زحمت کشیده و زنده شدنش با ادوتنسه هم به خواست خودش نبوده و رضایت هم نداشته! این قسمت استوری رو شما بهش میگی لطف! جالبه!

متوجه منظور شما نمیشم تا الان ناروتو و 5 تاکاگه و دیویژن نینجا ها جلوی مادارا رفتن و دووم نیاوردن زمان زنده بودنش هم با بدترین های زمان خودش جنگیده که مطمئنا از زمان حال نینجا های قوی تری بودن (مقایسه ی کاگه های الان و قبل) ولی هیچیش نشده! الان که دیگه موکتون رو هم بدست اورده ریننگان هم فعال کرده!
    جاهایی هم که مادارا ظاهرا ضربه ای خورده دلیلش این بوده که خودش با اطلاع قبلی وایساده و نگاه کرده مثل موقعی که شهاب سنگ کوبید رو دیویژن که اگر ادو نبود حتما رعایت میکرد! برداشت شما نادرسته و بازی با کلماته! بعلاوه جلوی همون کاگه ها شما چند بار گفتی هفته دیگه سیلش میکنن سیل میشه و فرق نمیکنه حریف چی باشه شرایط چی باشه شما همیشه حرف هات رو با تصوراتی که داری میزنی!

از طرف هاشیراما و توبیراما که ظلمی به این خاندان نشد . هاشیراما با توجه به آرای بقیه انتخاب شد . توبیراما هم که اوچیها رو پلیس کونوها کرد . ساروتوبی هم در اصل ربطی به این قضیه نداشت و الدرها و دانزو به همراه ایتاچی کار خاندان اوچیها رو ساختن.
    سوال مهم اینه که زمان حمله اوبیتو و کیوبی به کونوها , قوم و خاندان اوچیها کجا بودن ؟! اگه این به نظر شما مشکوک نیست به ما هم بگین تا بدونیم.
    بله آرای بقیه ولی ایا این رای ها کارهای غلط اش رو پاک میکنه؟ همه رای دادن بهش و لقب هم گرفت که صلح جو هست ولی چه قبل از کونوها (تو جنگ و مزدور بودن) چه بعد از کونوها سر مسائل کلیدی دهکده ظلم خودشون رو نشان دادن. شما علم تقسیم بیجو گرفتی که این کار رو کرد خب درسته کار خوبی کرد و در اون زمان دیگه از اون بهتر نمیشد عمل کرد ولی بقیه قسمت ها هم هست!

کاگه بودن مسئله ای نیست خیلی از تصمیمات دهکده رو قوم سنجو میگرفت بی توجه به اوچیها. زمانی که نیدایمه هوکاگه شد خیلی فاصله نداشته با هاشیراما (چون تو جنگ میمردن) ولی همون موقع طبق روایت فلش بک نیدایمه برای دست کردن اوضاع و خرابی ای که بوجود امده بوده این کار رو کرده یعنی نارضایتی اوچیها از هاشیراما و سنجو کارهاشون از همون زمان زنده بودن هاشی شروع شده بوده! باز نیدایمه هم اگرچه مثل بقیه بوده ولی برای کنترل اوضاع اومده و یه پلیس کونوها راه انداخته که سودی واسه اوچیها نداشته ولی حتما با توجه به شرایط همین از دستش میومده و کار درستی بوده!

الان شما دقیقا داری حقیقت پوشانی میکنی! یا میگی تقسیم بیجو کرد یا میگی پلیس کونوها درست کرد (که عملا ارزش مقامی و رسمی نداره و الکیه) ولی وقتی میگیم بعد از 100 سال ظلم و حق خوری اوچیها اومد و خواست کودتا کنه حقش رو بگیره میشه بد! چه سر کیوبی همکاری کردن چه نکردن هدفشون کودتا بوده و به نظر من حتی باید همون موقع شورش میکردن و شهر رو میگرفتن! این ها به خودیه خود بهانه هست ولی برای مواقعی هست که شرایط عادی باشه نه اون اوضاع کودتا و اماده جنگ بودن و...

سر قتل عام واقعا کم لطفی میکنی که میگی دانزو و بخصوص ایتاچی کارشون رو ساختن! یعنی کلا حرمت ایتاچی و زجری که کشید و یک قوم ادم رو بردی زیر سوال! دانزو و الدر ها که شاگرد های همون سنجوان بودن ایتاچی رو مجبور کردن این کار رو بکنه در حالی که ساندایمه (اگرچه راضی نبود با حمله ولی بازم با سکوتش خراب کاری کرد) میگفت اگر انبو و انبو بلک و اقوام قوی و جونین ها جمع بشن و بی خبر هم حمله بکنن به اوچیها باز سخته بتونن به موفقیت برسن!! ایتاچی هم که بی دلیل قتل عام نکرد و واقعا پایان ابرومندانه ای برای اوچیها درست کرد که نگن بهشون ظلم شد وساکت موندن!

با اخلاقی که شما داری فکر کنم اگر خودتم کنسول بودی همون کارها رو میکردی و سر اوچیها هم میگفتی بچه و بزرگ همه رو خفت گیر و قتل عام کنید شوخی میکنم ها جدی نگیری!!

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میثم جان طبق داستان,راهی به غیر از جنگ نداشتن وگرنه نابود میشدن.هیچ جایی هم گفته نشده که هاشیراما بدون توجه به دشمنش میجنگیده.از هر دو طرف یکیشون اوچیها رو میورده یکی سنجو.شما از کجا میدونی که سنجو طرف بد ها بوده و یا به دشمن توجه نمیکرده؟ممکنه برای پول میجنگیدن(چون مجبور بودن) ولی به هر حال به این معنی نیست که برای پول همه رو میکشتن نه!توی جنگای اینطوری دو طرف بودن معمولا!خوب و بد و شما نمیتونی بگی که هاشیراما میرفته طرف بدها و توجهی به دشمن نداشته!هیچ جایی چنین چیزی ذکر نشده!

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

لفظ مستقیم فلش بک میگه کشور ها برای جنگ میومدن قبیله استخدام میکردن و از بین همه 2 تاشون وحشتناک ترین بودن (یعنی از همه قاتل تر بودن) و اونها اوچیها و سنجو بودن که هر طرف سنجو میگرفته اون یکی اوچیها میاورده و برعکس! مزدور بودن با مجبور بودن فرق میکنه! جنگ کشوری بوده نه قبیله ای که بگیم باید قتل عام میکردن

هاشیراما اگر تو کونوها از اول درست رفتار میکرد و اوچیها رو منحط نمیکرد و جاهای مختلف بهشون میداد خیلی مسائل پیش نمیومد! نمونه اینکه حتما باید یک نفر از اوچیها تو کنسول ها می بود (بعلاوه ی یک نفر از سنجو که خب بوده) و تو انبو نباید قدرت دست یک فرد میبود که هوکاگه باشه و به هر طرف بخواد حمله بده! ضعف قوانین کونوها هم به نوبه ی خودش کمک کرد کاگه ها هم که درست رفتار نکردن نتیجه این شد که یکی مثل دانزو هم اومد برای خودش انبو جداگانه راه انداخت! خود دانزو هم یه خطر بزرگ بود برای امنیت کونوها ولی باز کنسول ها گند زدن و بهش اجازه میدادن هر کاری بکنه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من واژه ی یونیک رو درست میدونم برای هاشیراما و کیشی نوجتسو رو برای سوناده و کاکاشی و...
    یونیک بودن هم خودش قسمت هایی داره که گفتم یک فرد در راس یک قوم قوی بیاد یونیک بشه حالت خاصی هست و با امثال کاکوزو دیدارا فرق میکنه
    به هر حال وتژه یونیک یا همون منحصر به فرد بودن شامل حال مادارا و کاکوزو و هیدان هم میشه . همین طول عمر کاکوزو نشون میده که منحصر به فرده و قابلیت های خاصی داره.

بله شفاف سازی کردم برای شما که از دزدی و تقلب گفتی ولی ولی جواب به چیه خودم دادم نمیدونم!
    یک بار دیگه پستهایی که دادی رو بخون...اونایی که قرمز شده پست شماست

پس این گزینه شامل حال توبیراما هم میشه و برای قدرت میتونه از ادوتنسه استفده کنه...مادارا هم زد چشمهای برادرش رو درآورد و برای رسیدن به مانگنکیو بهترین دوست رو کشت.

طبق گفته بالایی که توسط خودت مطرح شده شما نمیتونی به توبیراما ایرادی بگیری . چون که توی دنیای نینجایی این مهمه که به قدرت برسی
    خب این لطف نیست وقتی مادارا خودش نقشه برگشتن داشته و سالها براش زحمت کشیده و زنده شدنش با ادوتنسه هم به خواست خودش نبوده و رضایت هم نداشته! این قسمت استوری رو شما بهش میگی لطف! جالبه!
    مادارا نقشه برگشت داشت ولی بعد از مرگ ناگاتو چطور میخواست برگرده ؟! اوبیتو هم اون طور که نشون داده شد قصد برگردوندن مادارا رو نداشته...ربطی به رضایت یا عدم رضایت نداره . با این تکنیکه و ویژگی های اونه که مادارا این وسط اینطوری جولان میده.

متوجه منظور شما نمیشم تا الان ناروتو و 5 تاکاگه و دیویژن نینجا ها جلوی مادارا رفتن و دووم نیاوردن زمان زنده بودنش هم با بدترین های زمان خودش جنگیده که مطمئنا از زمان حال نینجا های قوی تری بودن (مقایسه ی کاگه های الان و قبل) ولی هیچیش نشده! الان که دیگه موکتون رو هم بدست اورده ریننگان هم فعال کرده!
    جاهایی هم که مادارا ظاهرا ضربه ای خورده دلیلش این بوده که خودش با اطلاع قبلی وایساده و نگاه کرده مثل موقعی که شهاب سنگ کوبید رو دیویژن که اگر ادو نبود حتما رعایت میکرد! برداشت شما نادرسته و بازی با کلماته! بعلاوه جلوی همون کاگه ها شما چند بار گفتی هفته دیگه سیلش میکنن سیل میشه و فرق نمیکنه حریف چی باشه شرایط چی باشه شما همیشه حرف هات رو با تصوراتی که داری میزنی!
    نه دیگه . مادارا در جنگ با 5 کاگه از سوچیکاگه جینتون خورد و نصف بدنش رفت . به نظرت اگه ادو نبود میتونست جلوی همچین تکنیکی دوام بیاره ؟!
    فقط هم اون زمانی که دوتا شهاب سنگ کشید پایین ایستاد و نگاه کرد. و باز هم اگر ادو نبود نمیتونست دوتا شهاب سنگ رو بکشه پایین و اگر هم میتونست کلی چاکرا از دست میداد .

بله آرای بقیه ولی ایا این رای ها کارهای غلط اش رو پاک میکنه؟ همه رای دادن بهش و لقب هم گرفت که صلح جو هست ولی چه قبل از کونوها (تو جنگ و مزدور بودن) چه بعد از کونوها سر مسائل کلیدی دهکده ظلم خودشون رو نشان دادن. شما علم تقسیم بیجو گرفتی که این کار رو کرد خب درسته کار خوبی کرد و در اون زمان دیگه از اون بهتر نمیشد عمل کرد ولی بقیه قسمت ها هم هست!
    شما اول مدرک بیار که در زمان هاشیراما به اوچیها ظلم شد . اول از هر چیزی باید این ادعا مطرح و اثبات بشه بعد بقیه رو ادامه داد . تا اونجایی هم که دیدیم و خوندیم هنوز مدرکی دال بر ظلم در زمان هاشیراما به اوچیها دیده نشده.

الان شما دقیقا داری حقیقت پوشانی میکنی! یا میگی تقسیم بیجو کرد یا میگی پلیس کونوها درست کرد (که عملا ارزش مقامی و رسمی نداره و الکیه) ولی وقتی میگیم بعد از 100 سال ظلم و حق خوری اوچیها اومد و خواست کودتا کنه حقش رو بگیره میشه بد! چه سر کیوبی همکاری کردن چه نکردن هدفشون کودتا بوده و به نظر من حتی باید همون موقع شورش میکردن و شهر رو میگرفتن! این ها به خودیه خود بهانه هست ولی برای مواقعی هست که شرایط عادی باشه نه اون اوضاع کودتا و اماده جنگ بودن و...
    اتفاقا شما هم داری بدون مدرک ادعای بیخودی میکنی . فقط میگی زمان هاشیراما و توبیراما ظلم شده بدون این که یک مدرک کوچک بر صحت صحبتت ارائه کنی. اوچیها اگه از وضعیتش ناراحت بود میتونست بره و اون رو مطرح کنه نه این که در خفا شروع به تصمیم گیری و به فکر کودتا باشه.
    در ضمن اگه اوچیها میتونست اینقدر راحت دهکده رو بگیره مطمئن باش خیلی زودتر از این ها وارد معرکه میشد . مشکل اینجا بود که کونوها پر شده از اقوام مختلف که هر کدوم قدرت خاصی دارن که نیاز به توضیح نیست .

سر قتل عام واقعا کم لطفی میکنی که میگی دانزو و بخصوص ایتاچی کارشون رو ساختن! یعنی کلا حرمت ایتاچی و زجری که کشید و یک قوم ادم رو بردی زیر سوال! دانزو و الدر ها که شاگرد های همون سنجوان بودن ایتاچی رو مجبور کردن این کار رو بکنه در حالی که ساندایمه (اگرچه راضی نبود با حمله ولی بازم با سکوتش خراب کاری کرد) میگفت اگر انبو و انبو بلک و اقوام قوی و جونین ها جمع بشن و بی خبر هم حمله بکنن به اوچیها باز سخته بتونن به موفقیت برسن!! ایتاچی هم که بی دلیل قتل عام نکرد و واقعا پایان ابرومندانه ای برای اوچیها درست کرد که نگن بهشون ظلم شد وساکت موندن!
    من چیز خاصی در مورد ایتاچی نگفتم فقط عنوان کردم که قوم اوچیها رو کشته . حالا شما اصرار داری بار احساسی داستان رو زیاد کنی به من ربطی نداره.
    هیچ اجباری هم در کار نبوده . حق انتخاب به ایتاچی دادن . میتونست با قوم اوچیها علیه کونوها بجنگه یا این که خودش کاری بکنه . در ضمن ساندایمه گفت که ایتاچی تا میتونی برامون وقت بخر . در ضمن اسمی از استفاده از خاندان های داخل دهکده اورده نشد.
    فقط دانزو گفت که آنبوهای من و تو به همدیگه ملحق بشن .

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مادارا نزد چشم های برادرش رو دربیاره دیگه خودش هم گفت که برادرش برای قبیله فداکاری کرده و چشم هاش رو به مادارا داده ولی واقعا مقایسه این و ادوتنسه درسته؟ اگه درست میدونید حرفی ندارم

خب خیانت اوبیتو چیزی رو عوض نمیکنه فراموش هم نشه که ناگاتو هم خیانت کرد وگرنه به واضح گفته نشده که توبی نمیخواسته مادارا رو زنده کنه! جایی که زتسو خبر مردن ناگاتو رو میاره توبی میگه قرار بود اون تکنیک رو برای من استفادش کنه!

چاکرای مادارا اونقدری هست که با 2 تا شهاب سنگ چیزیش نشه دست کم نگیر ولی جدای از جینتون چند تا مشت هم خورد چون جدی نگرفته بود جنگو خودت دیدی اخرش که جدی گرفت چطور جمعشون کرد و بیشتر تا اون موقع داشت وقت تلفی میکرد و باهاشون بازی میکرد اونجایی هم که گذاشت جینتون هم بهش بخوره برا این بود که کله هاشیراما بیاد بیرون و به کاگه ها نشونش بده دست دست کردن مادارا به طور واضح معلوم بود که اگر قرار بود از اول جدی بجنگه و واینسه نگاه کنه تو 1 چپتر کار کاگه ها تموم میشد! دفعه اولشم نبوده که با سوچیکاگه میجندگه قبلا هم جنگیده بوده و شکستش داده بوده با قدرت های کمتر! مطمئنا شرایط برای یک ادو و یک فرد زنده تفاوت داره که یکی مثل مادارا واقف هست بهش

برسیم به مسئله اوچیها

خب اول تو پست پیش گفتم که طبق شواهد قضیه ی اوچیها از زمان خود هاشیراما شروع شده بوده. در زمان هاشیراما وقتی مادارا چیزی رو دید که بقیه ندیدن و خواست قیام کنه کسی طرفش نرفت و اوچیها کشید کنار ولی بعدش کم کم متوجه شدن و خودشون نارضایتیشون شروع شد و یک دلیل که نارضایتی اوچیها رو نشون میده که شامل همه چیز میشده از کنار گذاشته شدن توسط سران دهکده تا محرومیت ها همون ایجاد پلیس کونوها برای بهتر کردن اوضاع هست که جوابگو هم نبوده
    اثبات اینکه ظلمی صورت گرفته رو میشه تو همین نارضایتی اوچیها دید طوری که در طول 100 سال زیاد و زیادتر شده تا جایی که حتی راضی شدن خطر نابودی و انقراض در صورت شکست رو بپذیرن و برای گرفتن حقشون پلن ریزی کنن

اینکه این وسط ایتاچی از جنگ میترسید و با خیانت به اوچیها به کنسول ها خبر داد یک مسئله ناراحت کنندس ولی وقتی قومی که تو بزرگترین جنگ همه ازشون وحشت داشتن میاد و با اون همه قدرت هاش کلی برنامه ریزی میکنه و میخواد کودتا کنه کی اصلا میتونه جلوش وایسه؟ اگر قرار بر دفاع از دهکده باشه و همه طرف کنسول ها باشن خب همه ی اقوام باید بیان وسط شما میگی ساندایمه اسم نبرد خب باشه ولی خودت هم میگی تو کونوها اقوام قوی ای هستن بلخره فرقی نمیکنه انبو و انبو بلک قوی ترین افراد رو تو خودشون دارن همه ی جونین های اقوام فرمان بر هوکاگه اند دیگه فقط میمونه نسل بچه های کونوها! وقتی گفته میشه همه با هم سخته بتونن جلوی اوچیها وایسن دیگه حرف زیادی باقی نمیمونه!

از طرفی میگی اقوام قوی که نیاز به شمارش ندارن نمیگم بیا و بشمر و نام ببر ولی خدا وکیلی امثال اینو شیکا چو یا ابورامه و امثالهم عددی حساب میشن در مقابل اوچیها؟ قدرت های اوچیها نیاز به گفتن نداره از شارینگان که اسلوموشن میکنه تا گنجتسو و چاکرا و المنت و ماهیت چاکرا و.... این ها کجا اقوام کونوها کجا!؟
    باز هم فراموش نشه که یکی مثل شیسوی غیرقابل شکست دادن بوده با قدرت هایی که داشته و حاضر شده بوده کل اوچیها رو ببره تو گنجتسوش و قائله رو تموم کنه ولی باز کنسول ها گفتن نه فقط قتل عام و حتی دانزو چشم شیسوی رو هم به زور گرفته بوده!

نمیدونم شما چه اثباتی میخوای! کار های هاشیراما اگر درست بود قضایا به اونجا ختم نمیشد! لاقل برای بعد از مرگ خودش هم نخواسته بوده تغییری ایجاد کنه و شاگرد های تربیت شده ی خودش رو گذاشته به عنوان کنسول که با گندهای مضاعف اون ها اوضاع وخیم تر شده! اون شاگردا زیر دست کی بار اومده بودن و راه کی رو ادامه دادن؟

اگر حقیقت رو میخوای همیشه و همیشه از دید ناظر نگاه کن! اونطوری خیلی چز ها معلوم میشه و بحث "ثابت کن" وسط نمیاد! کل استدلال هایی که من میکنم بر اساس دید ناظر هست و باید همونطوری خونده بشه تا مفهوم دریافت شه

17. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من که حوصله خوندن بحث ها و حرف های پا منبری شماه ارو ندارم ( البته شوخی چون همه رو خوندم !)
    ولی سوالی که الان برام ایجاد شده اینکه که اروچی ساسکه رو کجا بود .. من فکر می کردم ببر پیش مادارا ولی گویا اونجا نمی رن .. کجا میرن ؟؟ همون محلی که طومار اوچیها هستش ؟؟ اوروچی چه جوری از اون طومار و اطلاعات داخلش خبر داره .. مگه فقط با شارینگان یا مانگیکو نمیشه اون رو خوند ؟؟؟
    خداییش به جای این جنگ یک طرفه ناروتو با این دارودسته اوچیها بهتره کیشی بره سراغ ساسکه ..گرچه ازش متنفرم ولی دیگه داستان به جایی رسیده که باید راز ها برملا بشن .. این هفته هم که نداریم ..بهترین فرصت هستش برای داستان ساسکه ..
    من موندم الان کی می خواد طرف مادارا وایسته و مبارزه کنه .. عمرا اگه ناروتو مادارا رو بزرنه ..اونم با چی با چاکرای کیوبی .. خود کیوبی از مادارا می ترسید ! راسنگان هم که دیگه خز شده ..می ترسم توی بدن این ناروتو هم ژن سنجو باشه .. اخه اوبیتو قبل از حمله به جلسه کاگه ها وقتی ناروتو رو دید بهش گفت که من تو رو هم مثل سنجو ها می بینم !! این لامصب سنجو ژن هاشو همه جا پخش کرده مثل باکتری !!!! یه نظریه هم قبلا داده بودم که میناتو پسر سوناده باشه !!! ممکنه این ناروتو سنجو باشه ؟؟ کوشینا که با زن هاشیراما جز هم قبیله بودن رابطه دیگه نداشت می مونه این میناتو ..

19. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •